كسي سيو رو نداره
Printable View
كسي سيو رو نداره
اگه دارين بدين
من دارم ولی نمی دونم چه جوری بزارمنقل قول:
یکی دعوت نامه پرشین گیگ یا پارسا اسپیس درخواست کنید و برید توی سایتش تا 100 الا 1000 مگابایت آپلود کنید.نقل قول:
من دارم ولی نمی دونم چه جوری بزارم
ParsaSpace فعلا بدون دعوتنامه ميشه ثبت نام كرد
سيو مزرعه رو كسي نداره
راست بگين جون مادرتون طرز استفاده رو هم بگين
من داشتم ولی متاسفانه پاکش کردم.نقل قول:
سيو مزرعه رو كسي نداره
راست بگين جون مادرتون طرز استفاده رو هم بگين
و برای اجرای بازی بر روی کامپیوتر به این تاپیک رجو کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه مشکلی پیدا کردید مطرح کنید در خدمتم.
یه مشکل مهم
من اول بازی وقتی رفتم پیش کسی که قلاب ماهیگیری میده یه کم حرف زد بعد ندا حالا دیگه نمیاد چی کار کنم.
وقتی ازتون سوال کرد بایستی می گفتید ماهیگیری را دوست می دارید.ولی حالا بایستی از نو بازی کنید.نقل قول:
یه مشکل مهم
من اول بازی وقتی رفتم پیش کسی که قلاب ماهیگیری میده یه کم حرف زد بعد ندا حالا دیگه نمیاد چی کار کنم.
فکر کنم کوله پشتی شما پر بوده:20: چون منم قبلا همینجوری شده بودم.نقل قول:
سلام دوستای باحال من تازه این بازی رو شروع کردم لطفا بگین این چوب ماهی گیری رو از کجا گیر بیارم.
سیو شهر را بزار سریع !
وقتی که 100 غذا را درست کردید از یک فرشته یک سبیل مصنوعی دریافت می کنید .
برید به سمت اسکله اونجا با مرد ماهیگر صحبت کرده و وقتی ازتون سوال کرد بهش بگید ماهیگری رو دوست دارید تا بهتون چوب ماهیگیری بده.نقل قول:
سلام دوستای باحال من تازه این بازی رو شروع کردم لطفا بگین این چوب ماهی گیری رو از کجا گیر بیارم.
من دخترش بازی کردم تا سال 4 ولی نه شهری دیدم نه دهی و نه ازدواج کردم 98 درصد
اخه تو یکی پیدا کن که 100 غذا را درست کرده باشه :10:نقل قول:
سلام من که دیگه این بازی نمی کنم
یادش به خیر اون موقع ها خوره ی harvest moon بودم خیلی خیلی بازیه باحالیه
چون هیچ وقت تکرار نمیشه هر روز یه اتفاق تازه برات میفته من تو پی اس وان هیچ بازی رو مثل این دوست نداشتم
آقای faraz_n اگر در مورد این بازی اطلاعاتی دارید که این جا گفته نشده
لطفاً این جا بذارید.
سلام
من هیچی نفهمیدم حالا اگه میشه یه سیو 100 درصد بزارید
آقايون وخانومها Trainer Harvet Moon Back To Nature هم رسيد.
انم جاي كه ميتونين دانلود كنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam ba hama
mikham ea url badam
Axs hae Harvest Moon Back To Nature omid daram khoshton biad shab khosh.
یادش بخیر چه دورانی داشتم با این بازی
عکسها خیلی عالی بودن اما اگرعکسی از شهر داری حتماً بذار.نقل قول:
سلام به همه دوستان
خوب حالا ميخام چنتا URL ديگه بدم:
اينم سرچ عكس
سفا جان ميرسي و چشم حتما اين كارو ميكونم .
خب از كجاي شهر مي خواي حا ؟
اين سايتهاي كه در دسترس من بود گزاشتم
<!-- اگه خوب بود بگين باشه --!>
سفا جان ميرسي و چشم حتما اين كارو ميكونم .
خب از كجاي شهر مي خواي حا ؟[/quote]
فرقی نمی کنه هر چی بیشتر بهتر.کینگ سیتیِ دیگه ها؟:46:
خیلی عالی بود اما به پای این یکی نمی رسیدنقل قول:
این:
فرقی نمی کنه هر چی بیشتر بهتر.کینگ سیتیِ دیگه ها؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا شب ميزارم
سفا جان من دارم اين ويبلاك رو مي سازم . كمك و نظرات شمارو ميخوام
البطه اگه ممكنه
به ويبلاگ من بيا بد نظر بده
من سیوم پاک شده کسی سیو داره که من ادامش بدم
سلام ببخشيد دير شد
يك url توپ حال كنين باهاش
Downloads Harvest Moon DS Traile
براي اطلاعات بيشتر
سلام من ايمان از قم
آقايون وخانومها كي Trainer Harvet Moon Back To Nature رو مي خواد .
كامل كه هست ولي من نميدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين Trainer ساخت خودمه و اگه كسي طريقه آوردن EHarvest Moon - A Wonderful LifeF رو بهم بگه ولي البته كار كنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم ☆Trainer كامل هر دوتا بازي رو بهش ميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اين تو دست تهيه هستش وقتي كامل شد ميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] H
دارم رو لقت نامه Harvet Moon Back To Nature كار مكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . مشكه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما انجامسش ميدم .
واما اينم ليست 68 غذاي بعضي ها تو كتاب هسب و بعضي ها هم نيست . اگه مشكل داشتي دانلود کن حالشو ببر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و اگر سوال داشتي تو نظرات بنويس تا جوابرو توسايت بزارم ویا ایمیل بزن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
در آخر :
ID : harvest_moon_iman
E mail :harvest_moon_iman@yahoo.com
url : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي تكميل غذاها جديد به من سر بزنيد .
مدير ویبلاک ايمان خزاعي . پيروز باشيد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من ايمان از قم
آقايون وخانومها كي Trainer Harvet Moon Back To Nature رو مي خواد .
كامل كه هست ولي من نميدم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين Trainer ساخت خودمه و اگه كسي طريقه آوردن EHarvest Moon - A Wonderful LifeF رو بهم بگه ولي البته كار كنه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم ☆Trainer كامل هر دوتا بازي رو بهش ميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اين تو دست تهيه هستش وقتي كامل شد ميگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] H
دارم رو لقت نامه Harvet Moon Back To Nature كار مكنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . مشكه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما انجامسش ميدم .
واما اينم ليست 68 غذاي بعضي ها تو كتاب هسب و بعضي ها هم نيست . اگه مشكل داشتي دانلود کن حالشو ببر. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و اگر سوال داشتي تو نظرات بنويس تا جوابرو توسايت بزارم ویا ایمیل بزن . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
در آخر :
ID : harvest_moon_iman
E mail :harvest_moon_iman@yahoo.com
url : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي تكميل غذاها جديد به من سر بزنيد .
مدير ویبلاک ايمان خزاعي . پيروز باشيد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود خرابه.نقل قول:
من سیوم پاک شده کسی سیو داره که من ادامش بدم
بابا راستی این که لینکش خرابه
من نميدونم چرا اينجوري مي شه من خودم دانلود مي كنم خوبه
از اينكه گفتين ممنونم چشم دستش مي كنم
شرمنده همتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گفتم نظر بدین حتما مشکلاب رو رف میکنم
و از همینجا از آقای harrypotter تشکر مکنم به دلیل این که منو در جریان اشکالات ویبلاک
قرار داد وهمين تور شما عزيزان 619 و بقيه
و در آخر من این مشکل را حلش می کنم ولی از این بهبعد نظر بدین تا به مشکل بر نخوریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ودر آخر از همه پوزش می خوام .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif']Trainer Harvet Moon Back To Nature [/FONT][FONT='Times New Roman','serif']168 KB[/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Times New Roman','serif'][/FONT][FONT='Tahoma','sans-serif'] [/FONT][FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [FONT='Times New Roman','serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif']35.2 KB [/FONT][FONT='Arial','sans-serif']ليست 68[/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif']غذای[/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif'] [/FONT][FONT='Arial','sans-serif'][/FONT][FONT='Arial','sans-serif']اگه رو لينك دانلود كليك كردی رفت داخل صفحه ديگه در اونجا هم همين نوشترو بزنيد .[/FONT][FONT='Arial','sans-serif']:11: بچها دارم CD بازي رو هم مي زارم ديشب تا الان دارم آپلود مي كنم تمام شد مي گم :40: [/FONT]