نقل قول:
یه لطفی کن اسم اون شرکت یا فروشگاه که سه سال گارانتی میکنه با این قیمتو به من بده.
ممنون
Printable View
نقل قول:
یه لطفی کن اسم اون شرکت یا فروشگاه که سه سال گارانتی میکنه با این قیمتو به من بده.
ممنون
دوست عزیز شرکت سان بایت یا همون مرکز نوت بوک شیراز این لپ تاپ ( و البته همه لپ تاپ هایی که میفروشه) رو با 3 سال گارانتی طلایی میفروشه که بسیار گارانتی عجیب، خوب و معتبری هست.....:27:نقل قول:
میتونی به سایتشونبری و لیست قیمتشون رو دانلود کنی....توی قسمت اچ پی اولین لپ تاپ همینی هست که من معرفی کردم.....کد:www.shirazlaptop.ir
به نظرم بهتره از بین این دوتا یکیو انتخاب کنین.
n53sn و hp dv6-6090
این مدل hp از dv7 -4290 سرتره.
usb 3 هم داره.
به نظر منم hp dv6-6090 لبتاپ خوبیهنقل قول:
تو چند پست قبل هم به این مدل اشاره کردم
یعنی sn بدرد برنامه نویسی نمیخوره کیبردش؟نقل قول:
نوشته شده توسط faramarz_fireboy20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها بنظرتون sn زیاد داغ نمی شه؟ اون cpu،گرافیک و رم....
من بیشتر کارم برنامه نویسی
بنظرم اختلاف قیمت sn (گرافیک و رم و usb3 ) نسبت به n53svو k53sv می ارزه
من که دارم sn میگیرمنقل قول:
(کمی تا قسمتی برنامه نویسم n82یی که داشتم هم همین کیبرد رو داشت و روزی حداقل 6 ساعت برنامه نویسی کار میکنم)
شمام برید sn رو از نزدیک ببینید
یکم دقیق نظری بهش بندازین
واسه برنامه نویسی قابل تحمله (زیاد کدنویسی و تایپ نداره)ولی واسه تایپ افتضاحه
کلا کیبردش نسبت به k53 خوب نیست
اگرهم گرم باشه برنامه نویسا اکثرا خونه کار میکنن(1 شب به بعد) من که اینشکلی هستمنقل قول:
واسه همین راه حل های زیادی میشه به کار گرفت
k53 یا sv از لحاز کانفیگ به زبان برنامه نویسی بستگی داره
من تقریبا 14-15 زبان کار میکنم معمولا به کانفیگ بالا نیاز نیست(k53 بهتره)
ولی کار اصلی من پردازش تصویره واسه همین کانفیگ واسم مهمه
(این لبتاپ قراره روی روبات home @ هم قرار بگیره)
کلی پردازش باید انجام بده:31:
کسی sn سراغ نداره ؟
به جز کانفیگ هارد 640 ؟
n53sv که من گرفتم لیبل داره سری جدیده گارانتی سازگاره، سریالشم چک کردم
محض اطلاع بگم که کیفیت صداش بده
هر موزیکی پخش کنید لرزش عجیب صدارو حس می کنید، تو ذوق میزنه
از بقیه هم همینطوره؟
دوستان کانفیگ لپ تاب هایی که می خرن هم بگن.
آره رفتم کانفیگش رو چک کردم....واقعا مدل خفنی هست.....نقل قول:
ببینم کسی قیمت ایرانش رو داره؟؟؟
شیراز کجا میتونم گیرش بیارم؟؟؟؟
[QUOTE=iranzaminn;6045715]آره رفتم کانفیگش رو چک کردم....واقعا مدل خفنی هست.....
ببینم کسی قیمت ایرانش رو داره؟؟؟
شیراز کجا میتونم گیرش بیارم؟؟؟؟[/QUO
دوست عزیز
تو سایت RayanSaba.com داره
1550,000 Toman
امشب رفتمو SN رو خریدم .
خدا رو شکر تا الان فوق العاده بوده !
صدا و همه چیز عالی هست .
درضمن هم رم 8 گیگ هستش و بگمانم تا 16 گیگ ساپورت میکنه !
دوستانی که شیراز هستند به من پی ام بدن هماهنگ کنم با هم میریم با قیمت خوب براشون خرید میکنم .
گارانتی هم امرتات هست.
امرتات داره عزیزمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان منم امروز N53SN سفارش دادم واسم بیارن.
به کامپیوتر مرکزی کرمان سفارش دادم و تا پسفردا میرسه دستم.
من از گارنتی امرتات سفارش دادم.
کانفیگ های امرتات اینا هستند:
ASUS N53SV
Core i7 2630 QM 6Mb
GT540M 1Gb
500Gb 7200 rpm
4Gb RAM
USB 2.0
HD 1366*768
WebCAM 0.3 MP
قیمت فروش 1,370,000 تومان
ASUS N53SN
Core i7 2630 QM 6Mb
GT550M 2Gb
640Gb 5400 rpm
8Gb RAM
USB 3.0
HD 1366*768
WebCAM 2.0 MP
قیمت 1,550,000 تومان
عزیز من لیست رو چک کردم اما اصلا لپ تاپ اچ پی توش نیست.....:13:نقل قول:
هر دو این مدل ها یک امتیاز عجیب دارن که نسبت به قیمت دستگاه فوق العاده است
پشتیبانی از ارتقای RAM تا 16GB اونم روی یک لپتاپ با این قیمت
من چون یکی از کاربرد های اصلیم Virtualization هست،موقع خرید این بچه غول، RAM رو تا 16 ارتقاء میدم
همه چیز این لپتاپ خوبه بجز هاردش که 5400 است که اونم نمی تونه خیلی گزینه تاثیر گذاری باشه
اگر با سی پی یو 2720 ارائه میشد دیگه بچه غول نبود میشد بهش بگیم خود غول
سلام کسی هست که از k53sv ناراضی باشه؟ میخواستم n53sv بخرم که مشکل دار شد.گرافیک این مدل 2GIG هستش و RAM H,K IL 6.
دوست عزیز مدله سالمش الان یه هفته اس که اومده......:31:نقل قول:
کلا مشکل سندی بریج توی همه لپ تاپ ها به تاریخ پیوست...:27:
یکی از بچه ها که sv گرفته بود گفته پخش صداش خوب نیست (میلرزه) من میخوام sn بگیرم sn که چنین مشکلی نداره؟نقل قول:
فقط نداشتن USB3نقل قول:
به نظر من تنها اشکال این دستگاه هست
اگر کانفیگ با USB3 بخری به نظر من مشکلی نداره با یک گارانتی خوب بخر
گارانتی خوب جنس رو همینجوری وارد بازار نمی کنه چون به ضررش تموم میشه
من N53SN-SX068V رو عرض کردمنقل قول:
شما تشریف ببرید رو سایت iranhp.ir
سلام به همه
آیا N43SN هم مشکل داره؟
کسی میدونه که تو ایران اومده یا نه؟
دوستان من امروز دارم میرم لپ تاپ dv6-6090 از hp رو میخرم....پیشنهادم هم به شمایی که در حده n53sn پول دارین اینه که همین کارو بکنید.....:27:
یه مقایسه میذارم که ببینید چی رو دارین از دست میدین....:46:
( در ضمن من اطلاعات واقعی یعنی همون چیزی که الان توی بازار ایران هست رو میگم نه اون چیزی که کمپانی تولید کرده و در ایران به فروش نمیرسه....)
سی پی یو های جفت لپ تاپ یکی هستن با یه مقدار کش و یه مقدار boost....
رم ایسوزه در مواردی 8 گیگ و در مواردی 4 گیگ هست اما رم اچ پی فقط 8 گیگ هست....
گرافیک ایسوز 2 گیگ هست و تا 2.9 میتونه با رم خودش رو آپ کنه و جزو middle ranged cards یا به عبارتی کارت های معمولی به حساب میاد اما گرافیک اچ پی 1 گیگ ddr5 هست و تا 4 گیگ با رم میتونه خودش رو آپ کنه و جزو high ranged cards یا کارت های قوی به حساب میاد....
هارد هر دو با سرعت 5400rpm هست اما ماله ایسوز 640 گیگ هست در حالی که اچ پی 1 ترابایت هست....
مانیتور جفتشون 15.6 اینچ هست و از نوع اچ دی اما مانیتور اچ پی یه برتری داره و اونم bright view هست یعنی توی محیط های پور نور مثل آفتاب شما به راحتی میتونین تصویرتون رو ببینید.....
جفتشون مموری کارد ریدر دارن.....ایسوزه وارداتی بدون usb3 هست اگرم باشه 1 دونه داره اما این اچ پی 2 تا پورت usb2 و 2 تا پورت usb 3 داره...در ضمن اچ پی برای امنیتش قابلیت چک کردن اثر انگشت رو داره که ایسوزه نداره....
هر جفتشون هم بلوری و دی وی دی رایتر دارن که ماله ایسوز معمولی هست و ماله اچ پی light scribe هست...
از نظر وزن هم با هم یکی هستن.....کیبورد اچ پی از ایسوزه بهتره....قیافه اچ پی هم قشنگ تره....
و از همه مهمتر با توجه به تمام این مزیت هایی که اچ پی داره قیمتش حدود یک میلیون و 520 هزار تومان هست که از ایسوزه هم ارزون تره.....
در مورده گرم شدن هم خیالتون راحت چون اچ پی سیستم خنک کنندگی لپ تاپاش رو برا این مدل تغییر داده و با یه لپ تاپ که نهایتا به 76 درجه گرماش میرسه طرف هستین...چیزی در حده همین ایسوز....
حالا انتخاب با خودتون هست...:8:
نقل قول:
البته اچ پی ESATA نداره و قابلیت ارتقا رم هم نداره.
اما در کل منم با شما موافقم. فقط مشکلم گارانتیه اچ پیه و اینکه از کجا بخرم
ارتقا رم برای کسایی که کارهای خیلی سنگین میخوان انجام بدن لازمه اما برای گیم ( تا حد 2 سال دیگه) و کارهای معمولی 8 گیگ رم ddr3 به راحتی جواب میده.....نداشتن esata هم برای خیلی ها اصلا حس نمیشه و کسانی هم که واقعا لازمش دارن میتونن از رابط ها و تبدیل ها استفاده کنن.....نقل قول:
گارانتی هم به نظر من بهتره گارانتی مغازه ای بکنین....یعنی لپ تاپ رو بخرین و بعد یه شرکت معتبر یا مغازه که میشناسین گارانتی خوبی ارائه میده ببرین گارانتیش بکنین....من توی شیراز سان بایت و تا حدود کامپیوتر مرکزی رو پیشنهاد میدم....
راستی گرافیک های n53sn و dv6-6090 رو توی سایت notebookcheck چک کردم و چیزی جالبی دیدم....
'گرافیک اچ پی در رده 44 مین بهترین گرافیک حال حاضر لپ تاپ های دنیا قرار داره....در حالیکه گرافیک n53sn در رده 54 مین قراره داره.....پس واقعا چه دلیلی برای انتخاب n53sn بر dv6-6090 وجود داره؟؟؟؟
این SN هم که من گرفتم میلرزه اگه صدا تا آخر باشه ! ولی صداش خوبه .نقل قول:
بچه ها من امروز رفتم از شیراز 6090 hp خریدم فقط می تونم بگم فوق العاده هست 100% بهتر از Sn هست.
آقا مبارکه...ایشالله که فنش برات بچرخه...:31:نقل قول:
عزیز منم امروز بازار بودم....ولی پیدا نکردم....:13:
تو از کجا خریدی؟؟؟ قیمتش؟؟؟ گارانتیش؟؟؟
دوستان سری جدید MSI GE620 چند مزیت داره
مانیتور Full-HD
هارد 750 گیگ 7200
قابلیت ارتقای رم به 16 گیگا بایت
گارانتی ماتریکس
با همون قیمت قبلی هم ظاهرا ارائه میشه
من شنیدم عمر LCD hp کوتاهه
دوستان نظرتون در باره ی asus n53ns چیه ؟
من تو هیچ سایت معتبر خارجی حتی یه preview هم ندیدم !
اما تو این سایت بود !
اینم لینکش !
یه سوال :کد:http://www.emperatourco.com/shopshow.php?lid=221&idfield=51&idbranch=65
تو بررسی کارت گرافیک مثلا یه کارتی در اجرای یه بازی با کیفیت بالا ، fps باید چقدر باشه ؟ اگه fps پایین باشه مشکلی پیش میاد؟
دستگاه خوبیه هم sv و هم sn
به نظر من کسی که میخواد بازی سنگین اجرا کنه sn بخره و کسی که یکم کار معمولی تر انجام میده sv فعلا امرتات داره
2-3 هفته دیگه هم مجددا وارد می کنه
sv قیمت مناسب تری داره که اگر بخواهید هر دو مدل رو می تونید RAM را تا 16 گیگ افزایش بدید و هاردش رو همSSD کنید که سرعت خیلی بالا میره
من اسوس رو ترجیح میدم چون کیفیت داره نسبت به همه برند های موجود بازار ایران
اگر اینجا امریکا بود فرق میکرد
ولی در ایزان الان کیفیت قطعات داخلی اسوس و MSI دستگاهه ای خوبی هستند
و توی کیفیت بدنه اسوس بهتره
توی ویژگی های عجیب و غریب DELL و HP رقابت می کنند ولی دل کیفیت نداره و HP هم توی بازار صاحب مشخصی نداره
به جز تهران فالنیک که اونم تعرفه گارارنتیش غیر متعارفه
من منتظر CPU قویتر می مونم و به محض اینکه اسوس sv یا sn رو با 2820 یا 2920 بده خرید می کنم
من واقعاً از همه دوستان معذرت می خوام، فکر می کردم این تاپیک مربوط به ASUS N53SV میشه، ولی حالا میبینم که اشتباه فکر میکردم.این تاپیک داره مربوط به hp dv6-6090 میشه.به گمونم اشتباه اومدم.
بابا یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟نقل قول:
:45:
میگن DV6-6090 موقعی که به برق وصلش میکنی بدنه ش برق داره (بخاطر بدنه آلومینیومیش)
راسته؟؟
ما که همچین چیزی نشنیدیم! ولی خوب اگر توی تاپیک خودش بپرسید بهتر و زودتر به جواب میرسید!نقل قول:
از قادری Pc-Center بهترین قیمت رو میده.نقل قول:
گارانتی نداره. 1500
شیراز asuse n53 sn موجود هست
cor i7
ram 8
hd 640
bluray
usb3
mouse & bag
new revi.....
1600000 t