سلام
لطفا یکم در مورد پایه Webtop Dock این گوشی توضیح بدید.
سلام
لطفا یکم در مورد پایه Webtop Dock این گوشی توضیح بدید.
Laptop Dock
HD Multimedia Dock
Vehicle Dock
Standard Dock
Webtop Dockش رو دیگه نشنیده بودم!
منم نشنیده بودم.برای همین پرسیدم!!!
laptop dock رو کسی قیمت داره؟
اصلا ایران میاد یا باید از اونور آورد؟
فکر میکنم به خاطر اینکه با اون لپ تاپ داک میتونی به اینترنت هم وصل بشی شاید اسمش رو گذاشتند وبتاب داک!
این وبتاب داک از نظز ظاهری شبیه لب تاپ می باشد ولی در واقع فقط یک کیبرد و یک ال سی دی است که با اتصال گوشی به آن یک محیط لینوکسی را بر روی خودش شبیه سازی می کنه قیمتش هم حدود 300 دلاره و بصورت جداگانه فروخته میشه . جعبه گوشی فقط حاوی گوشی و شارژر و کابل mini hdmi می باشد به نظرم هندزفری هم همراهش نیست
صفحه اول تایپیک کامل توضیحاتش هست :نقل قول:
موتورولا یک وسیله جانبی تحت عنوان "Webtop" را نیز با این گوشی عرضه می کند که با استفاده از آن گوشی به یک نت بوک با صفحه نمایش 11.6 اینچ و صفحه کلید کامل QWERTY تبدیل می شود و به موجب باتری 36 whr موجود در آن نیز دوام باتری 8 ساعت دیگر افزایش می باشد لبته از این قطعه استفادههای دیگری نیز میتوان کرد.
قیمتش که 400 دلار بود ظاهرا " . الان نمیدونم چند شده . ممکنه بیاد . جزو لوازم جانبی هست
یعنی 400 هزار تومن برای یه شبه لپ تاپ؟!!!!!!!!
به نظر من که نمی ارزه.
با این پول می شه 1 مینی لپ تاپ یا 1 لپ تاپ متوسط خرید.
اصلاً نمیارزه.
به نظرم این بیشتر شبیه یه جور ایده در حال توسعه باشه. الان زیاد خریدش منطقی نیست. اما مسلماً در آینده، جای مانور زیادی داره.
خوب این لپ تاپ داک انحصاری موتورولا هست و اولین باره که استفاده میشه در موبایل و یک اختراع جدید و عالی هست که در آینده شاهد تکاملش خواهیم بود . و به همین دلیل الان کمی قیمت بالاست ولی تا چند ماه دیگه افت میکنه .
ریویو GSMArena رو دیدم ،چرا این گوشی اینقدر در زوم کردن روی عکس ها به نسبت Optimus 2X ضعیف هست ؟
موتورولا یه فکری باید به فکر صفحه نمایشاش از لحاظ کیفیت تصویر بکنه , حالا چه قرارداد بستن با ال جی یا سامسونگ باشه (مثل اپل) یا دست به کار شدن خودش و سرمایه گذاری کامل و جامع توو این بخش . خیلی خوبن هااا منتها با بقیه سخت افزاراش هم سطح نیستن از لحاظ کیفیت , سخت افزار گوشی هاش که اغلب عالین و به نظرم بیشتر مشتری رو جذب میکنه . الان صفحه نمایش یه رکن اصلی موفقیت یه گوشیه و موتورلا میتونه با تمرکز بیشتر رو این بخش کسایی که خواهان گوشی هاشن رو افزایش بده توو بازار .
کاملا باهات موافقم
در مورد این گوشی هم همونطور که تو رویوها هم دیدیم نقطه ی ضعف این گوشی صفحه ی نمایششه که موتو میتونه با برطرف کردن این مشکل قدم بزرگی در پیشرفتش برداره!
شركت موتورولا اخيرا به كاربران ايراني پيغام داده :
تو رو خدا بيايين گوشي اتريكس منوبخرين ، به خاطر صفحه نمايشش گوشي هام رو دستم باد كرده .:42::42:
بابا بزارين هر وقت گوشي موتورولا اومد تو دستتون گرفين بعد در موردش قضاوت كنين .
الان هنوز نديده چند صفحه در اين تاپيك راجع به صفحه نمايشش صحبت شده.
دست ما نرسیده داریم اینطوری قضاوت میکنیم ولی انگار دست تو رسیده که داری ازش طرفداری میکنی شیطون!نقل قول:
پسر خوب ما هم که از خودمون درنیاوردیم که رویوها و نقدهایی که تو سایتهای مختلف از این گوشی شده همه این موضوع رو عنوان کردند که صفحه ی نمایش گوشی در حد سایر تواناییهای اون نیست ختم!
طرفداري گوشي رو نميكنم پسر گل . ولي شما تو هر پستت اين نكته را نوشتي كه صفحه نمايشش پيكسل ميندازه ، انگار كه اين گوشي را داري. ما هم مثل شما ريويو ها را خونديم .
اصلا ريويوي كه gsmarena داده انگار داشته گاكسي اس 2 را بررسي ميكرده تا اتريكس.
بعدش اينكه هر گوشي هاي اند جديدي جاي خودشو داره هر كدام را داشته باشي باهاش حال ميكني.
بذار گوشي بياد خودت رفتي براي خريدش اگه ديدي پيكسل ميندازه نخرش .
ختم كلام.
ولی یه نکته که من تو این گوشی دیدم انگار در گالری و نشون دادن عکس ها مشکل داره
کند عمل میکنه مخصوصا توی زوم کردن روی عکس . منظورم توی فیلمی هست که GSMArena گذاشته .
آره میدونم که شما هم رویو ها رو خوندی و ویدیو رو هم دیدی!نقل قول:
ولی اگه قرار باشه که همه چیز رو موقع خریدن گوشی تست کنیم که دیگه کلا باید این سایت و سایتهای مشابهش رو جمع کنیم بره پی کارش که!
توی پینچ زوم کمی کند هست . البته مساله مهمی نباید باشه و تا بیاد بیرون حل میشه و شایدم سریع یه آپدیت براش بیاد که رفع بشه .نقل قول:
قیمت لپ تاپ داک کمی افت کرد :
Atrix 4G Lapdock accessory drops to $299 starting May 1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
ایول به موتورولا آتریکس با اینکه هنوز گوشیش وارد نشده انجمنش 42 صفحه پیش رفته ؛ این نشون میده که موتورولا داره با سرعت تمام میتازونه، من بدون شک یکی از خریداران این گوشی خواهم بود ؛ انتظار:31::27:
خب، موتورولا گفته به زودی آپدیت جینجربرد رو روی آتریکس ارائه خواهد کرد:
کد:http://www.gsmarena.com/motorola_atrix_gets_a_simultaneous_us_uk_update-news-2596.php
اين اپديت همزمان براي نسخه امريكايي و انگليسي هست .
اميدوارم كه تا نوبت خريد ما بشه يه اتريكس جينجربردي داشته باشيم
با 2.2 که رو همه رو کم کرده بود . دیگه با 2.3 کسی بهش نمیرسه . :27:نقل قول:
من که با همون 2.2 هم با هیچ گوشیی عوضش نمیکنم .
آتریکس با 2.3 خدای اسمارت فونهاست .
اما این زووم رو نیدونم چیکار کنم ؟؟ دلم دوتاشونو میخواد :19::19::19:
موتورولا قصد داره از لپ تاپ داک در محصولات بیشتری استفاده کنه . که شامل دروید بیونیک و گوشی های 4 هسته ای مثل تارگا و بولت و ... خواهد بود . :40:
---- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم مقایسه سایزی لپ تاپ داک موتورولا با آیپد 2 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://news.cnet.com/8301-13924_3-20058739-64.html?part=rss&subj=news&tag=2547-1_3-0-20
atrix قویترین اسمارا فون جهان بعد از galaxy s II:31:
Orange گوشی هوشمند با حسگر اثر انگشت به فروش می رساند
اپراتور Orange انگلیس اعلام کرد که از چهارم می فروش گوشی هوشمند موتورولا Atrix را آغاز می کند که نخستین گوشی هوشمند با حسگر داخلی اثر انگشت برای امنیت شخصی است. این حسگر اثر انگشت به کاربر امکان می دهد تا با کشیدن انگشت روی صفحه ، قفل گوشی را باز کند. این گوشی همچنین دارای یک پردازنده دو هسته ای 1GHZ است و می تواند به تلویزیون وصل شود.
اپراتور Orange مفتخر است که برای نخستین بار این گوشی کامل و پیشرفته را در بازار موبایل انگلیس عرضه می کند. گوشی موتورولا Atrix با قرارداد 24 ماهه و پرداخت 35 پوند در هر ماه در اختیار کاربران Orange قرار می گیرد که شامل 600 دقیقه مکالمه ، 750MB داده ، پیام متنی نامحدود ، 50 MMS و Wi-Fi نامحدود در هر ماه است.
هنوز وارد ایران نشده؟؟؟
مثل اینکه چند تایی توسطgooshi-bazar وارد شده که همش نیامده فروش رفته.داشتم باهاشون صحبت میکردم گفتن بار جدید 2 شنبه میاد و حدود قیمت هم 900 هست و باید از قبل برای خرید سفارش بدید.نقل قول:
فعلا هم به صورت عمده وارد نمیکنند چون کمپانی به هر نفر بیشتر از 5 عدد نمیده. :(
احتمالا" منظورتون گالاکسی 3 هست :21:نقل قول:
الان تو ebay ، جدیدش را حدودا بین 500 تا 600 $ میفروشن ، خیلی خوبه ! ولی ... یعنی ایران بیاد چقدر میشه ؟ :-؟ اصلا کــِــی ایران میاد این لعنتی دیگه صبرم داره تموم میشه ...
امروز gooshi-bazar آتریکس را به لیست گوشی هاش اضافه کرد و وضعیت را هم نوشته موجود اما هنوز قیمتی براش نزده
نه به جون خودم منظورم همین 2ست:31:نقل قول:
خدایی جفتشون حرف ندارن اما گلکسی بیتره:8:
چه باحال ! الان گوشی بازار قیمتش را هم زد 890 تا ... بعد وضعیت ـشو از موجود تغییر داده به ناموجود .
البته الان یه کم گرونه...وقتی بقیه دوهسته ای ها هم وارد بازار بشن ، قیمتها متعادل می شه . :46:
باسلام خدمت شما خوبان دوستان چند روز است من اين گوشى را سفارش دادم يا امروز يا فردا بدستم مى رسد البته ازسرى گوشيهاى موتورولا اولين
گوشى كه ميخرم اميدوارم زوتر بدستم برسد درصورتى كه دوستان سوالى داشتند درخدمت هستم درضمن تبلت زوم را ده روزى هست خريدم چندتا سوال
دارم كه بعد از شما دوستان بپرسم
شما ایران هستی الان ؟ اگر آره از کجا سفارش دادین دوست عزیز ؟ و به چه قیمتی ... سپاس .
سلام دوست عزيز بله ايران هستم البته قصد خريد اين گوشى را نداشتم ومنتظر گالكسى اس تو بودم كه رفقا درگوشى بازار بامن تماسنقل قول:
گرفتن وگفتند دو تا گوشى اتريكس آمد و يكى هم هست كه يك آشنا آورده كه چند روز كاركرده ولى واقعآ درحد آك است وورژن ٢.٣ است
قيمت آن هم حدود٧٩٠ هست وقيمت نو آن حدود٩٠٠ هست من هم كاركرد را سفارش دادم البته بگم من با بربچه هاى گوشى بازار مدت
زيادى هست معامله دارم گوشى وتبلت ولوازم جانبى از آنهاخريد مى كنم اگر سوال ديگرى داريد درخدمت دوستان هستم:10:
دوست عزیزی که گوشی رو خریدی لطف میکنی یه ریویو ازش بدی
(تاچ و سرعت و فیلمبرداریو اسپیکر و تماس و...)
دوستان سلام ازنظر ساخت وخوش دستى عالى وقتى دست مى گيرى لذت بخش هست درموردپيكسل پيكسل شدن تصوير اول كه دست گرفتم وعكسهاى فابريك داخل گوشى راديدم هيچ موردى كه قابل گفتن باشه نديدم ومطلبى نوشتم براى دوستان كه ايرادى نيست ولى چندتا عكس وفيلم كه روش ريختم متوجه
شدم چرا پيكسل پيكسل مى شود وقتى كه عكس را بزرگ كنى البته درفيلم خيلى كم به چشم مياد اگر اين مورد نبوديا با آبديتى برطرف شود بى همتا است
البته دركل تصوىرش خيلى خوب است واين مسئله خيلى هادنيست وفكر مى كنم قابل چشم پوشى هست ولى باز مى گم ازنزديك زمانى كه تصويررا بزرگ
كنى . ازنظرفيلم بردارى hdوعالى ازنظر عكس بردارى آنهم عالى هست ازجهت صدا خوب مثل گالكسى اس شايدهم بهتر ازنظرسرعت كه معلوم هست بيست
ازنظرتاچ بيست من باگوشىهاى آندرويد زيادى كاركردم مثل ارك با آن كيفيت و سرعت وگالكسى اس ونكسوس وان و غيره ولى اين گوشى باقدرتى كه درونش
داره حرفهاى زيادى براى گفتن داره البته من در همين مدت كم كه باآن كاركردم واقعآ كيف كردم باز اگرسوالى بوددرخدمت هستم واگربه مطلب خاصى برخوردكردم حتمآ به مى رسانم
آقا پست قبلی اشتباهی شد ببخشید