درستهنقل قول:
شاید هم حتی بیشتر ;)
من کارت سوختم رو که گرفتم با احتساب 30 لیتر بنزین سفر تابستون 210 لیتر توش بنزین بود. یعنی یک ماهم اضافه تر حساب کرده بودن برام .
Printable View
درستهنقل قول:
شاید هم حتی بیشتر ;)
من کارت سوختم رو که گرفتم با احتساب 30 لیتر بنزین سفر تابستون 210 لیتر توش بنزین بود. یعنی یک ماهم اضافه تر حساب کرده بودن برام .
سلامنقل قول:
ورودتون رو به پی سی ورلد خوش آمد میگم
اگر نقدی ثبت نام کردین و سود تاخیر 30 درصد زده بود تو قرارداد، طبق حساب باید روزی 8300 تومان پرداخت کنن که 1 ماهش میشه حدود 250 هزار تومان
مدارک ماشین هم بیمه و سند کمپانی رو باید ظرف کمتر از 1 هفته بهتون بدن ولی بقیه مدارک ممکنه تا 1 ماه هم طول بکشه مخصوصا کارت سوخت رو با تاخیر میدن
سلام منم مثل شما ثبت نامی بودم.البته تیبا و 3 روزه گرفتم.سند و کارت ماشین روز بعد پست تحویل داد و دیروز هم کارت گارانتی و فاکتور فروش و بیمه ماشین رو خود نمایندگی داد.نقل قول:
کارت سوخت رو پست میاره.
28 روز تاخیر برای ماشین من 183 هزار تومن شده که طبق نوشته تو فاکتورش تا 1ماه دیگه به کارت گارانتی نارنجی واریزمیشه و از بانک قابل وصوله.
بنظر میاد تولید کم شده با دقت تر شدن.ماشین من نسبت به چیزائی که شنیدم بهتره!!!!!!!!!!!!!!!!!و مشکل مونتاژی کمی داره
دوست عزیز مدارک ماشین حداکثر یک هفته ای میاد. اما برای کارت سوخت حالا حالا ها باید منتظر باشی. فکر نمیکنم زیر 40 روز بیاد. اما پیگیر باشد. از طریق اینترنت و پیامک شماره VIN به 30005150.
من قراره هفته دیگه ماشینو ببرم سرویس اولیه. ااگه مثلا بخوام برام فیلر گیری کنن انجام میدن؟ هزینه اش با منه؟ و آیا مشکلی برای موتور پیش نمیاد اگه اینا موتور باز کنن؟باید ماشینو بزارم نمایندگی و برم؟ نمیشه وایساد رو سرشون؟کمک های عقب صدا میده تعویض میکنن ؟ اگه قرار بر تعویض شد چی بندازم بهتره؟ ممنون.
اگر ماشین نیاز به فیلرگیری داشته باشه خودشون رایگان انجام میدن در ضمن برای فیلرگیری موتور باز نمیشه فقط در سوپاپ رو باز میکنن.نقل قول:
بعضی نمایندگیها میزارن کنار ماشین وایستی (من خودم چند بار رو 132 قبلیم حتی به کمکشون هم رفتم و با مکانیکشون همیاری کردم برای این که کارم زودتر انجام بشه)
ولی بعضی نمایندگیها اکیدا اجازه ورود به محوطه تعمیر گاه رو نمیدن به دلایل امنیت جانی و خطرات دیگه و هم چنین ندیدن ترمالی های احتمالی که روی ماشین انجام میدن!!
برای کمک های عقب اگر نیاز به تعویض کمک رو تایید کنه کارشناسشون هر جنسی که دم دستشون باشه میندازن البته اگر موجود داشته باشن قبل از بردن ماشین زنگ بزنید از موجود بودن کمک مطمئن بشید
فکر نمی کنم بزارند اونجا بمونید، ماشین و کارت نارنجی رو ازتون میگیرند و بعدظهر میرید تحویل میگیرید.نقل قول:
اگه تهرانید توصیه می کنم برد تعمیرگاه مرکزی، سه راه آذری، از چندین نفر شنیدم کارشون حرف نداره، خودم هم به 4500 برسم میرم اونجا انشالله.
راهتون هم دور باشه باز میارزه که ندید دست نمایندگی های بد!
دوست عزیز تعمیرگاه های مرکزی اصلا پراید قبول نمیکنن. قبلا سرچ زدم. از تیبا به بالا قبول می کنن. تو سایت خود سایپا هم زده. شما اصلا میخواین نتی وقت بگیری به محض اینکه انتخاب میکنی x100 تعمیرگاه های مرکزی وقت خالی ندارن کلا.
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید جدیدا این کارو کردن، چون دوستام که پرایدشون رو برده بودن!!نقل قول:
حالا چرا؟!
مگه پراید رو چند برابر نمی ندازن به مردم؟ به کلاسشون بر می خوره؟! عجب نامردایی هستن!
راستی اگه تعمیرگاه مرکزی پذیرش نمی کنه، پس این چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا نرخ تعمیرات پراید رو نوشته
دوست عزیز من از خدام بود که ببرم تعمیرگاه مرکزی . چون یکی از دوستام آشناشون تو تعمیرگاه شماره 1 . اما تا زمانی که شما نتونی پذیرش اینترنتی بگیری بردن ماشین اونجا فقط اتلاف وقته. قبول نمی کنن. جدیدا خیر سرشون خیلی سخت گیر شدن. فکر نمیکنم همینطوری بدون کد رهگیری برید قبول کنن. من خودم کیلومتر 1200 داشتم میرفتم مسافرت رفتم تو سایت وقت گرفتم صبح زود بردم نمایندگی.دیدم یک صف طویل از ماشین اونجاست. یه بابایی با یک لیست اونجا بود. من پیاده شده رفتم طرفش دیدم نام و نام خانوادگی و شماره پلاک و مدل ماشین و شماره شاسی و کد رهگیری و ساعت نوبت توشه.خلاصه خیالم راحت شد که نوبتم سر جاشه. اما چه فایده یارو تا فهمید ماشین 1300 تا فقط کار کرده. اسمو خط زد و گفت تا 4500 تا نشه ما اصلا ماشینو پذیرش نمی کنیم. خلاصه دست از پا دراز تر برگشتم سر کارم. منکه نوبت داشتم و اسمم تو لیست بود اینطوری شد وای بحال اینکه خارج از نوبت بخوای جلوی اونهمه آدم بری تو !!! کتک نخوری خوبه.
اینام نو برش رو آوردن!نقل قول:
این هم از شانس ماست.
دیروز برادرم ماشین رو زده جایی رکاب اش له شده، خوبه بیمه بدنه اش کردم، ببینم این بیمه چیکار می کنه، امیدوارم مث خود سایپا بامبول در نیاره، موقع پول گرفتن که خوب با آب و تاب میگفتن خیالت تخت!
پ.ن: الان خبر رسید بیمه نزدیک 220 داده، نمی دونم ببریم بیرون پیش صافکار یا ببرم نمایندگی خود سایپا تا درستش کنن، یکی میگه صافکار خوب سراغ داره که کارش خوبه، لطفا راهنمایی ام کنید.
ببیرید بیرون بهتر از اینکه داخل نمایندگی درست کنید.نقل قول:
پایدار باشید
صافکاری دیگه جوریه که ظاهر باطن کار معلومه مثله مکانیکی نیس ندونی چکار کردن بهتره یه صافکار کاربلد پیدا کنی کارشم ببینی چجورهنقل قول:
کیفیت مونتاژ تغییری نکرده و این تبلیغاتی که شما قبلا در مورد این خودرو شنیده بودی لطف بسیار زیاد دوستانی بود که حتی یکبار هم سوار این خودرو نشده بودند و نظر می دادند!!!نقل قول:
امروز از نمایندگی شنیدم پراید های با یه ایربگ روهم پلاک نمیکنن چه برسه به بدون ایربگ!!
راهور گیر داده که پراید باید 2 تا ایربگ داشته باشه. کسی اینجا اطلاعات دقیق تری نداره؟
دوستانی هستن که تازه (مهر ماه) ماشین تحویل گرفته باشن؟
نقل قول:ممنون، همین کار رو کردم، نمایندگی دیده بود گفته بود 250 خرج داره باید اون تیکه عوض بشه، بردم پیش یه صافکار ماهر گفت درستش می کنه خیلی تمیز 150 تومن، ببینم چی از آب در میاد.نقل قول:
این شانسه من دارم؟
صافکاری اش خوب در اومده، رنگ ماشینم نیس! امروز فرستادتم یافت آباد پیش فُلانی که همه رنگ ها رو داره، اونم نداشت!
رنگ ماشین ام آبی کاربنیه، میگن نیست اصلا ندادن بیرون!
حالا چند تا صافکار گفتن برم خزانه اونجا یه رنگ ساز هس همه رنگ ها رو داره.
همین رنگ آبی که روی تیبا و پراید های جدید میزنه سایپا؟نقل قول:
اگر همین رنگ هست و پیدا نکردید ، بفرمایید تا از یکی از دوستان براتون سوال کنم (این دوست ما تیبا آبی داره و نقاش براش آینه ها و زه و گلگیرشو رنگ کرده ، پس حتما رنگشو داشته دیگه)
سلامنقل قول:
آره همینه، رنگ آبی کاربنی، ممنونم پیداش کردم.
نقاشه منو داشت می فرستاد دنبال نخود سیاه، یکی بهم یه رنگ فروشی معرفی کرد که ماشین ها توی نوبت وا میستند براش :D
البته خرانه نرفتم.
سلام. امروز ماشینو بردم سرویس اولیه. خیلی استرس دارم !!!! باورکنید انگار یه بخشی از وجودم نیست. اینکه نمیذارن اونجا وایسی خیلی ظلمه. بگذریم. چند تا سوال برام پیش آمد که این یارو جواب سر بالا داد. یکی اینکه من موقع حرکت گاهی صدای جیر جیر از سمت راست عقب میومد. دوستام میگفتن احتمالا مربوط به کمک عقبه. من به نمایندگی گفتم میگه لنت های جلو ایراد صدا میده. یه بنده خدایی اونجا بود که اونم پراید 131 داشت آورده بود تعمیر. اینجور که خودش میگفت بعد از یک سال ماشین گیر بکسش داغون شده. این بحث کمک های عقبو باهاش کردم. گفت کمک کجا بود؟؟ الان مدتیه میخوام عوض کنم گیر نمیاد؟ میخواستم بپرسم واقعا گیر نمیاد؟؟ سوال دوم اینکه بعضی وقتا موقع دنده عقب گرفتن دنده جا نمیره. باید 3 4 بار امتحان کنی. اینقدر هول بودم یادم رفت اینو به نمایندگی بگم. حالا پرسیدم میگن احتمال داره از روغن گیربکس باشه. میخواستم بپرسم این مورد تو سرویس اولیه کنترل میشه؟؟ یا مثلا تعویض میشه؟ کلا فقط روغن موتور تعویض میشه؟ کسی میدونه از این مواردی که میگم کدوما عوض میشه و اینکه برای همه انجام میدن یا حتما باید بهشون بگی. واسکازین، فیلترهوا، فیلتر بنزین .. راستی هزینه سرویس اولیه شده 30 تومن !!! به به.
دقیقا 131 من هم قسمت عقب سمت شاگرد روی دست انداز که میرم یه صدایی میده. مخصوصا اگه عقب یه نفر نشسته باشه که صداش خیلی بلند میشه. 3200 تا کار کرده.
امیدم به سرویس اولیه بود که درستش می کنن ولی اینجور که شما میگی....
راستی قبل از بردن به نمایندگی اینترنتی وقت گرفتی؟
اگرم تونستی کار ماشینت که تموم شد بگو چه کارایی روش کردن
کلا ما رو بی خبر نذار داداش :)
برا من صدا میداد، به 1000 نرسیده بود، بردم نمایندگی درستش کردن، پولم نگرفتن.
ببرید بدتر نشه.
سلام. ماشینو گرفتم. معنی سرویس اولیه یعنی تعویض روغن و فیلتر روغن و یه تنظیم موتور که اونم مطمئن نیستم با دیاگ. اصلا هیچ کاری نکردن. فقط زدن کلاچو اینقدر سفت کردن که جفت پا باید بری روش که بتونی دنده عوض کنی. جالیه به طرف میگم واسکازین عوض کردین؟ میگه نه. میگه فیلتر هوا میگه نه. میگم چرخم صدا میداد درست کردین؟ میگه من نمیدونم فقط روغن عوض کردیم. جلوش کاپوتو زدم بالا انگار که بهش برخورده باشه. گفتم ببخشید من از کل موتور همراه با شماره سریال قطعات عکس گرفتم و باید چک کنم. خدا رو شکر تا جایی که من میفهمم چیزی عوض نشده بود. داخلشو خدا میدونه. ترمزا وحشتناک شده. باید ببرم بیرون بدم یه دستی بزنن بهش. ترمز که میکنی ماشین واسه خودش میره. دیروز 2 بار نزدیک بود تصادف شدید کنم از پشت. نمیدونم چه گندی زدن. اما میدونم که لنت عوض نکردن. چون اگه میکردن تو فاکتور حتما بود. 24000 تومن هزینه دادم که ماشین کلاچش سفت شه. ترمز دستی باید باهاش کشتی بگیری بیاد بالا. خدایی اغراق نمیکنم. 10 بار از دیروز تا حالا ماشینو خاموش کردم. نمیدونم والا کلاچش چرا اینطوری شده؟ بیشتر ترسم از ترمزه.خصوصا در حالت خلاصی رسما ماشین واسه خودش میره. کاش نمیبردم سرویس اولیه. باید دید مصرف ماشین بهتر میشه یا نه. تنها ایرادی که به ماشین وارد بود مصرف بالاش تو شهره. راحت صدی 10 11 می سوزنه. اما تو جاده بدک نیست. حساب کردم حدود 6 می سوزه. آخه یعنی چی؟ من دوستم 405 داره، با اون موتور و وزن ماشین و رانندگی این بنده خدا که لایی میکشه از دنده 1 میره 4 از 4 میاد 1 خلاصه وحشتناکه رانندگیش. صدی 8 یا نهایت 9 میسوزنه. کاش یه تعمیرگاه درست و حسابی باشه قشنگ بری از صبح وایسی رو سر طرف کارایی که می خوای واست انجام بدن. همه جای دنیا ماشینو میبری سرویس اولیه خیالت راحت شه. اینجا با ترس و لرز میبری آخرشم این میشه.قصدم مقایسه هیوندا با پراید نیست. استغفرال... اما یکی از دوستام وضعش بدک نیست سوناتای 2008 داره. از اولم دست خودش بوده. اونم مثل این یکی پدر ماشینو درآورده. یعنی بلا نیست سر ماشین نیاورده باشه. موتور سالم. دست نخورده. فقط خرجش بنزین و روغن و خرجای متداوله. اون روزو موتورو دیدم تار عنکبوت بسته بود بس که کثیف یود. اما عین ساعت کار میکنه. این معنای کیفیته. اینه که میگن هر چی پول بدی آش میخوری.
دوست عزیز تشریف می برید داخل سایتی که زیر لینکشو میذارم. اینترنتی وقت میگیرید. یک سری عیب میاد که باید انتخاب کنی اما از من میشنوی هیچ فرق نمی کنه. من حتی پرینت هم گرفتم. شما بگی نگی یه سری کار هست خودشون انجام میدن.نقل قول:
1. تعویض روغن
2. تعویض فیلتر روغن
3. آچار کشی ؟؟؟
4. رگلاژ درها
5. تنظیم موتور ؟؟
6. بازدید چرخها؟؟ که اینو خیلی مطمئن نیستم.
کار دیگه ای نمیکنن. یعنی نمیشه مطمئن بود. چون نمیبینی. حتی ماشینو خودش واست میاره دم در. نمیذاره بری تو. تمام وسایل ماشینو دربیار روز قبلش. مثلا قفل فرمون. فندک (این مهمه چون کوچیکه ممکنه گو گور شه) آچار اگه اضافه داری. آنتن کلا ماشینو لخت تحویل بده. البته دست نمیزنن ولی خب مال خودتو سفت بچسبی بهتره. اینم لینک
نمایندگی که شما بردی خیلی مهربون بوده :)نقل قول:
من از چند تا نمایندگی پرسیدم گفتن قبل از 4500 تا به هیچ وجه قبول نمی کنن مگر اینکه مشکلش طوری باشه که ماشین راه نره
خب کاش اسم نمایندگی رو میگفتی تا بقیه اونجا نرن، ضمنا پیگیری کن ببین می تونی به سایپا شکایت کنی، یا انتقادی چیزی که حداقل اون نمایندگی توبیخ بشه!نقل قول:
با این تعریف هایی که شما از نمایندگی ها کردید، آره انگار این نمایندگی خیلی ماهه!نقل قول:
یه بار که رفتم ماشین رو دادم نمایندگی تا ظهر خبری نشد، زنگ زدم گفتم آمادس بیام ببرم، کار دارم، گفتن سیستم قطعه ثبت اش نکردیم اما بیایید ماشین رو ببرید فرداش کارت نارنجی رو بهتون میدیم! :31:
رفتارشون هم خوب بود با مشتری ها
وقت که گرفتم صبح چه ساعتی باید نمایندگی باشم؟نقل قول:
48 روز از تاریخ ثبت نام من گذشت و هنوز هیچ خبری نیست
از اول مهر اصلا کسی تحویل گرفته؟
پراید به دلیل نداشتن دو ایربگ برای سرنشینان جلو تا اطلاع ثانوی پلاک نمیشه!نقل قول:
این خبر خیلی خوبیه برای کسانی که تا الان خودرو نداشتن و قصد خرید دارن ولی خبر خیلی بدیه برای کسایی که پول بی زبون رو دادن دست شرکت سایپا
که نه وقت مردم براش مهمه، نه قرض و وامهایی که مردم برای داشتن ماشین میگیرن، نه جون مردم و نه حداقل اطلاع رسانی درست برای مردم
موقع ثبت نام بهت میگن تحویل به موقع است نهایتا 7-8 روز دیر بشه (چون مبلغی از این پول که به حساب سایپا میریزیم اشانتیون نمایندگی میشه ولی بعد از این که پول رو ریختی به حساب وقتی زنگ میزنی و نمایندگی وضعیت رو می پرسی با کمال بی تفاوتی میگه ما فقط وظیفه یه رابط بین شما و شرکت رو داریم و از هیچی خبر نداریم)
نمیدونم بعضی از دوستان توجه کردن یا نه، تا همین چند روز پیش که هنوز جلوی پلاکها رو نگرفته بودن تو نمایندگیها ماشینهایی بود که پلاک نشده(کارتکسی) و به قیمت بازار ازاد فروخته میشد.
سوال از سایپای اینه:
چرا وقتی شما مشتری داری که 2 ماه پیش پول ریخته به حسابت ماشین بهش نمیدی به هر بهانه ای ولی تو نمایندگی ماشین کارتکسی هست به وفور؟
چرا وقتی تحویلی های 2 ماه پیش رو نتونستی بدی بازم با کمال پر رویی ماشین تحویل 30 روزه(به قول خودشون تحویل فوری!) ثبت نام میکنی؟
چرا پرایدی رو که به قول خودتون خودروی کاملا ساخت داخل هست (زهی خیال باطل) به گرون شدن ارز ربط میدی و قیمتشو تو 1 سال 2 میلیون بالا میبری؟
چرا تو فرم ثبت نام میزنی جریمه تاخیر 30 درصد (شما حساب کنین 30 درصد سود سالانه 10 میلیون تومن میشه حدود 250 هزار تومان در ماه یا 8300 تومن در روز)
ولی اینا فقط روزهای کاری رو تو سود دهی حساب میکنن!!!!!!!!!!!! و یک ماه رو حدود 170 تومن میدن؟
چرا من ایرانی که 50 ساله دارم برای حفظ این شرکتهای معظم خودروساز از جونم، مالم، زندگیم میزنم حالا باید اینا به من زور بگن؟
تا کی؟
منبع خبر:نقل قول:
2- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- شماره تلفن : 61611817-021 سایپا
5- نمایندگیهای سایپا
ادمین عزیز چرا کلمه «دزد» را از پست من حذف کردید با توضیحاتی که در پست دادم غیر از این کلمه لایق این شرکت معظم است.
شما ساعت 7 7.30 صبح اونجا باشید. ماشینو میذاری تا ساعت 4 4.5 باهات تماس میگیرن. در مورد اون دوستمون که گفته بود اسم نمایندگیو بنویسم شاید نوشتن اسمش درست نباشه. به هر حال اگه تمایل داشتین من میتونم پیام خصوصی بهتون بگم. البته خیلی فرق نمیکنه کدوم نمایندگی ببرید. به هر حال خودروی ساخت داخل وضعیت خدمات پس از فروشش خیلی خوب نیست. امیدوارم ماشینتون به خوبی سرویس بشه و مشکلی پیش نیاد. من خودم خیلی دوست داشتم میتونستم کارهای معمولیه ماشینو خودم انجام بدم. کاش از این موتور میشد سر درآورد. اما الان همه چیز پیچیده شده الکترونیک جای همه چیزو گرفته.نقل قول:
نقل قول:
سلام. این خبرها همه مال قبل از مهر هستش
من هرچی جستجو کردم جایی ننوشته الان پلاک نمیشه
شما مطمئن هستید پلاک نمیکنن؟
در این صورت شرکت نباید مثلا به من بگه این مبلغ رو بپرداز با اربگ بگیر؟
چرا حرفی نیست ازش؟
چند دلیل داره که خدمت شما عرض میکنم:نقل قول:
1- ایربگ از محدود قطعاتی که چین تولید نمیکنه و سایپا باید با ارز یورو از اروپا تهیه کنه. با توجه به قیمت حدود 300 یورویی(من یه جا خوندم ولی منبع دقیقشو یادم نیست) برای ایربگ و قیمت ارز ازاد و همچنین مسائل مربوط به تحریم برای سایپا به صرفه است پراید بدون ایربگ تولید کنه تا سود تولیدش کم نشه.
2- شرکتی که داخل ایران داره ایربگ برای سایپا میزنه(البته مونتاژ میکنه و فقط کیسه پارچه ای رو خودش تولید میکنه و بقیه اجزا طبق مورد 1 وارداتی هست) حداکثر تعداد ایربگی که تولید میکنه کفاف تولید روزانه سایپا رو نمیده پس سایپا مجبوره به صورت کامل ایربگ از اروپا تهیه کنه که هزینه هاش بالا میره.
3- سایپا میدونه که برنده جنگ پلیس و خودرو ساز داخلی همیشه خودروساز بوده با مظلوم نمایی هایی که میکنه و ادعای اشتغالزایی و تولید ملی، پس سعی داره که با وقت کشی (احتمالا تا اوایل ابان) از موضوع ایربگ خلاص بشه و یه مهلت 6 ماهه دیگه تا پایان سال بگیره برای تولید پراید بدون ایربگ و سود بیشتر
4- فکر میکنم که پراید فعلی امکان نصب دو ایربگ رو نداره و باید قطعاتی از داشبورد تغییر کنن که این میشه هزینه اضافی قالب سازی و .....
5- سایپا همین الان یه ایربگ رو پراید میتونه بزاره ولی پلیس میگه دو تا ایربگ
6- این یه حدسه ولی به نظرم باید درست باشه!
پارسال اول مهر هم راهور از پلاک کردن یه سری از پرایدها طفره رفت و اوایل ابان دوباره شروع کرد به پلاک، امسال هم همین زمان رو اقدام کرد .نکته این که با این کار حجم قابل توجه ای خودرو در فصل شروع ترافیک های سنگین اول مهر وارد خیابونها نمیشن.
برای صحت خبر به امر یکی از کاربرای فعال انجمن من 3 تا لینک معتبر گذاشتم به علاوه تلفن بخش فروش سایپا تماس بگیرین بهتون میگن.نقل قول:
در ضمن من دشمنی با این شرکت ندارم اگه به زودی پیدا نکنم!!! ولی حدود 35 روزه 10 میلیون پول ، که پس انداز 5 سالم بوده دست این شرکت معظم هست ولی دریغ از یه جواب برای موعد تحویل! یه موقع نگین چرا کاسه داغ تر از اش شدی:31:
چه عرض کنم والانقل قول:
این اولین ماشینم بود که خودم واسه خودم می خریدم، با پولی که خودم جمع کرده بودم، و مسلما با این وضعیت آخرین ماشینی هم هست که از این شرکت های به ظاهر ملی میخرم
تمام ذوق و شوق آدم رو با این کاراشون از بین میبرن.
اگر میدونستم انقدر پولم می خوابه عمرا از شرکت نمیگرفتم
اون موقعی که من ثبت نام کردم قیمت کارخونه و بیرون فرقی با هم نداشت
نمیدونم چرا خواستم از خودشون بخرم از دست نخرم ولی اشتباه کردم
اینا آدم رو دق میدن تا ماشین رو بدن. همه پولشم نقد میگیرن.
حیف اون ده میلیونی که ریختم تو حلقشون
واقعا به همه توصیه میکنم اگر میخواید از نمایندگی خرید کنید فقط امانی بگیرید. فروش فوری کلاه برداریه
50 روزه پولم خوابیده تو حساب سایپا
آخرم معلوم نیست ماشینم رو بدن یا ندن
تنها چیزی که براشون مهم نیست خدمات دهی به مشتریه
سلام
ماشین من 2400 تا کارکرده، سطح روغن موتور رو که بررسی کردم می بینم به L نزدیکه، چند نفرم دیدن گفتن روغن اش کمه باید روغن اضافه کنم.
دو تا سوال، اول اینکه یه روغن دیگه بریزم روی این روغن مشکلی پیش نمیاد؟
دوم اینکه چه روغنی بخرم؟ آخه به 4500 هم که برسه باید ببرم نمایندگی اونها روغن از رو عوض می کنند.
توی دفترچه روغن توصیه شده رو اینطور نوشته:
API:SG
SAE:20 W 50
یعنی چی بخرم؟ :31:
از این قوطی های 0.9 لیتری دربسته روغن تهیه کنید.نقل قول:
سعی کنید بهران تکتاز یا بهران رخش یا ایرانول 8000 هم میتونیین تهیه کنید.
روغنها میتونن با هم مخلوط بشن حتی اگر از یک کارخونه نباشن فقط باید با یک روغن پایه(معدنی یا سنتتیک یا نیمه سنتتیک) تولید شده باشن. در مورد پراید روغنهای پایه معدنی اوتومات(چهار فصل یا همون 20w50) عالی و توصیه شده هستن. سایپا معمولا یا ایرانول میریزه یا بهران تو ماشینهای صفر.
فقط همه قوطی رو خالی نکنیین تو موتور از نصف کمتر قوطی رو خالی کنیین تو موتور و بقیه روغن رو تو یه قوطی در دار بریزید و نگه دارین برای دفعات بعدی که ماشین روغن کم کرد استفاده کنین
با سلام. دوستان کسی میتونه آدرس یه تعمیرگاه خوب و با انصافو به من بده؟؟ واقعا این جیر جیری که از چرخهای ماشین میاد و مطمئنم از لنت نیست دیگه داره کم کم نگرانم میکنه. آخه موقع ترمز صدای جیر جیر لنت کاملا با این صدا فرق داره. به نظر شما منشا این صدا از کجاست؟ آیا واقعا از کمک های ماشینه؟ برای تعویض کمک باید تمام کمک ها تعویض شه یا فقط کمک معیوب ؟ مثلا اگه اونو عوض کنیم با یه مارک دیگه تعادل ماشین به هم نمیخوره؟ سوال بعدیم اینه کسی میدونه کتابی نرم افزاری فیلمی چیزی راجع به تعمیرات پراید هست یا نه؟
میشه در مورد صدا بیشتر توضیح بدی؟نقل قول:
ماشین گارانتی داره؟