نقل قول:
این مدل سری 50 هست یا 80؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
این مدل سری 50 هست یا 80؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
LED=SAMSUNG 24" BX2485 Plus=420
نقل قول:
نه!منظورم سری LED بود!
مثلا همین عکس که واسه 2250 بود گوشش نوشته سری 50
یا مانیتور خود من PX23720 نوشته سری 70!
این سریش چنده؟
تو ایران 85 هست و هر دو 22 و 24 سری 85 هستند که معمولا سام سرویس اسم هارو تغییر میده اگرم سرچ کنی SAMSUNG BX2285 PLUS هیچی بیدا نمیکنی ولی مدل جهانی BX2250
کد:http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LS22B5HVFH/ZA-features
دوستانی که این مانیتور رو دارند چقدر مشکل داره در ضمن ایا طبق ادعاش به حالت دراز کشم به صفحه نگاه کنیم هیچ تغییری در اون ایجاد نمیشه در زاویه دیدش؟ مثل ال سی دی
این مسایل بیشتر جنبه طبلیقات داره شما به عقل خودت رجوع کن پنل TN زاویه دید مفید پایینی داره حالا هر برند و مدلی که میخواد باشه (این مشکل ساختاریش هست)نقل قول:
پس اون مشکلو داره همون ال سی دی پس بهتره تا این led دروغین منتظر جوابتون هستم
ال ای دی دروغین ؟
خب ال ای دی هستن دیگه دروغ نمیگن
ال ای دی یجور ابزار روشنایی هست (اخیرا لوستر هاشم وارد بازار شده)
منظور از ال ای دی اینه که پشت صفحه ال سی دی بجای لامپ ها CCFL لامپ ال ای دی قرار میدند که هم مصرف کم میشه هم مانیتور نازکتر و شیکتر میشه و هم از 2 راه به طبیعت کمک میشه و در واقع تکنولوژی سبز به حساب میاد.
نقل قول:
نه 100% نیست ولی دروغ بزرگ هم نیست خیلی بهتره شده و واقعا تغییر کرده این عکس از زاویه دید مختلف البته عکس کیفیت کمتری داره و یک حاشیه های ایجاد شده که از دوربین هست و با چشم مشکلاتی که در عکس میبینید نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت بایین صفحه نمایش چراغ آبی و سمت چب رنگ سفید میبینید ادامه دار شده روی قاب مانیتور که از دوربین عکاسی هست و هیچ مشکلی این مانیتور نداره
نقل قول:
من منظورم اینه الان این مانیتور شما ست وروی میزه حالا زمین بنشینید ببینید رنگش تیره تر میشه وتاریکتر؟
خوب خیلی نسبت به قبل بهتر شده و یکمی تیره میشه ولی اگر بخواین هیچ تغییری نکنه مانیتور با بنل IPS بگیرید که قیمت 320 هزار به بالا داره
پس در کل فرقی مثلا با ال سی دی 23700 p نداره درسته در زاویه دید
بله چون جدیدتره زوایه دیدش خیلی بهتر شده اگرم یکم مانیتور رو خم کنید زوایه دیدش از بایین بهتر میشه ولی اگر بخواین هیچ تغییری نکنه مانیتور با بنل IPS بگیرید
چرا این مانیتور(px23720) تو بازار نیست؟؟!!!!!
همه جا رو زیرو رو کردم و میگن دیگه تولید نمیشه...کسی جایی سراغ نداره داشته باشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز میشه یه خورده در مورد IPS توضیح بدهید و من یه توضیحی زیر دادم لطفا من را را هنمایی کن متشکرمنقل قول:
دوستان من یه لپتاپ HP Pavilion dv6-6199ee Entertainment Notebook PC (LX218EA) - Specifications تازه گرفتم
که کارت گرافیکش این هست:کد:http://h10010.www1.hp.com/wwpc/me/en/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-5082212-5116525.html
(AMD Radeon HD 6770M (2 GB GDDR5 dedicated و توی برنامه ها یا درایوراش این برنامه را داره:
HP 3D DRIVEGuard
میخوام یه LEDیا LCDی 3ِِD Full HD بگیرم (اگرم نشد فقط Full HD) به قیمت 400هزار تومن و به لپتاپ بزنم البته اینو عرض کنم که تصویرLED برای سه بعدی زیاد لرزشی نباشه و مانند LED های جدید شرکت LG باشه که با عینک جدید و سبک و ارزان قیمت و لرزش کم تصاویر سه بعدی را پخش میکنند و و من هم اکنون یه کامپیوتر دارم اسمبل میکنم که بعدن اون LED را بهش میزنم مشخصات کامپیوتری که دارم اسمبل میکنم و فعلا چیزهایی که خریدم اینها هستند مادربرد MB=GA-Z68XP-UD3-iSSD=410 و هارد WD Caviar Black 1TB 64MB
اینم لینک مشاوره دوستان برای خریدن سیستم:
البته میدونم که به هارد ربطی نداره ولی من ذکرشو کردمکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=502319&page=5
لطفا من را راهنمایی کنید
متشکرم
خب یک تاپیک درخواست راهنمایی بزن اینجا تاپیک مربوط به px23720 هستنقل قول:
سلام
فقط اومدم بگم که آمارش بهم رسیده دوباره px23720 با قیمت حدود 350 الی 360 تومن وارد بازار شده....
سلام
دوستان میشه منم یه کوچولو راهنمایی کنید؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=529132
دوستان اگر کسی قصد فروش این مانیتور رو داشت (px23720) من قیمت مناسب خریدار هستم .
من xl2370 دارم کسی خواست خبرم کنه
نقل قول:
گارانتی داره ؟ چقدر کارکرد ؟ قیمت ؟
دوست عزیز اگر قصد فروش xl2370 رو دارین قیمت 350 بر میدارم . از طریق پست پیشتاز میتونین برام بفرستین
نقل قول:
کاربر Persiandroid مانیتور رو ندارن و متاسفانه دو هفته وقت منو تلف کردن و نفرستادن ! ازشون عکس مانیتور رو هم خواستم ندادن احتمالا مانیتوری در کار نیست . خدارو شکر که پول رو اول واریز نکردم به دوستان هم توصیه میکنم