دوستان من هنگام نصب بازی به این ارور مواجه میشم : This Program requires Windows NT version 5.1 Service Pack 3 or Later
ویندوز xp sp2 دارم .
Printable View
دوستان من هنگام نصب بازی به این ارور مواجه میشم : This Program requires Windows NT version 5.1 Service Pack 3 or Later
ویندوز xp sp2 دارم .
نقل قول:
خب این میگه که ویندوز XP SP3 به بالا میخواد:46:
این سایت لینک دانلود نداره چه جوری دانلود کنم.نقل قول:
نقل قول:
میشه بگی این فایلو از کجا دانلود کنم و کجا بریزم ؟
اول ببین تو خود بازی تو ستینگ جایی رو نداره که بشه زبان بازی عوض کرد.!نقل قول:
من تو جایی که بازی نصب شده فقط یه فایل مربوط به زبان بازی میبینم که حجمش 1کیلیوبایت.
اینم لینکش:
اینو از حالت فشرده خارج کن بریز اونجا که بازی ررو نصب کردی.من چشمم آب نمی خوره درست بشه 1% احتمال درست شدن میدم ولی امتحان کن ضرر نمیکنی.فقط تست کردی خبر بده.
کد:http://up.--------.com/images/3vdcf154dtc943c4d1.rar
سلام دوستان
من خیلی تازه کار هستم. لطفا با جزییات کامل جوابم رو بدید.
بازی رو دو بار آپدیت کردم. یک بار 54 و با ر دوم 14 مگا بایت.
موقع اجرا گوشه پایین سمت چپ می نویسه : v097 build 6
کرک 97 رو هم که حجمش 12.6 مگ بود رو نصب کردم
بازی اجرا میشه ولی نمی تونم آنلاین بازی کنم
چه کار دیگه ای باید انجام بدم؟
ممنون
خوب دوست عزیز شما وقتی بازیو کرک کردید !! انتظار انلاین بای کردن رو هم دارید ؟!:31: برای انلاین باید اورجینال خریداری کنید :27:نقل قول:
تو پست های قبلی دوستان نوشته بودن که آنلاین بازی می کنن!
مگه تو ایران اورجینال این بازی هست؟
کجا میشه خرید؟
باید Product Key بازی رو بخری...نقل قول:
پول رو اینترنتی واریز میکنی، سریال رو از طریق SMS دریافت میکنی
نقل قول:
دوستان جواب من رو هم بدید ثواب داره ها:31:
نقل قول:
اخی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
:31:
+
خوب چه کاریه عزیز بزار بازی برا خودش اپدیت شه دیگه !! من چند روز پیش اپدیت کردم و کرک مخصوص ورژن 1.93 رو هم ریختم بعدش !! خیلی ترو تمیز :31:
نقل قول:
من که آپدیت کردم ولی برای یکی از دوستام میخوام که دایل آپ داره و نمی تونه اپدیت کنه
برای همین میخواستم ببینم که لینک اومده برای آپدیت جدید که من براش دانلود کنم:46:
دوستان من این بازی رو نصب کردم اما در قسمت Controls ،فقط کیبورد رو می شناسه و گیم پد رو نمی شناسه.
چی کار باید بکنم!؟!؟
من وقتی پج رو نصب میکنم مثلا patch 1.66a
یا megapack
اررور میده میگه این بازی نصب نیست و در حالی که هست
there is no test drive unlimted installed on your computer !!
من هر چی پچ دانلود میکنم
وفتی دکمه install رو میزنم این پیغام میاد
اگه کسی این مشکل رو داشته و fix کرده لطفا راهنمایی کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين ارور چيه ؟
-------------------------
UpLauncher.exe - Application Error
---------------------------
The application failed to initialize properly (0xc0000135). Click on OK to terminate the application.
---------------------------
OK
ممکنه مشکل از Microsoft NET Framework باشه !نقل قول:
این رو نصب کن ببین درست میشه:
کد:http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?familyid=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en
نقل قول:
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
نقل قول:
نصب كردم درست شد اما وقتي ميرم تو بازي يه چن تا تصوير نشون ميده (لودينگ) بعد خود به خود از بازي در مياد بيرون بدون هيچ اروري !!!
ممنون از کمک دوستان عزی
واقعا لطف کردین
کسایی که این مشکل رو دارن و نمی تونن گیم پد رو استفاده کنن:
نیازی نیست از قسمت Detect Device استفاده کنین
چون اونجا فقط کیبورد رو پیدا می کنین
برای این که از گیم پد استفاده کنین کافیه فقط در قسمت Controls دکمه ها رو یکی یکی تعریف Assign ! کنید
کد:http://forum.i3d.net/racing-forums/167598-test-drive-unlimited-2-errors-crashes-freezes-fixes.html
دوستان اگه ممکنه لینک آخرین پچ بازی رو بزارن ، ممنون
دوست عزیز گمونم اشتباهی پچ شما برای سری قبلی این بازی (یعنی tdu1) هستش !! پچ نسخه ی 1 که رو 2 نصب نمیشه :31:نقل قول:
مگه پچ هم برای بازی اومده ؟
چون یادمه فقط اپدیت برای این بازی اومد
دوستان اگه بچ آمده بزارین لطفا
واسه TDU2 تا حالا هیچ پچی ارائه نشده
فعلا همون آپدیت 0.97 آخرین ورژن بازیه
نقل قول:
همون من هم چون دیدم پچ نیومده گفتم شاید جدیدا اومده باشه:31:
راستی کیوان این آپدیت جدیه هنوز لینک برای دانلودش نیومده
تا الان که چیزی ندیدم... اگه خبری شد لینکشو میذارمنقل قول:
بچه ها من هر کاری میکنم که صفحه بازی بزرگ بشه نمیشه حتی alt+enter میزنم میگه resulation not suport لطفا کمک کنید بدجوری روی اعصابه؟
نقل قول:
دوست عزیز شما باید برید توی تنظیمات بازی و رزولوشن رو مطابق با رزولوشن مانیتور تون عوض کنید تا درست بشه و فول اسکرین بشه مثلا برای مانیتور های 15 اینج رزولوشن 768*1024 باید باشه حالا شما با توجه به رزولوشن مانیتورتون رزولوشن بازی رو هم عوض کنید:46:
سلام
من بازی رو گرفتم نصب هم کردم اما تا روش کلیک می کنممی خواد آپدیتش کنه
چیکار کنم؟کرک skidrow رو هم ریختم
نقل قول:
خب دوست عزیز بزارید آپدیت بشه و ورژن بازیتون بالاتر بره
ولی اگه نمیخواید آپدیت کنه باید اینترنت رو قطع کنید و بعد وارد بازی بشید
دوستان من تازه مسابقات a5 و a4 رو داشتم انجام میدادم تو هاوایی !! که امروز خواستم برم تو بازی !! میره تو بازی !! اما موقع loading اولیه !! بعد از نشون دادن اون تصاویر و ... تصویر همه جا سیاه میشه و فقط اون علامت به نشونه ی در حال بار گذاری میچرخه . حتی 5 دقیقه هم واسادم اما ... !! :13:چرا اینجور شد ؟! چیکارش کنم !؟!:13:
سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم و هیچ مشکلی از نظر گرافیک یا ارورو های متعدد ندارم ولی یه مشکل اساسی دارم اونم صداشه.به هیچ وجه هیچ صدایی از بازی بیرون نمیاد... چی کار کنم؟؟؟؟؟؟:19:تمام کرک های موجود رو تست کردم ولی بازم صدا نداره.
win : 7 64bit
ram:4G
voice card: realtak
video : 1G
cpu : CORE I7
کـــــــــــــــــــــــم ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــک!!!!!!!!!!!!!!!
:37::45::37:یه نفر پیدا نمیشه به من کمک کنه؟؟؟؟ در ضمن توی device manager هم رفتم و کار مربوطه رو انجام دادم ولی جواب نداد...نقل قول:
سلام دوستان
توروخدا یکی کمک کنه
من این بازیا خریدم بعد نصبم کردم وقتی میره تو بازی بازی تمام صفحه نمیشه هر کاریشم که میکنم نمیشه به صورت یه پنجره حدود 70% صفحه را میگیره ولی تمام صفحه نمیشه
توروخدا زود جواب بدید که چی کار کنم
ممنون
نقل قول:
شما ALT+ENTER رو بزن فول اسکرین میشه:46:
اگه نشد باید رزولوشن بازی رو مطابق با رزولوشن مانیتور تغییر بدی تا فول اسکرین بشه
نقل قول:نقل قول:
دوست عزیز بهتر بود با فونت کوچکتری تایپ میکردید :20:
+
به هر حال ...
.
شما وقتی رفتید تو بازی که صدا نداره :31:در همون حینی که داخل بازی هستید . یه لحظه برگردید به محیط دسکتاپ و بعدش اگه از ویندوز سون استفاده میکنید بر روی ایکون صدا که در toolbar هستش کلیک راست کنید و گزینه ی open vulome mixer کلیک کنید و بعدش هم صدای tdu رو تا انتها زیاد کنید :27:
+
منم مشکلمو همینجوری حل میکردم !! البته بنده صدا داشتام اما خیلی ضعیف !! :20:
کسی لینک دانلود این بازی رو داره؟
دوستان اگه کمک کنین ممنون میشم.
من بازی رو به همراه کرک نصب کردم.اما این پیغام رو میده.
test drive unlimited 2 has to be launched by uplauncher.
please use the game's shortcut created bye the tdu2's installation
خیلی ممنون میشم اگه کمک کنین
تو همون جایی که بازیو نصب کردید برید و فایلی تجت عنوان لانچر (uplauncher) رو میبینید !! اونو اجرا کنید و بعدشم دیگه همه چی مشخصه :46:نقل قول:
uplaunacher رو نیزنم میخواد یه اینترنت وصل بشه و بازی بازم اجرا نمیشه؟
سلام
من این بازی رو دانلود کردم و نصبیدم. بعد که روی شرت کات دسکتاپ کلیک کردمیه صفحه اومد و 460 دانلود کرد. تموم که شد دکمه پلی رو زدم و این تصویر میاد و باید کد بدم:
کد از کجا بیارم؟
ادیت:
مشکل حل شد