سلام دوستان
ساعت ساعت کاسیو edifice 5165 چه جوریه خوبه،بده، امکاناتش چیه ؟ ممنون میشم جواب بدین
Printable View
سلام دوستان
ساعت ساعت کاسیو edifice 5165 چه جوریه خوبه،بده، امکاناتش چیه ؟ ممنون میشم جواب بدین
با سلام.نقل قول:
شما کافی بود تو همون سایت گزینه store locator رو می زدید و با انتخواب ایران از لیست نمایندگی ها رو مشاهده می کردید.
من این کارو کردم.اینم لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم 2 ماه پیش از پاساز الماس در بلوار ارتش خریدم.
دوستان این ساعت wenger چطوره : اصلا مارک خوبی هست سوییسی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لینک اصلی :
سلام دوستان...
قيمت اين ساعت ها حدودا چقدره؟
Casio GA201-1A
و
Casio GA120-1A
برو سمت برند سواچ
سلام بچه ها خسته نباشید بین این سه ساعت بنظرتون کدوم از همه بهتر و خوشکل تر و کلاسیک تره ef 550 rbsp و ef550 مشکی بند پلاستیک ef 558 صفحه سفید سورمه ای:35:
چه لذتی داره گوش دادن آهنگ های ترنس با هدفون detox:8: bets
كسي قيمت اون ساعتا كه گفتمو نمي دونست؟!
نقل قول:نقل قول:
سلام
دوست عزیز این روزها با این نوسانات قیمت نمیشه قیمت دقیق گفت!
ولی قیمت این دو مدل که مد نظرتونه 160یورو هست که به قیمت روز میشه :::
160x4600=7,360,000 Rial
ولی قیمتی که تا چند وقت پیش تو بازار بود 3,500,000 ریال بود!
نقل قول:
ونگر مارک خیلی خوبیه،سوئیسی هم هست.ولی نظر شخصی م اینه برو سمت برند هایی که تخصصشون ساعت باشه و چیزای دیگه تولید نکنن!!
مثل TISSOT یا SWATCH
سلام دوستان
یه سوال فوری دارم
قصد خرید ساعت دارم
ایا واچ شاپ مطمعنه؟؟؟
من میخوام از واچ شاپ تهیه کنم
خیلی ممنون
آدرسش رو لطف میکنی؟؟؟نقل قول:
من یه واچ شاپ میشناسم واسه ایران نیس
برند و مدلی رو هم که پسند کردین بگید تا اگه جای مناسبتر سراغ داشتیم معرفی کنیم
سلام
ادرس سایت اینه البته ایرانیه
من از کاسیو مدل EF 550 -EF554 - EF539 خوشم اومده
انتخاب اصلیم رو بعد دیدن ساعت از نزدیک میکنم
تو این واچ شاپ هم زده میتونید حضوری خرید کنید
راستی دوستان کسی قیمت روز EF550 و EF554 رو میدونه
من دو ماه پیش با توجه به قیمتا با داداشم قول داده بودم براش یکی از اینا رو بخرم:41::41:
الان یه چندتا قیمت شنیدم همش 600 یا 700 بودن :24:
چیکار کنم من اخه. به نظرتون قیمتا پایین میاد؟؟تو بازار الان قیمت دارین؟؟؟
نقل قول:سلامنقل قول:
قیمت سایت چاره :::
EF-550D : قیمت: 748,700 تومان
EF-539D : قیمت: 475,400 تومان
واسه اطلاعات بیشتر و قیمت دقیق تر به این سایت برو و باهاشون تماس بگیر قیمت روز رو بهت میدن :
واچ شاپ واسه یکی از بچه های پرشین تولز هست . تو بخش بازارچه تاپیکش همون صفحه اول هست . اسمش هم محمد هست . ساعتهاشم اصلی هستن . ساخت ژاپن مونتاژ چین . با هولوگرام اصلی .
دوستان سلام
یدونه ef554 خریدم برا داداشم
خیلی خوشگله . احتمالا یکی دیگه واسه خودمم بخرم
من به شرط موتور اصل خریدم و ...به قیمت 305 تومن
الان میخواستم بپرسم از کجا متوجه بشم اصله؟؟
از ظاهر میشه فهمید یا باید بدم ساعت ساز تا بازش کنه؟؟؟
هولوگرام مستطیلی اگه داره اصله .نقل قول:
دایره و ... تقلبیه
من کاسیو EFR-510D گرفتم 275 تومن که سایت چاره اول با همین قیمت داشت بعد شد 331 تومن.
بعد یه ماه از خریدم، امروز که نگاه کردم زده 564 تومن!!! وااااااااااااااااااااااای . ببینید ارزش پول ایران با چه سرعتی داره سقوط میکنه.
بقیه مدلهاش هم قیمت های فضایی پیدا کرده.
سلام. خوبه.
:sq_14::sq_6::sq_14:
من ساعت EQS 500 DB کاسیو رو 7 -8 ما پیش با گارانتی اصلی خریدم 245000 تومان الان سایت چاره زده 840000 تومن!!!!!
به کوجا چنین شتابان؟ ریال از دلار پرسید. ( دلار هم اصلا جواب نداد گازش رو گرفت و رفت !!!)
نقل قول:من چندتا سایت دیگه هم نگاه کردم مثل کاسیوکارمانیا یا واتچ شاپ هرکدوم یه قیمت دارن حالا دیگه چاره که واقعا از کهکشان راه شیری هم قیمت هاش فراتر رفته.نقل قول:
مثلا همین EQS 500 واتچ شاپ قیمت زده 380 و کاسیوکارمانیا زده 430.
کسی قیمت بازار رو نداره؟؟؟؟این سایتها که هر کدوم یه چیزی زدن واسه خودشون.
دوستان این صفحه های معدنی واقعا ضد خش هستن؟ من یه ساعت edifice ef561- دارم که یه بار یکی رفیقا گفت اینا خش نمیگیر و با ناخن میزد به شیشش...الان سه چهار تا خش کوچیک افتاده روش(آدم مریض همه جا پیدا میشه :sq_3:) خب نباید خش میافتاد درسته؟
مطمئنی ساعتت اصله؟ گارانتی دایا زمان سنج رو داره؟نقل قول:
من EFR 510 دارم. وقتی خریدم فروشنده چند بار یه میله فلزی را رو صفحش کشید ، هیچیش نشد.
الآن هم ناخن انداختم بهش بازم هیچیش نشد.
اصلا صفحه این جور ساعت ها عالیه...واسه من با چنان شدتی به هر جا فک کنین برخورد کرده ولی هیچیش نشده...
والله از جای مطمئنی خریدم....(تهران نیستم)...کلا توشهرمون 5 تا ساعت فروشی درست و حسابی هست... 115 تومن پارسال پول دادم واسش...قیمت بقیه جاها هم همین حدود بود...واسه گارانتی هم خود فروشنده گفت هرچیش شد بیار پیش خودم تا یک سال...تا حالاهم مشکلی نداشته...نقل قول:
یه چند تا عکس میزارم واستون ازش:
البته گفتم خیلی ریزه و شاید اصلا ربطی به اون ضربات نداشته باشه...اما در کل نباید این جوری میشد...
البته من یکم شک کردم که شاید اصل نباشه چون اولا اون جعبه ای که بهم داد(بالشتک و ایناش) هیچ آرم casio روش نبود(کلا ساعته تو ویترین بود وقتی ساعت رو پسندیدم یه جعبه که جلو دستش بود گذاشتش توش)+ هلوگرام نداشت+گفت تو آب نبرش
اما چرا اینقدر گرون؟ تیرماه پارسال 115 تومن پول کمی نبود....با دلار 1200 تومنی...(اگه صفحات قبلو ببینید اون موقع ساعت های کاسیو تو همین رنج بودن)
ولی خدایی خیلی شبیه اصله....من با خیلی از عکسا مقایسش کردم خیلی شبیه هه...
حالا راهی هست که با یقین بفهمم اصله یا فیکه؟
اگه اینجوریه که میگی همینجوری یه جعبه اورده گذاشته توش و هلوگرامم نداشته و گفته توی ابم نبرش پس شک نکن که ساعتت فیک و غیراصله......وگرنه ساعتهای ادیفیس حتی از روی نوع بالشتکش میشه فهمید که اصل هست یانه.نقل قول:
دوستان
یک چند تا ساعت 2 زمانه معرفی میکنید که تو بازار باشه ؟
منظورم analog و digital با همه
البته طرح ساعت های g-shock نباشه
یک چیزی تو مایه های این
محتوای مخفی: 1
یعنی از ایناس که میدن 33 تومن؟؟؟همینا که تبلیغش همه جا هست؟نقل قول:
الآن برم یقش رو بگیرم؟ :) آخه هم دست خط بهم داد و هم مهر فروشگاه رو زد روش...
مهر فروشگاهو باید رو کارت گارانتی بزنه . برو یقشو بگیر پولتو بگیر . کاسیو گارانتی دار باید هولوگرام مستطیلی داشته باشه .نقل قول:
نمیشه گفت از اون 33تومنی حتما هست چون ساعتهای فیک هم چندیدن نوع و کیفیت دارن....مثلا من خودم ساعت خواستم بگیرم اصل سویسش از 2میلیون به بالا بود(البته با دلاز 900تومنی الان که فکر کنم 10میلیون به بالا باشه)ولی چندیدن مدل فیک هم دقیقا همون مدل بود که حتی بعضیاش مو نمیزد با اصلش از 300تومن تا 30تومن.....این مدهای ادیفیس هم میدونم درجه 2 و 3داره که حتی تحت لیسانس خوده کاسیو هست ولی توی چین ساخته میشه و قیمتشون پایینتر از اصل هست ولی خب بعضی فروشندهای کلاهبردار اون مدلهای درجه 3رو با قیمت اصل میفروشن.نقل قول:
شما بهتره ببری یه ساعت فروشی معتبر اول بدی نگاه کنن ببینی واقعا اصل هست یانه بعدم که مطعمن شدی از نوعش اگه اصل نبود که ببر بزن تو سر فروشنده اگرم اصل بود ولی این مشکل براش بوجود اومده بازم چون گارانتی داره ببر بده فروشنده برات درست کنه که فکر کنم اگه اصل باشه باید عوض کنه برات یکی دیگه بهت بده.
بلاخره ساعت های کاسیو به قیمت اصلیشون رسیدن و با برندهای نظیر اورینت و سیکو هم قیمت شدن نکته جالبش اینجاس که ساعت من دوسال پیش 178 تا خریدم الان شده 625 تومن اون زمان از سیکو یه مدلی داشت خوشم اومده بود 550 تومن بود الان اون مدل شده 560 تومن :31:
سلام
این ساعت انقد می ارزه یا نه
کد:http://taksabad.com/Products/Jewels/%D8%B3%D8%A7%D8%B9%D8%AA%20%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%87%20%D9%85%D8%A7%D8%B1%DA%A9%20Dream
سلام من مرداد ماه یه ساعت casio edifice ef 554 آبی رنگ خریدم به قیمت 260000 تومان.بغلش یه کارت گارانتی دایا زمان سنج وجود داره که فروشگاه هم مهرش زده.میخواستم بدونم چطوری بفهمم که ساعتش اصله و سرم کلاه رفته یا نه؟
کسی نیست به ما کمک کنه ؟نقل قول:
مدل fake هست!نقل قول:
به نظر من خرید جنس اورجینال بهتره!
سلام دوستان الان ساعت اصل ROLEX قیمتاش از چقدر ه تا چقدر ؟
بچه ها الان قيمت سواچ چنده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام بر دوستان
بنظر شما میشه ساعت تا 100 تومن پیدا کرد؟
اصلی لطفا چند مدل معرفی کنید
یه ساعت تا سقف 30 تومن میخوام بگیرم
برام بیشتر زیبایی مهمه تا کارکرد ساعت
اگه میشه لینک خوب از یه فروشگاه مطمن بذارین