400 دیگه برو بالا....گلکسی اس از 580..تا 700...ا
Printable View
400 دیگه برو بالا....گلکسی اس از 580..تا 700...ا
فککنم من این تیکشو هم نفهمیدم
اندو مثل ویندوز موبایل هست که ورژن 5 رو می خریدی بعد هی سیستمو اپ می کردی به 6.5 و بالاتر
یا مثل سیمبین هست که ورزن9.3 رو خریدی حالا باید بری یک ورزن 9.5 شو بخری
یا اپل که 3جی به 4جی ارتقا پیدا میکنه ولی خیلی از سخت افزار ها رو نداره
اندو چه جوری اخرش من که نفهمیدم
لطفا توضیح بدید
دمت گرم خیلی حال کردم گفتی 400 برو بالا ایول
ولی اگه 400 می رفتم بالا هرگز اندو برنمی داشتم همون اپلو بر می داشتم
من نهایتا برای اندو پلی 500 بدم ولی چون حالا حالا ها نیست می خوام یه گوشی خوب تو همون مایه ها وردارم که بعد بفروشمش زیاد هم ضرر نکنم اونو بگیرم
یکی از بچه ها سامسونگ گلکسی 551 رو پیشنهاد داد نظرتون چیه؟
میشه به 2.3 یا 2.2 ارتقاش داد؟
شما که میتونی 500 بدی یه htc desire بخر!
شما باید گوشیو روت کنی (گارانتی میپره) بعد به هر ورژن اندرویدی میخوای آپدیت کنی.
هر ورژن اندرویدی که بیاد برای همه ی گوشی ها رام (مثل ویندوز موبایل) اون ورژن میاد
سلام...
دقیقا منم می گم که دیزایر Desire بگیر...
تو این قیمتی که می گی ، گوشی نمی تونی پیدا کنی که همه بازی های جدیدو ساپورت کنه ، چون یا رزولوشنشون پایینه یا مشخصات سیستم...
اگه نمی تونی پول بیشتر بدی ، فک کنم Xperia X10 هم خوب باشه... هر چند سونی دیگه خیلیا اعتمادی بهش ندارن...
خودم خیلی دنبال یه چیزی می گشتم...
رفته بودم تو کار اندروید یه زمانی و اولش میخواستم وایدفایر بگیرم بعدش شد لجند بعدش شد ایکس 10 و آخرم می خواستم دیزایر بگیرم که آی پاد خریدم :دی
بعد 5-6 ماهه دیگه که اکسپریا پلی اومد چند می تونم بفروشمشنقل قول:
الان دست دوش چند گیر میاد؟
نوش چنه؟
ممنون
551 همینجوریشم 2.2 روش نصبهنقل قول:
مشاوره براي خريد گوشي هاي تحت آندرويد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیزاین می خوام بخرم لطفا کمی کمکم کنید در این مورد
گوشی اچ تی سی بهتر و شیکتر از دیزاین است معرفی کنید؟
قیمت مناسب و ببخشید این اچ تی سی ها هم قیمتاشون چقدر فرق می کنه معمولا ماهی چند ارزون می شه؟
برای اچ تی سی،به نظرم به طور مطلق بهترین گزینه همون دیزایر اچ دی هستش....
اینا با توجه به قیمت دلار و انصاف تاجری که وارد میکنه و وضعیت دنیا و اقتصاد مملکت و تقویم و گوشی های دیگه ی بازار مشخص میشه و نمیشه زیاد دقیق پیش بینی کرد قیمت ها رو!
نقل قول:
سلام دوستان
خسته نباشید
بنظرم جای یه تاپیک دیگه خالیه
قیمت روز تمام اندو ها
چنتا سوال هم داشتم
این پلی که قرار بیاید بنظرتون رو چه گوشی هایی نصب میشه قیمت هاشون رو هم بگید لطفا
مطمن هستید که 2.3 هست یا نسخه 3.0 هست؟
حداقل چه سی پی یو ای می خواد زیر 1گیگا هرتز که نیست؟
چنتا از چیزهایی که نیاز به سی پی یو دو هستهای دارن رو میشه نام ببرید؟
قیمت سامسونگ ایس ace و ایکس12 arcسونی حول حوش چنه الان یک ماه دیگه چند میشه؟
ممنون که جواب می دید
دوست عزیزآرک که نیومده ایس هم دوروبر450هست
بازی های باگرافیک خفن نیازبه سی پی یوبالادارن درکل چیزخوبیه:27:سی پی یودوهسنه ای
فکرنکنم گفته چه سی پی یوای باشه فقط گفته اندروید2.3وآندروید3.0مخصوص تبلت هاهست وبرای گوشی نیست
ace=360 قيمت امروز شيراز
غلطه غلط غلوطه غلطه!!نقل قول:
فکرنکنم گفته چه سی پی یوای باشه فقط گفته اندروید2.3وآندروید3.0مخصوص تبلت هاهست وبرای گوشی نیست
2.3 برای گوشی هستش!!!
اون هانی کامب یا همون 3 هستش که مخصوص تبلت هاست!
شما مطمن هستید؟نقل قول:
من تایید می کنم.
فکر کنم جمله بندی بد بوده
بد متوجه شدید
اره 3 واسه تبلته
2.3 واسه گوشی
اما سوال این بوده که
من پرسیده بودم اون نرم افزاری که قرار بیاد که با اون میشه پلی استیشن رو رو گوشی اجرا کرد
واسه ی ورزن 2.3 میاد یا 3
حالا واسه ی گوشی 2.3 میاد؟
یا برای 3 که مخصوص تبلت هاست؟
چرا این اکسپریا پلی استیشن تاپیک مخصوص نداره دوستان؟ یعنی کسی اینجا بهش علاقه نداره!
خوب،اساسا سونی تبلت نداره،پس دستگاهی که روش 3 یا هانی کامب اجرا بشه نداره،پس قاعدتا این برنامه برای این سری ارائه نمیشه فعلا!!نقل قول:
واسه ی ورزن 2.3 میاد یا 3
برای اکس پریا پی اس پی!! که میاد!! اون هم 2.3 داره...نقل قول:
حالا واسه ی گوشی 2.3 میاد؟
مراجعه شود به پاسه سوال اول!نقل قول:
یا برای 3 که مخصوص تبلت هاست؟
اکس پریا پی اس پی(پلی!) تاپیک داره،ولی زیاد مورد توجه قرار نمیگیره چون که همه تو خونه خود پلی استیشن رو داریم،چون امکان کرک کردن بازی های سونی،برای گوشی اندرویدی خیلی سخت تر میشه!! و ما هم میونه ی خوبی با خریدن نداریم!نقل قول:
چرا این اکسپریا پلی استیشن تاپیک مخصوص نداره دوستان؟ یعنی کسی اینجا بهش علاقه نداره!
سلام
موتورولا دیفای یا ایکس 10؟ (یا هر چیز دیگه ای که به نظرتون می رسه تا سقف 470)
نیازها:
هندزفری بترکون :31: تصویر خوب .. اسپیکر قوی .. تو بازیها کم نیاره(حداقل مدرن کمبات 1و2 رو اجرا کنه) .. رابط کاربری خوب .. روت و فارسی سازی راحت(دوربین اصلا مهم نیست)
ممنون:40:
یک گوشی توی این رنج دیر یا زود توی بازی ها کم میاره.من پیشنهاد میکنم بودجه ات رو بیشتر کنی و Desire Z بگیری که از Adreno205 استفاده میکنه. بنابراین به این زودی ها مشکلی پیدا نمی کنی.نقل قول:
دوست عزیز من خودم دیزایر اچ دی دارم.نقل قول:
اینو واسه دوستم می خوام .. بازیهای حال حاضر رو جواب بده کافیه .. آدرنوی 205 هم کم کم میره کنار:46: مثل آدرنوی 200 دیزایر
خوب اگه اسپیکر قوی میخوای که X10 خود به خود حذف میشه که!
ببخشید این ادرنوی 205 همون گرافیکی نیست که روی اکسپریا پلی هست؟نقل قول:
بعد گرافیک گالکسی اس چیه؟ اصلا داره یا نداره و از همون سی پی یو ی خودش استفاده می کند؟
من فکر کنم چندجا خوندم که در حال حاضر بهترین اندوی که می تونه بازی ها رو اجرا کنه گالکسی اس هست
و تقریبا 5 برابر بقیه قدرت داره؟!؟!!!؟؟؟؟
کسی راجع به سی پی یو های گوشی ها هم اطلاعات داره آ8 و آ9 که مال سامسونگه و..... چه فرق هایی دارن؟
تو انجمن های کامپیوتر خوب راجع به نوع پردازنده ها صحبت می کنن اینجا چطور خبری نیست!!!
حالا اسپیکر رو بی خیال می شیم .. می دونم هر کدوم یه برتری بر دیگری دارن ولی می خوام نهایت استفاده از پولی که بالاش داده میشه برده بشه:31: مال بچه یتیمه :31:نقل قول:
فعلا درسته.الان قوی ترین چیپ ست گرافیک مال گلکسی هست که از Adreno205 کمی قوی تره و از Adreno200 خیلی قویتر.ولی یه مدت دیگه که گوشی هایی که پردازنده ی 2 هسته ای دارن به ایران برسن اوضاع فرق میکنه.نقل قول:
A9 هم همون پردازنده ی 2 هسته ای هست که توی Atrix و Optimus 2X و تعدادی از تبلت ها استفاده میشه.قدرتش هم از A8 که همون چیپ ست گلکسی هست طبیعتا
بیشتره.
Adreno205 هم هونیه که توی Xperia Play ازش استفاده شده.
من که کلا توصیه نمیکنم الان گوشی خریداری بشه چون خیلی طول نمیکشه که با عرضه ی گوشیهای جدید (که خیلی هم به عرضشون نمونده و تقریبا توی یک بازه ی زمانی عرضه میشند) قیمتهای تغییرات زیادی پیدا میکنه.
اگه میتونه که صبر کنه اگه نه هم که من همون X10 رو توی این رنج پیشنهاد میکنم.
تازه یه خبرهایی هم مبنی بر آبدیتش به آندوی 2.3 شنیدم!
آپدیت 2.3 چند روز پیش تایید شد.نقل قول:
نقل قول:
سلام بهتره وايدفاير نخري چون كيفيت تصويرش پايينه و بعد از يه مدت ازش زده ميشي.گول اندرويدش هم نخور بله آندرويد خوبه ولي چون كيفيت تصويرش پايينه نمي صرفه...:41:
اگه پول داشته باشي و ديزاير سري اولش گيرت بياد عاليه و آندرويدش هم راحت آپديت ميشه...
برترین گوشی hTC موجود در بازار یا کامینگ سون برای ایران رو کدوم مدل معرفی می کنید؟
(هم ویندوز فون - هم اندروید: ولی فکر کنم اندرویدی ها مقبول تر باشند)
همه ی جوانب رو بسنجید مثل دوربین- ال سی دی - سی پی یو قوی - پشتیبانی فارسی - صدای خوب - پخش موسیقی خوب - برنامه ها - باتری - کلاس!!!
بهترین اندرویدی HTC که الان به راحتی پیدا بشه Desire HD هست
Desire S هم به نظر من عالیه که بزودی وارد ایران میشه ....
البته 7 تا 8 روز دیگه htc تو کنفرانس خبریش تو لندن گویا چند محصول دو هسته ای رو میخواد معرفی کنه منجمله :
htc pyramid که با نام Sensation نیز خوانده می شود .
desire hd خوبه lcd بزرگی داره و قدرت cpu خوبه 1ghz هم هست . desire s هم تو راهه که خیلی مشخصاتش شبیه hd هست ولی یکم lcd کوچکتره . اونم به نظرم خوبه .
دیزایر اچی دی که کاندیدم بود ولی
دیزایر اس در مقابل دیزایر اچ دی چطور؟
یا incredible S
این مقایسه این دو تا :نقل قول:
دیزایر اچ دی هرچند تو اندازه صفحه و دوربین قویتره و لی در مقدار رم داخلی و قدرت باتری ضعیف تره...کد:http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3776&idPhone2=3468
درسته ضعف hd اینه که باتریش یکم ضعیفهنقل قول:
به نظر من هم باید صبر کنیم گوشی های جدیدی تو راه هستتند که اگه وارد بازار بشوند قیمت گوشی ها پایین میاد.
در حال حاظر که اینکریدیبل اس وارد بازار ایران شده ارزش خرید داره یا همون دیزایر اچ دی؟
اینکردبیل اس وارد شده ولی الکی گرونه ...
دیزایر اس هم وارد شده حدود 620 تومنه ...بد شروع نشده قیمتش .
در مجموع کمی صبر کن قیمتها داره میکشه پایین
بعدش همه اینا کمی باید تو بازار بیان تاضعفشون معلوم بشه
من خودم مدتیه دنبال یه htc باحال اندرویدی هستم از ThunderBolt خیلی خوشم اومد که gsm اون موجود نیست ....
اینکردبیل هم گوشی خوبیه کمی باتریش نسبت به دیزار اس ضغیف تره و پشتش زیاد جالب نیست .
دیزایر اچ دی هم خوبه ولی داستان همیشگی باتری .....
خلاصه الان موقع خرید نیست پس فردا هم کنفرانس htc هست که معرفی محصولاتش رو بعضی قیمتها تاثیر میزاره....
ای بابا هر مدلیش یه جوریه! میدونم منم الان نمیخوام بخرم فقط میخوام یه مدل رو کاندید کنم. تا چند وقت پیش که گوشی های ویندوز 7 برند hTC اومده بود تنها گوشی شاخش دیزایر اچ دی بود ولی الان چند مدل اضافه شده که اکثرا شبیه همند.مثلا مثل ان8 نوکیا متفاوت نیست