دوست عزیز ، ممنون از راهنماییتون ... منظور من بیشتر احساسی بود که این بازار بی در و پیکر ایران به آدم تحمیل میکنه ... آدم احساس میکنه تو یه سیاره دیگه تو یه منظومه ستاره ای دیگه تو یه کهکشان دیگه ساکنه که چیزی که میخواد بخره رو یا پیدا نمیکنه یا با قیمت های نا معقول که چه عرض کنم ، جنون آمیز و انحصاری عرضه میشه و یا جبراً یه چیز دیگه بهش تحمیل بشه ...
ولی طراحی ظاهر VT30 واقعاً نسبت به V20 اقوا کنندس گرچه برای استفاده توسط افراد معمولی مثل من هردو از لحاظ تکنیکی چندان فرقی ندارن !
حالا اینو چی میگین ؟
من امروز صبح تماس گرفتم بانیان گفتم سری VT30 چی میشه ؟ نمیاد کلاً یا به این زودیا نمیاد ؟
یه مرده بود از بخش فنی به گمونم چون اپراتور خودش جواب نداد و وصل کرد جای دیگه ، دقیقاً گفت قرار نیست که پاناسونیک هرچی تولید کرد بانیان بیاره ، به این زودیا نمیاد ، احتمالاً حوالی عید اونم اگه برسه ، تازه تعداد معدود !!!
بعدش تماس گرفتم با نمایندگی ها ، یکیشون که کلاً گفت سری 30 هنوز نیومده (!!!) بعد من گفتم اومده ها ، از یکی دیگه پرسید گفت چرا اومده ، ببخشید . ولی VT30 عمراً بیاد حالا حالاها ...
چند جا دیگه تماس گرفتم همینو گفتن ، تا اینکه با فروشگاه (غلامی) [تقریباً حرفه ای ترینن تو کرج] تماس گرفتم ، گفت VT30 پنجاه اینچ تولید ژاپن با ضمانت بانیان 3.000.000 و خورده همین الان قابل خریده اما قرار تا چند روز دیگه تایلندی ها رو وارد کنن که تنوع اینچ هم داره و قیمتاشم معقول تره ...
حالا دیگه خودتون قضاوت کنین ... بانیان خودش نمیدونه داره چکار میکنه ؟!