قیمت 51d8000 آیا اعلام شده؟
Printable View
قیمت 51d8000 آیا اعلام شده؟
دوست خوبم مشخصات اون فروشگارو برام pm میکنی..شماره و اسم و .. مرسینقل قول:
خیر. اگه اعلام بشه تو آدرس زیر میتونید ببینید:نقل قول:
کد:http://www.samsungcenter.ir/shop/index.php?cPath=15_117
---------- Post added at 08:41 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------
تلویزیون مدل D6960 با گارانتی سام سرویس، به تازگی برای هدیه عینک سه بعدی هم روش هست.
کد:http://www.samsungcenter.ir/shop/product_info.php?cPath=45_61&products_id=576&osCsid=74pt39gra8e03tijahq8fvfbk6
با توجه به اینکه من قصد خرید تلویزیون داردم آیا ارزش آنرا دارد تا منتظر آمدن سری 8000 بشوم ؟
هیچکدام از دوستان از حدود قیمت 51d8000 اطلاعی دارند؟
آقا سهیل عزیز
بازم مبارکه. واقعا زیباست. ممنون از عکسها.
یه چند مورد درباره عکسها:
اگه امکانش رو داری چند تا عکس هم از زوایای مختلف تی وی در حالت خاموش و نور مناسب بگیری که خیلی عالیه.
این دوتا تصویری که موقع عکس گرفتن داره پخش میشه فول اچ دی نیست و قاب باریک بطور کامل مشخص نمیشه.
من عکسهای خودم رو توی چند صفحه قبل با یه روش ساده توی فتوشاپ تا حد 50 کیلو بایت کم حجم کردم خیلی هم افت کیفیت نداشت. اگه خواستی بگو تا روشش رو بگم استفاده کنی تا دوستانی که dial up دارند به مشکل برنخورند.
اگه ممکن هست یه مقایسه ای بین این دو 51d8000 و 51D585 رو بذارین ممنون میشم.نقل قول:
سلام.من میخوام یه سری 8سامسونگ بگیرم از بانه.به نضرتون میرزه؟.یا به ریسکش نمی ارزه.فروشنده نمایندگی سامسونگ میگفت که اصلا سامسونگ نیستن فقط شکل سامسونگن!!!!!!!!!!!
ال ای دی 32 زیر یه تومن بهترین انتخاب ؟؟؟
اگه ال سی دی مناسبتری هم باشه پیشنهاد بدین لطفا
دوستان عزیز من یه 46D6600از بانه از سایت سقز شاپ خریدم میخواستم بدونم بجز خود جعبه اکبند تلویزیون چیز دیگه ای هم هست که باید به من بدند؟ مثلا عینک یا فیلم 3بعدی؟ بعد چه تست خاصی انجام بدم ؟! تلویزیون فردا میرسه!
در مورد تست پنل بهتر چند تا تصویر Full HD روش اجرا کنی یک تصویر کاملا سیاه ، یک تصویر کاملا سفید که اگر پیکسلی مرده بود یا برن کرده باشده مشخص بشهنقل قول:
موارد دیگه موارد رو دیگران کمک کنند.
32 led D5550 میشه 999 که یه dvd 9800 هم اشنتیون روشه.نقل قول:
سلامنقل قول:
داداش چند گرفتی؟؟؟قیمت 40 اینچشو نداری؟؟؟بدجور هوس کردم یه 40 بگیرم به عنوان مانیتور استفاده کنم.:31:
:18: واااااااای عجب کیفیتی داره این پلاسمای D7000 سامسونگ!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلاسمای D7000 سامسونگ راچند گرفتی؟
نگرفتم. عکسش تو اینترنت بود.نقل قول:
داداشي ميدوني ما ميخايم تلوزيون بخريم هي دهن ما رو اب ميندازي :11::40::46:نقل قول:
دوستان D6600 من رسید و 2 تا عینک همراهش بود.
ممکنه یک نفر راهنمایی کنه چطوری سنسور ECO را خاموش کنم؟ تمام تنظیمات صرفه جویی خاموش هستند اما بازم موقعی که تصویر تاریک میشه نور صفحه خود به خود کم میشه!
ما آخر نفهمیدیم که d7000 , d8000 پلاسما هستن یا ال ای دی
اگه جواب ، هر دو هست کدوم جزء بهترینهای 2011 هستن ؟
سلام
من میخوام یه ال سی دی 32 بگیرم .
بین LA32D585 سامسونگ mkv رو پخش میکنه ؟؟ کلا چه فرمت هایی رو پخش میکنه ؟؟؟
باتشکر فراوان
D7000 و D8000 اگر اول اسمشون حرف P بود پلاسمان در غیر اینصورت LED است.مثلا PN51D7000 پلاسمائه.نقل قول:
لیست Top Tv ها رو در آدرس زیر ببینید. این رده بندی که کرده فقط از نظر کیفیت تصویر نیست و طراحی و امکانات رو هم در نظر گرفته. از نظر کیفیت تصویر VT30 اوله.
کد:http://reviews.cnet.com/televisions/
قیمتهای ویژه به مناسبت ماه مبارک رمضان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SAMSUNG LCD TV
از نظر کیفیت تصویر کسی هست بتواند مقایسه ای بین دو پلاسمای D6960 و D8880 داشته باشه؟
دوستان لطفا اگر امکانش هست کسی d6600 را کالیبره کند ممنون
این سام سرویس واقعا کلاهبرداریه برای خودش. همون قیمتهای قبل از ماه رمضون رو میزاره بعد میگه کاهش قیمت ها به مناسبت ماه رمضان!!!!
تازه قیمتهای ایم وبسایت سامسونگ دات ای ار 30 تومن از اینا کمتره!
اره این سام سرویس خدا...دیروز زنگ زدن به گوشیم گفتن شما یه ال ای دی خریدید گفتم اره عید نوروز زد به سرم باگارانتیش هم خریدم،گفت چندتا سوال دارم،اولیش این بود که اومدن واست نصبش کنن؟گفتم نه تو مغازه تست کردن،بعد گفت 50درصد تخفیف سینما بدستون رسید،بازم گفتم نه،گفت پس خداحافظ،خواستم یه مشت بدوبیراه بهشون بگم واسه 50درصد که زود قطع کرد
samsung 46 6600
بانه 1900بدون ضمانت
تصویر hd خوب
sd بد نیست
بقیه کانالها اشغال است
به نظر من نخرید
برای همین است تلوزیونهای جدید در مورد مشخصات تصویر چیزی عنوان نمی کنند
دوستان لطف کنند تاپیک را پاک نکنند
نه آقا ما که D6000 رو خریدیم 1.640.000 خیلی هم خوبه!!
سعید جان مشکل این LED کجاشه؟ گیرنده ی کانال های دیجیتال هم که داره.
یکی از دوستان عکسشو تو تایپیکای دیگه گذاشته خیلی عالیه.شما یه فیلم HD و یا Full HD بزار روش نظرت عوض میشه.نقل قول:
دوستان یه لیست از مدلهای پلاسمایی که الان در نمایندگیهای سامسونگ پیدا میشه میخواستم..
در حال حاضر بهترین پلاسمای سامسونگی که در بازار داخل پیدا میشه کدوم مدل هست؟!
+
پلاسمای سامسونگ مثل بعضی انواع پاناسونیک مشکل فلیکر نداره (قضیه 50 هرتز و..) ؟
ممنون از راهنماییتون!:20:
شما خودتون دارید میگید hdخوبsdبدنیست،تو این تی و ها هیچکس انتظار نداره sdدر حد فول نمایش بده،hdهم گفتید خوب اضافه کن fullhdعالی،منظرورتون از بقیه کانال ها دیگه چیه:31:نقل قول:
چند سوال خدمت دوستان داشتم:
1- در سایت سامسونگ امکانی را معرفی کرده بنام قابلیت Medi@2.0 در ایران قابل استفاده است باخیر و اگر جواب مثبت است در کدام مدل ها؟
2- از طریق پورت usb تلویزیون امکان پخش فیلم 3D , HD( با فرمت mkv) با وصل کردن هارد اکسترنال وجود دارد تا چه حجمی در چه مدل هایی؟
پیامی برای مدیر انجمن!
تو رو خدا تاپیک ها رو نگاه کنید. همه اونهایی که بحث می کنند تازه کارند با اطلاعات نادرست. یک متخصصص حرفه ای وارد بحث نمی شه. این برای اعتبار انجمن خطر داره. خود من اگه این موضوع ادامه داشته باشه باید دنبال فضای دیگه ای برای مشاوره باشم...
بهتر نیست راهکاری برای این موضوع پیدا کنید؟
یه سوالی ذهن منو خیلی مشغول کرده ... من فیلمی دانلود کردم ... که بعدا فهمیدم 3 بعدی ... یعنی تصویر تار بود تو هم ... پسوند فیلم هم ام کا وی بود ... حالا به نظر شما من اینو میتونم روی تی وی خودم که سه بعدی نیست ببینم با عینک ؟ تست نکردم و عینک هم ندارم ولی چون دوتا تصویر تا توی هم هستش گفتم شاید بشه ... میشه ؟
نه نمیشه حتما باید تلویزیونتون سه بعدی باشهنقل قول:
خدای d6600خیلی عالیه من از دبی خریدم هرکی از دوستانم می دید تعریفش می کردند بعد از دیدن دو تا از دوستانم از همین مدلی سفارش دادندنقل قول:
3d-1عالی
sd-2 عالی
hd-3 عالی
حتا پخش با یو اس بی خودش
تنها چیزی اذیتم می کنه سرویس منو اشه که مسدودش کردن نمیشه داخلش مانور داد
من از دبی 40 اش 1800000 گرفتم نمی دونم saeed چی گرفته 1600000 آن هم با دو عینک
من 46d6600 از بانه خریدم 1900000
اما کانالهای با کیفیت sd را خوب نشان می دهد کاناهی چون ipn ,خیلی کانالهای دیگر را ....خیلی شطرنجی و مات نشان میدهد نمیدانم شاید کالیبره نیست
دوست عزیز بعضی از کانالها رزولیشن پایینی دارن و وقتی رو 1080 این تی وی بزرگ میشه کیفیتی باقی نمیمونه.کما اینکه رو CRT هم کیفیتی ندارن.نقل قول:
شما برو شبکه PMC,GEM music,arte,ZDF ,....رو باهاش ببین خیلی عالیه.پیشنهاد میکنم مستند HOME رو هم با USB ش تست کن ببین چیه.:18:
شما در چه تاریخی این tv رو از دبی خریدی؟نقل قول:
خودت خریدی یا کسی واست آورده؟
نقل قول:
مستند HOMEدیگه چیه؟؟/
مستندی از BBC که با کیفیت 1920x1080 برای دانلود رو اینترنت موجوده.نقل قول:
کد:http://www.imdb.com/title/tt1014762/