سلام
.
جوابِ مختصر :
.
بدبخت ترین آدمهای دنیا همونهایی هستند که در ارتکابِ ظلم و جنایت و گناهِ موفقند و گیر هم نمی افتند آخر عمرشون
اونی که موفق نمیشه در ظلم و جُم و جنایت و گناه و یاگیر میافته و مجارات میشه (زندان , مصادره اموال , جریمه و غیره , آدم خوشبختی هست نسبت به اون اولی)
.
توضیح بیشتر :
پاسخِ دقیق به این سوال و پذیرفتنِ پاسخ , بستگی به علم و دانش آدمها از حقیقتِ جهانِ هستی و حقیقتِ علتِ زندگیِ نسبتاً کوتاه و موقتِ آدمها در این دنیا داره .
.
اونهایی که به این حقیقت پی برده اند که
جهانِ هستی خالق داره . خالقی یگانه و دانای مطلق و نیرومندِ مطلق و عادلِ مطلق و پی برده اند که
زندگی در دنیا فقط و فقط یک امتحان و آزمون هست و در فرصتهای خوب و بد آزمایش میشیم و نیز پی برده اند که
قیامت و روزِ حسابرسی بی شک و تردید در راه هست و رخ خواهد داد , این افراد یقین دارند که :
بدبخت ترین آدمهای دنیا کسانی هستند که در ظلم و گناه و اعمالِ شرّ موفق هستند و کسی یا چیزی مانعشون نمیشه و کسی نمیتونه مچشون رو بگیره و یا اگر هم کسی بفهمه ,هیچوقت حریفشون نمیشه
این گناهکارانِ موفق و ظالمانِ موفق و مُجرمین و جنایتکارانِ موفق , قهقهه میزنند و میگن :
هاها ها ... بنازم به خودم , زدم و بردم و خوردم . هیچکسی هم نفهمید یا اگر هم بفهمه حریفم نمیشه .
بیچاره خبر نداره که جزء بدبخت ترین آدمهای تاریخ بشریت هست چون پرونده ی اعمالِ شرّش میره دادگاه رب العالمین
اونجا دیگه دست و پاش شهادت میدند ضدش . مردم مظلوم شهادت میدند ضدش . زمین شهادت میده ضدش .
اونجا نه میتونه انکار کنه , نه میتونه فرار کنه , نه میتونه دروغ بگه ,نه مال واموالی داره که بخواد رضایتِ شاکیها رو جلب کنه .
میزنه توی سر و صورت خودش ومیگه :
کاش موفق نشده بودم در ظم و گناه , کاش کور و کر و شل بودم تا مرتکب گناه نشم در دنیا , کاش مچم رو گرفته بودند در دنیا ومجازات میشدم و حق مردم رو به زور ازم میگرفتند در دادگاه های دنیا . خوش به حال اونهایی که در ارتکاب ظلم , گناه موفق نبودند و یا گیر افتادند و مجازات شدند و حق مردم رو به رور هم که شده ادا کردند و پرونده هاشون در دنیا مختومه شد و نرفت دادگاه ربُ العالمین
حالا کی به دادِ من میرسه از محاکمه ی خدای عادل و مجازات الهی ؟
بدبخت تر از من وجود نداره . کاش خاک بودم و برانگیخته نمیشدم .
=================================
دیگه برای طولانی نشدنِ جواب , چیزی نمینویسم از قیامتی که به پا میشه در روزِ قیامت که حتی آدم از پدر و دوستِ صمیمیش هم فرار میکمه اونجا
====================
یکی از ملتهای دنیا در اَمثال و حِکَمشون حکمتی دارند که میگه :
زرنگ اونی هست که دستِ آخِر میخنده . (یعنی روز قیامت میخنده)
و خدای متعال در مورد ظالمان و گناهکاران و مجرمانِ موفق میفرماید :
اندکی بخندند (در دنیا ) و بسیار گریه خواهند کرد ( در آخرت )
=============================
یقین داشته باشید که دنیا خالق و صاحب داره و رها شده به حال خودش نیست و قیامت در راه هست
.
بعضی از علامتها و نشانه ها و مدرکهای غیر قابلِ انکار :
وجود چیزی به نام مرگ
نبودنِ راهِ فرار از مرگ
امکان داشتنِ زنده شدنِ دوباره مردگان از نظر علمی
ثبت و ضبط شدن اعمال و گفتار و حتی افکار انسانها در باطن جهان هستی
.
زندگی روزمره ی انسانها چیزی نیست جز فرصتهای خیر و شر و خودِ انسان هست که تصمیم میگیره انجام بده یا نه
کاملاٌ اختیاردار بودنِ انسان در 3 چیز :
نیّت هاش
عقیده اش
ایمانش (تمسّکش به عقیده اش )
کاهشِ پی در پیِ انرژی در جهان هستی و به سمتِ بی نظمی و نابودی رفتنش
روز به روز با پیشرفتِ علم و دانش , کنترل و چک کردن و ثبت و ضبط کردنِ اَعمالِ انسانها و مدارک و علامتها و نشانه های اَعمالش داره گسترده تر و پیشرفته تر و سریعتر و دقیقتر میشه و قدرتِ انکار کردن داره کمتر و کمتر میشه برای انسانهای خلافکار و مجرم و گناهکار
.
همه ی اینها و خیلی چیزهای دیگه , علامت و نشانه های قوی و غیر قابل انکار هست برای عاقلان و خردمندانِ هدایت شدنی و هدایت شده که حق پذیرند و حق دوست و منافع بلند مدتشون (پس از مرگ و در آخرت) براشون خیلی خیلی مهمتر هست از منافع کوتاه مدتشون (در دنیا)
از فرصتهای شر و گناه فرار میکنند و فرصتهای خوب و خیر رو غنیمت میشمارند و هرگز هم چیزی هم از این دنیا با دوز و کلک و فریب و نیرنگ و حق کُشی نمیخوان و تا بتونند نفسشون و باطنشون رو از پلیدی و خباثت پاک میکنند (تزکیه ).
این انسانها برندگان و قبول شدگانِ امتحانِ دنیا خواهند بود
این 6 خصلتِ پلید و خطرناک ,عامل همه ی گناهان و جرم و جنایتهای بشری هست :
شهوت (لذت طلبی)
طمع و زیاده خواهی
غرور و تکبر و خود بزرگ بینی
بُخل و خساست
کینه و خشم و غضب
حسادت
.
این شش بیماریِ خطرناک , به جانِ هر که افتاد ور افتاد
با کمک علم و دانش و ایمانتون با این شش بیماری خبیث در وجودتون بجنگید (جهاد اکبر همین هست)و نذارید وجودتون رو تسخیر کنه وگرنه نابودی و شکستتون در امتحان دنیا حتمی هست حتی اگر زیباترین و قوی ترین و هوشمندترین و ثروتمندترین و مشهورترین آدم باشید
شُهدا درجات مختلفی دارند و
کسی که کشته بشه در حالی که داره با این شش بیماری خطرناک در وجودش میجنگه , بالاترین درجه رو داره در بین شهدا چون شهیدِ جهاد اکبر هست
.
از مردم تقلید نکنید . نگین همه میدزدند پس من هم میدزدم
نگین کسی قانون رو رعایت نمیکنه پس من هم رعایت نمیکنم .
بسیاری از مردم , دوستانِ نادانند و یا دشمنان دانا . ازشون تقلید نکید
عاقل باشید و به فکر منافع بلند مدتتون پس از مرحله ی انتقالیِ "مرگ" باشید
قسم به زمین و آسمانها , قسم به خالق زمین و آسمانها که جای ما اینجا نیست . زمین و زمان فریاد میزنه که جای ما اینجا نیست و دنیا فقط سالن امتحان هست
فریب وسوسه های نفسِ امّاره و وسوسه های دنیا و وسوسه های انسانهای خبیث و پلید و وسوسه های دشمنِ قسم خورده ی انسان (شیطان) رو نخورید
حرکت کنید به سمت خوب و صالح شدن و خوبتر و صالحتر شدن و مقاومت و استقامت کنین و صبور باشید و خوب و صالح بمونید تا آخر عمر
وعده های خدای متعال حق هست و حتماً رخ میده و قیامت در راه هست
.
.
.
==============================
دوستان , به نفعتون هست که مطالب بنده ی مخلص رو بخونید و دنبال کنید چون هم پول توشه هم امنیت و ایمنی هم آسایش و آرامش هم دور شدن از خطرها و ضررهای دنیا إن شاء الله .
چند نمونه :
===================================
میلیونها تومن صرفه جویی در هزینه های خودرو و زندگی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توصیه های مهم امنیتی
قوانین و مقرراتِ گفتگو و تبادلِ نظر
.
برنامه های مهم و کاربردی برای گوشیهای اندرویدی
.