سلوم
من گوشیم رم رو شناسایی نمیکنه ینی یدفعه اینطوری شد
میدونم فرمت شه درست میشه ولی چرا اینطوری شده؟
یکی از دوستامم گرفت اینطوری شد
یه رم 512 هم زدم شناساییش نکرد
Printable View
سلوم
من گوشیم رم رو شناسایی نمیکنه ینی یدفعه اینطوری شد
من اول این سوال رو پرسیدم.که به جواب هم نرسیدمنقل قول:
الان میبینم کلا این گوشی من رم رو شناسایی نمیکنه که وقتی بلوتوث بهش میشه توی رم نمیره
گوشی من و رمش هردو نو هستند.فرمت هم کردم ولی خطا میده که شناسایی نشد.باید ببرمش تعمیر؟چقدر هزینه اش هست.؟
سلام دوستان
samsungg apps توی گوشی من پاک شده و هرچه روش میرم،جواب نمیده!!
اینم به خاطر اون بود که من یه بار که رفته بودد برنامه دانلود کنم ،پیغام داد که باید اپدیتت کنم.من اپدیت کردم.اما بعد از اینکه دانلود کامل شد نوشت که نصب درست صورت نگرفته و باید دوباره انجام بشه.
اما از اون بهبعد samsung apps کامل رفته!ایکنش هست اما جواب نمیده.
دوستان اگه میشه کامل راهنماییم کنید ؟
تا به حال واسه کسی این اتفاق افتاده؟چکار باید بکنم؟
احتمالا این گوشی (کلا گوشی های سامسونگ) با هر رمی compatible نیستن، ولی مشکلاتی که شما می گین فکر نکنم از رم باشه، و احتمالا خرابی گوشی هست، اگر گارانتی داره ببرینش گارانتی و اگر هم گارانتی نداره، تعمیرگاه نشون بدین... فکر نکنم هم خیلی خرج داشته باشه، ممکنه از driver رم باشه که حدود 20 هزار تومن هزینه داره تعمیرش...نقل قول:
سلوم
1-من گوشیم رم رو شناسایی نمیکنه ینی یدفعه اینطوری شد
------------------------------------------------------------------
من اول این سوال رو پرسیدم.که به جواب هم نرسیدم
الان میبینم کلا این گوشی من رم رو شناسایی نمیکنه که وقتی بلوتوث بهش میشه توی رم نمیره
گوشی من و رمش هردو نو هستند.فرمت هم کردم ولی خطا میده که شناسایی نشد.باید ببرمش تعمیر؟چقدر هزینه اش هست.؟
توی برنامه Kies منوی tools قسمت Emergency firmware recovery ممکنه بتونه کمکتون کنه، اگر نشد گوشی باید فلش بشه، چون samsung apps روی خود os هست...نقل قول:
سلام دوستان
samsungg apps توی گوشی من پاک شده و هرچه روش میرم،جواب نمیده!!
اینم به خاطر اون بود که من یه بار که رفته بودد برنامه دانلود کنم ،پیغام داد که باید اپدیتت کنم.من اپدیت کردم.اما بعد از اینکه دانلود کامل شد نوشت که نصب درست صورت نگرفته و باید دوباره انجام بشه.
اما از اون بهبعد samsung apps کامل رفته!ایکنش هست اما جواب نمیده.
دوستان اگه میشه کامل راهنماییم کنید ؟
تا به حال واسه کسی این اتفاق افتاده؟چکار باید بکنم؟
بعد هم لطفا دیگه از توی گوشی firmware تون رو آپدیت نکنید، چون این یکی از کمترین مشکلاتی که ممکنه براتون پیش بیاد...
سلام دوستان من دو سه روزه wave 525 خریدم اما روش فارسی نصب نبود گفت باید برات نصب کنیم بعد که نصب کرده حالا سه تا application ها ش کار نمیکنه facebook-twieter-samsung app چه کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید مرسی
یه سواله دیگه این برنامه kies چه طوریه روش باید نصب باشه وقتی میخری یا باید بعدا نصب کنی ماله من نداره این برنامه رو چه کار کنم اینم راهنمایی کنید ممنون میشم
بهترین دیکشنری برای نصب روی این گوشیه چیه؟
منم جدید گرفتم!! برنامه همراهش نیست, توی دفتر راهنماش ادرس داده توی سایت سامسونگ دانلودش باید کرد من دانلود کردم حجمش هم تقریبا زیاد بود.نقل قول:
دوربین رو چطور باید زوم کرد؟
میشه بگی برای چه کاری هستش این برنامه ؟ برای اتصال به کامپیوتره؟ کاربردش چیه؟نقل قول:
چه خوش قیمت شده.امروز بیگارانتی یک فروند خریدم 150.
برای برای اتصال به کامپیوتره و مدیریت گوشی از داخل کامپیوتر مثل nokia pu suite که مخصوصی نوکیا هست ,اینم یه برنامه است مخصوص گوشی های ساموسونگ.برای نصب برنامه برای انتقال فایلهای گوشی به کامپیوتر .نقل قول:
1- قابل توجه دوستان samsung kies یه PC suite هست که باید روی کامپیوتر نصب بشه نه رو موبایل...!!! و کلا برنامه mobile manager گوشی های سامسونگ این برنامه هست.
فکر می کنم که از فلش ها یا فریم ویر های خوبی استفاده نکرده، گوشی رو ببر همون جایی که فارسی ریخته برات بگو "تو که ... با این فارسی سازیت، هیچکدوم از app های گوشی اجرا نمی شه، چی کار کردی، بهش بگو یا درستش کن یا پول نوش رو بده"، شاکی حرف بزنی کارت و راه میندازه...نقل قول:
سلام دوستان من دو سه روزه wave 525 خریدم اما روش فارسی نصب نبود گفت باید برات نصب کنیم بعد که نصب کرده حالا سه تا application ها ش کار نمیکنه facebook-twieter-samsung app چه کار کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید مرسی
امكان زوم شدن رو نداره.نقل قول:
مرسی رفیق بردم اونجا شاکی هم شدم برام ردبفش کرد مرسی از راهنمایینقل قول:
دوستان کسی میدونه security code چنده؟؟؟
سلامنقل قول:
از من پسورد می خواد
چی باید وارد کنم.؟؟؟؟؟
یه سوال هم داشتم می خواستم بدونم اگه firmwareرو عوض کنم ،بعد می تونم دوباره به تنظیمات اولیه کارخونه گوشیم رو برگردونم.؟
چطور؟
کسی می دونه GPS این گوشیا به شکل نقاشیه یا به شکل عکسه مثل گوگل ارث؟؟؟
برای GPS اینترنت میخواد؟
رفتم خریدم، جواب هر دو سوال "بله" است...! چرا اطلاعات اشتباه می دی؟:13::29:نقل قول:
سلام دوستان چرا گوشیم ویدئو پخش نمیکنه error میده میگه unsupported resolution در صورتی که رزولوشون ویدئو مورد نظر با رزولوشون گوشی یکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! راهنمایی لطفا
کی گفته نداره؟!:13: هم در فیلم برداری و هم در عکس برداری با کلید کم و زیاد کردن صدا (volume) می شه زوم کرد.نقل قول:
سلام دوستان
گوشی من صفحه لمسیش از کار افتاده و دیگه کار نمیکنه !(ویو 5253)
نمی دونم چرا؟
چند وقت پیش سامسونگ اپس پاک شد اما من مسافرت بودم و بیخیالش شدم تا امروز وقتی گوشیم رو خاموش و روشن کردم دیدم که صفحه کار نمی کنه!دقیقا همون جا که باید پسورد رو به گوشیم بدم می مونه.دکمه ها کار میکنن اما صفحه نه،تو مسافرت هم این اتفاق افتاد ولی بعد از چند دقیقه درست میشد.من مدت زیادی نیست که این گوشی رو خریدم ولی خیلی من رو اذیت کرده.
حالا من باید چیکار کنم ؟
ایا تنها راه فلشه؟اگه اره میشه بگید بهترین فریمور کدومه؟
با فلش کردن و عوض کردن با این فریمور چه معایببی برا گوشیم داره؟ و ایا فریمور اصلی گوشیم الان اومده؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم! نمیدونم چکار کنم .چون الان گوشیم قطه و اگه بش زنگ بزنن،بوق مشغولی میزنه.ممنم یه گوشی دیگه ندارم.اگه بشه سریع تر پاسخ بدید ممنون میشم.
نقل قول:
سلام
از من پسورد می خواد
چی باید وارد کنم.؟؟؟؟؟
security code گوشی، فکر کنم استانداردش 5 تا 0 باشه، ولی بازم می گم فکر کنم...نقل قول:
دوستان کسی میدونه security code چنده؟؟؟
آره، باید بشه، بدون frimware update هم میشه، فکر کنم... از توی خود گوشی menu>setting>reset اگر اشتباه نکننم...نقل قول:
یه سوال هم داشتم می خواستم بدونم اگه firmwareرو عوض کنم ،بعد می تونم دوباره به تنظیمات اولیه کارخونه گوشیم رو برگردونم.؟
چطور؟
کلا از نقشه آنلاین google استفاده می کنه، در نتیجه هم به صورت map هست، هم به صورت earth view ، و باز هم در نتیجه بله پول میندازه...نقل قول:
کسی می دونه GPS این گوشیا به شکل نقاشیه یا به شکل عکسه مثل گوگل ارث؟؟؟
برای GPS اینترنت میخواد؟
مبارکه، حالا ما یه بار اطلاعات اشتباه دادیم، چرا شاکی می شی:20:، گوشی من T9 فارسی نداشت، از زوم هم توی اس ام اس ها استفاده نمی کردم، به خاطر همین هم بعید می دونستم که داشته باشه، ببخشید:11:نقل قول:
رفتم خریدم، جواب هر دو سوال "بله" است...! چرا اطلاعات اشتباه می دی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رزولیشن ویدئو باید 240*320 باشه، با Kies هم بریزی خودش کانورت می کنه فقط خیلی افت کیفیت داره، من تو این گوشی فیلم میدیدم...!نقل قول:
سلام دوستان چرا گوشیم ویدئو پخش نمیکنه error میده میگه unsupported resolution در صورتی که رزولوشون ویدئو مورد نظر با رزولوشون گوشی یکیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!! راهنمایی لطفا
-------------
بچه ها 525 من و دو شب پیش زدن:41: :19:، برای شادی روح آن مرحوم یه کف مرتب...!
یحتمل تاچش خرابه، با فلش و فریم ویر فکر نکنم کارش راه بیوفته، اگر گارانتیه ببر گارانتی اگر هم نیست بده تعمیر...نقل قول:
سلام دوستان
گوشی من صفحه لمسیش از کار افتاده و دیگه کار نمیکنه !(ویو 5253)
نمی دونم چرا؟
چند وقت پیش سامسونگ اپس پاک شد اما من مسافرت بودم و بیخیالش شدم تا امروز وقتی گوشیم رو خاموش و روشن کردم دیدم که صفحه کار نمی کنه!دقیقا همون جا که باید پسورد رو به گوشیم بدم می مونه.دکمه ها کار میکنن اما صفحه نه،تو مسافرت هم این اتفاق افتاد ولی بعد از چند دقیقه درست میشد.من مدت زیادی نیست که این گوشی رو خریدم ولی خیلی من رو اذیت کرده.
حالا من باید چیکار کنم ؟
ایا تنها راه فلشه؟اگه اره میشه بگید بهترین فریمور کدومه؟
با فلش کردن و عوض کردن با این فریمور چه معایببی برا گوشیم داره؟ و ایا فریمور اصلی گوشیم الان اومده؟
ببخشید که زیاد سوال پرسیدم! نمیدونم چکار کنم .چون الان گوشیم قطه و اگه بش زنگ بزنن،بوق مشغولی میزنه.ممنم یه گوشی دیگه ندارم.اگه بشه سریع تر پاسخ بدید ممنون میشم.
امشب فلش می کنم ،اگه نشد می برم تعمیرگاه میخوابونمش.متاسفانه گرانتی نداره.کلا تو اهواز گوشی با گرانتی نمیاد و اگر بیاد 30 25گرونتره!!!نقل قول:
منم تجربه خوبی از گرانتی شرکتهای ایرانی ندارم. همشون دزدن.
نقل قول:نقل قول:
متاسفانه درست نشد.پس سخت افزاریه. بردم بازار میگن قطعه تو بازار نیست ،فقط یه نفر گفت دارم،که می گفت 45 درست میکنم.به نظرم گرون می گفت.قیمت تعمیر تاچ(نه lcd) یه گوشی 525 چنده؟؟؟کسی میدونه؟؟؟؟
خیلی داره بالا می گه نامرد...، 45 تومن قیمت تعویض تاچ و ال سی دی با هم هست، نه قیمت تعمیر... اگر تاچش قابل تعمیر باشه، (که بعید می دونم) 10 تومن بیشتر خرج نداره، ولی اگر بخواد تاچ و عوض کنه باید 15 تومن بیشتر خرج کنی...نقل قول:
متاسفانه درست نشد.پس سخت افزاریه. بردم بازار میگن قطعه تو بازار نیست ،فقط یه نفر گفت دارم،که می گفت 45 درست میکنم.به نظرم گرون می گفت.قیمت تعمیر تاچ(نه lcd) یه گوشی 525 چنده؟؟؟کسی میدونه؟؟؟؟
نقل قول:
پس واسه تعویض 25 می شه .یه سوال داشتم و اون اینه که این تاچ ها هم جنس تقلبی و درجه 2 دارن و با این قیمت همون کیفیت اولش رو داره؟از کجا میشه فهمید؟
داشتم فکر می کردم کاش گوشی منم مثل مال شما
میدزدیدن. دزد خوب سراغ نداری؟!!!!!!! :) :) :) ;)
با سلام به دوستان گرامی و آرزوی قبولی طاعات
در گوشی من قسمت samsung apps عدد 1 نوشته شده و دیگه باز نمیشه در حالیکه تا حالا آپدیتش نکردم . لطفا منو راهنمایی کنید بگید چکار کنم ؟؟؟
با تشکر
نمی دونم راستش و بخواین، ولی بعید می دونم که تاچ هم اصل و غیر اصل داشته باشه، چون چیزی نیست که ساخت تقلبیش صرف اقتصادی خوبی داشته باشه...نقل قول:
پس واسه تعویض 25 می شه .یه سوال داشتم و اون اینه که این تاچ ها هم جنس تقلبی و درجه 2 دارن و با این قیمت همون کیفیت اولش رو داره؟از کجا میشه فهمید؟
داشتم فکر می کردم کاش گوشی منم مثل مال شما
میدزدیدن. دزد خوب سراغ نداری؟!!!!!!! :) :) :) ;)
اِ ... چرا...!؟ :31:
اون عدد یک که می گین روی samsung app هست، یعنی اینکه یکی از application های گوشی شما آپدیت می خواد، ولی اینکه چرا باز نمی شه رو نمی دونم...! :13:نقل قول:
با سلام به دوستان گرامی و آرزوی قبولی طاعات
در گوشی من قسمت samsung apps عدد 1 نوشته شده و دیگه باز نمیشه در حالیکه تا حالا آپدیتش نکردم . لطفا منو راهنمایی کنید بگید چکار کنم ؟؟؟
با تشکر
سلام دوستان
من برنامه ی samsung apps رو نصب کردم اما باهاش نمیتونم برنامه های موبایل رو از رو سایت سامسونگ دانلود کنم ، به خود سایت هم که میرم اجازه دانلود بهم نمیده مشکل از چیه؟؟؟
اینجا یه مسئله پیش میاد؛ samsung apps رو نصب کردین...!؟ Samsung apps که خودش روی گوشی نصب هست، برنامه جداش هم نیست که بشه نصبش کرد...!!!نقل قول:
درست میفرمایید عجولانه سوال کردمنقل قول:
من منظورم در مورد برنامه ی samsung kiss روی کامپیوتر است، این نرم افزار رو روی پی سی ام نصب کردم ، در فیلم آموزشی سایت سامسونگ راهنمایی کرده که در سایدبار کناری این نرم افزار یک گزینه ای هست بنام samsung apps که براحتی با آن می توان برنامه های مجانی را دانلود کرد اما این گزینه اصلن بر روی نرم افزار samsung kiss من وجود ندارد
سوالم این بود
( یک چیزی هم اضافه کنم که من نمیتونم برنامه های مجانی سایت سامسونگ رو دانلود کنم بخاطر همین دست به دامن این برنامه شدم که آن هم دست ما را گذاشت توی حنا )
سلام دوست عزیز اگه سامسونگ اپز رو نداری و می خواهی بیاریش به روش زیر عمل کن درست میشه .نقل قول:
اول برنامه ی run ویندوز رو باز کن و تایپ کن regedit و بعدش بازش کن و مسیر HKEY_CURRENT_USER/Software/SAMSUNG/Kies2.0 رو برو و اونجا وقتی روی کایز 2 کلیک کردی اونجا دنبال فایل به اسم region رو باز کن و توش US نوشته اون رو تغییر بده به IR
بعدش وقتی سامسونگ اپس اومد واردش میشی و برای خودت یه اکانت درست میکنی .
سلام به همه دوستان:40:
من دیشب این گوشی رو خریدم.
2 تا سوال داشتم ازتون:
یکی برای ست کردن Speed Dial ها باید چیکار کرد؟؟ شماره 1 رو تونستم ست کنم ،ولی بقیه رو نگه داری نمیپرسه ست کنم یا نه
یکی هم اینکه این امکان رو نداره که با لمس صفحه حالا تو منو گشتن یا اس ام اس دادن ویبره بده؟
موفق باشید:11:
بالاخره نفهمیدیم برنامه ناوی ایران یا همون جی پی اس آفلاین فارسی برای این گوشی اومد یا نه چون قرار بود 3 هفته پیش بیاد؟
نخیر هنوز واسه این مدل نیومده و برای wave I , wave II اومدهنقل قول:
speed dial این گوشی از اونجا ست نمی شه... کلید 1 هم که نگه داشتین برای voice mail هست، نه برای speed dialنقل قول:
یکی برای ست کردن Speed Dial ها باید چیکار کرد؟؟ شماره 1 رو تونستم ست کنم ،ولی بقیه رو نگه داری نمیپرسه ست کنم یا نه
یکی هم اینکه این امکان رو نداره که با لمس صفحه حالا تو منو گشتن یا اس ام اس دادن ویبره بده؟
من این گوشی رو یکسال پیش خریدم
الان فریمور جدید اومده براش ?
صدتا سلام.
چن تا سوال و لطفا نگید تو تاپیک بگرد!
1-این گوشی کیبورد کامل فارسی داره؟فوق العاده مهم!!!!
2-مثل استار تصویر زمینش سه تاییه؟
3-تم داره؟ یا میشه براش نصب کرد؟
4-جی پی اسش رایگانه یا باید به اینترنت وصل بشیم؟
5-تا حالا با برنامه تم ساز سامسونگ کار کردین؟ میشه براش تم ساخت؟
6- ساخت چینه یا کره؟
7-مرور پی دی اف سریعه یا نه؟
8-میشه برنامه هارو رو کارت حافظه ذخیره کرد؟
9-سیستم عاملش دارای ثبات هست یا نه؟(تو گوشی استار خودم تنظیمات حافظه خود به خود عوض میشه.قفل قسمتهای داخل گوشی گاهی وقتا عمل نمیکنه که میتونه خطرناک باشه!!)
10-میشه کیپد مجازی رو زمان اجرای برنامه ها و بازیها حذف کرد؟
11-آیا میتونید به همه سوالا جواب بدید!؟