دوستان ال ای دی سونی بدون سه بعدی و بدون smart بالای 40 اینچ با بودچه زیر 1500 چی پیشنهاد می دید؟
ایا تلویزیون های سونی قابلیت ضبط کانال های دیجیتال را داره؟
Printable View
دوستان ال ای دی سونی بدون سه بعدی و بدون smart بالای 40 اینچ با بودچه زیر 1500 چی پیشنهاد می دید؟
ایا تلویزیون های سونی قابلیت ضبط کانال های دیجیتال را داره؟
.....................نقل قول:
سونی هر مدل رو برای هر منطقه ای که تولید میکنه ، رقم آخر سری اون متفاوته! و شما از روی مدلش میتونید بفهمید سفارش کجا هست!نقل قول:
مثلا NX723 برای UK هستش!
nx72 برای کجاست ؟نقل قول:
چون توییه بانه ویرایش اروپایی هم بود
اگر منظورتون NX720 هست ، این مدل آسیاست.نقل قول:
خوب می پرسیدید تفاوت امکانات ورژن اروپایی و آسیایی در چیه؟
نه اسم مدل اروپاییش چیه ؟نقل قول:
نقل قول:
راه دیگه ای هست که فهمید مال کجاست ؟ (مدل اروپایی و آسیای همشون تو مالزی تولید میشن ؟
قکر نکنمنقل قول:
به نظر نمیرسه با هزینه های فضایی سوخت و حمل و نقل این کار برای سونی به صرفه باشه
سری های ساخت سونی خیلی نیستن آسیا اروپا و امریکا حالا به نظرتون تو کیفیت ساخت تفادتی میکنه؟
به نظر من منطقی نیست سونی همچین کاری بکنه!
مگر اینکه درجه بندی تولید داشته باشه که در این صورت تفاوت قیمت حاصل میشه!
الان این سه مدل اسیا اروپا امریکا تفاوت قیمت دارن؟
آره . تو بانه مدل اروپایشو حدود 100 تومن گرونتر میدادننقل قول:
اونایی که تو بانه میفروشت معمولا از دبی جنس میارن .. امکانش هست که مدل اروپایی تو دبی باشه ...
توییه خوده تی وی حایی نیست که نوشته باشه ؟
یا از روی بار کد نمیشه فهمید ؟؟
یه بار کد هست روی تیوی که شانسی با این برنامه های شناسایی بار کد که برای موبایل هاست تست کردم یکیشو نشناخت ولی دوتای دیگه یکیش ماله آمریکا بود و یکی دیگه بار کد پست بود که پست کرده بودن ( فکر کنم) که بازم با اون برنامه تست کردم دیدم که ماله ژاپنه ...
حالا راهی هست که از روی بارکد یا چیزه دیگه فهمید که کجاییه ؟
دوست عزیز فکر کنم یکم داری زیادی مته به خشخاش میذاری!نقل قول:
فکر نکنم برای این مدل آسیایی و اروپایی فرق داشته باشن. آخه 100 تومن که نشد اختلاف قیمت!!! توی یه مدل خاص هم ممکنه بین دو تا مغازه توی بازار 100 تومن اختلاف وجود داشته باشه!
اونی که میگه جنس من مال اروپاست ، ازش بخواه تا تفاوتش رو با مدل آسیایی بهت نشون بده!
راستش 100 تومن توی تهران یا اصفهان یا ... اختلاف قیمت نیست
اما توی بانه اختلاف قیمت هست ....
حالا چرا؟
وقتی رفتم تی وی رو بانه خرید کنم از سر تا ته بانه از پاساژ شهرداری تا ته پاساژ های زیر زمینی شون همه قیمتها یکسان بود نهایت تفاوت 15 هزار تومن بود نه دیگه آخرش 20 تومن
یعنی یک نفر نه گرون میفروخت نه زیر فروشی میکرد
عجیب شهریه؟ عجیب
ولی به نظر من بازم داری زیادی مته به خشخاش میزاری و من با لورنزو موافقم
راستی دبی نه اصلا
عموما از نزدیک مرز عراق و ترکیه میارن نه از دبی
معمولاً هر چند وقت آپديت فريمور مياد ؟ احتمالش هست که توی ورژن های بعدی به فرمت های ساپورت شدش اضافه بشه ؟ مثل mkv
فکر کتم ار اونجا وارد ایران میشه . فکر کنم از دبی میخرن میارن عراق ار اونجا وارد میشه .نقل قول:
این دو تا آپدیت آخری به فواصل حدودا 2 تا 3 ماه اومده!نقل قول:
امکانش هست ولی نمیشه گفت چند درصد!!؟
فرمت WMV رو هم مثل اینکه توی یکی از همین آپدیت ها اضافه کرده!
سونی برای آبدیتهاش زمانبندی نکرده وهروقت حال کرده یه آبدیت داده بیرون
اما عموما با ورود به سال جدید و تولید مدلهای جدید دیگه مدلهای قبلی رو آبدیت نمیکنه
عموما روی 4 و خورده ای میمونن من هرچی از مدلهای 2010 دیدم فقط تا 4 و خورده ای ادبیت شدن و تا اوایل 2011 و از اون به بعدتا حالا که دیگه اصلا آبدیت نشدن
احتمالش زیاده این اتفاق باری تی وی های 2011 هم بیافته
اقا من یه hx800 خریدم ولی خوب با usb نتونستم فیلم 3d ببینم فقط 2تا تصویر کنار هم نشون میداد عینک هم کار خاصی نمیکرد.حالا میخوام بدونم چطوری میتونم این فیلمو با لپتاپ ببینم.ورژن hdmi لپ تاپ هم 1.4 هستش.فیلم هم الیس در سرزمین عجایب هست با حجم 5 گیگ.
این تی وی قابلیت ضبط کردن کانال های دیجیتال را داره؟ دکمه رکورد روی کنترلش هست؟نقل قول:
سلام
فرق KDL-40NX720 و KLV-40NX720 در چی هست ؟
آیا مدل KLV که در ایران یافت میشه قابلیت نصب پایه آلمینیومی رو نداره ؟
نهنقل قول:
هیچ کدوم از مدلهای سونی نمیتونن
کار خاصی نمیخواد بکنی!نقل قول:
لپ تاپ رو با کابل HDMI به تی وی وصل کن. فیلم رو روی لپ تاپ اجرا کن. الان باید در صفحه تی وی دو تصویر در کنار هم ببینی. بعد دکمه 3D رو روی کنترل تی وی بزن و حالت دو تصویر در کنار هم رو انتخاب کن! عینک رو روشن کن و سه بعدی تماشا کن!
ممنون دوست عزیز ولی فیلمو با چه برنامه ای اجرا کنم؟نقل قول:
این کارو کردم وقتی دکمه ی 3d رو زدم هیچ جایی انتخاب حالت دو تصویر وجود نداشت.توی قسمت تنظیمات 3d دوتا گزینه وجود داشت که هر دوشونم on بودن.همین
فرقی نمیکنه با چه نرم افزاری اجراش کنی! من از KM Player استفاده میکنم.نقل قول:
شما تی وی رو آپدیت کردی؟ اگر فیلم رو اجرا کنی و دو تصویر در کنار هم به نمایش دربیاد ، باید با زدن دکمه 3D بتونی این حالت رو انتخاب کنی.به همین راحتیه!
اگر فلش ويروسي به تلويزيون وصل بشه مشكلي بوجود خواهد آمد؟
سلام بر دوستان
من چند تا کلیپ سه بعدی (از نوع side by side) با لپ تاپم اجرا کردم. کابل HDMI1.3 (تازه از ارزونتریناش) هم استفاده کردم. یه چیزایی رو میبینم که میزنه بیرون ولی نه خیلی زیاد. آیا با دستگاه یا کابل دیگه عمق تصویر تغییر میکنه یا همینیه که من میبینم؟؟
بچه ها میگن حتما باید ورژن 1.4 به بالا باشه
نه اپدیت نکردم ولی تازه خریدم تی ویونقل قول:
من یه مدل EX710 دارم و متاسفانه فرمت MKV پخش نمیکنه ...
متاسفانه صغحات قبلی رو نخوندم
میشه اینا رو آپدیت کرد؟ اصلا آپدیتی براشون هست؟
این قابلیت ها بهشون اضافه میشه؟
من زیاد در این زمینه تحقیق نکردم
اگه میشه راهنمایی کنید ...
تازه خریدن معنیش این نیست که فغریمورش آبدیت باشهنقل قول:
حتما چک کن آبدیت باشه
آپشن سیستم اینفرمیشن
؟
سونی آسیا
---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
نه متاسفانه mkv full hd , hd+ z رو نمیخونه ولی mkv sd می خونه با آبدیت هم تا حالا ایتن مشکل حل نشده
در ضمن زیر نویس فارسی رو هم نمیخونه
و فقط زیر نویس srt رو لود میکنه غیر از زبان فارسی
کسی تفاوتش رو نمیدونه ؟:20:نقل قول:
تو بانه KLV-40NX720 موجوده و پایه آلومینیومی نداره تو جعبش آیا اگه پایه رو جدا بخرم این امکان رو داره که بهش وصل بشه ؟
مدل KDL-40NX720 تو سایتش پایه آلومینیومی همون که دوتا اسپیکرم توش هست رو داره
آپدیت میشن ولی متاسفانه تی وی های سونی MKV رو ساپورت نمیکنن و هنوز هم آپدیتی برای اضافه شدن این فرمت نیومده!نقل قول:
lurenzo جان شما Hx925 دارید؟
سلام
ببخشید، شاید جای این سوال اینجا نباشه، میخواستم قیمت 46HX925 رو در نمایندگیهای سونی بدونم؟
بله عزیز، این مدل رو دارم!نقل قول:
یادمه گفتید توی کارتون tv وبکم همراش بود درسته؟ اما دوستانی که این مدل رو خریدن بدون وبکم بوده. شما از کجا خریدی؟نقل قول:
با سلام به همه دوستان
شاید اینجا جای این سئوال نباشه ولی هرکی میدونه لطفا کمک کنه
با چه روشی میتوان ال سی دی سونی دارای hdmi رو به لپ تاپ با این امکان وصل کرد که فیلم ال سی دی رو در لپ تاپ دید.
دوستان آیا راهی برای پخش زیرنویس از طریق USB وجود نداره؟
فعلا نه به هیچ عنواننقل قول:
من به شخصه این موضوع رو زیرو رو کردم هیچ جا هیچ نکته ای نیست
یه لطفی بکن اگه جایی چیزی دید برو بچ این تاپیک رو هم بی خبر نزار
باسلام چند روز پيش من 3D HX925 تست كرد ولي تصوير تويه عينك گوشهاش تار بود ولي مركز تصوير از نظر وضوح و سه بعدي بودن مشكلي نداشت ( 46 .HX925 در نمايندگي تست كردم) چرا اينتوري بود و من سابقه تست هاي اند هاي سامسونگ و ال جي را هم دارم در سامسونگ D7000اين مشكل كمتر ولي در LG 65100 تقريبا مشكلي نديدم (البته از نظر من مشكل شايد اشتباه كنم و بقيه اين نظر نداشته باشن)نظر شما چيه با تشكر