نه اتفاقا من فقط تو shift اونهم فقط تو دریفت این مشکل رو دارم بقیه بازیها هر چی باشه عالی تا آخر جلو می رم مثلا drift 2 من راحت رو هارد کور رو میرم :5:نقل قول:
حالا دریفتش نسبت به نسخه یک راحتره یا نه ؟
Printable View
نه اتفاقا من فقط تو shift اونهم فقط تو دریفت این مشکل رو دارم بقیه بازیها هر چی باشه عالی تا آخر جلو می رم مثلا drift 2 من راحت رو هارد کور رو میرم :5:نقل قول:
حالا دریفتش نسبت به نسخه یک راحتره یا نه ؟
دوست عزیز . شما عادت کردی دلیل بر خوب و استفاندارد بودن کیبورد برای بازی های ریسینگ نیست که :20: . تو اون بازی های الکی درسته اسونه :31: (البته کلی لذت رو دارید از خودتون به هر حال میگیرید) باور ندارید لا اقل یه مدت با یه گیم پد خوب بازی کنید تا طعم ریسینگ رو لا اقل نصف Wheel بچشید :31:با کیبورد هرچقد هم فرض باشی و عادت داشته باشی . مشکل اصلیش همون بحث یا 0 یا 100% هستش :2:نقل قول:
به هر حال ...
راستی منظورتون از Drift 2 همون dirt 2 هستش دیگه ؟! :27::31:
+
درر مورد سخت بودن دریفت ها هم به نظرم بهتر شده :40:اما خوب شاید سخت تر هم شده باشه :27:
اونایی که ارزش خریدن دارن اینا هستن :نقل قول:
Logitech G25 قیمتش حدودا 300.000 تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Logitech Momo Racing Force Feedback قیمتش حدودا 160.000
Logitech Formula Vibration Feedback حدودا 60.000
البته باید بتونی اینا رو پیدا کنی من پارسال تو مشهد دنبال دو مدل ارزونترش بودم پیدا نکردم .
عمرا مشهد گیر بیاد..... یا خیلی گرونه..یا از این 25 تومنی هاس.. که فرمون با کش به بدنه وصله ( خودمم دارم ها..زمان جاهلیت خریدم)
ولی با همین فرمون داغون.. بازی فرمول 1 2010 رو عالی میرفتم.. و واقعا تجربه خوبی هم بود
بدرد بازیهایی از جمله شیفت و بقیه نمیخوره ...چون تنش زیاد داره.. و عکس العمل این نوع فرمونهای داغان ..مزخرفه
امیدوارم یه روز تجربه لذت بازی با فرمون خوب رو توی شیفت داشته باشم
در مورد دریفت هم.... اگر این قضیه داغ شدن لاستیکاش نبود... خوب بود...
چون دقیقا دور سوم که میشی..لاستیکا اون چسبندگی رو ندارن.. و اشک آدم در میاد که ماشین صاف راه بره اصلا
بله همون dirt 2 منظورمه اسمشون فقط یه f تفاوتشونه:31:نقل قول:
نمی دونم شاید یه گیم پد خوب گرفتم:eh:
دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم ولی میشه Logitech Momo Racing Force Feedback رو به 360 وصل کرد و بازی کرد؟؟؟؟؟
کسی میدونه موزیک های بازی رو چطور باید استخراج کرد؟
آموزش استخراج Music و Sound از بازیهانقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5968497&postcount=254
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=380546
بله میشه به کنسول ها هم وصلشون کرد.............نقل قول:
گرافیک و رم مورد نیاز این بازی چقدره؟
.
.
.
دو سه صفحه پیش یکی گذاشته بود؟؟؟؟؟نقل قول:
آره... ممنون از اینکه گفتی.نقل قول:
.
.
.
بابا اونقدرها هم سخت نیست :دی مال من اول تنظیماتش جوری بود که ماشین هی منحرف میشد و از این گرفتاریها توی optuon تنظیماتش رو درست کردم حالا با همین کیبورد همش اول دوم میشم.
دوستان نمیشه دنده رو دستی کرد تو بازی ؟؟؟؟
در حین بازی نه
از منو اصلی برید توی آپشن بعد قسمت controls قسمت gear میتونید معمولی را انتخاب کنید
سلام- آ قا من می خوام ببینم این بازی قشنگه یا نه؟لطفا یکی که بازی کرده در موردش بهم توضیح بده:46:
در مورد گرافیکش و... توضیح بدید PLS.
گرافیکش خوبه
فقط درجه سختی بازی یکم بالاست
من خودم تا قبل از مدرن A خیلی راحت میرفتم ولی الان خیلی گیر کردم!
ممنون عزیز دلم- مثل shift 1 هست؟:8:نقل قول:
نه از اون کیفیت رانندگیش و کنترلش بهتره گرافیکش هم همینطور
یادم میاد شیفت یک کار میکرد که خیلی بازی رو برای کاربر آسون میساخت
این بود که سر پیچ اگر به سمت چپ فرمون میدادی و کلید رو رها میکردی خودش یکم به سمت راست فرمون میداد بعدش که ماشین درست بره
البته من منتقد بازی نیستم بهتره صبر کنی تا دوستانی که بیشتر وارد هستند نظر بدن
نقل قول:
ممنون- بعدا از دوستان می پرسم:20:
این مورد بر مگیرده به گزینه steering assistant که در حالت easy روشن میشه...نقل قول:
ولی کسانی که فکر میکنند این باز سخته کلا assistant رو خاموش و full damage رو توی بازی در قسمت gameplay روشن کنند تا بفهمند بازی reality یعنی چی!!
اونوقت تازه اصطلاح فک پیاده شدن در بازی رو با گوشت وخون درک میکنید:31::31:
سلام خدمت همه دوستان
منم امروز این بازی رو گرفتم
بازی بدی به نظر نمیاید و لی به پای hp و mw نمیرسه، الانم تو مرحله ای هستم که یه لوتوس سز دارم و 5 دور یک مسیر رو مسابقه میدم.. طوریکه متوجه شدم اگر برم تو خاکیها لاستیکم درب وداغون میشه درسته؟ و فکر کنم اگه این 5 دور رو ببرم لوتوس رو جایزه میگیرم درسته؟
:thumbsdowنقل قول:
دوست عزیز میشه بپرسم چه ربطی دارن اینا بهم !؟!:hmm:
.
ممکنه یکی از ریسینگ شبیه ساز خوشش نیاد !! دلیل نمیشه که بگه بدرد نمیخوره ... برای مثال خوده من hp و امثالهم رو اصلا همیشه مثلا 40 درصدشونو رفتم احساس کردم دیگه بازی چیزی نداره !! و کلا میلی برای ادامه دادنشون برام نمیموند و ...!!
+
اما مثلا این شیفت 2 کاملا جذاب بوده تا به اینجای کار برام و کلی هم باهاش حال میکنم ;)مخصوصا بخاطر چالش هاش :20:
تا 11% رفتم دیگه دیدم حالشو ندارم پاکش کردم
نمیدونم این چه بازی بود که ea بیرون زده... از این بدتر نمیشد
ولی من الان به 80% رسیدم.... و واقعا میتونم بگم... کمتر بازی ریسینگ اینقدر منو جذب کرده بود...
شاید بتونم بگم.. دوران خوش گرید رو هم پشت سر گذاشت....
بعد از مدتها میتونم بگم.. مرسی EA
( البته انتقاد به بازی دارم ها... مثلا همین رد نشدن ملت بعد از هر دفعه رستارت که بد رو مخ میره )
پاک شود........
این مسابقاتش که مخصوص دریفت هست رو اعصاب آدم میره ... من که از مسابقات اختصاصی دریفت به هیچ وجه خوشم نمیاد ...
منم همین طور اصلا خوشم نمیاد
چه جوری دریفت بزنم؟
آیا تنظیمات تیونینگ میخواد؟ مثل فشار روی لاستیک جلو و عقب و ...
از بازی بدم نیومده ولی وقتی قسمت دریفتش رو دیدم حالم گرفته شد
حالا منو راهنمایی کنید تا این دریفتش رو هم رد کنم
گازشو بگیر - یه جهت کوچیک بده ( دستتو از رو گاز بر ندار ) - هر موقع دیدی ماشین داره صاف میشه دوباره یه جهت کوچیک به همون سمت قبلی بده
ولی کلا باید اینقدر بری تا قلقش دستت بیاد .
من خودم همه Drift ها رو اول شدم .
به نظرم یکی از عیب هایی که این بازی به این قشنگی داره اینه که هنگام ریسینگ از موزیک استفاده نمیشه یادش بخیر بازی هایی مثل underground چه آهنگایی میذاشت آدم ذوق می کرد!
من اولاش که بازیرو گرفته بودم خوب پیش رفتم ولی یواش یواش وا دادم و نتونستم بازی کنم......
آخه دوست عزیز کی موقع یه مسابقه واقعی آهنگ گوش داده که من وشما دومی و سومییش باشیم ؟!نقل قول:
راننده موقع رانندگی باید تمرکز داشته باشه
اگه underground موزیک داشته به خاطر این بوده که شبیه ساز نبوده ورانندگیش به تمرکز زیادی احتیاج نداشته .شما بازی dirt 1,2 رو در نظر بگیر ،موزیک داشت موقع مسابقه ؟
نداشتن موزیک هنگام مسابقه برای این بازی عیب نیست .
:10:
آره درست میگین ولی دمشون گرم خیلی به واقعیت نزدیکه مخصوصاً وقتی ماشین ها می زنن به آدم ، به وجد میای! ولی من شخصاً با موزیک بهتر میتونم راه ببرم :أِ!نقل قول:
آقایون شما چطور تونستین با این سبک فرمون SHIFT کنار بیاین ؟
می خوام بدونم مشکلی ندارین ؟
من که اصلا راحت نیستم باهاش ...
نقل قول:
عادت می کنی....
شاید هم پاک کنی.....
من نمی دونم دلیل سازندگان بازی برای این نوع فرمان چیه و چرا مثله بقیه بازی ها فرمان معمولی نداره این بازی ؟نقل قول:
آخه چرا باید به یک فرمان غیر منطقی و مسخره عادت کنیم ؟!؟!؟!
تقریبا یه هفته میشه که دارم شیفت رو بازی می کنم، ولی متاسفانه باید بگم که پاکش کردم!
فضیه ی شیفت واسه من مثل pes و fifa میمونه! ، وقتی یه نفر گرندتوریزمو رو بازی کرده باشه دیگه حتی یک دقیقه هم از شیفت بازی کردن لذت نمی بره..
دست فرمون افتتضاح ماشینا ، اینکه میگ افتضاح یعنی واقعا افتضاح!
صدای مصنوعی اگزوز ماشین ها و سر و صدا های عجیب و غریب ماشینا!
تکراری بودن و یکنواخت شدن محیط بازی بعد از چند ساعت بازی کردن...
به هر حال اصلا فکر نمی کردم بازی تا این حد ضعیف باشه، البته شایدم من نتوستم باهاش کنار بیام!:11:
منم باهات موافقم.نقل قول:
واسه منم که DiRT و GRID رو در سطح حرفه ای (!) بازی می کنه سخته تا با SHIFT کنار بیام.
البته اگر فرمون بازی درست بود شاید باهاش کنار میومدم .
من آخر نفهمیدم این فرمون SHIFT چرا به این شکله ؟ واقعا چرا ... ؟