نه عزیز این دیگه به ذهن خودمم میرسه
Printable View
نه عزیز این دیگه به ذهن خودمم میرسه
شاید هندزفیریتون مشکل داره. با یک هدست دیگه تست کنید اگر مشکلی نداشت پس مشکل حتما از طرف هندزفیریتونه.نقل قول:
دوستان که گوشی رو گرفتند هندسفری مشکلی نداره؟
من موقعی که اهنگ های خودشو پخش می کنم از هندسفری یه جور صدای عجیب قریب در میاد
موقعی هم که یه اهنگ دیگه پخش میکنم،speak now پشت سر هم فعال میشه
ماله من همچین مشکلی نداره
ان 8 هم هگ شد و از بابت ساین و نصب برنامه ها و کوک شدن سیستم عامل خیالتون راحت باشه !
این هایپرکس خیلی آدم با حالیه:40:
کلی هم به دارندگان8910 حال داد (دو برابر سامسونگ 8910 دارا رو ساپورت فریموری کرد !:31:)
کم مونده تو بازار ان8 تموم بشه تازه نوکیا واسم ایمیل فرستاده که ان 8 وارد بازار شده!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوشی جدید [COLOR= ]Nokia N8[/COLOR] وارد بازار شد.
شما با آن چه می کنید؟
- جزو اولین کسانی باشید که Nokia N8 خواهند داشت.
- هنر خود را به کمک دوربین 12 مگا پیکسلی با لنز کارل زایس و با کیفیت HD به نمایش بگذارید.
- از طریق HDMI به سینمای خانگی خود متصل شوید.
- با 5 رنگ نارنجی، آبی، خاکستری تیره، سفید متالیک و سبز متناسب با سلیقه شما.
- مسیریابی. رایگان. برای همیشه.
برای دیدن گوشی Nokia N8 در عمل و سفارش دادن آن به
نزدیکترین نمایندگی
نوکیا مراجعه کنید تا جزو اولین نفرهایی باشید که N8
را تجربه می کنند.
اطلاعات بیشتر در
کد:http://www.farsi.nokia.com/find-products/all-phones/nokia-n8?intc=ncomprod-fw-nlc-bdy-eng-na-ncx-ir-20-10554paniran_html_01
کسی جوابی برا من نداره :
دوستایی که خریدین ایا موقع خرید بین رنگهای مختلف گوشی هم تفاوت قیمت هست ؟ اگه هست در چه هده
یک ریویو فوق العاده از دوربین n8 و سمپلهای بسیار زیبا:
علاوه بر عکسهای حالت اتوماتیک چند عکس هم با دستکاری در تنظیمات گرفته شده که همینجا میذارم عالیه:کد:http://www.fonearena.com/blog/26054/nokia-n8-review-week-day-2-camera.html
انصافا گوشیه با حالیه.مخصوصا فیلم برداریش.:8:
بهتره بگیم یه کمری فون حرفه ایه تا یه اسمارت فون!نقل قول:
ولی انگار که hTC Desire HD داره دل منو میبره!:27:
من بین این دوتا گیر کرده بودم.ولی یاید اونی که بیشتر به دردت می خوره رو بگیری.
اچ دی دو ماه بعد مثل ان8 خز نمیشه تو بازار ولی باتریش انصافا جوابشو نمیده(البته فکر میکنم)
این otg که ان8 داره خیلی با حاله. تست شد عالی کار میکنه.
باتریش اصلا از رو نمیره.دوربینشم که در حد .....
فقط اگه ان8 می خوای بگیری مطمئن شو که به وایرلس دست رسی داری!
سلام
ان 8 الان تو بازار چنده قیمتش؟ GSM.ir قیمتش را زده 800هزار تومن:18: در صورتی که GSMARENA قیمتش را 370 یورو زده به عبارتی حدود 550 تومن
800 تومن تعجب داره؟ تازه قیمتش اومده پایین.خیلی نامردی انصافی
[/COLOR]در مقایسه با قیمت های جهانی خیلی بالاست درسایت زیر قیمتش 540 تا 630 دلاره ! آخه واسه چی پول اضافه باید داد:9:نقل قول:
کد:http://www.mobilecityonline.com/wireless/store/productdetail.asp?productid=26910
جایی که قانون نباشه همینه.....
دوستان تا حالا باهاش به وایرلس وصل شدند؟
من وصل میشم ولی وقتی میرم تو browser ارور میده:Invalid server name
از دوستان کسی می تونه کمک کنه؟
سلام.
امروز علاالدین بودم .. مغازه نبشیه اونی که یه ال سی دی هم گذاشته تو ویترینش 750 قیمت داد.
حال نداشتم برم بالا .. شاید ارزون تر هم گیر بیاد.
راستی باهاش کار هم کردم (تو شو روم نوکیا) البته دست پسره بود(نظر خاصی ندارم:31:)
اینجــا که بخور بخوره همه مغازه ها دارن میــدن 900 تومــن :18:
بهشون گفتــم یه سر به سایت های بزنیــد خیلی داریــد بالا میدید !!!
سازنده این گوشی اینقــدر براش قیمت نذاشتـــه شما گذاشتیــد :31:
امروز طبقه 5 علاءالدین 690 قیمت گرفتم بدون گارانتی
گارانتی اصلی نوکیا هم که فقط خاکستری تیره داره به قیمت 790
اتصالات هم هنوز روی 920 گیر کرده
نمیدونم چه حکمتیه که گارانتی اصلی نوکیا فقط یک رنگ داره؟؟؟!!
با این حساب در طی 1 ماه از وارد شدنش قیمتش نصف شده است !نقل قول:
یکماه دیگر هم صبر میکنیم !
---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------
ضمناً بنظر اینجانب طراحی ظاهری ان خیلی آوانتگارد و عجیب است . چون با همه ی گوشی های دیگر متفاوت است . و بیشتر شبیه یک میکروکامپیوتر همراه است .
یکماه دیگه هم یارانه ها اجرا میشن قیمتش میره بالا دوباره......
توی این سایت با قیمت خوبی فزوخته میشه
کد:http://plaza.ir/Nokia_N8-2958.aspx
اگه دقت کرده باشین دیگه بحث های فنی این گوشی تموم شده :31: و بحث فقط سر قیمته و خیلی هم داغه !:27: چند صفحه قبل برگردیم فقط دوستان قیمت بالا پایین کردن! یکی از یارانه ها میگه یکی از تعزیرات یکی از گارانتی اصلی و ...
یعنی حالا که گوشی به صورت رسمی با ورژن فریم ویر نهایی وارد بازار شده کسی نیست که عملا تستش کنه و از زیر و بم این گوشی خبری بده؟! چون مدل های هندزآن این گوشی همش تحت تست بود ه ونرم افزاراش ورژن های بتا بوند ائم از باروزر یا فریم ویرش! افسوس که الان کسی نیست! اونم دقیقا زمانی که واقعا نیاز اساسی به یه ریویو دیده میشه
دوستانی که از وایرلس تو گوشیشون استفاده میکنن تا حالا به invalid server name برنخوردند؟
دوستان این شخصی که چند وقت پیش آگهی فروش 740 داده بود حالا آگهی جدید 530 داده!
بنده بهش ایمیل دادم و میگه همه رنگشم موجوده، کسی تا حالا از ایشون خرید کره؟
ایشون چندین آکهی فروش در زمینه iPhone4 ، N8 و چندین گوشی دیگه دادن، آیا قابل اطمینانه؟
سلامنقل قول:
اولا گوشی جدید مبارکت باشه.
دوم:در رابطه با پیغامی که گوشیت میده اگر مودمت را به صورت دستی استفاده میکنی باید به حالت اتوماتیک تغیرش بدی و بعد یه بار مودمت را خاموش و روشن کنی.بعد تو قسمت تنظیمات مودمت یه رمز اختصاص داده شده که برای اینکه کسی نتونه از وایرلس تو استفاده کنه.این رمز را باید موقعی که با موبایل میخواهی کار کنی تو قسمت تنظیمات وایرلس موبایلت وارد کنی تا بتونی به اینترنت وصل بشی.
فکر کنم راه حلش این باشه.
مرسی اونم به شکل زیاد.
راستش اینترنته من به شکل adsl lan هستش پس ipv4 نمیتونه تو حالت اتوماتیک باشه(فکر میکنم منظورت همین بود) تو این چند روز من
کل اینترنت زیر رو کردم یکی میگه اشکال از گوشی های نوکیات یکی دیگه یه اموزشایی داده ملت رو راحت کرده بود البته به درد من نخورد
حالا اگه از دوستان کسی رو مشیناسید یا تاپیک مخصوصی هست معرفی کنید.حتما,لازمه شدید
در مورد دوربین این بگم واقعا روش حرفی نیست.در مورد اون مقایسه ها تو تاپیک قبلی یادتون میاد؟ کاملا واقعیت دارند ولی
نوکیا تو camera school رسما اعلام میکنه که این گوشی طبیعی ترین عکس ممکن رو تحویل شما میده.
اون خوش رنگیه الکی تو بقیه گوشیا حاصل بازی کردن اتومات با , color,contrast هستش که اونجا همه رو اموزش میده.
با اینکار عکسا واقعا خوشکلتر:31: میشن.من بیشتر حال میکنم خودم دست کاری کنم عکس رو؛ اینم بگم که ان8 قابلیت اتومات کردن
اینارو هم تو خوده عکاسی وهم photo editor داره.
حالا کودوم یکی با حالتره.به شما توصیه میکنم حتما یه سری به اونجا بزنید!
سلام
دوستانی که گوشی N8 را خریدن میشه درباره مقاومت بدنه و صفحه نمایش و درباره ی سخت افزار این گوشی نظر خودشون را بدهند مثلا میزان ramو cpu این گوشی کافی است؟
به نظر من گوشی یه کندی داره که اصلا اونطور که شما فکر کنی اذیت کننده نیست.فقط به اپدیت نیاز داره وقتی با گوشی کار میکنی کاملا احساسش میکنی.
از نظر سخت افزاری کاملا کامله:31:
راستش روز اول چون نمیتونستم از وایرلس خونه استفاده کنم داشتم پشیمون میشدم که چرا hd رو نگرفتم
ولی حالا دارم عاشقش میشم چون فقط کافیه قله دوربینش دستت بیاد مثل من تو یه روز200 عکس بگیری
نگید دوربین ندیدست چون واقعا لذت داره:31:
بازم اگه میتونید درباره ی invalid server name کمک کنید تا دیگه بترکونمش
یه سوال داشتم از n8 داران
اینکه این گوشی mkv رو کامل ساپورت میکنه؟امتحان کردین؟
بچه ها قيمت اين گوشي بازم 450 تمنه؟يا اصلا اين نيست قيمتش؟
بله کاملا ساپرت میکنه بابیتریت بسیار بالا و 720p
آخرین قیمت 690 بی گارانتی و 790 با گارانتی اعلام شده بود :46:نقل قول:
پ.ن: astaragg جان مبارکت باشه
مرسی،ممنونmehdi_brg
منکه این فیلمایی که دانلود میکنمو از داخله فلش مموری پخش میکنم البته بعضی موقع ها فقط صدا پخش میشه
دوستان با n8
وقتی یک پیام رو send میکنید، و بلافاصله بخواهید وارد قسمت های دیگه گوشی بشید (در حالی که پیام در حال سند شدنه) آیا گوشی یه حالت هنگ مانندی پیدا میکنه ؟ یا از این نظر مشکلی نداره ؟!
خواستم این چیزی که میگی امتحان کنم اتفاقی یه اس ام اس هم همزمان واسم اومد
نه همچین مشکلی من ندارم
منم یکی خریدم البته برا دوستم:31:
دبی بود قیمتش هم 661 بود.الان هم فکر کنم یکمی ارزون تر شده باشه
باو این گارانتی چیه تا 1 سال چه گوشی خراب میشه اصلا من که ندیدم تا 1 سال گوشی خراب بشه اونم....
مثل تی وی میمونه تا آخر عمرت برات میمونه پول جایه این گارانتی ندیدن:31:
یه سر به سایت gsmarena بزننقل قول:
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:28 PM ----------
سخنان هفته پیش ما را میگوید
اخه عزیز این گوشی که داری حرفش رو میزنی ربطی به این تاپیک نداره!نقل قول:
زحمتی بکش تاپیک مخصوص خودشو را بنداز
کسی میتونه درباره ی gpsتوضیح بده؟
چطور میشه نقشه ی شهر های مختلف رو بدست اورد؟
مگه OVI maps روش نداره ؟!نقل قول:
یا براش نیست ؟
چرا هست ولی رو نقشه ی مثلا گرگان نیست
کامل نقطه رو نشون میده ولی رو یه......
نقشه می خواد دیگه:31:
ovi map نفشه همه ی شهر های ایران رو ندارهنقل قول:
فعلا نقشه کلان شهر هایی مثل
تهران و اصفهان شیراز و مشهد و کرمانشاه و تبریز رو داره
برای شهر های کوچیک باید اسمارت کام نصب کنین
در مورد دانلود نقشه ها هم اگه میخوای میتونی فایلشون آفلاین دانلود کنی تو cities folder
ممس مموری یا مموری کارت کپی کنی
یا با استفاده از گزینه go online و اینترنت(اگه وایرلس باشه که چه بهتر) وارد نقشه بشی
و هر جا رو که زوم کنی و نقشه نداشته باشه
همون موقع دانلود کمی (من خودم این کار رو انجام دادم)
ضمنا نفشه هاش 3 مدل داره که نقشه توپوگرافی و عکس هوایی همراهش هست