منم تو بازار چک کردم گفتن که یا قاب نداره یا اگه داره یکی داره!نقل قول:
تو ویدئو های یوتیوب چهار تا قاب داخل جعبه بود
هر چند اینجا ایرانه غیر از این باشه تعجب داره:27:
Printable View
منم تو بازار چک کردم گفتن که یا قاب نداره یا اگه داره یکی داره!نقل قول:
تو ویدئو های یوتیوب چهار تا قاب داخل جعبه بود
هر چند اینجا ایرانه غیر از این باشه تعجب داره:27:
قبلا پرسیدم کسی جوابمو نداد:41:!!!.....واسه همین دوباره میپرسم:
سلام دوستان من 5800 دارم میخوام بفروشم آندروید بگیرم قیمت حداکثر تا 300 تومن
نسبت به 5800:
x8 خوبه؟
ارزشش رو داره؟
پشیمون نمیشم؟
دوستانی که تجربه کار با هر دو گوشی 5800 و x8 رو دارن لطفا نظر بدن و راهنمایی کنن
سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سال نو مبارک
میشه بگی تو منو کلا این رام لاگ داره یا نه به جز فیلم برداری
و صفحه کرش میشه یعنی چی ممنون میشم پاسخ بدید
آقا الان آخرین قیمت x8 چنده ؟؟؟؟؟ امکان داره مثلا تا اردیبهشت 10 ، 20 تومنی ارزونتر بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حول وحوش 210 -20 باید باشه .نقل قول:
با اومدن گوشیهای جدید100% ارزونتر میشه
دیگه مولتی تاچ هم که بشه دیگه برای خریدش شک نبایدکرد:21:
جدی جدی مولتی تاچ اضافه میشه؟؟؟؟
ببینم اصلا آندروید 2.2 روش نمیاد؟
عزیز اگه پست های قبلی رو بخونی متوجه میشی که 2.3 هم براش اومده و میشه روش نصب و اجرا کرد با رابط کاربری HTC Senseنقل قول:
فقط یه مشکل دارن اونم این که دوربین امکان فیلم برداری نداره فقط عکس داره
که اینم ایشالا به زودی مرتفع میشه
فقط اگه منظورت اینه که 2.2 رسما از طرف سونی اریکسون براش عرضه بشه که هیچ کس امیدشو نداره
سلام علیکمنقل قول:
پشیمون فکر نمیکنم
5800 صفحه نمایش مقاومتی داشت که خازنی تجربه به مراتب بهتریه
فقط اندازه صفحه3.2 که ایکس 8 3 اینچه
و فکر میکنم 5800 باطری با دوام تری داشت 1320 در برابر 1200
اما
پردازشگر ضعیف 369 MHz موجود در 5800 در برابر 600 hZ ایکس 8
و کلا
سیستم عامل اندروید تجربه بسیار بهتریه از اون سمبینه ..
تو این رنج یکی دو مدل از سری اپتیموس ال جی هم هستند
شرمنده زیاد سوال می پرسم....این آندروید 2.3 که روش پرت کردن هیچ ایرادی جز دوربین فیلم برداری نداره؟
فارسی چی....من گوشی آندرویدی میخوام که فارسی رو همه جا ساپرت کنه....توی بروزر دالفین hd....توی کانتکت ها...توی نام فایل ها...توی اس ام اس ها.....این x8 اینجوری شده....کسی تونسته فارسی خوب براش بسازه کامل یا نه دردسر زیاد داره با فارسی؟
مولتی تاچ هم خیلی مهمه....داره؟؟؟!!....pinch zoom من خیلی برام مهمه داره؟
یه سوال دیگه..من بازی زیاد برام مهم نیس...ولی دوست دارم برنامه های باحال آندروید مثل pulse reader...روش بیاد...میاد؟
بازی هایی که روش میاد هم یکم آدمو سرگرم کنه کافیه نیازی به گرافیک بالا ندارم....
من بین این x8 ,گلکسی ace ,آیپاد تاج موندم....نظرتون جیه؟
در مورد پورت کردن رام:این رامهایی که پورت میشن به تدریج همه چیشون فیکس میشه.مثلا تو این رام همون اول فقط تونسته بودن صفحه لمسی رو منطبق کنند!!! یعنی بمرور زمان درست میشه.حالا چه برسه که یه رام رسمی هم بیاد دیگه!نقل قول:
مولتی تاچ قرار اضافه بشه.
بازی های خوبی هم روش اجرا میشه.و از این نظر مشکل نداره.فقط مشکلش رم کمش هست که برای نصب بازی های حجیم باید از روش App To SD استفاده کنی.یعنی نرم افزار ها در حافظه ی خارجی.
اگه بین اینها موندی من Galaxu Ace رو پیشنهاد میدم.اما از قابلیت های بالای X8 هم نمیشه گذشت...
راستی قسمت فارسی هم مشکلی نداره.فارسی میخونه.نخونه اونم بزودی میاد.نهایتش کپی چند تا فایل دیگه!
با سلام.
برای شروع اول باید اول به اخرین فریمور رسمی اپدیت کنید تا کرنل و بیس باند به اخرین ورژن اپدیت پیدا کنه .:
برای این کار فایل زیر رو دانلود کنید.. بعد از حالت فشرده خارج کنید روی برنامه کیلیک کنید و گزینه فلش رو بزنید بعد خودش یقیه کار هارو انجام میده.
pashkovsky.com/x8/BASEBAND.rar
بعد از اینکار به تنظیمات برین و بعد about phone مراجعه کنید baseband version باید اخرین عددش 15باشه.
باید گوشیتون روت کنید.
همیشه قبل از نصب رام از رام قبلی backup بگیرید.
خب حالا باید بتونید وارد ریکاوری بشین :(اموزش ریکاوری منو)
1:فایل زیر رو دانلود کنید:
کد:http://hotfile.com/dl/109807133/16b28e0/xRecovery.rar
2: بعد از حالت فشرده خارج و هر سه فایل رو با خود گوشی به system/bin انتقال بدید.
4:برای ورود به ریکاوری اول گوشی رو رست میکنید وقتی کلمه sony ericsson امد دکمه back رو پشت هم بزنید تا اینکه وارد منوی ریکاوری بشین.
خب حالا برای نصب رام کاستوم گوشی اماده هست. لطفا نکاتی زیر توجه کنید:
توجه:
رام ها به دو صورت هستن...
بعضی هارو باید restor کنید بعضی هارو باید نصب کنید...
اونایی که باید رستور کنید وقتی دانلود میکنید رام 4 تا فایل داره به نام :
cache
data
nandroid.md5
system
اونایی که به این صورت هست رو از طریق ریکاوری backup and restor نصب میشه و بابد رام به : sdcard/xrecovery/backup/custoname انتقال و نصب..
در غیر این صورت اگه فایل فشرده و معمولا به اسم update.zip هست وباید فایل فشرده رو بهsdcard انتقال بدین و از طریق ریکاوری و از گزینه install custom update.zip نصب کنید.
توجه: قبل از نصب رام کاستوم از ریکاوری باید factory reset کنید... تاکید میکنم قبل از نصب...
ROM mini cm6:
mirror 1
کد:
http://www.multiupload.com/C1OXDA8JCI
mirror 2
کد:
http://code.google.com/p/minicm/downloads/detail?name=MiniCM6-1.0.0-X8.zip&can=2&q=
mirror 3
کد:
http://mahdi1368.dl.rapidbaz.com/.Hak/MiniCM6-1.0.0.zip
چند نکته مهم:
قبل از نصب هر رامی باید قبل از نصب از ریکاوری factory reset رو انجام بدین.
بعد از نصب رام به تنظیمات ال سی دی مراجعه کنید و نور ال سی دی رو از حالت اتوماتیک بردارین و هر اندازه که دوست دارید نور رو تنظیم کنید.
در این رام ها میتونید به راحتی نرم افزار رو به مموری انتقال بدین. فقط کافیه به تنظیمات برید و بعد بخش نرم افزار و گزینه move to sd رو بزنید.( توجه برام این کار باید گوشیتون رو به اخرین ورژن رسمی اپدیت کنید تا کرنل و بیس باند اپدیت بشه )
این مشکل رستارت در برنامه های روت شده برای تمم رام های کاستوم موجوده حالا داخل یک رام بیشتر داخل یکی کمتر..
لطفا نکاتی که ذکر کردم رو با دقت انجام بدین تا مشکل رست بیش از اندازه و.. رو نداشته باشین.
فعلا رام 2.2 از لحاظ پایداری نسبت به 2.3 بهتره
و 1 سوال از دوستان تو بعضی جا ها خبرایی شنیدیم که قراره سونی اریکسون مولتی تاچ رو هم اضافه کنه
حالا کسی لینک یا خبر موثقی از این موضوع داره یانه؟
سلام امروز یه ایکس 8 اوردن خدایش من خیلی کف سیستم عافل اندروید بودم میخواستم با ویواز خودم عوضش کنم ولی تا باهاش کار کردم یه ساعتی کیج شدم نه بلوتوثی نه فارسی کلا باگ زیاد داشت دوستان اصلا می ارزه من با ویوازم عوضش کنم ایکس 8 تازه هست اکبند وایا مشکلاتش حل میشه یا نه ضمنا بازی ها گرافیکی و برنامه خوریش بالاست یا نه
سلامنقل قول:
همونطور که تو پستای قبلم گفتم من هم همین ورژن رام 2.2 رو دارم اما به طور 100% می تونم بگم که اگر سرعت گوشی 2 برابر
نشده باشه کمتر نشده(مواردی که برای من واضح هست ایناست:سرعت رندر عکس ها,سرعت بارگذاری دوباره دوربین بعد از هر عکس گرفتن,سرعت لود داده های گالری و سرعت اجرای بازیها)
میشه شما بگید کدوم قسمت گوشیتون کند شده؟
پیشنهاد میکنم که شما اول تمام بازیها و عکس و هر چیز بدر بخوری که داری منتقل کن رو ی کامپیوتر بعد 1 بار مموری کارت گوشی رو فرمت کن ببین درست میشه یا نه
شما تو این رام میتونید برنامه هاتون رو روی مموری کارت نصب کنید پیشنهاد میدم اگه برنامه هاتون رو ی مموری خود گوشی هست اونها رو هم روی مموری کارت منتقل کنید(تنظیماتش هم توی
setting > cyanogenmod setting > application setting > instal location
هست <
سلام شما باید ببینی اولویتت چیهنقل قول:
دوربین این گوشی و فیلم برداریش به هیچ وجه به پای ویواز نمیرسه همینطور قیمتش البته اگه نور کافی باشه ودستت نلرزه عکسای توپی میگیره
از لحاظ برنامه خوری که همه ی برنامه های اندروید رو اجرا میکنه و بااینکه 1 اندروید متوسط محسوب میشه 90%
بازیهای اندروید رو هم میتونه اجرا کنه
ببین من میتونم یان گوشی رو تا 214 تومن اک اک فقط تستی روش کار کردم گیر بیارم من فقط میدونم انعطاف پذیری اندروید بالاست دوربینش زیاد هم مهم نیست ولی متونه به پای 5800 برسه ضمنا بازی مثل اسفالت جدید رو میکشه توش دیدم 2.1 و با این نظر فکر کنم بتونه مشکل اسمس و خط فارسیو غیره هم همیه تایپک رو یه ساعته دنبال میکنم حالا مکلات من یانه
خودم میتونم ورژنش رو از 1.6 به 2.2 برسونم اگه میتونم لینکشو لطفا بزارید
دوربینش هم بازم میگم فقط به پای 5800 برسه کافیه
سرعت گوشی خیلی ملاکه جی پی اس هم میتونم نقشه ایران تهران کرمانشاه بزارم
نسبت به ویواز خوبتره بجز دوربین
در اخر هم قطب نما داره یا نه؟(جنبه لوکس داره برام)
در اخر هم چه باگهای هنوز حل نشده
با دوربین 5800 حضورا عکس نگرفتم اما از اونایی از این گوشی دیدم توی روز بهتره اما چون دوربینش فیکسد فوکوس هست مهمه که موقع عکس انداختن دستتون اصلا لرزش نداشته باشهنقل قول:
اسفالت رو من همین الان دارم دانلود میکنم اما طبق چیزایی که تو نت هست به خوبی اجرا میکنه این لازی رو
عوض کردن ورژن رام هم راحته خودتون میتونید
gps گوشی زیر سقف نمیتونه وصل شه (من نتونستم تا حالا) اما اگه از قبل وصل بوده باشه وصل میمونه
زمان وصل شده gps در فضای باز هم حدودا 50-100 ثانیه هست(نسبت به گوشی دیگم که n82 هست خیلی خیلی سریعتر وصل میشه)
نمیشه گفت نسبت به ویواز بهتره یا نه چون ویواز سیمبینه و همچنین تو رنج قیمس خودش گوشی خوبی هست اما اینجور که بوش میاد سیمبین تا چند وقت دیگه درش تخته میشه و دنیای اندروید هم که که روبه گسترش هست
قطب نما(سنسور مغناطیسی) هم داره و عملکرد نسبتا دقیق و خوبی هم داره
امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید
اگه خواستید بگیرید اینجور که بعضی دوستان میگن جنس روکش بدنش با رنگ سیاه انگار بهتره(شاید هم فقط اینطوری حس میکنن)
دوستان ببخشد مولتی تاچ یعنی چی؟اینطور که معلومه چیز جالبی باید باشه
خیلی ممنوننقل قول:
جی پی اس رو دیدم و انگار نقشه داره مثل تهران نمیدونم تو یه برنامه بود اسمش اولش mavritic یه همچین چیزی بود جی پی اسش خوب هست خیلی عالیه دوربینش هم فکر کنم در حد نرخ 30 ریت باشه و ضمنا بهترین ورژن رام کدومه و میتونی لینکشو برام بزاری برای این میخوام بخرم با اندروید اشنا بشم و ایشالله یه ارک هم بخریم
اگه توجه کرده باشید و قتی دارید با 1 انگشتتون روی گوشی کار میکنید اگر همزمان بخواید با دست دیگتون کارو روی صفحه انجام بدید نمیتونیدنقل قول:
اما با قابلیت مولتی تاچ شما میتونید اینکار رو انجام بدید و همزمان روی صفحه چند تا کار انجام بدید و کار بردشم با توجه به اینکه کلا صفحه ی گوشی ها کوچیک هست بیشتر توی کنترل بازی هاست
در جواب اون یکی دوستمون هم باید بگم که نقشه ی تهران از همه نوعش موجوده(از نقشه های ovi maps هم میتونید توی maverick استفاده کنید) اما برای نقشه ی کرمانشاه رو میتونید از googlemaps استفاده کنید
ممنون ولی نگفتید مشکلاتی تویه سایت های دیگه دیدم برطرف نشده یا شده شما خودتون اگه ایکس 8 دارید پیشنهاد بار کودم یک از رام ها هست دانلود کنم و نصبش کنم و میشه اموزشش رو هم بزارید با سپاس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گویا واقعا سونی قصد ارائه نسخه جددیدی از اندروید واسه گوشیاش نیست
واقعا که
بازم به ال جی
با سلام
دوستانی که رام کاستوم 2.2.1 floyo یا 2.3.3 نصب کردن میشه ذکر کنید دقیقا چه مشکلاتی دارین.
دوستان مصرف باتری این گوشی چرا اینقدر بالاست ؟! به من خیلی حال بده 1 روز هست ( 24 ساعت ) !
روزی نیم ساعت مکالمه ، 20 - 30 تا SMS ، نیم ساعت پخش موزیک با هدفون و نیم ساعت هم کار با برنامه و بازی ها ...
آخرین فریمور روش نصبه و این کارایی رو هم که وب سایت رسمی سونی می گفت انجام دادم :
روی باتری هم هولوگرام سونی هست و فابریک خود گوشی هست ( همونی که داخل جعبش هست ) .کد:http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/tipstomaximizebatteryperformance/xperiax8?cc=ae&lc=en
راه حلی نداره ؟
سلامنقل قول:
برای دوستانی که میخواین این رام رو نصب کنند.
حاج مهدی باتری 1200 هست و Talk Time اش هم که تو GSMArena زده شده برای یه اسمارت فون خیلی کمهنقل قول:
Talk time Up to 4 h 45 min
باید بسوزی و بسازی :31: :41:
آقا بهترین کار برای کاهش مصرف کم کردن برایتنس هست. اگه اینو انجام ندادی بده ببین جواب میگیری یا نه
رو 50% تنظیم کردم رفیق .نقل قول:
برای مثال وقتی گوشی رو فول شارژ کردم بعد از 8 ساعت بدون هیچ گونه فعالیت ( در حالت استندبای ) شارژش شد 80% !!!
با سلام..
دوستان زیاد به اون اعدادی که تولید کننده ها اعلام میکنند اعتماد نکنید..
Talk time Up to 4 h 45 min
مهدی جان باطری شما خرابه... یک باطری دیگه بگیرین
درسته باطریش عالی نیست ولی بدم نیست...
من که زیاد موزیک گوشی میدم بازی میکنم حداقل 2 روز میزنه اگه زیاد استفاده نکنم 3 .4 روز هم باید بزنه!!!
شما میگین حداکثر 24 ساعت کاملا واضح هست باطری خرابه
البته کم کردن نور ال سی دی خیلی تاثیر داره
مال من که تا اخر زیاده مشکلی هم با باطری ندارم.
از فارسیش اسکرین شات بزار رفیق
4 - 3 روز !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خواهشن دوستانی که این گوشی رو دارن یه مقایسه کنن و به اجماع برسن من یه تصمیم درست و حسابی بگیرم ! گوشی رو 3 - 4 روزه گرفتم ! باتری و گوشی اکبنده بخدا !
نقل قول:
آقا اینو با X.recovery نصب کردی ؟
من نصبش کردم ولی هر کاری می کنم موقعی گوشی داره بوت میشه منوی X.recovery بالا نمیاد و گوشی عادی بوت میشه ! ( با ویبره اول پشت سر هم کلید سمت راستی ( Back ) رو هم می زنم )
شما کار خاصی انجام دادی ؟
مهدی جان شما که حرفه ای هستی یکم بیشتر روش میزاشتی P500 میگرفتی دو برابر این شارژ نگه میداره . قیمتش هم یکم بیشتر از این بود . آپدیت به 2.3 هم داشتنقل قول:
خواهشن دوستانی که این گوشی رو دارن یه مقایسه کنن و به اجماع برسن من یه تصمیم درست و حسابی بگیرم ! گوشی رو 3 - 4 روزه گرفتم ! باتری و گوشی اکبنده بخدا !
ببین دوست عزیز شما وقتی که نوشته ی سونی اریکسون تو پس زمینه سیاه رو دیدی بین 5-10 بار کلید بک رو فشار بده تاوارد شی دقت کن همین تعدادی که گفتم (اگه همینطوری تا اخر هی بزنی وارد xrecovery نمیشی)نقل قول:
بعدشم توی مسیری که میگم 1 پوشه با نام دلخواه درست کن و 4 تا فایل رام رو بریز اونجا
sdcard\xrecovery\backup
وارد xrecovery که شدی به قسمت back up and restore برو وrestore رو انتخاب کن و بعد از این هم پوشه ای رو که ساختی و فایلای رام رو ریختی توش انتخاب کن و حدود 2-3 دقیقه دیگه کار عوض کردن رام تموم شده
عزیز p500 یکم گرونتر نیست 100و خورده ای بیشتره!!!نقل قول:
یا شاید 100تومن واسه شما یکمه
اگه قیمت داری میشه منبع قیمتت رو بگی ما هم یه چکی بکنیم
ممنون
در ضمن یه چیزی.....بزرگترین مشکل p500 که خیلی سخت بشه باهاش کنار اومد اینه که ال جیه و قابل اعتماد نیست:31:
خب مشخصه شما قیمت درست و حسابی از بازار نداری ، قیمت سایت های اینترنتی رو بیخیال ، قیمت بازار رو باید ببینی
تو خود تاپیکش کاربرها قیمت حدود 255 دادن .
بدبختی جامعه ما هم همینه که سعی میکنیم هرکاری که بقیه انجام میدن رو بدون ذره ای تحقیق بدون هیچ سوالی انجام بدیم ، نه دوست عزیز طرز برداشت شما اشتباه هست و دیگه دوره زمونه اون گذشت که فقط نوکیا و سونی اریکسون .نقل قول:
بزرگترین مشکل p500 که خیلی سخت بشه باهاش کنار اومد اینه که ال جیه و قابل اعتماد نیست
X8 گوشی ای هست که به نسبت قیمتش خیلی خوبه اما با کمی افزایش قیمت گزینه های بهتری هم هست که میشه جایگزینش کرد ، به عبارتی هرچی پول بدی آش میخوری
دوست عزیز 255 پیدا کردی ما رو هم خبر کن !نقل قول:
دوستان باطری X8 باطری خوبیه
اپتیموس ال جی شاید 300 میلی آمپر بیشتر باشه اما صفحه نمایشش تعطیله لذا مصرفی نداره بعدم جناب 2 برابرش کجا بوود 300 میلی ناقابله
بعدم کسی تست نکرده دوام باطریشو
در مورد باطری فک کنم ایراد از گوشیه آقا مهدیه
من روزی 1 ساعت مکالمه دارم +3 ساعت با وایرلس کانکتم و دانلود دارم+گه گاه Angri bird بازی میکنم+کلی ویجت و برنام و...
اصلا این گوشی 24 ساعته دستمه 1روز -15ساعت میزنم تو شارژ با فول بودن برایت نس
خوبه دیگه
میخوای یه نگاه به battery use بنداز ببین شاید ...
آخرین قیمت:
شیراز پاساژ آناهیتا، طبقه پایین
X8 سفید رنگ : 210 تومن
X8 مشکی : 218 تومن
LG Optimus One P500 : ناقابل 255 تومن :20:
هفته دیگه دارم میرم P500 بخرم
سلام ببخشید این تصاویر لایو دوام باطری رو کم نمیکنه؟