اينا قديمي هستش...نقل قول:
نوشته شده توسط 0o1
Printable View
اينا قديمي هستش...نقل قول:
نوشته شده توسط 0o1
يعني چي قديمي هستش؟
من که نمی دوم چند تا هستند اما من بالاترین چیزی که تونستم بیارم فکر کنم ghost بود یه بار همه همه رو کشتم شدم تروریستنقل قول:
نوشته شده توسط 0o1
تاپيك ويرايش شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل توجه دوستان: اينجا انجمن سخت افزار نيست
يه سوال از بچه ها كسي تونسته تمام اسلحه ها رو مجهز كنه؟
آره من همه رو تا آخر مجهز كردم.كلته خيلي مامان ميشه.
من شنيدم5 تاسيدي
mp5 هم خیلی توپ میشه...نقل قول:
نوشته شده توسط mamb
یکی از ایراد هایی که به این بازی وارد هست اینه که در هیچی مرحله ای به ما اجازه استفاده از چنان سلاح های اپگرید شده داده نمیشه.
هیتمن یک یه مرحله افریقایی داشت که شما مجبور بودید با کفار قتال کنید. اما هیتمن 4 چنین مرحله ای نداره.
6 تا سي ديه... :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط kasra_t2
خوب تموم شد در ضمن اخر بازي هم از سر قبرم پوشودم و همه رو كشتم از جمله يارو ويلچريه
شنيده بودين كه 2 تا پايان داره بازي
OMID جان ببخشید من نحوه ی عکس گذاشتن توی تاپیک رو بلد نیستم اگر می توانی بهم یاد بدهنقل قول:
نوشته شده توسط OMID
من یه مشکل تو مرحله N ام دارم همون جا که لباس خروس پوشیدن ملت شهر پر آدمه و... اگه میشه کامل ا ز اول برام توضیحشو بده
موفق باشيد
مرحله آخر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداحافظ 47
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط مملي ه ف
از تو كافه خروسو دنبال كن و توي يه جاي خلوت كارشو تموم كن.لباسشو بپوش كيف رو بردار و دنبال مرغه بگرد.تو نقشه با علامت قرمز مشخصه.كار مرغ رو هم تموم كن.بعد برو سمت شمالغربي نقشه.اونجا چندتا خروس زرد كنار يه در واستادن.از در برو تو و كار يكيشونو تموم كن لباسشو بپوش از پله ها برو بالا و برو تو اتاق وقتي نگهبان نبود كار اوني رو كه پشت ميز نشسته تموم كن و بيا تو خيابون. تو نقشه يه جاش نوشته Exit برو به اون سمت.اونجا يه رستورانه از در بغلي برو تو حياط خلوت يه نگهبان اونجاست داره سيگار ميكشه كار اونم تموم كن و لباسشو بپوش از در پشتي برو تو. آشپزخونه رو رد برو بالا تا برسي طبقه آخر كه يه نگهبان با يه دختر بالا پله ها واستادن.بعد اينكه اونا رفتن در رو باز كن و اون خروسه رو پرپر كن.كار تمونه.
اين name چه خشن نوشته.بابا يه كم با ملايم تر
راست ميگه عقدهاي!!
مزه اين بازي به اينه كه تا مي توني كمتر ادم بكشي نه اينكه تا ديدي 1 جا خلوت بدبختو بكشي!!
من كه يادم نمياد نوشته باشم هركي رو تو يه جا خلوت ديدي بكش!نقل قول:
نوشته شده توسط omidshsh
افرادي بايد از بين برن كه تو نقشه با علامت قرمز مشخص شدن.
افرادي رو كه به لباسشون نياز هست را بايد با سرنگ sedative و بدون اينكه كشته شوند كارشون رو تموم كرد.
با روش ذكر شده شما ميتوانيد بالاترين درجه كه HITMAN هست رو كسب كنيد.
nameجان دستت درد نكنه
مرسي :blush:نقل قول:
نوشته شده توسط مملي ه ف
قابل شما رو نداشت
موفق باشي.
من بازی هیتمن رو نصب کردم کرکشو کپی هم کردم ولی وقتی م خوام بازی رو اجرا کنم صفحه ی سیاهی که بازی می خواد اجرا بشه می اد ولی بعد می ره
هيتمن اجرا نميشه
سيستمت چيه؟هيتمن خيلي بازي سنگيني هست
بچه من تا مرحله حدود 7 تا 8 hitman رفته بودم كه كه يهويي بازيش خراب شد . ولي خوشبختانه از سيو ها كپي گرفتم .
ولي حالا نمي دونم سيو ها رو كجا كپي كنم. يه سري سيو از اينتر نت گرفتم ولي اونا هم جواب ندادن.
در ضمن كد ها ي تقلب رو هم وقتي مي خوام وارد مي كنم از بازي مياد بيرون.
اگه كسي مي دونه لطفا كمك كنه....
سلام
يكي از دوستام از من پرسيد كه اين هيتمن جديد رو در سيستم ps2 چطوري بايد سيو كرد گفتم از شما بپرسم لطفا راهنماييم كنيد مرسي كمك كمك جوابمو بدين بعدش پاكش كنين تاپيكو مرسي
سلام
يكي از دوستام از من پرسيد كه اين هيتمن جديد رو در سيستم ps2 چطوري بايد سيو كرد گفتم از شما بپرسم لطفا راهنماييم كنيد مرسي كمك كمك جوابمو بدين بعدش پاكش كنين تاپيكو مرسي
لطفا جوابمو بدبن
دكمه اسكيپ بزنه گزينه سيوو بزنه
البته بستگي به سختي مرحله بازي 3 تا يا 7 تا سيو ئاره يا نا محدود
در ضمن اگه اخر 1 مرحله از بازي بياي بيرون مجبوري دفعه ي بعد از اول اون مرحله بازي كني
سلام به برو بكس هيتمن باز
بچه ها من ميخوام هيتمن رو بريزم CD1 رو ميريزم ولي اخر هاي cd2 گير ميده ميگه دراوت ژر هستش مرم كل دراو رو خالي ميكنم بزم ژيقام ميده لطفآ كمكم كنين :blush: :rolleye:
سلام
hitman برای من خیلی کند اجرا می شه
کارت گرافیکم GeForrce FX 5200 128mb و cpu 2.4 full هست یکی کمکم کنه
سيستم ps2 رو مي گم نه كامپيوتر
گرافيكت كه متوسطهنقل قول:
نوشته شده توسط satttanism
رمت چيه؟
بايد بري توي رجيستري دستكاري كني!!!نقل قول:
نوشته شده توسط مملي ه ف
توي همين تاپيك بگرد مشكلتو پيدا مي كني
رم ام kingston 512mb
واسه اين بازي متوسطه
1 راه حل اينه كه سرتو پايين بگيري وقتي تو بازي راه ميري
بازم فرقی نمی کنه
حتی قبل از شروع بازی برای انتخاب منو هم کنده و 2ساعت طول می کشه تا موس این طرف اون طرف بره
سلام
كارت من جيفورس 4 است وقتي بازي را نصب كردم اين پيغام را داد روي بازي كليك كردم
d3dx9_27.dll was not found.re-installing...
بازي با كارتم مشكل داره؟