خب بازیو بعد از حدود 88 ساعت تموم کردم
اول در ادامه پست قبل بگم که اون اژدهای Kalameet که توی DLC بودش اون چنان باس سختی نبود و بار اول که به عنوان باس ظاهر شد زدمش ولی زدن دمش یکمی سخت بود و نتونستم
سخترین باس بازی از لحاظ قدرت و دمیجی که وارد می کرد فک کنم همین باس DLC یعنی Manus بود که فک کنم نزدیک به 15 تا فلاسک مصرف کردم
اما در مورد اون مکان آخر بازی عجب اتمسفری داشت!
اون چند تا شوالیه هم برای جمع کردن آیتم خیلی خوب بودن و خیلی این مسیر رو تکرار کردم
بعد رسیدم به قبل باس و Solaire of Astora رو ظاهر کردم و کلی هیجان داشتم که به باس نزدیک بشم
جالبه این Solaire of Astora نسبت به قبل به شدت قویتر شده بود و قبل باس چند تا حرکت خفن روی اون شوالیه ها انجام داد
قبل باس هم کلی تدارک دیدم و حالا غیر 20 تا فلاسک و کلی آیتم دیگه حتی بهترین انگشتر بازی که رو برای اولین بار استفاده کردم که کلی Health و Stamina رو بالا می برد
ولی وقتی رسیدم به باس آخر دلم براش سوخت بنده خدا رو بهش امون ندادم سریع مرد :دی
موزیک خیلی قشنگی داشت حیف شد زود باس فایت تموم شد یعنی الان پشیمونم و دوس داشتم حداقل یه بار می مردم یعنی این باس اولین باس بازیه که دوس داشتم توش بمیرم! :دی
فک کنم یه دقیقه هم نشد و حتی یه فلاسک هم استفاده نکردم!
شاید اینکه کارکترم بالای لول 100 بود و همین ظاهر کردن Solaire of Astora هم توی آسون شدنش تاثیر داشت
در مورد موسیقی بخش Credit بازی هم فک کنم یکی از بهترین ها در بین تمام بازی های تاریخ باشه
ولی نکته جالبش اینه که من قبلنا شاید نزدیک سه سال پیش که اصلا بازیو نرفته بودم از یه جایی فهمیدم موسیقی بازی حرف نداره و دقیقا فقط همین موسیقی آخر بازیو دانلود کردم!
همش منتظر بودم توی بازی اینو بشنوم ولی دقیقا توی بخش Credit پخش شد
جالبه سه سال پیش همین موقع ها توی همین تاپیک اومدم لینک دانلود اونو گذاشتم و همون لینک هنوز سالمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا از لحاظ موسیقی واقعا حرف نداشت
من الان رفتم برای دانلود کامل موسیقی متن بازی و ارزش گوش کردن رو داره
کاملا هم بازی مستحق این هست که جزو 10 بازی برتر نسل قبلی قرار بگیره
در مورد امتیاز هم به نظرم میشه بین 9.5 تا 10 بهش امتیاز داد
در مورد NG+ جالب بودش که دقیقا بعد از تموم کردن بازی اتوماتیک خودش دوباره شروع شد و انتخابی نداشت که NG+ بری یا نه
به خاطر همین دیدم توی عمل انجام شده قرار شدم دیگه رفتم ناقوس اول رو سریع زدم
NG+ یه خوبی داره اینه که اوایل خیلی قدرتمندی و سر باس ها میشه یکمی خندید :دی
مثل همه بازی های دیگه شاید بار دوم که بازیو بری بیشتر میشه نکات اونو درک کنی و همون اول دیگه می دونی قضیه چیه
مثلا من بار اول رفتم دقت نکردم که همون اولش که به Firelink Shrine می رسی اون مرده میگه دقیقا دو تا ناقوس رو باید توی کدوم مکان به صدا دربیاری و اصلا اینو یادم نمیاد!
یه چیز جالب هم این بود که این اژدهای قرمز رو بار اول که می رفتم نشد بکشمش چون هر کاری می کردم اون جا که باید بیاد نمیومد تا از دور بهش تیر بزنم بعد تازه این دفعه با کلی قدرت زیاد و بهترین سپرها و زره ها مقاوم در برابر و آتش و انگشتر مخصوص هم این اژدها یه بار منو کشت! فک کنم کلا اینو از نزدیک نمیشه کشت! ولی یه تیرکمون خیلی خوب توی همین DLC بدست اورده بودم که باهاش میشد تیر های فوق العاده قدرتمند پرتاب کرد یه جورایی روی اژدها هم خیلی اثر دارن و سریع با اون تیر دخلشو اوردم و جالبه 50000 تا هم روح داد!
کلا این NG+ هم ارزش رفتم داره و شاید برای بار دوم هم تموم کنم ولی دیگه مثل بار اول دغدغه رفتنش رو ندارم
خلاصه واقعا یه تجربه نقش آفرینی خاص بودش...
+
از دوستانی که کمک کردن هم تشکر می کنم مثل علیرضا که توضیحاتی که توی اوایل تاپیک دادش واقعا خیلی کمک کرد
همین طور aminkhoob هم که واقعا اطلاعات خیلی عالی رو توی تاپیک در اختیار همه گذاشت
همین طور مراد که الان جاش خالیه و توی این پست تاپیک شماره دوم بازی در مورد داستان این شماره توضیحات کاملی دادش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]