برا خودم چون سوال بود که امروز تعداد طلاها و مدال ها به کجا رسید رفتم سرچ کردم ، شاید به درد باقی دوستان هم بخوره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا خودم چون سوال بود که امروز تعداد طلاها و مدال ها به کجا رسید رفتم سرچ کردم ، شاید به درد باقی دوستان هم بخوره:
کد:http://www.gz2010.cn/info/ENG/ZZ/ZZM195A_@@@@@@@@@@@@@@@@@ENG.htm
من كه اميدم تو طلاي تيمي فقط واليبال هست فقط بايد تو اين 2 بازي مونده مثله بازي مقابل چين بازي كنه
در ضمن فقط حمزه زريني:33::7::6::42::42::42::42:
در ضمن چرا تو اين مسابقات فوتسال نيست اخه ؟كبدي:2: رو گذاشتن ولي فوتسال نيست
اول از همه کسب این مدال ها را تبریک می گم . حضور خیلی خوبی داشتیم ولی یک چیزی ته دلم من را راضی نمی کنه اینکه ایران در حالی جایگاه چهارم را داره که تقریبا تمام قدرت های آسیا بالای ایران قرار گرفته اند و بعد از ایران کشور خاصی دیده نمیشه .
چرا این را می گم ! چون شما از رده سوم به چهارم یک جهش خیلی بزرگ را می بینید و از اینجاست که رقابت ها شروع میشه /.
من امیدوارم روزی برسه که ایران با یکی از این قدرت های آسیا در رقابت قرار بگیره . آن وقت هست که هر بازی ایران میتواند مثل یک فینال از این بازی ها باشه )
به نظر من رتبه چهارم براي ما تا سه چهار دوره ديگه هم خيلينقل قول:
و فكر ميكنم فعلا به جاي آرزو كردن رتبه سوم بهتره به فكر تثبيت همين رتبه براي دوره هاي آينده باشيم
ضمن اينكه جمعيت جوان ايران هم خيلي مهمه كه از اين بابت دچار خلاء نشيم
من برعكس شما فوق العاده از اينكه تا حالا اين رتبه رو به دست آورديم راضي و خوشحالم
فكر ميكنم اگه دوره بعدي هم همين رتبه رو به دست بياريم خيلي خوبه
و بايد روي اين تمركز كنيم كه تعداد طلاها در دوره بعدي به 25 برسه
رهرو آنست كه آهسته و پيوسته رود
شما هم ديگه خيلي انتظاراتون بالاست !
بزاريد اصلا امسال ببينم چهارم ميشيم بعد بريد سراغ كاشكي قدرت آسيا بوديم !
نكنه انتظار داريد يه زماني بزنيم جلو كره و ژاپن و چين ؟!!
چين كه قهرمانه المپيكه و آمريكا با اون عظمتش هم بهش نميرسه !
كره هم كه تو المپيك پكن هفتم شد و ژاپن هم هشتم !
پس دوستان خواهشا از روي احساسات حرف نزنن !
وقتي اين سه كشور بين اين همه كشور دنيا اونم تو مسابقات المپيك رتبشون تك رقمي ميشه پس نبايدم حرف از سومي يا بالاتر بزنيم !
همين چهارمي رو بتونيم سال هاي سال نگه داريم شاهكار كرديم !!!
كشورهايي مثل فرانسه ، ايتاليا ، اسپانيا و ... هم نميتونن به گرد پاي اين سه كشور برسن !
به نظر من بچه ها امسال كاري كردن كارستان ! البته اگه همينجوري تداوم داشته باشه كارشون !
قرار گرفتن در رتبه چهارم و بعد از اين سه قدرت بزرگ و با اين اختلاف با رتبه پنجم نشون از پيشرفت ورزش ايران در اين چند سال اخير داره !
نقل قول:خب منم یه نظری درباره دوتا پست میدم با هر دوشون تا حدی موافقم و تا حدی مخالفنقل قول:
اولاً اینکه آرزوی موفقیتهای بیشتر بکنیم حق طبیعی ماست و خواستن توانستن است غلو هم نمیکنم واقعاً این عبارت درسته و میشه مثالهای زیاد زد الان شما آمار دوره های قبل رو ببینید متوجه میشید:
حتی در کوتاه مدت هم کشورهایی که خواستن مثلاً به خاطر میزبانیشون مدال بالاتری بگیرن موفق شدن از رتبه های نازل به همون 4 یا 5 یا 6 برسن که کل کارشونم از زمان قبول میزبانیشون بوده یا حالا نه میزبانی چیزای دیگه مثلاً همین ژاپن و کره که کره و حتی همین چین سالها دنبال ژاپن بود که با سرمایه گذاری (شما بخونید خواستن) و فقط تلاش بیشتر تونستن زحمات باقی تیمهارو بیثمر بگذارن و کلی تو رده بندی بالا برن طوری که الان چین چند دورس که همینطور داره استحکام بیشتری پیدا میکنه کره هم قبلاً حتی رده سوم هم نبود و این ژاپن بود که اول بود پس علت چیه که ژاپن داره افول میکنه و به عقیده من از دوره بعد باقی کشورا میتونن جاشو بگیرن ! و کره و چین دارن اوج میگیرن علل زیادی داره میدونیم که الان این دو کشور سازندگی و توسعشون روز به روز داره بیشتر میشه البته اقتصاد تاثیر غیرمستقیم داره اصلش همون توجه بیشتر به ورزشه
میپرسید چرا ژاپن عقب افتاد چون مسئولین این کشور مثل گذشته ورزش رو در اولویت کاراشون قرار نمیدن و برنامه ریزی گسترده ای ندارن وگرنه حداقل قهرمانیشون تو همون رشته های سابق رو مثل جودو و کاراته (که مال خودشونه) با اقتدار حفظ میکردن همونطور که میدونید بحث امکانات هم خیلی توی کشور پیشرفته ای مثل ژاپن مطرح نیست بلکه دیگه مثل گذشته دولت و مسئولینش تلاشی بیشتر از چین و کره نمیکنن هر کشوری تلاش بیشتری کنه موفق میشه جاشونو نه این دوره ، دوره بعد بگیره
دوماً
یه مسئله مهم هم فراموش نکنید
واقعاً تو چین و کره شرایط استثنایی هست که تو کمتر کشوری در دنیا هست بازم برید یه نگاهی به آمار سایت ویکی پیدا بکنید و ببینید الان چند دورس اینا دارن میزبانی بازیهای آسیایی و المپیکو میکنن خب مسلمه این میزبانیها مستقیماً باعث پیشرفت ورزششون میشه حالا همین میزبانی هم کلی هزینه و توجه و دیپلماسی میخواد که اونم باید خواست دولت باشه که الان بیست سی ساله این کشورا ورزش حتی از اقتصاد هم براشون مهمتر شده و دارن خودشونو میکشن(!)که تو ورزش دنیا اول بشن البته خیلی از قدرت های جهانی مثل آمریکا یا کشورهایی مثل ایران که مشکلات سیاسی از سرتا پای دولتاشونو فراگرفته شاید این همه توجه به ورزش باعث غافل شدن از مشکلات اساسی دیگشون بشه برای همینه که اینقدر مثل چینیها اهمیت نمیدن اما خود چینیها انگار وقت آزاد برای فکر کردن به این مسائل دارن :31:
کره هم همینطوره و وقت آزاد برای رسیدگی بیشتر به ورزش رو داره
سوماً با این حال فکر میکنم برای سوم شدن تو آسیا هم دوره های بعد میتونیم با یه کم تلاش بیشتر موفق بشیم
ما این دور هم همه ورزشامون نمایش قابل قبول نداشتن
تو کشتی فرنگی چندسالیه موفقیم انتظارات هم همین بود که مدالای آسیا رو درو کنیم و با کمک مسئولین کاربلد فدراسیون موفق شدیم نگذاریم مثل دوره قبل چیزی که حقمونه از دستمون مفت بره
تکواندومون این دوره خیلی موفق بود و ووشو هم کاری کرد کارستان و اولین طلای بانوان در تاریخ ورزشمون تو المپیک رو به دست آورد
اما رشته هایی هم افول کردن و بد ظاهر شدن مثل جودو و وزنه برداری
یه رشته هایی هم سر جاشون موندن و جم نخوردن اینا هم باید از مسئولین نالایق پاکساری بشن یا رسیدگی بیشتری بشه و ببینن اشتباه کجا بوده که حداقل مثل گذشته باشن مثلاً یه زمانی وزنه برداری رشد خوبی داشت و در هر وزن تو دنیا شانس مدال داشت که این دوره خیلی ضعیف ظاهر شد باید دید چرا این رشته موفقیتهاش قطع شد جودو هم خوب کار نکرد ما یه زمانی جزو کشورای اول دنیا بودیم تو این رشته حالا چی شده تو سطح آسیا فقط یه جودوکا داریم که اونم نقره میگیره ؟
اگر واقعاً ورزشمون از همین داشته هاشم استفاده بکنه سوم میشه دوره بعد ولی مشکل اینجاست که هنوز رشته های خوبمون همگیشون در حد خودشون تو مسابقات ظاهر نمیشن
البته بدون شک این دوره از بهترین دوره های تاریخ ورزشمون تو آسیا بود و ایران فقط یک بار تونسته بالاتر از چهارمی باشه اونم بازیهای آسیایی تهران هست در سال 1974
الانم کار اصلی تازه شروع شده
ایشالا کشتی آزاد میاد کاراته کا ها میان و هرچی دارن تو چنته رو میکنن و حقمون رو از آسیا میگیریم
بوکس هم باید یه طلا رو بیاریم مظاهری هم توانشو داره هم تو نیمه نهایی حریفش از سوریس و کارش بعیده خیلی مشکل باشه
با حدود بیست طلا مشکلی برای چهارم نداریم ولی هنوزم باید دعا کرد که ایشالا بعد از بازیها یه کف قشنگ برای آقای سعیدلو بزنیم :11::31:
پاك شد پاك شد
*كبدي ايران 40-24 از هند باخت. بازي بعديش تو نيمه نهايي با پاكستانه و اگه اين بازي سخت رو ببره فينال رو دوباره با هند بازي ميكنه
*سپيده توكلي تو رشته هفت گانه تا حالا جمعآ چهارمه
*كشتي فرنگي- وزن 120 كيلو
امير علي اكبري قرقيزي رو 2-0 برد
وقت اول 1-0 برد
وقت دوم 2-0 برد
*تيم شمشير بازي 45-20 هند رو برد ولي تو مرحله يك هشتم نهايي بايد با چين بازي كنه كه ميگن ميبازه
*كشتي آزاد- وزن 60 كيلو
سعيد احمدي از مغولي 2-1 باخت
وقت اول3-1 باخت
وقت دوم 4-1 برد
وقت سوم 2-0 باخت
سالي كه نكوست از بهارش پيداست
*حسن رحيمي 2-1 تركمنستان رو برد
وقت اول 1-0 برد
وقت دوم 2-1 باخت
وقت سوم 1-0 برد....در آخرين ثانيه ها
* هردو نماينده تيرو كمان بانوان باختند
*امير علي اكبري 2-0 عراقي رو برد
وقت اول برد
وقت دوم برد
*شمشيربازي 45-22 از چين باخت
* سپيده توكلي تو هفت گانه تو پرتاب نيزه بين 6 نفر ششم شد و جمعآ هم بعد از 6 رشته ششمه
*حسن رحيمي هم 2-0 از دلشاد منصوروف ازبك باخت
وقتي كه گربه نره و روباه مكار - پت و مت- لولك وبولك مربي باشند ، نتيجش همينه. تا اونجا كه يادم مياد هميشه با اين دوتا ضعيف بوديم
شروع نااميدكننده كشتي آزاد
دو نماینده آزاد طلارو از دست دادن !!
فاجعه ای رخ میده اگر تو آزاد حداقل سه طلا نیاریم روز بی برکتی بود
حداقل خدا کنه علی اکبری تو فرنگی طلاشو بگیره
نامردی بود توی هردو تایم با ناداوری باخت.کلا این داوره برای همه بازی های ایران به نفع حریف میگرفت.انگار با ایرانیا پدر کشتگی داره
امير علي اكبري هم باخت. ميگن با ناداوري
و روز تلخ ايران ادامه داره. اگه اين وضعيت ادامه پيدا كنه، ششم هم نميشيم
ای واااای پس چرا ؟نقل قول:
پس چرا اینا دارن کبدی نشون میدن اصلاً انگار نه انگار این تی وی هم قاطی کرده این عامل معلوم نیست چی خورده اول صبح که اصلاً کوچکترین ابراز ناراحتی هم که نمیکنه هیچ میگه باخت رحیمی موجب شادی هست !! چشون شده اینا ؟! :41:
کل سرمایه امروزمون از دست رفت
به همین راحتی !!
سه طلا
از دست رفت
همش تقصیر مربی های آزاد بود :
نقل قول:
رحیمی باید نشان دهد انتخابش اشتباه نبود
حسن رحیمی کشتی گیر آزادکار وزن 55 کیلوگرم پس از ناکامی در رقابتهای جهانی مسکو مورد غضب کادر فنی قرار گرفت اما علیرغم مصدومیت از ناحیه قوزک پا کادر فنی بار دیگر وی را به عباس دباغی ترجیح داد تا این موضوع حتی به شکایت مازندرانی ها کشیده شود. به هرحال رحیمی باید در نبرد در سخت ترین وزن رقابتهای کشتی آزاد و در نبرد با کشتی گیران کره جنوبی، ژاپن، کره شمالی، قزاقستان، قرقیزستان حتما صاحب مدال شود تا نشان دهد انتخابش اشتباه نبوده است. احمدی بی تجربه ترین کشتی گیر تیم ایران
کادر فنی تیم ملی کشتی آزاد با انتخاب احمدی به عنوان ملی پوش وزن 60 کیلوگرم باعث شد تا مراد محمدی پرافتخارترین کشتی گیر آزادکار تاریخ ایران برای همیشه با دنیای کشتی وداع کند. کادر فنی معتقد است این کشتی گیر با یک دنیا انگیزه و تمرینات فشرده در یکی از اوزان سخت شانس کسب مدال را دارد و برای همین امیدوارند این کشتی گیر جویباری روز سه شنبه دوم آذرماه همراه با رحیمی از پس حریفان قدرتمند آسیایی برآیند.
دليل اينكه دارند كبدي رو نشون ميدن ، اينه كه فقط تصوير يه تشك رو دارند
تيم كبدي مردان ايران با وجود شكست برابر هند به نيمه نهايي اين رقابتها در بازيهاي آسيايي صعود كرد.
به گزارش خبرنگار اعزامي ايسنا از گوانگجو، تيم كبدي مران ايران كه در بازي نخست توانسته بود تيم كره جنوبي را شكست دهد، در دومين ديدار مرحله گروهي سهشنبه(امروز) به مصاف هند مدعي كسب مدال طلاي اين رقابتها رفت و با نتيجه 40 بر 24 به اين تيم باخت.
پيشتر تيم ايران پس از پيروزي برابر كرهجنوبي صعودش را به نيمه نهايي قطعي كرده بود. تيم كبدي مردان ايران براي رسيدن به فينال اين مسابقات بايد پنجشنبه به مصاف تيم پاكستان برود.
خودم اینارو میدونم اصلاً ربطی به این موضوع نداشتنقل قول:
اتفاقاً امروز فوتبال ایران هم میبازه و آبرومونو میبرن از خواب بیدار شید صبح شد خواب و خیال تموم شد !!
هفته بسیج هم مبارک !!
پس چرا بقیه بازیهارو که فقط هم برای نمایش یه بازی خارجیم بود نشون میدادن بعد عامل با صداش گزارش میکرد ؟ این مسابقه حساس نیمه نهایی ارزشش کمتر از اون مقدماتی ها بود ؟! تازه بعد از اون دو باخت فضاحت بار
این حرفا چیه بابا
---------- Post added at 07:47 AM ---------- Previous post was at 07:44 AM ----------
تلویزیون ایران امروز دوباره عقده های درونی کارگردانای بی غیرت ضدایرانیشو نشون داد :
در حالیکه علی اکبری داشت نیمه نهایی مسابقه میداد اینا کبدی نشون میدادن ! وقتی عامل باخت دو آزادکار رو اعلام میکرد با خونسردی کامل حرف میزد و انگار خوابشم میومد ! حتی یه ابراز تاسف هم نکرد و در آخر یه حرف بسیار زشت و اسف بار زد و بعد از باخت حسن رحیمی گفت این برد جای خوشحالی داره !! (منظورش برد حریف رحیمی بود!)
امروز برای اولین بار تو آهنگایی که تو این مدت از برنامه بازیهای آسیایی شبکه سه پخش میشد سخنرانی ها و قیافه احمدی نژاد رو همراه موزیک نشون داد !! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این مصیبت رو به همه ورزشدوستای عزیز تسلیت میگم
ما هم پاشیم بریم پی بدبختیامون یه هفتس دلمونو به این بی عرضه ها خوش کردیم دوباره میخواستن همون ششمو بگیرن فقط یه کم کشش دادن که تو ذوقمون بزنن
این آزاد که من میبینم با این بزمجه محمدی دو طلا هم نمیاره
قشنگ معلوم بود امروز یه خبرایی میشه بازی فوتبالم امروز ایران 110 درصد میبازه
دیشب هم یه صحبتایی شد که معلوم شد امروز برنامه اصلیشونو رو میکنن علی اکبری آذری بود و با یه لحنی دیشب تو رادیو ورزش اینو عنوان کردن ...
دوی 1500 متر سجاد مرادی خدا کنه طلا بگیره دعا کنید
تو کشتی فقط سه تا امید داریم گودرزی تقوی و یزدانی
معصومی و میرزایی فکر نکنم طلا بیارن با این وضعیت
علي اكبري بيچاره مثل اينكه بازوندنش. ميگن آخرين لحظات طرف رو برده بيرون تشك ولي بهش امتياز نميدن. تو كلينچ هم قاضي براش يه امتياز درخواست ميكنه ولي دو داور ديگه قبول نميكنند
بعد از مسابقه هم از عصبانيت محكم به دوتا از تابلوها ميكوبه
اما هر وقت ميبرند ، ميگن ما برديم هروقت ميبازند داور و قرعه و هوا و زمين وصابون مارو بازونده
چين تايپه رسيده 10 طلا
:18:نقل قول:
چين تايپه رسيده 10 طلا
تو همین دوساعت ؟!
بله همین امروز توی دوچرخه سواری زنان 1 طلا و توی اسکیت هم 1 طلا گرفت.نقل قول:
دوستان نامید نشید اگه خدا بخواد میان وزن ها سنگین وزن ها جبران می کنند.
آره دیدمش این ذلیل شده ها خرق الساعن (به قول بود اسپنسر :D)نقل قول:
خدا کنه دیگه مقام نیارن امروز چندتا فینالیست دیگه هم دارن !!
...
ایشالا کاروانمون بتونه با طلاهای دیگه جبران کنن
امروز خیلی روز بدی بود چند دقیقه پیش تلویزیون کلی چیزای ناراحت کننده نشون داد از یه مستند گذاشت درباره مناطق محروم بعدشم خانم پگاه زنگنه رو نشون داد که گرچه به خیر گذشته اما دلمون کباب شد حیف بود این ورزشکار رفته بود که طلاشو بگیره میگفت همه آرزوهاش بر باد رفتو گریه میکرد :(
دلم براش سوخت ...
نمیدونم چی بگم خیلی ناراحت کننده بود تصادف این ورزشکار
براش آرزوی موفقیت میکنم بانوان ایران این دوره ما رو خیلی شاد کرده بودن
انگار رادیو ورزشم قاطی کرده اون سایت آنلاینه رو میگم
/بازيهاي آسيايي 2010 - گوانگجو/
علياكبري از حضور در ديدار ردهبندي محروم شد
خبرگزاري فارس: امير علياكبري به دليل اعتراض به داوري، از شركت در مبارزه ردهبندي وزن 120 كيلوي كشتي فرنگي محروم شد به گزارش خبرگزاري فارس، بعد از اينكه علياكبري به دليل اشتباهات داوري از فيناليست شدن محروم شد و با شكست برابر كشتيگير قزاقستاني، راهي ديدار ردهبندي شد، فيلا وي را از ادامه مسابقات نيز محروم كرد.
علياكبري بعد از مبارزه با كشتيگير قزاق، نسبت به داوري اعتراض كرده بود.
انتهاي پيام/
.................................................. .................................
علياكبري: كسي نيست حقم را بگيرد
خبرگزاري فارس: امير علياكبري كه با ناداوري مغلوب كشتيگير قزاق شد، گفت: وقتي كسي اينجا نيست حقم را بگيرد بايد چه كار كنم؟
به گزارش خبرگزاري فارس، امير علي اكبري قهرمان ايراني كه با اشتباه داوران از راه يابي به فينال بازماند در حالي كه به شدت ناراحت بود و اشك ميريخت گفت: شرمنده مردم شدم من تمام تلاشم را انجام دادم؛ اما ديديد كه داوران حقم را ندادند.
وي ادامه داد: وقتي كسي نيست حقم را بگيرد بايد چكار كنم من آمده بودم طلا بگيرم؛ اما نگذاشتند.
قهرمان 96 كيلوي جهان درباره حذفش از جدول مسابقات تصريح كرد: من چيزي نگفتم كه ميگويند بياحترامي كردهاي، من فقط حقم را ميخواستم بگيرم.
علي اكبري به حدي از شكست در كشتي رده بندي ناراحت بود كه به محض ورود به محل تمرين با مشت به ديوار كوبيد و ديوار جوبي محل تمرين را شكست.
انتهاي پيام/
.................................................. ..........................................
/بازيهاي آسيايي 2010 - گوانگجو/
محمدي: ديدم داور كرهاي را با پول خريدند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي آزاد گفت: با چشم خودم ديدم كه داور كرهاي را با پول خريدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، سرمربي تيم ملي كشتي آزاد با اظهار تاسف از روند حاكم بر داوريهاي كشتي گفت: با چشم خودم ديدم كه به داور كرهاي پول دادند و او را خريدند. من متاسفم كه بچهها نميتوانند در شرايط عادلانهاي كشتي بگيرند. امروز همه ديديم كه سر حسن رحيمي و امير علياكبري را بريدند در حالي كه حق ما شكست نبود.
غلام محمدي ادامه داد: بچه ها بايد به خودشان آمده باشند حالا بايد همه را قاطعانه ببريم وگرنه مشكل خواهيم داشت. فردا براي ما روز بهتري خواهد بود بچهها در سه وزن بعدي اوضاع تيم بهتر است و فردا به امبد خدا طلا هم خواهيم داشت.
انتهاي پيام/
.................................................. ......................................
متاسفانه کشتی رو ندیدیم تا بدونیم چی شده.
نظرتون درباره این خبر ها چیه ؟؟
آره جون عمه محمدي. طرف داخل آفريقا زندگي ميكنه داخل عمرش پول نديده. داورها فقط وقتي پت و مت مربيند ، پول ميگيرند. خجالت بكش ، همه مردم ايران فهميدند كشتي آزاد ضعيف شده اين حرفها چيه
اما علي اكبري رو هنوز نديدم ، بايد ببينم
اما....اما
اگه 4 سال پيش كه ناداوري بازي بيباك پيش اومد ، كاربيشتري مي كردند ديگه اين مسائل پيش نميومد
من اگه جاي سعيدلو بودم ، 100 ميليون ديگه و دو آپارتمان به خديجه آزادپور ميدادم .
این حرفا هیچ چیزی رو نمیتونه توجیه کنه کشتی آزاد امروز به ما بد لطمه ای زدنقل قول:
به نظرم محمدی مربیگری اصلاً بلد نیست و آدم ساده لوحیه این آقا به جای اینکه بره تیم رو آروم کنه اومده مصاحبه میکنه واقعاً متاسفم اون از خط زدن دوتا از بهترین های کشتیمون که جایگزیناشون امروز دوتاشون ناامیدمون کردن اینم از ایراد گرفتنش از داورا
مگه کشتی فرنگی حق خوری نشد ؟ بنا اومد چیزی بگه ؟
فقط امیدوارم بقیه بازیها رو برنده باشه وگرنه این ملت ازش نمیگذرن و تا اخر عمرش مدیون ملت میشه
آره نمیبخشنت
امین بوداغی در کایاک 200 در نمیه نهایی اول شد
کایاک دونفره هم به فینال رفتن
درباره ناداوري بازي علي اكبري و حذفش ،فدراسيون كشتي ايران قراره اعتراضشو رسمآ به فيلا اعلام كنه. كميته ملي المپيك هم
دوستان نااميد نشين . امروز به مدال طلايي مي رسه كاروان ايران انشاءالله
کی طلا می گیره ؟نقل قول:
کشتی آزاد ما همیشه تو سبک وزن مشکل داشته. حسن رحیمی هم نا سلامتی به دلشاد منصوروف قهرمان چند دوره مسابقات جهانی و المپیک باخته. به نظرم این باخت خیلی دور از ذهن نبود. ایشالله تو میان وزن و سنگین وزن جبران میکنیم چون تو اون اوزان تبحر بیشتری داریم.:46:
فقط دلم این وسط برای علی اکبری خیلی سوخت.:41: اون داور کره ای تو قضاوت های قبلیش هم نشون داد که داره ضد ایران سوت میزنه.:13:
امروز که فوتبال ایران 100 % میبره !
صد درصد چی ؟!!!!!نقل قول:
گرچه قلباً امیدوارم اشتباه کرده باشم ولی ... میبازه 110 درصد !
با این وضعیت در بدبینانه ترین حالت فکر می کنید چند تا طلا بگیریم؟
اگه فوتبال فرضا هم ببره باز تو فينال كره جنوبي هست ! پس زياد اميدوار نباشيد به طلاي فوتبال !
فقط تو واليبال خيلي اميد داريم كه طلايي بشيم !
بسكتبالم اگه مثل بازي با قطر ادامه بده ميشه بهش اميد داشت !!!
طلا دو تا از کشتی آزادنقل قول:
یکی کاراته
نقره و برنز دیگه مهم نیست
15 طلا در کل
1 طلای پرتاب دومیدانی رو داریم 100 درصد
حتی نقره اش هم برای ماست
2 طلای کشتی رو داریم فردا
(نمیدونم چرا بعضی ها که منو یاد کارتون من میدونم که نمیشه میندازند چرا آیه یاس خوندن رو شروع کردند).از همون دیروز میگفتیم که امروز شانس طلا خیلی کمه
به هر حال فردا مهدي تقوي و صادق گودرزي بالای 90 درصد طلایی اند و فقط کار جمال میرزایی سخته که اگه اونم به ازبک نخوره تا فینال نقره اش حتمیه.فردین معصومی هم همین طور
تو کاراته هم حداقل یک طلا میاریم
تو دوی 800 متر قهرمان اسیا سجاد مرادی برای ماست
در کایاک هم شانس مسلم طلا داریم(طبق گفته محسن خان)
والیبال هم شانس بسیار زیادی برای طلا داره
فوتبال هم بالای 50 درصد شانس داره
راستی علی مظاهری رو یادم رفت.جدی ترین رقیبش که ازبک بود رو شکست دادگرچه الان هر دو بوکسور سوری و هندی خیلی قوی اند ولی مظاهری میتونه شکستشون بده و طلا بیاره
به هر حال بین 3 تا 6 طلای دیگه هم میتونیم بیاریم که واقع بینانه همون 4 طلاست
---------- Post added at 11:55 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
حالا اینو ول کنید
کره شمالی به جنوبی حمله کرده:31:
فعلا 200.300 تا گلوله توپ در کرده از خودش
سئول هم جلسه فوق العاده گذاشته و هشدار کامل داده که اگه سریع متوقف نشه حمله کامل میکنه
الان همه شبکه های خبری دارند مرزهای 2 کره رو نشون میدند
چه دودی بلند شده
گرچه مطمئینن جنگ نمیشه ولی معلوم نیست این شمالی ها چرا دوباره خل شدند و حمله کردند
کره جنوبی هم اولین توپ هاش رو شلیک کرد
ببینیم نوادگان جومونگ و تسو چی میکنند:27:
---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
در ضمن کسب حتی فقط 15 طلا هم امار خوبیه
تو این کشور که نصف بیشتر رئوس فدراسیون های ورزشیش باید سردار باشند:27: همین نتیجه هم از سرشون زیاده و ورزشکارهامون خیلی غیرت دارند که طلا میارند
اینا جو میکارند ولی بچه ها گندم درو میکنند:46:
اقا محمدايراني راست ميگه!!:31:
اين كره شمالي هاي بي كله توپ شليك كردن به مرز كره جنوبي!!
اونام اماده باش دادن دارن حمله ميكنن:31: بزن بزني شده!:27:
اره دقيقا...هرچند كه سيماي ضرغامي هنوز مسابقات تموم نشده شروع به پخش تصاوير مدال گرفتن ها ميكس شده با رييس جمهور محبوب كرده:31:نقل قول:
در ضمن کسب حتی فقط 15 طلا هم امار خوبیه
تو این کشور که نصف بیشتر رئوس فدراسیون های ورزشیش باید سردار باشند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همین نتیجه هم از سرشون زیاده و ورزشکارهامون خیلی غیرت دارند که طلا میارند
اینا جو میکارند ولی بچه ها گندم درو میکنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فوتبال نيمه اول 1-1 شد....كاش دفاع شل نميومد گل نميخورديم!! من نيمچه اميدي به پيروزي فوتبال دارم.
*حسن رحيمي ، اليماني رو 2-0 برد. بازي بعديش براي برنز با احتمالآ كره ايه
وقت اول 5-0 برد
وقت دوم 6-0 برد
*سعيد احمدي ، يمني رو 2-0 برد. بازي بعديش با چينيه
وقت اول 7-0 برد
وقت دوم 7-0 برد
* درنيمه نهايي كاياك بانوان توي گروهمون اول شديم و به فينال رسيديم
* كبدي بانوان ، 32-27 از تايلند عقبيم
---------- Post added at 12:32 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
چين تايپه با 12 طلا ازما جلو زد