منم تازه شروع کردم!البته تو سرورای گارنا میزنم!(میگم راهی نیست من که از خود گارنا دان کردم الآن توی سروری غیر از گارنا بازی کنم؟)
بعدش میگم این Talon چطوره؟یا Akali؟کلا بین هیروهای Assassin چیو پیشنهاد میکنید!نوبما تقریبا!
Printable View
منم تازه شروع کردم!البته تو سرورای گارنا میزنم!(میگم راهی نیست من که از خود گارنا دان کردم الآن توی سروری غیر از گارنا بازی کنم؟)
بعدش میگم این Talon چطوره؟یا Akali؟کلا بین هیروهای Assassin چیو پیشنهاد میکنید!نوبما تقریبا!
برای شروع بازی کردن assiassin من Poppy رو پیشنهاد می کنم هم ارزونه هم قویه...talon که خیلی گرونه ولی اونقدر ها سخت نیست اون رو فعلا بیخیال...Akali یکم Runes می خواد و سرعت عمل که دیگه بستگی به خودت داره Kat هم تقریبا همینطوره ولی اول ها ضعیفه آخر ها هم که وحشتناکه !:10:نقل قول:
Tf هم برای شروع پیشنهاد می کنم شخصیت جالبی داره فقط W اش یکم ping می خواد...
shaco شدیدا تجربه لازم داره پس اگه می خوای بخریش انتظار اینکه feed نکنی نداشته باش..
Leblanc اونقدر ها چیز خاصی نداره یه W می کنی بعد Q و R و E طرف مرده...پس آسونه...
Fizz هیرو اصلی من (Main) محصوب می شه یعنی از همه ی هیرو ها بهتر می تونم بازیش بکنم...یکم هیرو خاصی است چون می تونه tower dive کنه و یکی رو بکشه ولی خودش یه ضربه هم نخوره...خیلی تجربه می خواد و بدون lvl 30 هم دنبالش نرین چون اگه نتونین بازیش بکنین 6300 دادین رفته!
بقیه Assassin ها هم زیاد نمی پسندم بجز Lee sin که تجربه می خوا و پینگ و سرعته عمل...
خوب دیگه این اطلاعات من بود:27:
میگم تو سرور اصلی پینگ چطوره؟حالا تو east یا west هر کدوم که بهتره.بعدش قدیما یه مشکلی بود که میگفت نمیدونم سرور شلوغه چیه نمیشه وارد شد!هنوزم اینطوره؟
من تو گارنا پینگم 400ه!128 دارم شاتل.
من با Karthus استاد شدم ... طوری که دیروز با Ulti ـش 3 تا کیل با هم گرفتم :D
خیلی هیروِ باحالیه ... همه میگفتن یکی از سخترین هیرو هاس ولی من که 1 روزه حساب کارش اومد دستم ...
کارتوس خیلی باحالهنقل قول:
خیلی هیروِ باحالیه ... همه میگفتن یکی از سخترین هیرو هاس ولی من که 1 روزه حساب کارش اومد دستم ...
من وقتی خریدمش تا دو هفته به شغل شریف کرم ریزی مشغول بودم :27:
اما اگه میخوای بفهمی چرا می گن کارتوس سخته، یه دور Ranked باهاش بازی کن تا گوشی دستت بیاد :31:
بهترین پینگ مال سرور europe NE است که حدود 200 اگه بیشتر باشه تقصیر سرور نیست..نقل قول:
بعدیش ماله Europe W است که حدود 230 40 50 بازم اگه بیشتر باشه تقصیر خودته :31:
آخریشم ماله North America است که حدود 300 است گفتم که بازم تقصیر خودته :31:
تنها فرقی که دارن اینه که سرور North America سریعتر آپدیت و ساپورت میشه و جمعیتشم بیشتره ولی اگه می خوای شروع کنی بیا Eurpoe Noth East که پینگش می ارزه...
Waiting Time رو هم درست کردن اونم از وقتی که سرور اروپا رو دو قسمت کردن!
کجای Karth سخته؟! اگه فقط با utli می تونی 3 تا بکشی که بهت می گن نوب چون اونو هرکسی می تونه انجام بده (حتی من! دیگه برو بمیر!)...مهم اینه که با Q W E چی کار می کنی بکنی...کی خود کشی کنی خوبه...نقل قول:
بچه ها اگه کسی بهتون گفت نوب فحش خواهر مادر نداده که فقط گفته بازی بلد نیستین..جوابشم لازم نیست با فحش بدین....چرا انقدر ایرانی هایی ک باهاشون بازی می کنم Ofensive Languge دارن! (البته بلا نسبت شما!)نقل قول:
Noob!
موفق باشید.!:40:
این پینگا که فرمودید با 128؟!: دی خیلی خوبه آخه!
____
من از این Vayne خوشم میاد خیلی!
وضع Viktor چطوره خوبه؟بین خرید Vayne و Viktor و Singed موندم!پیشنهاد شما کدومه؟
برادر پینگ هیچ ربطی به سرعت دانلود نداره! کاملا نداره!نقل قول:
فقط مربوط به جایی که بهتون سرویس می ده است یا اینکه یه مشکلی از مودم شما یا یه چیز دیگه باشه که کم پیش میاد...
____
سه تا هیرو کاملا مختلفه!
Vayne --> Ad Carry
Viktor --> Ap Carry
Singed --> Runner Tank
اگه شما 6300 پول ندارید به فکر آرزو های بلند مدت نباشید!
اگه پول دارید بهتره با این پینگ Viktor رو بگیری...البته Gigs که جدید اومده هم خیلی Op هست که پیشنهاد می کنم...یکم بازی کردن با viktor راحته چون خیلی قویه...این هیرو 5 item است (چرا؟!) یه عصا از اول بازی تو آیتم هاش هست که Passive اش محصوب میشه و خودکار با بالا رفتن lvl ها Ap میده در ضمن می تونه توی فروشگاه به سه حالت قرمز و آبی و زرد تبدیل بشه (1200 تا گلد) که به ترتیب Q W E رو قوی می کنه ...
یکی از قوی ترین Damge ها رو داره چون مجبور هستی که نزدیک دشمن واستی که spell بزنی Range خاصی داره...مثلا مثل Xerath نیست که از تو Base بارون Steal کنه :31:
Vayne هم که 6300 هست یکم قلق داره و شدیدا لازم داره که حواست به جایی که هستی باشه...برای اینکه بکوبونیش تو دیوار و 1.5 ثانیه Stun بگیری...سرعتشم خوبه مخصوص دوییدن دنباله طرفه...Damge خیلی زیادی داره! یکی از قوی ترین AD هاست ولی برای آخر بازی برای اول بازی Xin خیلی قوی تره...البته توصیه می کنم که حتما i رو هم بازی کنید چون تجربه زیاد می کنه...
Singed بیشتر یه هیرو Fun هست تا یه چمپ برای بازی کردن:27: اکثرا هم براش یه Rod Of Ages می بندن که جون و Damge اش زیاد بشه و Boots Of Swiftness که کسی بهش نرسه با Ulti هم که دیگه کسی بهش نمی رسه یکی از مهم ترین کارایی که با Singed می کنن Greedy کردن طرف است ...!
یعنی چی؟! یعنی جونت کمه می دوعه دنبالت تا بهت برسه اگر هم یه طوری بهت جونش ته کشیده! و اون موفق با یه حرکت با اون سپر مبارک به Tower یا به سمت دوستان می کشی و اینجاست که طرف موس رو میزاره زمین:31:
یه توضیح مختصری دادم ولی خودم که هیچی نفهمیدم به هر حال:10:
موفق باشید!:40:
اونو که میدونم ولی پهنای باندی که به 128 و 256 و 512 میدن معمولا خوب متفاوته!
من دارم از یه سایت دیگه می گیرم که حجمش حدود 2.5 گیگ هست تموم شد بهتون ملحق میشم الان 60 درصدش رفته فکر کنم فردا تموم شه .
راستی جز گرفتن بازی کار دیگه ای نباید بکنبم ؟؟؟مثلا گرفتن برنامه ای خواٌٌٌٌص ؟!!! اکانت ساختنش راحت یا مثل ea دهن سرویسی داره چون Ea میگه باید پسوردت از عدد و حرف کوچیک و حرف بزرگ و... تشکیل شده باشه :31:
اکانت ساختنش خیلی راحته کمتر از 1 دقیقه طول می کشه احتیاج به Activation هم تو Email نداره...نقل قول:
حجم ماله من حدود 3.5 گیگ هست احتمالا یه مقداری دانلود رو مهمون هستیم:27:
پسوردشم باید هم حروف و هم عدد داشته باشه! هر چی می زاری فقط یه 1 بزار تنگش! یا یه a!
به هر حال به جمع معتادان LOL خوش اومدی!
موفق باشید!:40:
میتونم این بازی رو با وایمکس 128 بازی بکنم؟؟256 چطور؟؟
میدونم که پینگ ربطی به این نداره...ولی یه فرقی هست دیگه
چه قدر حجم میگیره ماهانه؟؟
من تا الان 1500 تا بازی کردم هر کدوم حدودا 45 دقیقه کل حجم دانلود من شده 20گیگ...نقل قول:
میشه هر بازی 45 دقیقه ای حدود 4 Mb و اگر هر روز 5 تا بازی کنی میشه 500 Mb ناقابل!
---
حالا خوبه خودت می گی ربطی نداره! :27:
بستگی به پینگت داره...تا حالا ندیدم کسی بیاد تو سرور اروپا و همیشه (چون ممکنه بعضی وقت ها سرویس دهنده ها لگ بفرستن یا مثلا واسه مودمت چیزی پیش بیاد) با پینگش مشکل داشته باشه... تو هم نگران نباش...:10:
آموزش به صورت pdf يا هر چيزي كه به صورت جامع اين بازيو آموزش داده باشه هست؟ من هيچي از اين بازي بلد نيستم. از كجا شروع كنم به يادگيري؟
طبق نوشته مجله pcgamer در تاریخ 2012/01 عکسش رو در زیر اوردم بازی league of legends بهترین بازی free سال 2011 شده که این مطلب در صفحه 92 این مجله هست اصل مجله با حجم 114 مگ در سایت میهن دانلود موجود هست ولی من عکس همون یه صفحه رو اینجا براتون می ذارم::10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر بازی 4 مگ اونوقت 5 بازی 500 مگ؟!نقل قول:
یادت رفت؟! گفتی واسه یک ماه رو حساب کنم:31:نقل قول:
دیگه اونقدر ها هم ریاضیم ضعیف نیست:27:
---
آره خبرش رو شنیده بودم که LOL به عنوان بهترین بازی Free انتخاب شده بود ولی پیدا نکردم...
ایول بهش که کل WOW رو خوابوند!
یکی از بهترین چیز ها توی LOL ساپورت هست...مثلا من یه مشکلی با LOL ام داشتم که هی کرش می شد یه 2 3 روز گذشت یهو دیدم پیغام دادم روشش رو گفتن! درست شد!:11:
ممنونیم RIOT!:40:
نشنیده میگیرم :دیWoW که Free نیست آخه!ماها تو سرور مجانی میزنیم سایتای معتبر منظورشون از WoW سرور بلیزه!نقل قول:
ایول بهش که کل WOW رو خوابوند!
____
آره یادم رفته بود!
____
من میترسم بیام سرور اصلیش پینگم از تو همین گارنا هم بدتر باشه!پینگم از یاهو 330ه
دانلود تموم شده دارم میام لطفا یه توضیح کلی برای شروع بازی بدین و اسم تمام ایرانی های موجود در بازی را برای add کردن بگید
میتونید لینک دانلودش رو بدین؟
و اینکه چند گیگ هستش؟
ما همگی از client خود سایت دانلود کردیم...سرعتش خوبه مشکلی نیست...نقل قول:
حجمش هم حدوده 3.5 گیگ هست که احتمالا بعد از دانلود بکم باید آپدیت بشه...
من چند باری با چند نفر صحبت کردم که کامنت اول رو تغییر بدم اما نشد...
واسه 2.7 گیگش از لینک زیر با سرعت بالا استفاده کن بقیش رو بعد نصب ابیت کن تا 3.5 گیگ راستی فایل زیر RAR هست که خوش کمی حجمش رو کم کرده::46::46::46:نقل قول:
آقایونی تازه میخوان شروع کنن بهتره بخش آموزشی بازی رو انجام بدن که خیلی ساده و کامل به بازیکن اطلاعات می دهنقل قول:
لطفا یه توضیح کلی برای شروع بازی بدین
بعدشم چند بار با هوش مصنوعی(درجه beginner رو انتخاب کنید) بازی کنید حسابی راه می افتید
بازیش کپی dota هست ولی کمی آسمون تر با گرافیک بالا تر ولی بعضی مشکلات رو دره مثلا یه هیرو رو فقط یکی می تونه برداره دیر بیایی برداشتنش و از مزایای بازی داشتن گیلیپس و skin و... برای هیرو م معایبش نسبت به dota در garena نداشتن lobby برای حرف زدن هست که باید حتما بی تو بازی تا بتونی با بقیه حرف بزنی :41: در کل بازی خوب و اعتیاد آوری هست ولی خدا وکیلی ارزش اول شدن تو 2011 داره؟؟؟؟:13:
DotA هم اینطوره ها!مگر یه دستور اول بازی بزنن!(تازه فکر کنم دستور داره برا این) تازه تو دوتا یه هیرو رو دشمناتم بردارن شما نمیتونی برش داری ولی تو این یارت برداره نمیتونی ولی دشمنت برداره اشکال نداره!نقل قول:
بازیش کپی dota هست ولی کمی آسمون تر با گرافیک بالا تر ولی بعضی مشکلات رو دره مثلا یه هیرو رو فقط یکی می تونه برداره دیر بیایی برداشتنش
به نظر من که بـــــــله!:31:نقل قول:
ولی خدا وکیلی ارزش اول شدن تو 2011 داره؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عیب میدونم داره ولی بازی Free بهتر از این من که ندیدم!
تا حالا از این هیرو شاخ تر و زیبا تر :31: دیدید مایه عذاب دشمنان و شادی روح شماست من همش همین رو بر می دارم ته حاله و تو همه مپ ها نفر اولم :5: اسم هیرو زیر ashe هست خیییییییییییلی با حاله :31:
راستی راهی هست بشه کسی رو Add کرد و رفت با هاش بازی کرد؟!!!!!!!!!:19:
مثلا می خوام شما رو add کنم باید چه کنم؟:10:
Master Yi رو عشقه!:دی
برا Add اون پایین عکس یه آدمه اگه اشتباه نکنم!روش کلیک کن و Add رو بزن
اصلا لیست دوستانش کجاست ؟ من می خوام از تو lobby یکی رو Add کنم بدون ورود به بازی باید چه کنم؟:19:
چطور می شه پول سریع تر برای خرید هیرو جمع کرد؟!!!!
بن شدم :41: بخاطر رفتن حین بازی چرا در مورد بن کسی چیزی به من نگفت؟!! :21:تا فردا بن هستم:41:
و این بود که اکانت سازی اختراع شد!
با تلاش بیشتر!:31:نقل قول:
با ادم به ادم بازی کن(pvp) با کامپیوتر چندر قاز هم نمی دن.
اهان یه جا گفته بودید هیرو ها رو زود بر می دارن!منظورتون این بود دیگه 100 درصد؟نقل قول:
منم تا لول 5 اینا بودم همه Ashe رو رو هوا می زدن چون اولین هیرویی هستش که یاد می گیرین بازیشو .
ولی سعی کن هر هیرویی رو یه بار بازی کنی حداقل هم لول هاشو یاد بگیری چیههم دشمنت برش داشت بدونی می خواد چی کار بکنه.
از صبح بعد از اینکه Update ـش تموم شد هر کاری میکنم توی Login شدن گیر میکنه /''
برای شما هم اینطور شده ؟ نکنه تحریم کردن ایران رو :D
اکانت های این بازی هم ارزش مادی دارن (rp) هم ارزش معنوی (ip) و با توجه به این نکته که هر آی دی باید چند روز وقت سرش گذاشته بشه که به لول30 برسه باید بگم اصلا ب صرفه نیست بیشتر از یه اکانت داشته باشیدنقل قول:
و این بود که اکانت سازی اختراع شد!
پس یه پسورد قوی انتحاب کنید و اکانتتون رو به هیچ کس واگذار نکنید
ایراد از سرور هاشونهنقل قول:
برای شما هم اینطور شده ؟ نکنه تحریم کردن ایران رو :D
عوض اینکه جک و جونور های جدید به عنوان هیرو به ما غالب کنن بهتره برن به فکر ایجاد سرور های تازه باشن :27:
اره مال منم اینطورهدنقل قول:
برای شما هم اینطور شده ؟ نکنه تحریم کردن ایران رو :
دلم برا Kennen م تنگ شده
I MISS U KENNEN SOO MUCH
هر وقت درست شد بگین :31:
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
راستی با چیز پی ان یا ساکس مشکل نداره و میره داخل من که رفتم ولی ینطوری فایده نداره باید یه فکر اساسی کرد براش
حتما به ادرس زیر تو پوشه بازی برید آهنگ های قشنگی توش هست حتما برید:
سلام. ظاهرا لاگين نشدن به دليل بسته شدن پورت هاي ssl و https توسط مخابرات هست. چون سيستم اين بازي بر پايه ارتباط امن يا همون ssl هست. پس فعلا تا وقتي كه دوباره پورت ها رو مخابرات باز نكنه امكان لاگين شدن وجود نداره.
من خودم ديروز بعد از ظهر بازي رو دانلود كردم و از شانس بد مصادف شده با اقدام مخابرات
حتي نميشه ثبت نام كرد
بابا یکی بگه لیست freind این بازی کجاست؟ اصلا جایی به نام lobby برای چت دارم؟
دست راست براتون باز میشه(مثل یاهو مسنجر)نقل قول:
پایین جنرال چندتا گزینه هستش یکیش قسمت looking for group که می تونید یار پیدا کنید اونجا