آره بابا عادیه. خیلی هم خوبهنقل قول:
4 هسته و 8 تا cpu
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
آره عزیز. سرعتش هم خیلی خوبهنقل قول:
Printable View
آره بابا عادیه. خیلی هم خوبهنقل قول:
4 هسته و 8 تا cpu
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
آره عزیز. سرعتش هم خیلی خوبهنقل قول:
سلام به همه دوستان
من پریروز این لپ تاپ رو گرفتم
ازش خر کاری کشیدم تو این دو روز بدون هیچ گونه مشکلی بود
با کانفیگ :
i7
15.6"
640gb
6gb
backlite
dvd/rw
خیلی عالی عمل کرده تا الان
فقط 2 تا مشکل داشتم :
1- ویندوز به دلیل نصب نرم افزارهای بی خود از طرف شرکت دل خیلی سنگینه !!!!
2- نتونستم روی dvd ریکاوری بگیرم ؛ 2 بار امتحان کردم dvd سوخت آخرش روی فلش ریکاوری گرفتم
یه نکته که دوستان اشاره کردن :
درسته بدنه کمی برق داره (اونم به دلیل اینکه پریز ارت نداره)
به زودی یه review کامل براتون قرار می دم
راستی بازی crysis رو خیلی عالی اجرا کرد
بازی command & conquer 4 رو با بالاترین جزئیات اجرا کرد ، ولی خوب خیلی گرم میشه لپ تاپ که فکر می کنم طبیعی باشه
راستی من با گارانتی سبز ایران نوت بوک گرفتم 1.380 (قبلا" از این گارانتی خرید کرده بودم و رازی بودم) + یک موس دل
in ndell jadide iran omade ???
وقتی restart میکنم، بعد از شات دان شدن دیگه صفحه سیاه میمونه حتی لودر خود dell هم نمیاد و فقط چراغ پاور و xps روشنه! تا موقعی هم که دستی با کلید پاور خاموش و روشن نکنم درست نمیشه !!!
مشکل از کجاس دوستان؟ آیا میتونه از نصب نبودن کامل درایورها باشه یا نصب نبودن بعضی درایورهای مهم ؟؟؟
کدوماش مهمه؟ بگید تا اول اونا رو دانلود کنم!
ممنونم طرفداران Dell XPS L501 !!![/QUOTE]
l501 من هم همین طور میشد و همش هنگ میکرد:41: حتی توی ستاپ دستگاه فرستادم گارانتی 3 هفته هستش مثل اینکه درست نمیشه
کلا فکر کنم این سری xps خرابیش زیاد باشه توصیه میکنم حداقل کسی بدون گارانتی نخره.
به نظرم گرون گرفتی .نقل قول:
زیگورات با بلوری میده 1.499.000
IN DELL JADIDE KE HAMON XPS L501 hASTESH VALI MOSHKELATESH BARTARAF SHODE IRAN OMADE ??????????????????
اون مشکل من تقریبا حل شد !!!نقل قول:
درایورهای chipset کامل نصب شده؟ درایورهای چیپست پنج تا درایور به نام های زیر در مسیر C:/drivers :
R277342
R277343
R277350
R279435
R286840
الان تنها مشکلی که داره اینه که اگه تو شارژ باشه یا مثلا به مودم وصل باشه ( اتصال برق داشته باشه )، وقتی restart میکنی بعد از شات دان دیگه تا وقتی که دستی روشن خاموس نکنی بالا نمیاد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی اگه اتصال برق نداشته باشه و پنج تا درایوری که بالا گفتم نصب باشه مشکلی نداره! جالبه نه ؟؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا این مشکل رو بقیه دوستان L501 ای هم دارن؟ لطفا یه تست کنید تا ببینیم میتونیم این مشکل رو حل کنیم یا حداقل بفهمیم مشکل از کجاست یا نه (!) ؟؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
l501 من هم همین طور میشد و همش هنگ میکرد:41: حتی توی ستاپ دستگاه فرستادم گارانتی 3 هفته هستش مثل اینکه درست نمیشهنقل قول:
کلا فکر کنم این سری xps خرابیش زیاد باشه توصیه میکنم حداقل کسی بدون گارانتی نخره.[/QUOTE]
ویندوزش رو عوض کن. با کدوم گارانتی گرفتی؟
l501 من هم همین طور میشد و همش هنگ میکرد:41: حتی توی ستاپ دستگاه فرستادم گارانتی 3 هفته هستش مثل اینکه درست نمیشهنقل قول:
کلا فکر کنم این سری xps خرابیش زیاد باشه توصیه میکنم حداقل کسی بدون گارانتی نخره.[/QUOTE]
مال من همین مدل l501x هست تا حالا هم مشکل نداشته خوب تو 10 تا 1 دونه خرای هست دیگهنقل قول:
ma inghad badshansim hamon 1done kharabi vase ma miofte
دوستان من امروز از سایت دیجی کالا سفارش دادم .1399000 تومان بدون بلوری با این مشخصات
مشخصات کلی:
لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.78 کیلوگرم
پردازنده:
Intel Q740 1.73GHz Core i7 2.8 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه:
6 GB DDR3
هارد دیسک:
640 GB 7200 RPM
کارت گرافیک:
Nvidia GeForce GT435M 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش:
15.6" - Bright LED
امکانات:
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات:
باتری 9 سلولی - microsoft windows 7
نظرتون چیه ؟
taher backlight nadare ?
من هنوز دستم نرسیده.نقل قول:
عالیهنقل قول:
نسبت به قیمت بهترین کافینگو داره.
من فقط نمیدونم باید چجوری ریکاوریش رو انجام بدم .
لطف کنین راهنمایی کنین .
کاری نداره خودش یه برنماه برای ریکاوری داره که میتونی روی دیسک یا فلاش انتخاب کنینقل قول:
خوبه . اگه بلوری رو میگرفتی بهتر بود. راستی قیمت زیگورات با بلوری 60 تومن اومده پایین. اگه اونو سفارش میدادی خیلی بهتر بود. چون هم بلوری داره که خودش 150 تومنی آب میخوره و هم از لحاظ گارانتی ( زیگورات) خیلی بهتر بودنقل قول:
من که از خیر خرید این مدل با i7 740 گذاشتم ولی نمیدونم چی بخرم یعنی چیزی پیدا نمی کنم که i7 نسل دو باشه شما مدلی سراغ دارید؟ این مدل های جدید xps هم که معلوم نیست که ایرا ن برسه یکی از فروشندگان میگفت 2 ماه دیگه میرسه شما چی فکر میکنید؟
na baba charand gofte hamin 1ki 2hafte dige miadنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من تو این چند روزه هیچ مشکلی با سیستم نداشتم ، همه جوره هم ازش کار کشیدم ، از بلوتوس و وایرلس و ... تا پردازش های سنگین گرافیکی و ... هیچ مشکلی نداشت و فقط دستگاه کمی گرم بود که با توجه به این که دستگاه های دیگه ای رو هم تست کرده بودم می تونم بگم که طبیعی بود .
نمی دونم دوستان میگن مشکل داره کجای این دستگاه مشکل داره
فکر نمی کنم که قیمت 1.380 + یک سال گارانتی سبز + موس دل قیمت گرونی برای دستگاه باشه
اونم وقتی که دستگاه هم فول آپشن هست (بک لایت و ...)
و هم این که به سفارش کانادا هستش
to iran az 10 ta 2 ya 3 ta asle va shayad vase shoma 1ki az ona bashe chon migi az canadst beharhal be nazare khaili in laptop to bala omadane windos va sokhtegi az garmaye ziad khaili azash bad migan hala shayad man daghigh nadonam vali khaili azash migan:13:نقل قول:
شما مگه موقع عضو شدن قوانین سایت رو مطالعه نفرمودین؟نقل قول:
چه اصراری داری به فینگیلیش نوشتن؟ اونم اینطوری غلط و غلوط؟ چه مشکلی با زبان مادریت داری ؟ خسته کردی همه رو .....یه سوالو ده بار میپرسی ....اسپم میزنی.....بدتر فینگلیشم مینویسی ..... وبدتر از اون غلط هم مینویسی.... واقعا خسته کننده س.....نمیگی چرا سوالاتو جواب نمیده هیشکی؟
درست بنویس و صبور و متین باش مطمئن باش جواب میگیری:11:
سلام...من خیلی وقت مباحث این تاپیک رو دنبال می کنم...دوستان یکی می تونه لطف کن کانفیگ دقیق و کامل سرس جدیدی 501 قرار بده ؟ ممنون
man farsim konde :20:نقل قول:
ولی باشه فقط بخاطره تو :10:نقل قول:
دوست من اگه دنبال جدیدترین کانفیگا هستی میتونی به سایت دل سر بزنی و همه کانفیگ های این مدلو ببینی. فعلا همین کانفیگی که بچه ها بحث می کنند هست تو بازارنقل قول:
خوب سلام
منم یه یه هفته 10 روزی میشه 501 رو خریده ام.البته منم دیدم توسایت قیمتش چنده اما من یه گارانتی معتبر گرفتم...سریر که باطری رو هم گارانتی میکنه....واسم 1430 تمام شد.البته من از قدیم xps داشته ام....1530 که چند وقت پیش دزدیدنش!
در مجموع خیلی ازش راضیم...هنوز خیلی ازش سنگین کار نکشیده ام اما با این حال امروز اتوکد2011 روش ریختم...خیلی کیف کردم تا شماره 3 کامل لود میشه...انگار نه انگار برنامه اتوکده2011 است.
به زیگوراتم فکر کردم اما خیلی گرون میده...1560 که اصلا واسه من یکی نمیصرفه.....کو تا بلو ری همه گیر بشه...هر وقتم شد راحت میشه عوضش کرد...غصه نداره که
برین پایتخت ارزون تر هم میتونین پیدا کنین...اما پیشنهاد میکنن در حالی که به ارزونیش فکر میکنید هواستون باشه گرانتی خوب بدین 1 سال بدون استرس از لب تاپتون استفاده کنین
داغ نکرد ؟؟؟:20:نقل قول:
کانفیگ کلی :
i7-740qm 1.73 up to 2.93 6MB Cache
6GB DDR3 - 1333 - 4GB SAMSUNG / 2GB Micron
640 GB HDD Toshiba 7200RPM
Geforce 435M 2GB Dedicated + 2.5GB Shared , DX11,...
15.6" HD LED
DVD/RW
Keyboard Backlite
Bluetooth V3.0
2*USB 3.0 Port
1*USB/ESATA
1*Mini Display Port
1*HDMI 1.4 Port - Support 3DHD TV
9 IN 1 Card Reader
Synaptic Multi Touch Pad
Audio : Realtek
Speaker : JBL 2 Speaker + 1 Subwoofer
WLAN 802.11B/G/N Intel Pro
LAN, ...
قابل ذکر هست که صدای این لپ تاپ در جهان کم نظیر هست ، وایرلسش اینتل پرو هست .
من تو این یک هفته همه جوره ازش کار کشیدم ، برنامه نویسی سنگین سی شارپ ، پایگاه های داده
اجرا کردن 4 ویندوز مجازی به صورت همزمان
انواع بازی های رایانه ای با گرافیک Ultra
و ...
بدون هیچ مشکلی اجرا کرد ، قبول دارم زمان اجرای بازی های کامپیوتری گرم میشه ، ولی داغ نمیشه
اگر رو لپ تاپ های دیگه هم بازی کنین این گرما طبیعی هست
یه نکته خیلی خیلی جالب
در حالت عادی (گوش دادن موسیقی ) این لپ تاپ باطری 9 سلولی داره و من با روشنایی کم تا 5.30 ساعت دووم آورد و در حالت بازی با روشنایی معمولی به زیاد حداقل 2.30 جواب میده
یعنی میانگین یه چیزی حدود 3.30 - 4 ساعت شارژ داری
و این در حالی هست که برند های دیگه با کانفیگ ضعیفتر یک ساعت هم دووم ندارن (نمونه F 136 از وایو)
من بنچ مارک از لپ تاپ گرفتم به زودی براتون تصاویرش رو آپ می کنم
مشکل کندی ویندوز هم به دلیل تعدد نرم افزار های بیخودی هست که دل ریخته ، اگه یه CLEAR INSTALL انجام بدین مشکلتون حل میشه .
آقا کارت صدای این سیستم نصب نمیشه. تو ویندوز 7 64 بیتی لطفا کمک کنین.
سلام، دوستان من نتونستم درایور مانیتورشو پیدا کنم(ویندوز عوض کردم). لطفا برید توی screen resoluiton ویندوزتون (اونایی که ویندوز عوض نکردن) و ببینید جلوی display چی نوشته؟ مرسی.
دوستان کمک کنین من قلبم داره وامیسته .
نمی دونم اشکال سخت افزاری هست یا اشکال از ویندوزه .
کارت صداش نصب نشده .
از همون اول که روشن کردم کارت صداش نصب نبود.
سی دی درایوری که باهاش هست رو بیخیال شونقل قول:
برو داخل سایت دل و سرویس تگ رو بزن و توقسمت درایورا اونو بگیر.
[HTML]http://support.dell.com/support/index.aspx?c=us&cs=555&l=en&s=biz&~ck=mn&~ck=mn[/HTML]
درایورای جدیدشو از سایت دل دانلود کن. مال منم همینجوری بود، درست شد، غصه نخور !نقل قول:
برای صدا توی بخش audio فقط یه درایور داره حدود 100 مگ.
من فایل رو الان گرفتم نصب هم کردم اما نشد.
سلام.
من این لپ تاپ رو همین امروز گرفتم. فروشنده گفت رم 6 و هارد 640، منم با اینکه بهم گفته بودن اعتماد نکن و حتماً کانفیگ رو تو سایت چک کن اعتماد کردم و خلاصه اومدم خونه بعد اینکه روشن کردم و ... دیدم رم 4 گیگ هستش. تازه بک لایت هم نداره. کلی خورد تو ذوقم و کلی هم به خودم فحش دادم که چرا دقت نکردی!!!
به نظر شما چی کار کنم؟! راه داره بتونم کاری کنم؟!
درضمن کسانی که با رم 4 گیگ خریدن راضی هستن؟! کافیه؟!
سلام.
من این لپ تاپ رو همین امروز گرفتم. فروشنده گفت رم 6 و هارد 640، منم با اینکه بهم گفته بودن اعتماد نکن و حتماً کانفیگ رو تو سایت چک کن اعتماد کردم و خلاصه اومدم خونه بعد اینکه روشن کردم و ... دیدم رم 4 گیگ هستش. تازه بک لایت هم نداره. کلی خورد تو ذوقم و کلی هم به خودم فحش دادم که چرا دقت نکردی!!!
به نظر شما چی کار کنم؟! راه داره بتونم کاری کنم؟!
درضمن کسانی که با رم 4 گیگ خریدن راضی هستن؟! کافیه؟!
راستی قیمت هم 1.360.000
دوست من نگران نباش. احتمالا تنظیماتت به هم ریخته..نقل قول:
بهترین کار اینه که به یه خدمات کامپیوتری یا همون جا که خریدیببری و اونجا بهتر راهنماییت می کنند و خیالتم راحت تر میشه:10:
ضمنا وایسا اونجا ازشم یاد بگیر چی کار داره می کنه
الان پست من ایرادی داره که تایید نشده؟!
میخوام زودتر جواب بگیرم!!
دوستان من داشتم تاپیک شما رو میخوندم و قصد خرید دل l501 رو هم داشتم و دارم
اما با یه مدل از asus به نام n53sv آشنا شدم
اون هم کانفیگ خوبی داره
فقط گرافیکش NVIDIA GeForce GT 540M با 1 گیگ dedicate هست اما گرافیک l501 دل 2گیگ dedicate
اینها هردو صرفنظر از گرافیک شیر هستن
میخواستم بدونم فقط از نظر گرافیکی برای بازی و نرم افزارهای 3 بعدی کدام قویتره؟
لطفا همه اونایی که میدونن نظر بدن
:10: