اسکه وا فای رو عوض کنید حله ..... شاید عجیب باشه ولی من 8901 دارم جواب داد .... !
Printable View
اسکه وا فای رو عوض کنید حله ..... شاید عجیب باشه ولی من 8901 دارم جواب داد .... !
چیو عوض کنیم داد ؟
اسمه وای فایو ... ببخشید من خدای قلت املایی ام ! دی !
جواب نداد :(
مودمو ریست کن از اول ... یکی از بچه تو تاپیک اکسپریا اس یه مشکل مشابه داشت این جوری حل شد ...
سلام.
من تصمیم گرفته ام گوشیم رو روت کنم.
میشه محاسن و معایبش رو بگید.و همچنین آموزش روت کردن را؟
مدل گوشی : samsung galaxy y pro duos
متشکرم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه تصمیم مهمی....:n02:
روت رو واسه چه کاری لازم دارین؟
میخواستم برنامه ها رو روی مموری بریزیم به جای خود حافظه گوشی بهم گفتند باید روت کنی.
بعدش یه برنامه هست آنتی ویروس که اصلا پاک نمیشه اونم گفتند باید روت بشه گوشی.
اولین مورد که احتیاجی به روت نداره.. تو اندورید 2.3 به بعد راحت برنامه ها موو میشن تو اس دی...تو خود تنظیمات قسمت Manage application
واسه دوومی هم تا حالا امتحان نکردم ولی باید یه راه دیگه ای باشه(از تو سایت خود برتامه شاید)
به هر حال این روش روت...
اگه گوشیتون گارانتی داره با روت کردن گارانتیش باطل میشه... که البته با نصب رام جدید دوباره به حالت اول برمیگرده.کد:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=234600
یه کوچولو تو گوگل سرچ کنید جواب سوالاتونو پیدا میکنید، احتیاجی به زدن تاپیک هم پیدا نمیکنید.
یک Unistaller خوب نصب کنید برای انتی ویروسه
دوستان میدونم جای این تاپیک اینجا نیست، قبل از هرچیز عذرخواهی میکنم اما واسه کسی از دوستان امکانش هست iDrive رو که برنامه ای واسه انتقال مخاطبین از اندروید به iOS و بالعکس هست بگیره واسم اینجا بذاره ؟ورژن اندرویدش توی خود مارکت گوگل هست .ممنون میشم .برنامه هم رایگان هستش.
دوست عزیز از لینک زیر مارکت 1Mobile رو دانلود کن تقریبا با play-store ( مارکت گوگل) فرق زیادی نداره و برنامه مورد نظر شما هم داخلش هست...و آپدیت برنامه ها رو هم اعلام میکنهنقل قول:
Sent from my GT-N7100
ممنون علی جان خیلی لطف کردی.آقا اون موردم هنوز نشده .سایت دان شده باز؟نقل قول:
مجموعه ی از مشکلات دارم!
گالریِ گوشیم رو نمیتونم باز کنم ولی موسیقی ها رو میتونم بیارم!
میخوام گوشیم رو کامپیوتر متصل کنم تا اطلاعات رو از اونجا بیارم اما وصل هم میکنم هیچ اتفاقی نمیفته!و در واقع کامپیوتر گوشم رو اصلا شناسایی نمیکنه!
گوشیم wildfire هست,لطفا راهنماییم کنید
دو مشکل اساسی با گوشیم دارم:
اولیش اینکه نمیتونم خیلی از برنامه ها رو به کارت حافظه منتقل کنم دکمه انتقال به اس دی کارت خاموشه از هر برنامه ی منیجری هم که استفاده کردم نشد بعلت محدودیت حافظه خود گوشی با مشکل مواجه هستم لطفا راهنمایی کنید.(لطفا برنامه ای معرفی نکنید چون 10 تایی امتحان کردم جواب نداد)
دوم به آنتی ویروس کاسپر اسکای نصب کردم این حالا کد فعال سازی میخواد من هم که ندارم حالا پاک هم نمیشه میگه باید کد فعال سازیش بدی از منو خود نرم افزار پاکش کنی. واسه خودش بلک لیست و وایت لیست ساخته کلی هم سرعت گوشی رو گرفته بدجوری کلافه ام کرده.
آخه سایتهای ایرانی که برنامه میزارید واسه دانلود قبلش خودتون چک کنید کوفتی زهر ماری چیزی احتیاج نداره !
برای مورد اول اگه از رام استوک استفاده میکنین و روت نکردین نباید هم app2sd یا link2sd یا ... کار کنه. بهتره یه سر به xda بزنین و یه کاستوم رام خوب که اکثرشون به طور پیش فرض این قابلیت رو دان نصب کنین، باید یه پارتیشن ext3 هم روی مموری کارت ایجاد کنین، کردین؟نقل قول:
برای مشکل دومتون هم دوراه وجود داره یا اینکه کد فعالسازی وارد کنین یا گوشی رو روت کنین و با titanium backup پاک کنین.
کسی نمیتونه راهنمایی کنهنقل قول:
سلام . کاسپر پاسوورد میخواد برای پاک شدن نه کد فعال سازی . شما خودت بهش پاسوورد گذاشتی روش . پاسوورد رو بهش بده پاک میشه . بنده هم نصبش کردم بعدش برای پاک کردن پاسووردم رو خواست . پاسوورد رو وارد کردم و پاکش کردم . اگر پاسوورد یادتون نیست به نظرم فقط با حالت کارخانه بشه پاکش کرد
باغتون اباد ی راهنمایی کنید من مشکلم اساسیِ!!!
کسی از کسی طلبکار نیست ولی مسئله اینجاست هدف از این تاپیکها چیه؟
خب اگه مسئول یا فعالیتی وجود نداره ببندید این تاپیکها رو!!
سلام من تازه یه گوشی اندرویدی دستم اومده (S6802) و دو تا مشکل دارم با هاش:
آلارم اگه گوشی رو شب خاموش کنیم دیگه صبح نمیزنه و حتما باید گوشی روشن باشه تا آلارم کار کنه راه حلی نداره؟
وقتی میخوام عکسائی رو که از گوشی قبلی به این گوشی منتقل کردم برا Contact استفاده کنم وقتی از set as به منوی contact میرم هیچ شماره تلفنی رو تو اون بخش نشون نمیده که بتونم عکس رو برا اون ست کنم و مینویسه no contact در صورتیکه همه شماره ها رو همون contact صفحه اصلی داره
ممنون میشم راهنمائیم کنید
گوشی wildfire هر کاری کردم نتونستم به اینترنت وصل بشم
رام سیانوژن 7.1
گوشی اندروید رو چطوری میشه از دسترس خارج کرد؟
گوشیم XPERIA P هست با اندروید 4.0.4
نمیدونم پستم به اینجا ربط داشت؟ یا نه؟
دکمه پاور رو برای چند ثانیه خیلی کم مثلا دو ثانیه نگه داریدنقل قول:
بعدش گزینه حالت هواپیما رو فعال کنید
از تنظیمات هم میتونید اینکارو بکنید
در این حالت کسی بهتون زنگ بزنه میبینه که گوشیتون خاموشه
سلام خدمت دوستان
وقتی دکمه ولوم پایین + پاور میگیرم صفحه مربوط به hboot , recovery نمیاد ... مستقیم میره رو ارم htc و بقیه ماجرا...
مشکل از چیه؟
سلام دوستان
من تازه یه گوشی htc rhyme دستم رسیده. فارسی نداره.چطور میتونم کامل فارسی اش کنم ؟
ممنون
سلام .نقل قول:
این گوشی با اندروید 2.3.4 کار میکنه .
باید خودش فارسی ساز داشته باشه .
ببینید ورژن اندرویدش چنده ؟
شاید آپدیت نیست یا از یه کشور دیگه خریدین که عربی و فارسی نداره .
شاید هم شما اشتباه نتظیمش کردین . مسجهای فارسی رو میخونه درست ؟
اگه میخونه پس فارسی داره .
سلامنقل قول:
شبها گوشی رو خاموش نکنید
بذارینش روی حالتِ هواپیما
airplane
دکمه ی پاور رو دو ثانیه بگیرید بعد حالت هواپیما
اینطوری آنتن قطع میشه و گوشی از دسترس خارج میشه اما خود گوشی روشن هست
سلامنقل قول:
مدل گوشی چیه ؟
در ضمن از بازگشت به حالتِ کارخانه هم میشه این کار رو کرد .
ببینید اسم گوشیتون چیه بعد تو گوگل بنویسید
how to hard reset ....
به جای نقطه چین اسم گوشیتون رو بنویسید
مسج های فارسی را نشون میده اما حروف از هم جدا هستننقل قول:
برنامه MoreLocale را ریختم تقریبا تمام زبانها را آورد به جز فارسی
برای sms ها از mirsal استفاده میکنم ولی یکم کار باهاش مشکله و تو بقیه برنامه ها امکان استفاده فارسی را ندارم
ورژن اندرویدشم 2.3.5
سلام . وصل بشید به نت و آپدیت رو بزنید . شاید با آپدیت درست بشه . اندروید اصلا نیازی به فارسی ساز نداره . بنده دو ماه پیش از کویت یک سامسونگ DUOS گرفتم که با ورژن 2.3.6 کار میکنه و هم فارسی رو درست مبخونه هم کیبورد فارسی و عربی و انگلیسی داره خودش .آپدیتش کنین ببینین درست میشه.نقل قول:
رام عربی رو از لینکنقل قول:
دانلود کنین و بعد گوشی رو درحالت htc sync وصل و با نرم افزار اچ تی سی سینک، سینک کنید و بعد روی این فایل اجرایی که دانلود کردین کلیک کنید. تا شروع به نصب بشه
ممنون دوست عزیزنقل قول:
فقط به نکته؛ نصب رام تنها راهه؟ اگر ورژن اندرویدش را به 4 ارتقا بدم اثری داره؟
میتونین deodex کنین و فارسی ساز نصب کنین اما یکمی سخته.اگر به 4 ارتقا بدین که دیگه اتوماتیک فارسی ساپورت میشه .نقل قول:
HTC Desire ... رام رسمی 2.3 روش نصبه ولی هرکاری میکنم اون صفحه مربوطه نمیادنقل قول:
منظورم همین صفحه منو که Fastbook, Recovery, Clear Storage, and Simlock داره نمیاد .... اینو میگم وقتی Volume Down + Power میزنم نمیاد.
چکار کنم؟
سلام .شاید گوشیتون با روم قفل شکسته کار میکنه و دستکاری شده .نقل قول:
یادمه پارسال که اینو رام رسمی 2.3 زدم نوشته بود اگه رامو بریزی گوشی دیگه روت نمیشه......
ولی بعید میدونم همچین چیزی ربطی به کارنکردن ولوم + پاور داشته باشه:n13: