آخه همچين مشكلي مثلا با ياهو ميل وجود نداره. يا حداقل من تا به حال مشكلي با ورژن جديد ياهو نداشتم.نقل قول:
Printable View
آخه همچين مشكلي مثلا با ياهو ميل وجود نداره. يا حداقل من تا به حال مشكلي با ورژن جديد ياهو نداشتم.نقل قول:
سلام
چطور می توانم فونت پیش فرض جیمیل را به tohama تغییر بدهم.چند تا افزونه هم نصب کردم اما کار نکرد.از خود تنظیمات جیمیل چگونه می توان این کار را انجام داد؟
با تشکر از تمامی دوستان
سلامنقل قول:
در قسمت settings > general < Default Text Styling میتونید این تنظیمات را اعمال کنید
البته در قالب های جدید جیمیل این امکان پذیر هست و در صورتی که از حالت معمولی HTML جیمیل استفاده میکنید، به این تنظیمات دسترسی نخواهید داشت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :11:
سلام
بدبخت شدم:41: نمیدونم چی رو تغییر دادم که دیگه ایمیل برام نمیاد همیشه روزانه شاید 10 -20 تا ایمیل حالا چه اسپم یا چه ایمیلهای دیگه برام میومد ولی چند روز پیش یه کم تو تنظیماتش دستکاری کردم نمی دونم
خواهش می کنم کمک کنید چطوری میشه تنظیمات رو به حالت اولیه برگردوند؟
الان مثلا تو یه سایت عضو میشم که تائیدیه می فرستن به ایمیل ، ایمیل برام نمیاد چند تا رو امتحان کردم هیچ کدوم نیومد
چند تا ایمیل مهم هم برام میومد روزانه
خواهش می کنم کمکم کنید اگر لازمه هزینه هم بدم بهتون یوزر و پسورد هم بدم برام درستش کنید واقعا برام حیاتیه
تست کردم خودم هم ایمیل میزنم ، نمیاد برام
نقل قول:
تا حایی که من می دونم داخل تنظیمات نمی شه کاری کرد که اصلا هیچ ایمیلی دریافت نشه
حداکثر می شه فیلتر گذاشت که ایمیل مستقیم بره داخل Trash...
داخل خود Help جیمیل سرچ دادم این اومد
[HTML]http://support.google.com/mail/bin/answer.py?hl=en&answer=82454[/HTML]
اول اینکه گفته Spam و trash رو چک کنی
بعد قسمت Forwarding and POP/IMAP رو چک کن. شاید روی یک Device دیگه ایملیت رو وارد کردی و اونجا تظیماتی اعمال شده که خود به خود پاک کنه
سلام به همگی
دوستان من شماره موبایل به جی میل داده ام، می خوام بدونم از کجامیشه این شماره موبایل ویرفای شده رو کنسل ( غیر فعال ) کنم؟
گشتم ولی نتونستم پیدا کنم.
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم به مراحل زیر رو طی کنید.
settings --> account --> google account settings --> change password recovery options
موفق باشید.
نقل قول:
ممنون دوست عزیز، کمک بزرگی بهم کردین، امیدوارم بعدا بتونم جبران کنم.:11:
وقتی وارد اینباکس می شویم یه سری آیتم اون بالای سربرگ اینباکس آورده چیه؟؟ هر کدوم رو میزنیم اتفاق خاصی نمی افته؟؟
نقل قول:
با سلام
چه آیتم هایی مثلا؟
منوهای زیادی وجود داره اونجا
موفق باشید.
سلام
دیروز یه نفر اومد نشست پشت یکی از سیستم ها و بعد پسورد تمامی Gmail هایی که روی اون کامپیوتر باز شده بود رو کشف کرد!
می خوام ببینم چه طوری این کار رو کرده؟
رفته توی رجیستری، مرورگر یا ...؟
در ضمن ایمیل هایی بودند که sign in و بعد sign out شده بودن.
می خواستم بدونم وقتی یه ایمیلی روی یک سیستم باز و بسته می شه، id و پسورد اون کجای سیستم ذخیره می شه که بعدا بشه اونو برداشت؟
بی نهایت ممنون می شم جواب بدید.
احتمالا قبلا رو همون سیستم نرم افزار key logger یا چیزی تو این مایه ها نصب کرده.....از این جور ادما بدم میاد واسه همین عاشق ضایع کردنشونم....
سلام.یه مدته وقتی از جی میل signout میکنم یه صفحه که فی-لتر شده باز میشه!!!
برای شما هم اینجوریه؟ راه حلش چیه؟؟؟
نه keyLogger نصب نیست.نقل قول:
این یارو هم برای اولین بار بود که پشت این سیستم می نشست.
تا یه مدت کوتاهی گذشت، گفت پسورد Gmail هاتونو در آوردم!!
من احتمال می دم id و پسوردها توی یه جایی مثل رجیستری ویندوز یا خود مرورگر ذخیره میشه!
غیر از استفاده از یه نرم افزار جانبی دیگه، به نظر شما چه کاری می تونه کرده باشه تا پسوردها رو گیر بیاره؟!
مرسی
با سلامنقل قول:
دوست عزیز شما یه بار کوکی ها و کش مرورگرت رو پاک کن.به نظرم اوکی میشه.
این امکان جدیدی که جی میل میده برای ساخت ایمیل با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه جوریه..من نتونستم ثبت نام کنم..میشه یه توضیحی بدید
ممنون
---------- Post added at 12:42 PM ---------- Previous post was at 12:39 PM ----------
این امکان جدیدی که جی میل میده برای ساخت ایمیل با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه جوریه..من نتونستم ثبت نام کنم..میشه یه توضیحی بدید
ممنون
مشکل از مرورگر نیست با چند تا سیستم هم امتحان کردم بازم وقتی signout میکنم یه صفحه فیل تر باز میشه!!!نقل قول:
لطفا کمک کنید..:13::41::13::41::13::41::13::41:
وقتی میخوام وارد جیمیل بشم اینجا خیلی طول میکشه و یا خطا میده :
وقتی وارد جیمیل میشویم بعد از لود شدن هم این خطا ظاهر میشه:
جیمیل خطا خیلی زیاد داره نمیدونم گوگل چرا به اینها رسیدگی نمیکنه و ادعای برترین میکنه. من با ماکروسافت که کار میکنم یکی از این ایرادهارو ندارم
در ضمن چرا جدیدا اکانت جیمیل درست میکنیم آخرش میشه googlemail.com@ ؟؟؟
با سپاس
با سلامنقل قول:
دوست عزیز همانطور که خود سایت اعلام کرده و من اونجا دیدم این نوع ایمیل به صورت رایگان فقط برای مدت 30 روز فعال هست. ولی بعد از 30 روز شما باید بنا به مدت زمانی که میخواید نسبت به بسته های معرفی شده اکانت خودتون رو شارژ کنید و بابت اون پول پرداخت کنید.
در ضمن احتیاج به یک دامین مخصوص خودتون دارید که از قبل باید خریداری کرده یا داشته باشید.
و چون حساب خارجی برای خرید این محصول نیست پس میشه گفت 30 روز رایگان هم فایده ای نداره. پس بی خیال
موفق باشید.
نقل قول:
با سلام
دوست عزیز این مشکل از طرف گوگل نیست. شرکت با این عظمت مگه میشه اینگونه مشکلی داشته باشه.
تمامی این مشکل ها بابت سرورهای داخلی و ISP های خودمون هست. اخیرا با افت شدیدی در کل کشور مواجه هستیم.
برای رفع مشکل شما باید نوع لود شدن ایمیل خودتون رو تغییر بدید.
توجه به عکس اولی که قرار دادید بکنید. گزینه دوم یه متن آبی رنگ داره. روی اون کلیک کنید
یعنی basic HTML view
این حالت همونطور که خود سایت توضیح داده برای کسانی هست که از سرعت اینترنت کمی برخوردار هستند. شما با زدن اون گزینه خیلی سریع میتونید وارد ایمیل بشید و از ایمیل های رو ببینید.
فقط این نکته رو باید اضافه کنم که در این حالت شما از گرافیک خیلی پایینی برای مشاهده ایمیل برخوردار خواهید بود. یعنی به صورت ساده می باشد.
اون مطلب اخر رو من مشاهده نکردم. الان هم رفتم تست کردم همون جیمیل هست.
موفق باشید.
چطوری میشه پسورد جیمیل رو از حالت دو مرحله ای در آورد؟
با سپاس. دوست عزیز من سرویس 512 دارم و ایمیل یاهو و هاتمیل رو به خوبی باز میکنه و فقط با جی میل مشکل داره و حتی از اداره که 3 مگ هست هم همینطور مشکل داره. در مورد آخری هم من 3 تا اکانت جدید درست کردم آخرش رو جیمیل نمیده میزنه googlemail.com .نقل قول:
اون فک کنم به خاطر Pocket Loss باشه !نقل قول:
چي هستش ؟؟؟؟ تنظيمات خاصي ميخواد؟!!!نقل قول:
الان ساعت 8:40 صبح ، جيميل مثل برق باز ميشه و كلا ssl سرعتش عاليه ، خداكنه همينطور بمونه.
چطوری میشه پسورد جیمیل رو از حالت دو مرحله ای در آورد؟
با سلامنقل قول:
میشه یه توضیح بیشتر در رابطه با این دو مرحله بدید. یعنی چی دو مرحله
مرحله دوم مگه از شما چی میخواد؟
اگر منظورتون مرحله تایید پسورد هست باید بدونید که احتمالا به درستی این مرحله رو انجام نمیدید که هر بار که وارد جیمیل میشید مجدد از شما درخواست تایید کلمه عبور درخواست میشه. این کار برای بازیابی کلمه عبور شما در مراحل ضروری هست که شما احتیاج به ریست پسورد دارید.که یا از شما ایمیل ثانویه درخواست میشه یا شماره موبایل.
باز هم اگر توضیح بیشتری بدید میشه بهتر راهنمایی کرد.
موفق باشید
جمیل برای من دو روز هست خیلی سنگینه
و میره روی حالت html
چه کنم سایت های دیگر خوب و عادی هست جز جیمیل
اینترنت شاتل
با سلام
من جمیل دارم و برای ورود کد میخواد ،در حالی که گوشیمو گم کردم و امکان فرستادن کد از گوگل وجود نداره.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
عزیزم گوشیت گم شده سیم که گم نشدهنقل قول:
میتونی بری بسوزونیش یکی دیگه بگیری.
بعد هم اون نوشته
Don't Have your Phone رو بزن ببین چه راهنمایی میتونه بکنه
عزیزم متوجه نشدی انگار گوشی گم شده داره ردیابی میشه امکان سوزوندن هم نیست...نقل قول:
میخواستم بدونم چجوری میشه از یه شخص خاص در جی میل دیگه ایمیلی دریافت نکرد بطوریکه خود طرف هم بفهمه که بلوک شده و خیال نکنه که جوابی بهش نمیدیم
اصولا ردیابی گوشی ربطی به سیم ندارهنقل قول:
یعنی گوشی رو بدون سیم هم میشه ردیابی کرد البته اگه اون شماره سریال روی کارتن گوشی رو داشته باشید و برید شکایت کنید و باقی ماجرا
گوگل هم سریشه روی کد مگر اون گزینه نداشتن گوشی کمکی کنه
...
جی میل که سرعتش بسیار پایین است ...
گوگل پلاس هم باز نمیشود..
به انجمن p30world امتیاز دهید:
کلا هیچ پلاس وانی وجود ندارد!؟!؟
با سلام.نقل قول:
دوست عزیز همچین قابلیتی وجود نداره
شما تنها میتونید از رسیدن ایمیل از یک شخص خاص جلوگیری کنید. اما اینکه پیامی مبنی بر بلوکه شدن ایمیل شخص به دستش برسه همچین چیزی نیست.
چرا پس از طریق Gmail , yahoo , hotmail نمیشه فایل های فشرده حجم های پائین مثل 6 و 8 و 11 و 20 مگابیت رو آپلود کرد فرستاد؟؟؟ خیلی مسخره هست واقعا. نمیدونم این مشکل از کجاست؟؟ چون از طریق 4shared اینا آپلود میکنم لینک میدم. راه حلی نداره؟
پاسخ:
اگه می خوای به طور استاندارد جی میل تو نگاه کنی باید صبر کنی راه حل اینکه باید وی نوشته ی گوشهHTML BASIC کلیک کنی
اینطوری زود تر بالا می یاد اما به قشنگی قبلا نمی شه فقط کارتو راه می اندازه
اینترنتت چیه؟
چند وقتیه که هر روز تعداد اسپم ها رو چک میکنم.صبح میبینم که 900 تا شده.شب میبینم که خودبخود شده 840 تا.به نظرتون امکان داره کسی دیگه ای هم از اکانتم استفاده بکنه؟پسورد رو هم عوض کردم .باز همین شکلیه؟