بنده پنج شنبه گذشته با قیمت 323 تومان خریدم :5:
Printable View
بنده پنج شنبه گذشته با قیمت 323 تومان خریدم :5:
با افکت ها و اکولایزر ها ور برو ببین چه حالتی رو میپسندینقل قول:
من افکت رو میذارم رو تقویت باس و اکولایزر رو بعضی وقتا کلاسیک بعضی وقتا لایو و راک
درضمن.. هدست موجود در پک گوشی کاملا حرفه ایه و توصیه میکنم از همون استفاده کنید
از کجا با این قیمت خریدین؟گارانتی داشت؟نقل قول:
----
سامسونگ هم خیلی وقته گوشی تاپ بادا معرفی نکرده.شاید کلا بادا رو میخاد کنار بذاره:41:
مدلهاي با گارانتي ، تو جعبه شون كيف چرمي هست ؟
اره دوست عزیزنقل قول:
---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:20 PM ----------
ممنون دوست عزیز از اینکه جواب دادیدنقل قول:
شما هم چنین مشکلی دارید
اخه من گوشی رو با گارانتی گرفتم و هر مشکلی داشته باشه پسش میدم
ولی من همه چیز رو میزارم رو نورمال ولی مشکلداره شما همیه امتحانی بکن و خبر بده
دوستان bada 2 کی میاد؟؟
و اینکه میشه مشکل رستارت شدن گوشی توسط اپرا مینی رو برطرف کرد؟؟
فکر کنم بادا2 اواخر تابستان بیاد....بعدش اونم یه باگ حساب میشه که فکر کنم با عوض کردن فریمورت حل بشه دقیقا نمیدونم.
دوستدار شما یاشار
گارانتی که الکی ه :31: از طبقه ی 6 علائدیننقل قول:
ساسونگ به شدت داره از بادا حمایت میکنه :46:
تشکر فراوان از ماکان جون:40::40::40::11:
بچه ها منم طبق اموزش کامل و بی نقص ماکان جون تونستم گوشیمو ه ک کنم(کمتر از 1 دقیقه)...
الان دارم بازی های باگرافیک مثل asphalt و assassins creed وZombie infection و... اجرا میکنم بدون نت:18:
تازه فهمیدم این گوشی چیه همون طوری که میدونستید میخواستم بفروشمش ولی امروز فردا میکردم که شاید ه ک بشه...تنها عیب این گوشی همین بود که حل شد به همه پیشنهاد میکن که ه ک کنند.
بعد یه سوال من hero of sparta 2 رو روی IrelandGuide اسپوف کردم وسطش میپره بیرون چرااااا؟
بعد به نظرتون بالاترین گرافیک بازی توی بادا برای کدوم بازیه؟
دوستدار شما یاشار
قربان شما!!خواهش می کنم!!بابا منم الان یه ماهه میگم اینقد نگین این گوشی ه ک نشده و برنامه و بازی های پولی روش اجرا نمیشه.اینم روش ه ک دیگه چی می خواین؟نقل قول:
آقا یاشار شما که تو موبایلستان عضوین این روش رو اونجا هم بگین بلکه یه جماعت ویو 2 دار بتونن گوشی هاشون رو ه ک کنن و نهایت لذت رو ببرن.در مورد بازی ها هم من خودم با چندین بازی مشکل دارم.با اینکه قبل بازی همه ی ویجت ها رو می بندم و کلاس مموری هم 4 هستش ولی مثلا تو بازی gangstar و تو دموهاش گوشی یه دقیقه ای فکر می کنه و فریز میشه بعد دوباره راه میفته یا تو بازی بروس لی گاهی پیغام کمبود حافظه میده و یهویی میپره بیرون.فکر کنم به خاطر اسپوف کردن این بازی هاست وگرنه اصل این بازی ها رو اگه بخرین و رو گوشی بریزین این مشکلات پیش نمیاد. و دیگه اینکه سعی کنید از برنامه ی applist برای اسپوف استفاده کنید. در مورد با کیفیت ترین هم من همه ی بازی ها رو امتحان نکردم.اتفاقا من با بازی های ساده ای مثل نینجا فروت و یا hoops بیشتر سرگرم میشم تا بازی های حجیم ولی وقتی بازی هایی مثل spiderman حجمی برابر 520 مگ دارن یا بازی settler حجمی نزدیک 700 مگ داره:18: خودتون دیگه ببینید چی چی هستن!!
سلام اقا ماکان حالا اگر بعد ه...ک اگر ماخواستیم از فریم ور قبلی استفاده کنم یعنی مال خود کارخونه ایا راهی هست ؟
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:41 AM ----------
سلام اپز چیه و چطور اپدیت میشه ؟ از تو سیستم کامیپتر یا گوشی ؟نقل قول:
اخه همش گوشی می خواد اپدیت بشه ولی نمی زارم یعنی وقتی توگوشی میرم تو سایت سامسونگ app بهم گیر میده باید اپدیت شه ؟
Wave II سرعت لود صفحات درweb browser ش چه طوریه (در مقایسه با آیفن با گلکسی). آیا در خود براوزر فلش رو نشون میده؟
2. این مشکل not enough memory هنوزم تو این گوشی وجود داره؟:13:
3. مشکل نصب اپرا برطرف شده یا نه ؟
سلام دوستان یه سوال دیگه این اپرا مینی جاوا هستش چون که کیفیت نوشته هاش پایین هستش
مقایسه نکردم ولی باید مثل گلکسی باشه چون سخت افزارشون یکیهنقل قول:
سرعت برازر گوشی خیلی خوبه ولی من از اپرا استفاده میکنم چون هم خیلی خیلی سریعه (خیلی سریعه :31: ) هم اعتبار کمتر
مصرف میکنه
اینی که گفتید به عنوان "مشکل" در گوشی وجود نداره! شاید ماهی یه بار اینو بگه که تو اکثر گوشی هایی که مولتی تسک دارن، اوضاع خیلی بدتره!
کدوم مشکل؟ :31: من که مشکلی ندارم و الان دارم با اپرا این پست رو میدم :31:
اصولا خیلی کم میشینم پا کامپیوتر.. بیشتر با گوشی میرم اینترنت..
آره همونه! نذار آپدیت بشهنقل قول:
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:52 PM ----------
در مورد سوال دومت، آره جاواس
نحوه افزایش کیفیت رو هم صفحات قبل گفتیم..
تو قسمت برنامه ها برو تو ستینگ و تیک fit to screen رو بردار
ممنون از توضیحات،نقل قول:
1. اما یادت رفت درباره فلش در browser توضیح بدی...! :20:
2. مشکلی که گفتم رو تویه یه video review دیدم که طرف بعد از اینکه 4-5 تا widget باز می کرد اون ویجتی که مال تغییر background بود پیغام not enough memory میداد. :41: البته تو همون ویدیو طرف از browser هم خیلی شاکی بود...:41:. اگه لطف کنی این ویدیو رو ببینی و نظرت دربارش بگی واقعا ممنون می شم...:46: (اگه خواستی می تونی از تو گوشیتم ببینش.!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) اینم لینکش:
Samsung S8530 Wave II review
کد:http://www.youtube.com/watch?v=qpNYjYzUYWs
حوالی دقیقه 5 ---> مشکل memory
حوالی دقیقه 9:30 ---> browser
چرا نباید اپدیت بشه ؟نقل قول:
تا از گوشی میرم داخل سامسونگ (ایکون مخصوص ) فوری میره برای دانلود
درمورد فلش، برازر گوشی کاملا ساپورت میکنه فلش رونقل قول:
ولی اپرا فلش های متحرک رو ساکن نشون میده
درمورد اون پیام، من همین الان ده صفحه ویجت باز کردم اون ارور رو نداد..
این فیلم رو منم دیده بودم
به فیلمها زیاد نمیشه اعتماد کرد
مثلا تو یه فیلم دیدم یارو میگفت یه عیبی که داره اینه که وقتی مثلا تو منو صفحه رو قفل میکنیم، بعد از باز کردن، صفحه ی اصلی رو میاره بجای منو
که الان برای من اینجور نیست
این اشکالات احتمالا مربوطه به گوشی های آزمایشی و فریمور های اولیه..
---------- Post added at 09:45 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
خب اگه آپدیت کنی باید قید بازی هکک شده رو بزنینقل قول:
برا شما رو نمیدونم.. ولی برا من "بلافاصله" نمیاد.. وقت برای اجرای بازی هکک شده دارم..
آقا دوتا سوال چجوري ميشه از صفحه نمايش عكس انداخت ؟ و اينكه راهي واسه hide يا قفل عكس و فيلم هست؟
برای عکس، کلید منو رو به همراه کلید قفل، بگیریدنقل قول:
برای قفل برید تو ستینگ پیداش میکنید
برای مخفی کردن میتونید از برنامه های اکسپلورر که موجوده استفاده کنید
خوب من و یکی از دوستام رفیتیم گوشی خریدیم اون گلگسی گرفت و من هم ویونقل قول:
و الان تو صفحه باز کردن و این جور چیز ها هیچ فرقی نداریم منظورم اینترنت بوید
مشکل not enough memory بیشتر برای خراب بودن خود نرم افزار و یا برای فریمور قدیمی گوشی بید
من الان فقط یک چیزی تو گشیم دارم که این ارور رو می ده doodlesoccer همین تا الان هم خیلی نرم افزار بازی دانلود کردم فقط با این این مشکل رو داشتم
من با نصب اپرا هیچ مشکلی نداشتم فقط گه گاهی ماهی یک بار می پره بیرون که بعضی ها می گن برای فریمور و بعضی می گن برای اپرا بید من اپرا های زیادی نصب کردم ولی باز می توانم بگم می پره بیرون نه اینکه صفحه عادی باز کنی بپره بیرون مثلا این سایت ها و هر جایی دیگه رو راحت می ره و مشکلی نداره من فقط وقتی عکس های پر حجم می آیم باز کنم می پره بیرون
سلام به همگی.نم نم مثل اینکه باید رفت این گوشی رو خرید.این مشکلات مسخره مثل فضای کم مسیج(500پارت) و بقیه که تو جت بود تو این برطرف شده؟
دوستان یه سوال دیگه...:20: اگه می شه یکی کامل توضیح بده که وضعیت نصب نرم افزار و بازی روی این گوشی چه جوریه؟ ::
1. آیا امکان خرید بازی و نرم افزار از store های دیگه مثل United Kingdom وجود داره؟ ( با v...n و ...)
2. در صورت مثبت بودن جواب سوال 1، آیا در صورت نصب قانونی نرم افزار ها و بازی ها، باز هم باید موقع اجرای آن ها به اینترنت متصل بود؟
3. اسپوف کردن یعنی چه؟ و آیا بازی های اسپوف شده هم موقع اجرا به اینترنت نیاز دارند؟
4. برای اسپوف کردن حتما باید firmware گوشی رو عوض کرد؟ و آیا بعد از این کار (عوض کردن firmware ) دیگه امکان آپدیت کردن معمولی اون وجود ندارد؟؟
ببخشید که یه خورده زیاد شد...:31:
توي Review هاي خارجي خوندم كه نوشته بود محدوديت 1000 پيام داره.نقل قول:
ماشالا سوالاتتون خیلی زیاده ،31: منم متاسفانه با گوشی دارم تایپ میکنم و نمیتونم کامل جواب بدمنقل قول:
سوال اول مثبته درصورتی که حساب بین المللی داشته باشید
ولی نگران نباشید.. به زودی مارکت ایران هم قابلیت خرید از طریق کارت بانک شتاب رو پیدا میکنه (اولین سیستم عامل که مارکتش به صورت کامل در ایران در دسترسه همین بادا خواهد بود :31:
درصورت خرید قانونی نیازی به اینترنت نیس.. مث برنامه های مجانی اجرا میشه
اسپوف کردن به طور خلاصه همون هکک کردن یا جایگزین کردن بازی پولی با بازی مجانیه
خیر.. با فریمور فابریک به راحتی میشه اسپوف کرد
و البته برای اجرای برنامه ی هکک شده به اینرنت برای لانچ نیاز داره
یواش یواش دارم به این بادا علاقه مند میشم....هر روز بهتر دیروز....:20:
هر روز داره به تعداد برنامه ها و بازی های بادا اضافه میشه :46: و جالب اینه که اکثر برنامه هاش رایگان ه !:18:نقل قول:
سلام يه سوال من samsungapps گوشيمو آپديت كردم (ديگه لانچ نمياد) راهي هس كه برگردونمش به حالت قبل ؟
بله
درصورتی که فلش کنید قابل بازگشته.. اگه قصد فلش داشتید، بهتره فریمور ترکیبی رو بریزید چون هم راحت تره هم دیگه بازیا بدون دردسر اجرا میشه
هموني كه فارسي نداره ديگه ؟ تو اون فريمور فقط اس فارسي مشكل داره يا فايلاي word و pdf هم فارسي نمياد يه سوال ديگه اينكه من تا حالا فلش نكردم به نظر شما سخته ؟ كلا چقد طول ميكشه ؟ با نهايت تشكر
اره همونه اشتباه نکن وقتی فایل فارسی رو باز کنی قشنگ نشون میده ولی نمیتونی بنویسی:41:
فلش کردنم خیلی سادست...........
دوستدار شما یاشار
با عرض سلام و تشکر 3 تا سوال داشتم اگه ابتدایی یا تکراری بود عذر خواهی می کنم :
1- برای ثبت نام در samsung apps فرقی داره با برنامه kies اینکارو انجام بدیم یا از طریق مرورگر و سایت سامسونگ ؟ در ضمن گوشی باید وصل باشه یا نیازی نیست؟
2- اگر با گوشی متصل به kies با کشور انگلیس ثبت نام کنیم می شه دوباره با همون گوشی و یک ایمیل دیگه با کشور کره ثبت نام کرد یا IMEI رو چک می کنه و قبول نمی کنه؟
3- وقتی می خوام با کشور کره بدون اتصال گوشی ثبت نام کنم یک گزینه ای میاد به نام
resident registration number که هر عددی رو میزنم چک می کنه و ارور می ده و قبول نمی کنه به نظرتون راهش چیه ؟
البته هدفم از همه این کارها اینه که برنامه های free بیشتری برای ویو II دانلود کنم با تشکر فراوان.
سلام شارژ اوليه اين گوشي چقدر بايد باشه؟؟؟؟؟؟
چه تفاوتی بین گارنتی اصلی با سایر گارانتی های موجود در بازار در گوشی II wave وجود دارد
با عرض سلام به همه دوستان
آیا ویجتها در این گوشی مشکل خاصی دارند ؟ وقتی از ویجت قرآن استفاده می کنم گوشی ریست می شه بنظرتون مشکل خاصی هست یا طبیعیه؟
به دلیل عدم سازگاری آن ویجت با فریمور گوشی شما ، باعث ریست شدن آن می شود:13:نقل قول:
وقتی خالی شد 8 ساعت...نقل قول:
سلام شارژ اوليه اين گوشي چقدر بايد باشه؟؟؟؟؟؟
ببین عزیز گارانتی تو ایران معنی نداره ولی بهترین گارانتی همین مایکروتله که وقتی گوشیت به فلش و اپدیت و ... نیاز داشت مجانی برات انجام میده ولی بدون گارانتی بگیر(نظر شخصی)نقل قول:
چه تفاوتی بین گارنتی اصلی با سایر گارانتی های موجود در بازار در گوشی II wave وجود دارد[/
دوستدار شما یاشار
سلام.دوستان یه سوال داشتم میخواستم بدونم کسانی که ویو 2 دارن در حال حاضر نبود چه برنامه ای تو گوشی اذیت میکنه؟بین گلکسی و ویو 2 موندم!
من با بادا مشکلی ندارم تنها مشکلم ه ک نشدنش بود که اونم حل شد.
ولی ازونایی هستی که هر روز نرم افزار نصب میکنی و... اندروید بگیری بهتره چون هنوز به پختگی اندروید نرسیده...
تازه بادا2 بیاد کولاک میکنه...:46:
دوستدار شما یاشار
اااا ه ک شده wave2 ؟
دوتان برنامه ای برای استفاده از یاهوو مسنجر برای بادا نیست؟