فقط ساویس جان سوال می کنی اگه زحمتی نیست علامت سوال بگذار که معلوم شه سوالی هست یا نه چون نوشته های غیر سوالی هم داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
آخرین کتابی که خوندم هنوز صفحه دوم هستم و صد البته ایبوک چون تمامی کارهایی که بشه در PC انجام داد رو من به خارج از PC محول نمي كنم متاسفانه : رمز داوينچي هست براي اينكه مي خوام بعدش فيلمش رو ببينم و بهتر متوجه شم ولي كلا اهل كتاب خوندن مثل بيشتر ايراني ها نيستم چون خيلي مشكل حادي دارم اون هم اعتياد شديد به PC هستنقل قول:
بیشتر چه سبک کتاب هائی میخونی؟
من يه مقدار تو تاثير پذيري كند هستم و يا خيلي سخت ميشه كه سر يه فيلم و يا كتاب زندگيم تاثيري رو من بگذاره اما فيلم رو دوست دارم يكي براي سرگرمي و دوم براي اينكه منغلب و يا خوشحال و يا دلهره و كلا تاثير رواني رو من داشته باشه نه تاثير رو زندگي پس فيلم خاصي نيستنقل قول:
فیلمی که روی سبک ونگاهت به زندگی بیشترین تاثیر رو گذاشت چی بود؟(چون گفتی فیلم زیاد میبینی)چه هنرپیشه ای رو میپسندی؟
هنرپيشه هم سوالت تكراري بيد ساويس جان قبلا جواب دادم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين سوال هم به نحوي پرسيده شد the crazy nfs جان از من ولي خب باز مي گم:نقل قول:
نوشته شده توسط the crazy nfs
به شدت ناراحت ميشم اونقدر كه كل زندگي خواب و خوراك و همه چيز فلج ميشه ولي بعد از مدتي بر مي گردم به زندگي
البته 2 بار و يا 3 بار اين موضوع رو اخيرا تجربه كردم
اگه دنبال كردن موضوعات هست آره اما فعاليت نه چون علمش رو ندارمنقل قول:
نوشته شده توسط mi8236