منم وقتی شنیدم میشه ماکرو رو با پرت جفت زد خیلی تعجب کردم ..
اگه دلقک بخرم همون کار لجن خوار رو انجام میدن ؟؟
یه نوع لوچ هست که باله هاشون قرمز هست , اسمشون چیه ؟؟
Printable View
منم وقتی شنیدم میشه ماکرو رو با پرت جفت زد خیلی تعجب کردم ..
اگه دلقک بخرم همون کار لجن خوار رو انجام میدن ؟؟
یه نوع لوچ هست که باله هاشون قرمز هست , اسمشون چیه ؟؟
مرسی...
حالا شاید چون میخوایم خونرو عوض کنیم و یه جای بزرگ تر بریم یه آکواریوم یه متری بگیرم و توش از همون جنگل ها راه بندازم :31: جای کپسولش هم جور میشه...
نقل قول:
نمیدونم بسته سبز بود فکر کنم چینی هست. 1500 خریدم. ولی آب اصلا بو نداره فکر کنم الان نیاز نباشه.
امروز سیستم تزریق کربن دی اکسید بالاخره تو خونه برادرم به بهره برداری رسید
اما برادرانم کمی به دیده تمسخر به هزینه 85 هزار تومانی این سیستم نگاه کردند.حتما از خودشون نپرسیدن یه جوون تو سن من که زن و بچه نداره که نگران شکمشون باشه پس تمام خرجاش در راه چرت و پرت هست.
مثل اینکه برادرم یادش رفته که فقط برای قیمت کردن رفتیم تو مغازه ولی به لطف سرعت عمل ایشون تو کارت کشیدن با کپسول بیرون اومدیم. من هم چون می دونستم این روزا دستش خالیه کپسول رو همون جا به نام خودم زدم و رگلاتور هم من خریدم. البته منتی نیست چون در هر صورت خودم هم یکی میخریدم شاید یکم دیرتر.
خودش دید که رگلاتور ارزون پیدا نکردیم. انتظار این رو نداشتم.
(فروشنده کپسول گفت رگلاتور 25 تومنی داره بعدا کاشف به عمل اومد که مخصوص اکسیژن بوده)
درد دل من رو ببخشید.
سلام (:
هستی،اون لوچا رو نمیدونم،ولی دیدم... کت یه چیز دیگه ایه!!به عینه دیدم که کثافت ماهیا رو با چه لذتی میخوره...!!!:31:
خرگوشی میگن فعالتره... ولی 2 تایی که من گرفتم،همش پارکن... اسپرت بگیر بزرگ!!10-12 سانتی...
استپ جون،حالا که میخوای خرج کنی،یه چیز اساسی راه بنداز... فقط قبلش در مورد اندازش حتما تحقیق کن... شنیدم که ارتفاع نباید بیشتر 40 باشه...!!
داداش سجاد،من از این مشکلات زیاد دارم...!! تا ماهی میخرم...:13:
ولی در کل خانواده حال میکنن باش ها... ولی میگن زیاد خرج نکن!!
به نظر من در آمد محسوب میشه.... فرانتوزا و آروانا کوتوله و مخصوصا فلاور!! و... ماهیای خوبی هستن!!!
منظورت ارتفاع تانکه؟ 40 که خیلی کمه به نظر من از نباید از 40 کمتر باشه. من هر جور حساب میکنم می بینیم بهترین ارتفاع برای تانک بین 55-60 هست مخصوصا 60. ارتفاع تانک خودت چنده؟نقل قول:
شنیدم که ارتفاع نباید بیشتر 40 باشه...!!
اره اگه بدونی چه ماهی ای بخری درآمد هم محسوب میشه من کل دبوسی هامو 20 تومن خریدم ولی به محض بالغ شدن دونه ای 20 تومن میشن
مال خودم 60.
میگن واسه اینکه نور به گیاه های کفت تانک برسه باید کمتر از 40 باشه..
چون نور لامپ ها تا 40 سانت میتونه توی تانک نفوذ کنه .. !
نمیدونم والا!!:13:
سلام دوستان ..
ماهیای پرات من باز شکماشون چاق شده و شنها رو به هم ریختم ولی ایندفه هر دوشون اینجوری شدن ، فک کنم میخوان باز بچه بیارن .
بچه ها وقتی لجن خوارم مرد ، با اینکه آب و سیفون کرده بودم ولی آک یه بوی خیلی بدی میداد و منم پس فرداش کل وسایل و دراوردم و یه سیفون سنگین دادم ..
ولی الان رو شیشه رو داره لجن میگیره فک کنم ، فردا باید لجن خوار بگیرم دیگه ..
مشکل اینجاست که وقتی من یه ماهی جدید میگیرم یه ماهی تلف میشه ، به خاطر همین خانواده نمیزارن ماهی بگیرم ولی من فردا میرم ماهی میخرم . :27:
سلام :)
هستی،سیفون سنگین سیکلت رو به هم نزنه؟!
پرتا رو باید با یه چیزی جفت بزنی... کت پلنگی بگیر.!!
هستی انقدر از پرتاش گفت که سورم های من هم ... p:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همش تو این حالت هسن.. چی کار کنم؟!انقدر سفت این کارو میکنن که کبود میشن ..!(سمت چپیه نره و راستیه ماده)
توی این تانک اگه تخم بزارن که مطمئنن تخم ها خورده میشن.. اون کتا آمادن =) عجیبه ها!!فقط 7 سانتن..!
تانک دیگه ای هم که ندارم...
مگه سورم تو این اندازه نر و مادش معلومه؟
میشه فلاور با سورم جفت شه؟
آره.از باله های زیریش؛اونی که تیزه نره و اونی که حالت گرد خیلی کمی داره ماده..
فلاور رو فکر نکنم،فلاور وحشیه و بعید میدونم با ماهی ای جفت بشه!!
سلام .. :19:
یه بار ما اراده کردیم بریم ماهی بخریم یه بارم آک فروشی بسته بود :19: شب باید باز برم ببینم بازه یا نه !
تبریک میگم محمد رضا .
مگه اینکه ماهیات بخوان بچه بیارن که عکس بزاری!
پرتای من وقتی جفت میشن تنها علامتی که ندارن اینه که لباشونو قفل نمیکنن! نمیدونم از اخلاق جفت گیریه پرت هست یا چون من واسشون شبکه قران و معارف میزارم اینجوری شدن!!! :دی
کت میخوام مثل کت قبلیم بگیرم ؛ خیلی وفادار بود و آک رو تمییز میکرد ! یکی از بچه ها فک کنم سجاد بود عکس کتشو گذاشته بود مثه اون بود کتی که داشتم ، که یکم شبیه کت پلنگی بود .
بچه هایی که دلقک دارن ؛ دما رو ، رو چند نگه میدارن ؟ از چه غذایی استفاده میکنن ؟ واینکه میگن دلقک زود سفیدک میزنه , شما واسه پیشگیری از سفیدک چیکار میکنید ؟؟
محمد رضا به فرانتورات چی نوع غذایی میدی ؟؟
نمیخواید عکس بزارید ؟
دلقک خوراکش سفیدکه.. مال من هم چند وقت پیش گرفتن که با سیفون و بالا بردن دما و نمک حل شد..
دمای پایین باعث سفیدک میشه و همچنین الودگی.. دستتون رو که میخواید بکنید توی آک،قبلش خوب بشورید..
وسیله ای چیزی میخرید،قبلش خوب بشورید.. دما رو روی 30 بزار و نمک به ازای 8 لیتر یه قاشق چایخوری.. !
بیومار خیلی غذای خوبیه.. فقط سایزی بگیر که بتونه بخوره.. سریع میره پایین و خودشون پیداش میکنن!!
فرانتوزا :( ...!! چون کف بودن،بیومار خیلی خوب میخوردن..
4 تا بودن که چند روز پیشا یکیشون مرد.. نمیدونم چرا؟!!خیلی نیگاش کردم،ولی هیچ علامتی نداشت.. !
یکیشون هم غیب شده.. الان 2تاشون هستن!!! :|
احتمال خیلی زیاد کار آروانا هستش.. چون خیلی سر حال شده!!
2 تا غذای عالی گرفتم.. تترا سیچلاید استیک(14 تومن) و سرا گرانوگریین(8 تومن)!هردو توی رنگ و زیبایی و سلامت ماهیا خیلی اثر دارند.. هر دو آلمانین.
اینم ماهیایه جدیدم؛
کت خرگوشی،2تا دونه ای 8.5
گرین ترور،3تا دونه ای 4
فرانتوزا،4تا دونه ای 8.5 (لان 2تا هستن :| )
سورم؛3تا دونه ای 4.5
دبوسی،3 تا دونه ای 8.5
اینم عکس از ماهیام .. :)
فلاور من با سورم لیلی مجنون هستن.
من هم یه دونه دلقک دارم.
دما 29
غذا هم همه چی میخوره. غذا رو آبی هم میدم خودش میاد بالا میخوره. سفیدک هم میزنه اما خودش خوب میشه.
محمدرضا سورم ها شاید دارن با همدیگه دعوامیکنن.
پرت کوتوله رو چطوری از سورم تشخیص بدیم؟
راستی یکی از دبوسی هام چند روزه غذا نمیخوره همه چیزش طبیعیه
اگه جداش کنم بنظرتون تاثیر داره؟
سلام ;)
احتمال دعوا هم هست،ولی چون با ملایمت و نر و مادگی بود گفتم .. !
عزیز من پرت که داد میزنه.. از کوچیکیش هم میشه فهمید.. معمولا هم که دم ندارن .. :)
دبوسی باید ببینی مشکلش چیه..
اون دبوسی من که از بقیه بزرگ تره،قلدر شده و اون 2 تا رو میزنه .. !مشکلی نیس ..
در 80 روز :
ارتفاع 3 سانت
ارتفاع 10 سانت
سلام ..
پرتهای منم دیگه لیلی و مجنون واقعی شدن!
سه تا دلقک خریدم که خدا کنه سفیدک نزنن ! + دوتا کت اسپرت ..
محمد رضا فرانتوزات چه خوش رنگه ، مال من اینقدر آبی نیست ولی وقتی بهش استرس وارد میشه از این آبی تر میشه باله هاش! ماهیای خوشکلی داری تبریک میگم .
7سانتی متر رشد در 80 روز ! دمت گرم ماهی باز ..
به نظرتون ماهیا تو یه فصل خاصی جفت گیری میکنن ؟ یا اینکه چون حدودا" 3 ماه هست که اک رو راه انداختیم و عادت کردن به محیط زندگیشون شروع کردن به جفت گیری کردن ؟
هم من ، هم محمد رضا ، هم مسی تقریبا" تو یه بازه زمانی آکمون رو راه انداختیم و ماهیای هر سه تامون تو یه بازه شروع به جفت گیری کردن .
سلام خدمت دوستان عاشق ماهی مخصوصا آقای boozzai [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من امروز رفتم یه آک در ابعاد70*40*120 سفارش دادم و اگه خدا بخواد تا آخر هفته تحویل میگیرمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه آروانا حدودا 25 سانتی هم خریدم چون عاشقشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال میشم تو این تاپینگ با شما باشم البته اگه منو به عنوان یه دوست نیمه حرفه ای قبول کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر روز به این تاپینگ سر میزنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سفره ماهیای آب شیرین چقد گرونه...محلمون که یه ذره سفره ماهی رو میده 100 تومن...
یادمه پلاسکو هم همین حدودا میداد...
سلام من امروز یجا قیمت کردم 75 تومن بودنقل قول:
نیما هستم:31: مسی بودم که اینجا نبودم.:31:نقل قول:
من فکر کنم شرایط آب و دمای بالا و تغذیه هم تاثیر داره برا جفت گیری.
راستی چرا اسکار من همش به طول میده و عرضش رشد نمیکنه؟!!!!!!!
سلام برو بچ ماهی باز.. :)
هستی،دما آبت رو روی 30 نگه دار.. دمای واقعی!!من بخاری رو گذاشتم روی 32 تا دما آب 30 هستش..
یه دماسنج دیجیتال بگیر.4 تومنه.
این فرانتوزا از همونایی هست که مرده.. الان 2 تایی که موندن زیاد رنگشون باحال نیس!
فرانتوزا باید از اولش خوشرنگ باشه تا وقتی هم بزرگ شد خوشرنگ بمونه..
اگه سایز بزرگتر پیدا کردم،حتما میگیرم و این 2 تا رو رد میکنم..
رشد آنجل ها خیلی خوب بوده.. الان این اندازه رو اینجا میدن 12،کوچیک بودن 5 خریدم..!!
فکر نکنم به فصل باشه .. بیشتر به اینه که به آکواریوم عادت کنن و همچنین به خودشون.
هر ماهی میخوای جفت بشن،باید یه مدت پیش هم نگهشون داری تا..
سلام محمد جان..
ابعاد آکت عالیه.. عرض بیشتر هم که خوراک آرواناس.. عالیه،مبارکت باشه!امیدوارم که 10 میل باشه..
ایول آروانا.. احیانا که سیلوره دیگه..!؟
ما هممون آماتوریم عزیز.. خوشحال میشیم که با ما باشی تا از تجربیات هم استفاده کنیم!;)
استپ،سفره ماهی من که تا حالا تو اینجا ندیدم.. ولی باید با حال باشن و پردردسر!!
معمولا از ترکیب آروانا و سفره ماهی استفاده میشه.. (البته آروانا آسیایی!!)
نیما،اسکار رشدش که خرکیه..!!
عرض هم به موقش رشد میکنه... راستی،واقعا کثیف کاری زیاد داره؟
زیاد کثافت میکنه؟زیاد غذا میخوره؟
حالا خوبه 25 تومن ارزون تر هست . ولی بازم به نظر من در کل نمی ارزه . آخه فک کن این همه پپولشو بدی بعد یه دفه بمیره .....نقل قول:
آره.قیافشون جالب بود..اگه 20 تومن بود میخریدم :31:نقل قول:
اونجا هم دقیقا سفره ماهی رو با آروانا نگه دداشته بود...
دوستان ماهی گوپی و دیسکس و لجن خوار با هم مشکلی ندارن؟؟؟میتونن با هم زندگی کنن؟
نقل قول:
نه بابا اسمش بد در رفته. 2 لقمه میگیره میره کف آب میخوابه:31: بقیه ماهی ها بیشتر میخورن.
کثیف کاریش هم نرماله.
دوستان چندتا سوال:
1- روزی چند ساعت هوا روشن میزارین؟ چند ساعت تصفیه؟
2-غذا چی میدین؟ روزی چند بار؟ کی ها؟
من خودم 6-7 ساعت تصفیه. 2-3 ساعت هم هوا.
غذا هم بیومار-میگو و یه غذای سبز و قرمز که اسمشو نمیدونم. روزی 2 بار. ظهر و شب. الان میخوام 3 بار در روز کنم.
به فلاور هم مگاهد. سرا رد پرت. میگو. هر 3 ساعت
سلام
محمد رضا دبوسیم درست شد فکر کنم سرش به حلزون های تانک گرم بوده
اون دوبوسیت که بقیه رو مزنه رو جدا کن یکی دو هفته جای دیگه باشه درست میشه برای من همینطوری بود انداختم تو تانک داداشم یه هفته دیگه برگردونم از سرش افتاده بود
راستی دو تا دیماسونی اضافه کردم دونه ای 3000
جدی آنجل شور رو دو تاشو 5 گرفتی؟؟ اینجا کوچیکترین سایزش دونه ای 6 تومنه خدا بگم چی کارشون نکنه
پس سفره ماهی ارزون شده قبلا رو 200-300 میچرخید. قابل تکثیر هم هستن دیدم بکنن
اره فکر میکنم میشه البته دیسکاس رو فقط با دیسکاس نگه میدارننقل قول:
دوستان ماهی گوپی و دیسکس و لجن خوار با هم مشکلی ندارن؟؟؟میتونن با هم زندگی کنن؟
با لجن خوار هم مشکلی نداره البته تا وقتی که مزه پوست دیسکاس زیر زبود لجن خوار نره که معمولا زود میره
به نظر من ارزش امتحان کردن رو داره گوپی که ارزونه اگه اذیت کردن زیاد ضرر نمیکنی
سلام ..
به دوست جدیدمون خوش آمد میگم و امیدوارم بتونیم از تجربیاتشون استفاده کنیم .
من دماسنج جیوه ای دارم ؛ دماسنج دیجیتال نمیدونم چه شکلیه !نقل قول:
دمای واقعی!!من بخاری رو گذاشتم روی 32 تا دما آب 30 هستش..
یه دماسنج دیجیتال بگیر.4 تومنه.
محمد رضا یه بارم قبلا" اینو گفتی که دما واقعی با دمای بخاری فرق میکنه ولی یه چیز عجیب بخاریه من الان رو 28 هست ولی دمایی که دماسنج نشون میده 30 هست! وقتی بخاری رو میزارم رو 30 دماسنج 32 رو نشون میده!!!
من یه جا خوندم که شبا به ماهیا غذا ندید ، به خاطر اینکه شب فعالیت بدنشون کم میشه و این حرفا .. البته صحت و سقمشو نمیدونم !نقل قول:
روزی 2 بار. ظهر و شب
1.پمپ هوا رو فقط وقتی میخوام غذا بدم خاموش میکنم ! تصفیه رو ولی تایم نگرفتم ولی حدودا" شاید9 ساعت اینا .نقل قول:
1- روزی چند ساعت هوا روشن میزارین؟ چند ساعت تصفیه؟
2-غذا چی میدین؟ روزی چند بار؟ کی ها؟
2. غذا انرژی و سرا و یه دونه غذا هست زیرشنیه ، اسمشو نمیدونم. انرژی کم میدم بهشون البته . صبح ها و عصرها .
منم سوال دارم !
به کت چطور غذا میدین ؟ چه غذایی میدید ؟
و احساس میکنم آب آک بو میده ، چکار کنم ؟
سلام
بچه ها میخوام برای آکم یه فیلتر سطلی بگیرم
نظرتون چیه چون تا حالا استفاده نکردم؟
ابعاد آک 70*40*120
قیمتشم42 تومنه.
شما هنوز بخاری رو روشن میکنید؟ هوا که خیلی گرمه. شما دماسنج رو معیار قرار بدیدنقل قول:
دما سنج های دیجیتال نیاز به کالیبراسیون دارن گرچه شرکت سازنده حرفی از این مورد نزده باشه. نمی دونم چطوری کالیبره میکنن یا اصلا این دما سنج ها رو کالیبره میکنن یا نه ولی در هر صورت هر وصیله اندازه گیری ای نیاز به کالیبراسیون داره
در مورد غذا دادن تو شب
قطعا هر ماهی ای خلقیات خاص خودش رو داره و نمیشه برای همه ماهی ها نسخه پیچید. در کل اینقدر حساسیت به خرج ندید اونقدر تاثیر نداره.
غذای کافی و با کیفیت آب با کیفیت فضای کافی سیکل محافظت شده ترکیب ماهیان مناسب قرنطینه. اگه این چیز ها رو رعایت کنید به چیز دیگه ای احتیاج ندارید
یه سوال پمپ هوا و فیلتر رو چرا خاموش میکنید؟ خیلی ها این حرف رو میزنن ولی دلیلی براش وجود نداره
نقل قول:طبق گفته سایت 2215 کافیه ولی اساتید امر میگن فیلتر حتما باید سه برابر حجم تانک رو در ساعت از خودش عبور بده پس من 2217 رو پیشنهاد میکنمکد:http://www.eheim.asia/prod_e_extfilter_classic.html
اگه خریدی قیمتش رو به ما هم بگو
راستی 42 دو تومن پول تانک شد دیگه؟ اگه منظورت بودجه برای فیلتره باید بگم با 42 تومن نمی تونی ایهایم بگیری
هوادهی که همیشه باید روشن باشه.. موقع غذا دهی چرا باید خواموش باشه؟!
فیلتر هم من 24 ساعت روشن میزارم..
غذا من روزی یه بار میدم.. ساعت حدود 12 ظهر.. شب همان طور که هستی گفت،ضرر داره.. چربی زیر پوست ماهی جمع میشه!!
من،بیومار و لوفاک(همیشگی) و یه روز گرانوگریین سرا و یه روز تترا سیچلاید..
سجاد،دبوسی رو کجا بزارم؟!تانک دیگه ندارم.اونقدرا جدی نیس..
ایول دیماسونی.. اینجا من درشتش رو ندیدم.. همه 2-3 سانتی!!مثل دبوسیه..
انجل ها رو دونه ای 5 گرفتم..!!خیلی دوسشون دارم..
اینجا به یه مغازه گفتم سفره ماهی،خواست بزنم.. :| اینجا این چیزا پیدا نمیشه!!!!!!!
هستی،دماسنج دیجیتالی رو حتما بگیر.. اون جیوه ای ها اصلا دقیق نیستن.
به آکواریومی ها بگی دارن.. یه سنسور داره که تو آب میزاری و خودشم میچسبه به شیشه بیرون..
کت غذا نمی خواد.من بیومار که میریزم میاد میخوره..
واسه بو میتونی از ذغال اکتیو تو فیلترت استفاده کنی..
فیلتر 2215 ایهایم بسیار مناسبه.. قیمت هم حدود 125 هستش!!
سجاد،این دماسنج رو که گفتی نفهمیدم؟!!!؟!
در مورد غذا دادن درست میگی،مثل فرانتوزا..
خاموش کردن به خاطر جریان آب هستش.. تا ماهی راحت تر غذا بخوره!!
ایهایم 2215 620 لیتر در ساعت آب رو جریان میده..(یعنی 3 برابر!!!) و تا 350 لیتر به راحتی جواب میده!!
منم یکی پیدا کردم که فردا میرم بگیرمش.. دست دو هستش ولی در حد نو.. بعد میگم. :)
چرا هوا همش روشن باشه نیاز نیست هوا کم نمیارن.
گناه دارن شب گرسنه بخوابن. 8 شب همشون میان روی آب!!!!
3ماه نیستم.:26: آک تعطیل.:37:
چیکار کنم سیکل بهم نخوره؟ آب رو خالی نکنم بعد وسایل تصفیه رو بزارم توی آب؟
برگشتم میخوام فقط یه جفت اسکار بگیرم.
شیلنگ هوای تصفیه رو در آوردم ولی چرا اینقدر لرزش داره؟!! به اندازه ای که فیلتر کج میشه!!!
سلامنقل قول:
خاموش کردن همه وسایل موقع غذا دادن تعجبی نداره چون بعضی غذا ها راحت میرن زیر پائین و آب رو کثیف میکنن.
خیلی از ماهی ها شب شکار هستن و پس اگه مشکلی باشه غذا دادن تو روز براشون مشکل داره در کل ماهی تو روزش هم نمی تونی تو تانک های ما فعالیت زیادی داشته باشه که شکمش 8 تیکه بشه. پس اگه قرار باشه شکم بیاره همینطوریش هم میاره
من ندیدم کسی بگه ماهیم چاق شده!
اون دوبوسی هم ممکنه از سرش بیوفته ولی من چشم سر آنجل هام ترسیده
دوبوسی های من هم 2-3 سانتی هستن بزرگترش اینجا هست ولی کمه 5-6 تومن میدن
در مورد دما سنج
اگه دقت دما اینقدر برات مهمه پس حتما باید دما سنچ (یا هر وصیله اندازه گیری دقیق) به صورت دوره ای کالیبره بشه (شرکت های زیادی تخصصشون کالیبراسیون سیستم های اندازه گیری هست)
کالیبراسیون یعنی اینکه دماسنجت رو ببری تو محیطی که مطمئنی دماش مثلا 25 درچه هست بعد به دما سنجت نگاه میکنی اگه اون هم 25 نشون داد یعنی دماسنجت کالیبره هست. اگه 24 نشون داد میفهمی یک درجه کم نشون میده. قاعدتا دستگاه اندازه گیری قابلیتش رو داشته باشه که بهش بفهمونی این دما 25 درجه هست (مثل تنظیم ساعت )
فکر نمیکنم دما سنجهای دیجیتالی چینی که تو بازار ما هست این قابلیت رو داشته باشه برای همین از اون به بعد هر موقع به دما سنج نگاه کردی خودت یه عدد بهش اضافه میکنی (چون دمای 25 درجه رو 24 نشون داد)
امیدوارم خوب توضیح داده باشم به هر حال حساسیت نشون نده من باب اطلاعات عمومی گفتم
یه قرصهای خارجی هست که مخصوص کت هست میندازی توآب میره پائین کت میره میچسبه بهش ول نمیکنه غذا های خیلی خوبی هستن یه بسته اش 7 تومن از یه تهران قیمت کردم نمی دونم چند تا قرص داشت و برای چه مدت کافیه
تانک دوستمون 120*70*40 هست یعنی 336 لیتر. فیلتر باید در هر ساعت سه برابر حجم تانک رو از خودش عبور بده که برای این تانک میشه 1008 که شما هشت لیترش رو به بزرگیتون می بخشید یه دونه 2217 تهیه میکنید
این نظر من نیست قاعده ای هست که با تجربه ها میگن کسایی که خدای این کار شدن به نظر من.
ولی به نظر من اگه شما به محمدرضا سایت ایهایم و جیب مبارکتون بیشتر بها بدین و 2215 بخرین مشکل خاصی پیش نمیاد
مبارک باشه محمد رضا موتورش برات بچرخه. قیمت رو چند گفته؟
سلام..
در مورد چربی،داداش من.. آروانا اگه چربی اضافه بیاره چشمش افتادگی پیدا میکنه . بسیار زشت میشه!!
پس وقتی میگم که تو شب نباید غذا داد واسه اینه.. شب که چراغا خاموشه فعالیت ماهی کمتره..
اینا همه تو مقاله هاس.. ولی افتادگی چشم آروانا رو میتونی امتحان کنی..;) ما نگفتیم شکم میاره.
دماسنج هم این قابلیت رو داره.. .ولی من دست بهش نزدم و همون تنظیم خودشه و حس میکنم که درسته..!(دما رو اوردم رو 30 و سفیدک ماهیا رفت!!)
از دبوسی منظورت دیماسونی بود دیگه..؟!ها؟
شرمنده.. فکر کردم مثل مال خودم 210 لیتریه..!!
درسته 2215 جواب میده!!تا 350 لیتر جواب میده!واسه چی باید 3 برابر از خودش عبور بده..؟
فیلتر های ایهایم چیزی نیس که الکی بگه و برچسب بزنه.. پس میگه تا 350 لیتر،یعنی جواب میده!!
باز آدم بیاد هزینه کنه بهتره و اطمینان بیشتر.. داداش میتونی 2217 بگیر که قیمت طرفای 150 هستش!!(شاید هم بیشتر)
سجاد جان،2215 رو گرفتم و تستش کردم.. یه سری مشکل داشت.که رفتم دادم بهش.
صدا میداد.. که بر حسب گفته ها،ایهایم فوق العاده بی صدا کار میکنه.(صداش معلوم بود مشکل داره!)
ظاهرش خوب نبود.. انگاری که یه مدت تو انباری بوده..!!!!
گفتن که 2 تا شیر قطع و وصل باید داشته باشه،که این نداشت.
خار های کلش،شل بود و یکیشون افتاده بود.
مواد داخل که مال خودش بودن،کامل نبودن!!
و...
به قول معروف هر چیزی نوش خوبه!
از بچه ها اهواز کسی خواست بره ورش داره.آکواریوم الهام(فرهنگشهر)
40 گفتش.ولی فکر کنم پایین تر هم میومد.
داداش میتونیم بهتر اطلاعاتمون رو در اختیار هم بزاریم..
حتما" به خاطر اینه که به این موقع شب غذا دادن عادت کردن .نقل قول:
8 شب همشون میان روی آب!!!!
بحثتون تخصصیه مثل اینکه ، ما استفاده میکنیم .
چرا کسی جواب منو نداد؟ قهرین؟!!!:45:
این فیلتر رو من 2 هفته پیش دیدم میگفت در حد نو هست. اما همین تاپ فیلتر خوبه.
با این همه مشکل که شما گفتی دیگه کی سمتش میره!!!! قیمت نو چنده؟
داداش نیما :)
3 ماه نیستی!!یعنی هیچکی خونه نیس واسه ماهیا غذا بریزه؟
واسه حفظ سیکل راهی نیس.. باکتری ها به اکسیژن و .. نیاز دارن.پس اگه خاموش باشند اونا هم میمیرند!!
به نظر من به همش نزن و به یکی بگو هر روز واسشون غذا بریزه.. نمیشه؟
فیلتره رو تو هم دیده بودی؟:31:
نوش 125 هست.بهم گفته کمتره این قیمت واست میارمش..!!!!عجب .. !
حالا چرا ناراحت شدی من معذرت میخوامنقل قول:
اره منظورم دیماسونی بود ممنون
در مورد فیلتر هم همون طور که گفتم نظر چند تا از آشناهام که خیلی قبولشون دارم رو گفتم وگرنه به نظر خودم کسی که آک 336 لیتری داشته باشه دیگه تانکش رو بزرگتر نمی کنه پس همون2215 بهتره.
من شنیدم این فیلتر ها رو اگه حواست نباشه تو بستن ممکنه هوا توش بمونه و صدا بده
ولی خوب شد نگرفتی فیلتر 125 تومنی هر طور که باشه 40 نمیدن مگه اینکه خراب باشه
در مورد افتادگی چشم آروانا به غیر ساعت غذا یه توپ پینگ پنگ رو آب میذارن که توجه اش رو جلب کنه و کمتر به پایین نگاه کنه
بچه ها فعلا نمیتونم زیاد برای فیلتر هزینه کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آکواریومیه محلمون یه فیلتر سطلی داره میگه 42 تومن که فکر نمیکنم به گفته اساتید خوب باشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میشه یه فیلتر معمولی که برای حجم آکم که حدود300 لیتره خوب باشه با اسم و مدلش بگید خیلی ممنون میشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا40تومنم هزینه میکنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دمای مناسب و غذای خوب برای آروانارو هم بگیین دیگه خیلی خیلی شرمندمون میکنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
با آروانا کوتوله میتونم فلاورهورن ماده نگه دارم ؟ ( آروانام از فلاورهورن بزرگتره )