به نرم افزار کارت گرافیک مربوط میشه ( درایور و ... )نقل قول:
Printable View
به نرم افزار کارت گرافیک مربوط میشه ( درایور و ... )نقل قول:
باید چیکارش کنم ؟؟؟نقل قول:
آخرین درایور ها و دایرکت x رو نصب کُننقل قول:
توی Angry Birds Rio اون سه قسمت آخری که نوشته Coming soon کسی نمیدونه کی میاد؟
قاعدتا هر ماه یکیش باز میشهنقل قول:
تا آخر عمرمم اگه هر ماه یه قسمت 30 تایی باز بشه بازم از آیتونز میخرمش،اینقد که این حال میده Big Busster های Exclusive که برای PS3 میاد بهم حال نمیده............
توی PSP,Iphone,PC بازی میکنیم ولی هنوزم تکراری نشده............
خبری از مراحل جدید واسه Rio نشد؟
Angry Birds Rio.......وقتی pc رو خاموش روشن کنیم.........ریجیستر میپره!!!!...چه کار کنم؟
از لینک زیر نسخه ی کامل رو دریافت کن..نقل قول:
کد:http://uploadfa.com/p94j0dh4832y
ممنون دوست عزیز:11:نقل قول:
همینطوریه که دوستمون میگن؟نقل قول:
ورژن جدید اومده یا نه؟
سلام میخوام برم تو بازی این ارور رو میده مربوط به چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگه کارتتون از میان افزار opengl 2 و همچنین 1.3 و 1و4 پشتیبانی نمیکنه !!:20:نقل قول:
+
شما گرافیکتون چیه ؟! نرم افزار opengl رو نصب کردین ؟!
این فصلهای جدید کی قراره باز بشن دلمون پوسید
بچه ها یه کرک درست حسابی و بی دنگ و فنگ نیومد واسه این بازی ؟
واقعاً این بازی شاهکاره. من روی گوشیم C7 تا آخرش رفتم و منتظر آپدیت های جدیدشم. روی PC هم تنها مشکل بازی اینه که خیلی اعتیاد آوره. دیگه اینقدر بازی کردم کامپیوترم داشت میترکید :8:
ورزن جدید نسخه فصلها سالم سالم !!!!
Angry Birds v1.5.2
لینک دانلود :
راهنمای نصبکد:http://dl.downloadpersian.com/file/Angry.Birds.v1.5.2_www.DownloadPersian.com.zip
۱- بازی را نصب کنید.
۲- محتویات پوشه Patch را در محل نصب نرم افزار کپی کنید و فایل Patch.exe را اجرا و عملیات Patch را انجام دهید. (توجه داشته باشید چنانچه از ویندوز ویستا و یا ۷ استفاده می کنید برای اجرای فایل Patch.exe می بایستی بر روی آن راست کلیک کرده و گزینه Run as administrator را انتخاب کنید تا Patch به درستی کار کند)
۳- بازی را اجرا کنید و در پایین باز روی عبارت ” Active …. “ کلیک کنید و شماره سریال موجود در فایل Serial.txt را وارد نمایید.
۴- از این بازی لذت ببرید!
این نسخه کامل با تمام مراحلش هست !!!!
این بازی نسخه کاملش هست وتمام مراحل باز هستن !!!!!
پسورد میخواد واسه اکسترکت !!!!!!نقل قول:
نقل قول:
پسورد:کد:www.downloadpersian.com
سلام
برنامه OpenGL رو برای ویندوز 7 نسخه 64 بیتی و گرافیک 4670HD ATI می خواستم.
نقل قول:
این بازی نسخه فصل ها ست؟ یعنی Angry Birds Seasons ?
سلام
من این بازی رو توی ویندوز XP نصب کردم مشکلی نداره. ولی داداشم هر 2 نسخه رو روی لپ تاپ نتونست اجرا کنه. و ارور میده که رزولیشین باید حداکثر ... میزان باشه. وقتی هم رزولیشن رو از توی دسکتاپ کمتر از اون مقدار میکنیم بازم اجرا نمیشه. چکار کنم؟ :13:
جایی که بازیو نصب کردید یه فایل Config هستش(اسمش فکر کنم چنین چیزایی بود) اونو با نوت پد وا کنید جلو Resoulotion اون رزولوشن حداکثر مانیتورتونو بدید.نقل قول:
امیدوارم مشکلتون حل شه.
سلامنقل قول:
خیلی ممنون دوست من. ولی متاسفانه بازم درست نشد. :20: کار دیگه ای میشه کرد؟:13:
باسلام
منم این بازی رو تواندروید کردم. ولی تو یه مرحلش گیرکردم دیگه ولش کردم.بازی خیلی قشنگ وساده ودراین حال بسیارسختیه.حتما بازی کنین.
آخرین ورژن directX رو نصب کن و درایور کارت گرافیکت هم آپدیت کن درست میشه.نقل قول:
سلام
دانلودش کردم...نصبشم کردم ولی patch نمی شه...می نویسه patching faild چیکار کنم؟
دوستان جون من کمک کنین...یه پچ سالم بهم بدید...از یه جای دیگه هم یه پچ دیگه گرفتم ولی بازم همینو می گه
مشکل پچ حل شد ولی مشکل اصلی اینجاس که بازم وقتی از بازی خارج می شم و دوباره برمیگردم تو بازی همه چی میشه عین روز اول...انگار هیچ کاری نکردم...
ولی جالب اینجاس که امتیازهام هست...حتی نوشته مثلا از 90 مرحله 70 مرحله رو رفتم ولی مرحله ها بازم قفلن...هرچی بازی رو آن اینستال می کنم دوباره نصب می کنم بازم همینجوریه و بازم سیو ها هستن!
چه کنیم؟
مشکل پچ حل شد ولی مشکل اصلی اینجاس که بازم وقتی از بازی خارج می شم و دوباره برمیگردم تو بازی همه چی میشه عین روز اول...انگار هیچ کاری نکردم...
ولی جالب اینجاس که امتیازهام هست...حتی نوشته مثلا از 90 مرحله 70 مرحله رو رفتم ولی مرحله ها بازم قفلن...هرچی بازی رو آن اینستال می کنم دوباره نصب می کنم بازم همینجوریه و بازم سیو ها هستن!
چه کنیم؟
سلام دوستان . یه نفر برا من فقط لینک فایل پچ Rio 1.1.1رو میزاره ؟!
پیشاپیش ممنون .
این بازی کلاً یک پچ و یک سریال براش اومده که در همه ی سری های اخیر یکی بودن.نقل قول:
دوستان نسخه 1.2.2 ریو امده
با مراحل اضافه تر
لینک دانلود هر کی پیدا کرده بگذاره
خیلی باحال بود!
دوستان میشه یه توضیح کلی بدین ؟ این چتد تا سوال منو یه خیر جواب بده
1- برای نصب آپدیتهای پست اول باید نسخه اول باشه یا نه ؟
2- جریان پچ چیه ؟ رو کدوم ورژنه ؟
3- لینک پچم بی زحمت لطف کنین
--------------------------------------------
خودم پیدا کردم زحمت نکشید :
کلا 2 تا نسخه اومده واسه بازی که یکیش نسخه اوله و یکیش نسخه rio . برای اولی آپدیت 1.5 اومده که فکر نکنم مرحله ای اضافه کرده باشه و فقط تغییرات اضافیه . برای rio هم هر ماه یه پچ میاد البته اگه کرک نکنیم و بازی رو بخریم می تونیم آپدیت کنیم و نیازی به پچ نیست. این پچ season های جدید رو باز می کنه .
دوست عزی شما تا وقتی به اینترت وصل باشی اینطوری مشه!!!!!نقل قول:
تا دستگات وصل بشه به اینترنت ...پچ برنامه شناسایی میشه
نباید وصل بشی حداقل زمانی که بازی میکنی
Angry Birds HD 2011
بدون نیاز به فعال سازی
کد:http://hipfile.com/jsfgk8k4ufio/Angry_Birds_HD_By_HiTman-DZ.exe.html
بفرمانقل قول:
فقط توجه داشته باش وقتی به نت وصلی پچ کار نمی کنه...وقتیم که می خوای بازی کنی نباید به نت وصل باشی وگرنه کل بازیت برمیگرده از اول...کلا این بازی با این پچ با نت میونه خوبی نداره!کد:http://www.share724.com/download2/PC/Game/2011/Angry.Birds.Rio.v1.1.1.Crack.Only.zip
پ.ن
اگر از ویندوز 7 یا ویستا استفاده می کنی روی پچ کلیک راست کن بعد Run as administrator رو بزن.بعد از پچ کردن سریال رو تو بازی وارد کن...
حالشو ببر!