فک میکنم اونی که دوستمون زده آنلاک نرم افزاریه در حالی که مال شما فکتوری آنلاکه...
منم خیلی دنبال این وی پی ان بودم چند جا دیدم که توی SBSettings وی پی ان هم بود ولی منم نتونستم اضافه کنم یه کمکی بکنن دوستان خیلی خوبه :دی
Printable View
فک میکنم اونی که دوستمون زده آنلاک نرم افزاریه در حالی که مال شما فکتوری آنلاکه...
منم خیلی دنبال این وی پی ان بودم چند جا دیدم که توی SBSettings وی پی ان هم بود ولی منم نتونستم اضافه کنم یه کمکی بکنن دوستان خیلی خوبه :دی
ADSL DSL-N11 asus
من یه گوشی ایفون دارم اگه این مدم رو بخرم میتونم با ایفون از طریق wifi به اینترنت وصل شم؟
نقل قول:
افزونه vpn toggle for sbsetting رو سرچ کن تو سایدیا و بنصبش پارسا جون:10::20:
با سلامنقل قول:
دقیقا مدل مودم فوق رو نمیدونم که وایرلس هست یا خیر
اما حتما به دنبال مودم وایرلس باشید
تا به صورت بیسیم متصل بشید.
موفق باشید.
سلام به اساتید محترم و دوستان
1-i massege چیه و در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5 بجای massages اومده ؟
2-ایا در ورژن جدید نیازی به برنامه های caller id fix و iphone delivery هست ؟
3-ایا اگر به ورژن جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کنیم تمام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نت و برنامه و تلفن ها پاک میشه ؟
4-ایا برنمامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بعد جلبریگ خود این عمل جلبریگ در ایفون میریزه ؟
5-ایا این مشکل که باید بعد از هر بار خاموش روشن کردن دستگاهخ یه سری عملیات انجام داد درسته ؟
6-ایا بزاریم نسخه کامل بیاد یا ضرری در نصبش نمیبینیم و نصب کنیم ؟
ممنونم بابت پاسخ
واس نصبش باید 6 تومن خرج کنین که UDID تون ثبت بشه... و اینکه صبر کنین نسخه کاملش بیاد... این نسخه بتا خیلی باحاله ولی جیلبرک درست حسابی واسش نیومده...
درود،جند روزيه يه ايفون٤ كرفتم منتها كاركردس،از كجا بفهمم كه جيل بريك شده يا نه؟و براي نصب اوبرا ميني جيكار كنم؟
اگه نرم افزار Cydia رو دارین یعنی جیلبرک شده...
Par3a جان تشكر،تو قسمته ورزن زده ٤.٣.٢،بايد ارتقا بدمش به نظرت؟راستي خودم ميتونم از سيديا رايكان برنامه دانلود كنم اونم با سرعت اينترنت همراه اول؟اصلا كار كردن باهاش جه جوريه؟
Par3a جان ممنون ميشم جوابه اخرين بستمو بدينقل قول:
برای نصب اپرا مینی و 98% برنامه ها و بازی های آیفون از سایدیا برنامه installous 4 رو دانلود کنید و در اون برنامه می تونید برنامه ای رو که نیاز دارین سرچ کنید و به صورت رایگان و کرک شده دریافت کنید .نقل قول:
میتونی بری 4.3.3...نقل قول:
اگه هم میخواین روی پی سی دانلود کنین و بعد بریزین روی آیفون هم میتونین برین توی apptrackr.orgنقل قول:
Par3a جان مرسي،اوبرا مينيو دانلود كردم منتها بازش كه ميكنم صفحه سفيده و ميخواد لود شه ولي بعد يكي دو دقيقه بيغام connection failed ميده و ميكه كه تنظيماته شبكرو بررسي كنيد،باكش كردمو دوباره ريختم ولي بازم همينو ميكه،جيكارش كنم؟فيكس بوكو ميخوام اخه،ميكن اكه از اوبرا بري ----- نيسنقل قول:
راستي به جز installous برنامه ديكه اي واسه نصب لازمه؟
سلام به همه دوستان:5:
میخواستم بپرسم آیپاد تاچ هم مثل گوشی های موبایل باید برای شارژ اولیه 10 - 12 ساعت تو شارژ باشه؟؟
ممنون جواب بدین :40:
با وی P ان برین... چون تا جایی که میدونم اوپرا مینی رو ترکوندن :دی واسه ی فیس بوک هم نرم افزار فیس بوک رو میتونین از App Store به صورت فری دانلود کنین... ولی اونم وی P ان میخواد...نقل قول:
واس نصب فقط از گوشی همون اینستالوس هست فقط...
یه عده میگن آره و یه عده میگن نه... من هم میگم نیازی نیس و باطری های جدید این قرتی بازیا رو نمیخوان :دی آیپاد خود منم طعم شارژ اولیه رو نچشیده و عین .... (خطر بن شدن بود گفتم خودم سانسور کنم :دی) داره کار میکنه...نقل قول:
Par3a جون مرسي ولي من تازه كارم،جه جوري بايد با vpn برم،راستي به wifi دسترسي ندارما
با سلامنقل قول:
مسیر زیر رو برید:
setting - V P N - add V P N Configuration
اینجا اشتراک وی پــی ان رو بسازید.
اگه به وای فای هم دسترسی ندارید که نمیشه وی پــی ان روی گوشی فعال کنید.
موفق باشید.
سلام به همه ی دوستان :40:
من یه آیپاد تاچ دارم و وقتی برای شارژ کردن به کامپیوتر وصلش میکنم هیچ وقت 100% شارژ نمیشه چرا؟
:41:
البته روی آیکون باتری علامت دوشاخه برق میاد ولی کنارش نوشته 45% و وقتی از کامپیوتر جداش میکنم همون 45 % شارژ داره!!
راستی وقتی هم بیشتر تو شارژ میزارمش از 45% میاد پایین تر!!:13:
ممنون اگه جواب بدین . . .
:11:
فک کنم عمر مفید باتریتون و سلامتش رو به موته و نمیتونه بیشتر شارژ بگیره.:31:..فک کنم باس بدی تعمیر.:13:..من یه گوشی داشتم شاژ نگه نمیداشت دادم بهش شوک الکتریکی زدن:41::31: سلولای باتریش دوباره فعال شد و بیشتر شاژ نگه میداشت:20:نقل قول:
آقا کسی مشکل apple id نداره ماله من review بهش خورده ، و گزینه none هم واسه payement نداره ، کسی می دونه چیکار باید بکنیم؟
سلام
بچه ها من یه مشکل مسخره برام پیش اومده.گوشیم iPhone 3GS هست با فریمور 4.2.1 2 ماهه هیچ برنامه ای هم نصب نکردم بهش!
الان یه هفتست تقریبا ً از یه ساعت مشخص(12-12:30 شب) گوشی خود بخود No Service میزنه و آنتن نداره و باید ریبوت کنمش!فکر میکنید مشکل از چی باشه؟بدجوری رفته رو مخم!
با سلام به همه ی دوستان :11:
من آیپاد تاچمو جیلبریک کردم و ورژنش هم 4.3.3 هست
میخواستم بپرسم اگه یه موقع بخوام به ورژن بالاتر آپدیت کنم باید دوباره آیپادو جیلبریک کرد؟؟
ممنون :40:
بله اگه سیستم عامل رو آپدیت کنین باید دوباره جیلبرک کنین...
سلام.
میخواستم ببینم با iphone 4 میشه فایلهای جاوا رو اجرا کرد یا نه؟؟اگه آره چجوری؟؟:8:
با سلامنقل قول:
خیر دوست عزیز
به هیچ وجه نمیتونید اجرا کنید.
موفق باشید.
سلام .من همیشه نوکیا داشتم:20: و الان آیفون 4 گرفتم:11: در ضمن ایران نیستم و گوشیم هم قراردادی است.و اصلا هم باهاش آشنایی ندارم .برای اینکه بتونم تم یا رینگ تون را عوض کنم باید برنامه خاصی نصب کنم؟یکی میگفت باید آنلاک کنم!:41:چه جوری؟:18:
اسمش Jailbreak هست نه آنلاک :)
واسه ی جیلبرک کردنش هم با خود آیفونتون برین به این سایت :
تمام :دیکد:jailbreakme.com/
سلام PAR3A جون ممنون از راهنماییت :20:
آقا چیجوری میشه تو آیپاد تاچ عکسایی که میریزم رو از هم جدا کرد (فولدر بندی کرد) ؟:13:
الان تو آیتونز هر کار میکنم بیشتر از یک فولدر نمیتونم انتخاب کنم که بریزم!!!!:41:
راستی تم رو هم چیجوری میشه عوض کرد؟
آخه یکی نیست به ما بگه تو که سرت در نمیاد واسه چی آیپاد میخری؟!!!!!!!:31:
مطمئن نیستم ولی تا جایی که میدونم نمیشه فولدر بندی کرد... مگه اینکه از طریق iFun Box فولدر بسازین و عکس ها رو توش بریزین و با iFile برین و ببینین عکس ها رو...نقل قول:
واسه ی تم هم میتونین از سیدیا تم بگیرین (من توصیه نمی کنم هم سرعت دستگاه میاد پایین یه کم هم اینکه هیچ کدوم از تم ها به گرد پای UI خود iOS نمیرسن...)
قربونت داش PAR3A من خودم با نصب تم موافق نیستم همینجوری گفتم که بلد باشم عوض کنم!:31:
دو تا سوال رو یادم رفت بپرسم شرمنده:46:
1) ویدئو هم مثل عکس نمیشه فولدر بندی کرد؟!
2) چیجوری میشه فیلم با فرمت های AVI و ... رو تو آیپاد نگاه کرد؟ من نرم افزار GoodPlayer و VLC Player رو دارم ولی نمیدونم باید ازشون چیجوری استفاده کنم؟!!
دوستان من یه مشکل دارم واسه ریستور
رو فریم 4.3.3 هستم میخوام ریستور کنم . این پیغام رو میده وسط کار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم ؟
واس این دو تا اول باید 2 رو جواب بدم بعد 1 که متوجه شی :دینقل قول:
2) از نرم افزار AVPlayer استفاده کن... واسه ی اینکه ویدیو هم بریزی توی نرم افزار ، هم میتونی بری توی آیتونز ، بری توی قسمت آیفونت و از اون گزینه های بالا (اون گزینه هایی که سمت چپ صفحه هستن رو نمیگم ها) Apps رو انتخاب کنی... پایین صفحه ، AVPlayer رو میبینی و انتخابش کنی ، میتونی فایل بهش اد کنی...
1) واسه ی اینکار ، باید ویدیو ها رو به جای اینکه با آیتونز بریزی با iFun Box بریزی... واسه ی اینکار باید آیفان باکس رو باز کنی و بری به قسمت اپلیکیشن هات و بری توی یکی از فولدر های داخلش (اسمش یادم نیست) و بعد اونجا میتونی فولدر بسازی و ویدیو هات رو توش بریزی و با AVPlayer بری توی فولدر و ببینیش...
ورژن آیتونزتون مثل اینکه قدیمیه... توی سایت اپل چنین چیزی رو زده بود...نقل قول:
از V-P*N باید استفاده کنید.نقل قول:
این ارور مربوط به این هست که آیتونز نمی تونه به سرور متصل بشه.
نقل قول:
آره فک کنم همینه . میرم جدید دانلود کنم . ممنون . :5:
---------- Post added at 07:36 PM ---------- Previous post was at 07:35 PM ----------
نقل قول:
نه عزیزم ربطی به VP نداره . من کلا اینترنتم با Vp میاد بالا . مشکل از ورژن آیتونزه که دارم دانلود میکنم ...
ممنون :5:
ممنون:20: ولی من مشکلم همین اد کردن فایله
چیجوری باید اد کنم؟؟!!:13:
نقل قول:
عزیز چه فایلی رو میخوای aDD کنی؟
موزیک؟
فیلم؟
عکس؟
برنامه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها زمانی که میخوام گوشی رو ریستور کنم این پیغام رو میده .
هم چیز پی ان دارم و هم از آخرین ورژن آیتونز استفاده میکنم .
رو 4.3.3 هستم میخوام ریستور کنم رو همین 4.3.3
چه کنم ؟
P30world تو قسمت آیفون ضعیف ترین سایته ...
به چند دلیل :
1 - یه سوال رو تو هر سایتی پرسیدم بعد 2 دقیقه جواب دادن اما اینجا ... ؟!؟
2 - قسمت اپلیکیشن به هیچ وجه آپدیت نمیشه و یه جورایی مرده !
3 - اصلا قسمتی به نام -- و جیل بریک و این طور مسائل نداره .
4 - قسمتی به نام سیدیا وجود نداره
5 - بازی ها دیر به دیر آپدیت میشن و اصلا آپدیت ها جالب نیست ...
6 - در کل قسمت آیفون مرده !!؟؟!!؟؟
...
چرا ؟
کی میخواین به جای پاک کردن پست ها به فکر ویرایش تاپیک باشین ...
فقط آکوا کارش رو خوب انجام میده :2::31:
با سلامنقل قول:
خوب دلیلش معلومه.
سایت های دیگه روی موبایل و گوشی تمرکز میکنن.
اما p30world یه سایت جامع هست.
موفق باشید.