توی فایل style اون قسمتی که منو تعریف کردید ... این دوتا رو اضافه کنیدنقل قول:
Float :left
display: block
Printable View
توی فایل style اون قسمتی که منو تعریف کردید ... این دوتا رو اضافه کنیدنقل قول:
Float :left
display: block
آقا من میخوام با Jscript یه فایل XML بسازم، فایل روی دستگاه کاربر یا حداقل اطلاعاتی رو به یه فایل XML اضافه کنم چطوری میشه این کار رو کرد؟ مرسی.
ایییی بااااابااااا ببخشید اشتباه اینجا پست دادم .... لعنت به این opera tabs
ببخشید
پست خذف شد .
سلام نیما
من که هنوز نخمندمش ولی فکر کنم خیلی جامع باشه ازت ممنونم
فعلا
سلام
من کد ایجاد صفحات برای بلاگفا رو می خواستم ، یعنی پایین وبلاگ تعداد صفحات رو نشون بده ممنون میشم اگه بذارید
سلام.
من تازه کار طراحی شروع کردم. لطفا یه صفحه ی ساده وب رو معرفی کنید تا برای شروع از اون استفائه کنم.
ممنون.
سلام دوستان
من با نرم افزار Sothink DHTML Menu 9 برای سایتم منو ساختم ولی وقتی می برمش تو فرانت پبج باید encoding رو تنظیم کنم تو arabic تا بتونم فونتشو بخونم. (تنظیمات مربوط به encoding نرم افزار Sothink تغییر دادم ولی فرقی نکرد)
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
چطور مي توان يك كنترل يا هر چيزه ديگه اي رو دقيقاً در يك مكان مشخص از صفحه قرار داد منظورم يه چيزي مثله ست كردن x,y در برنامه نويسي ؟
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان عزیز ؛
یه سوال از خدمتتون داشتم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمائین البته به صورت مبتدیانه !
من با نرم افزار Coffe Cup Web Form Builder یک فرم طراحی کردم ، ولی روش راست چین کردن فیلدهای اون ( قسمت های input ) رو بلد نیستم :
فایل XML :
صفحه نمایش فرم یا فایل html :کد:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<form url="test.php"
window="_self"
method="POST"
fontname="MS Sans Serif"
width="350"
height="491"
bkcolor="0xD9ECFF"
transparent="f"
fontcolor="0x000000"
outlinecolor="0xFFFFFF"
themecolor="0x99CCFF"
fontcolor2="#000000"
bkcolor2="#FFFFFF"
includeresults="false"
emailuser="false"
verifymessage="The e-mail address you entered does not match!"
reqmessage="اطلاعات تمامي فيلدها را وارد نمائيد"
invalidemailmsg="آدرس ايميل معتبري را وارد نمائيد"
transition="0"
autoresponseincluderesults="f"
autoresponseaddtotop="f"
usephp="true"
disableclicktoactiveprompt="true"
extensions="*.txt;*.gif;*.jpg;*.jpeg;*.zip;*.doc;*.png;*.pdf;*.rtf;*.html;*.docx;*.xslx"
>
<hidden
name="subject"
value=""
></hidden>
<textinput
name="My Input Box 1"
x="24"
y="2"
w="301"
h="22"
initvalue=""
maxchars="25"
bkcolor="0xD5DDEA"
fontname="Arial"
fontcolor="0x000000"
editable="false"
>
</textinput>
<textinput
name="Name"
x="100"
y="49"
w="200"
h="22"
initvalue=""
maxchars="25"
bkcolor="0xFFFFFF"
fontname="Tahoma"
fontcolor="0x000000"
required="true"
editable="true"
>
</textinput>
<textinput
name="Email"
x="47"
y="100"
w="252"
h="22"
initvalue=""
maxchars="25"
bkcolor="0xFFFFFF"
fontname="Arial"
fontcolor="0x000000"
required="true"
emailbox="true"
editable="true"
restrict="email"
>
</textinput>
<textinput
name="Subject"
x="99"
y="152"
w="201"
h="22"
initvalue=""
maxchars="25"
bkcolor="0xFFFFFF"
fontname="Tahoma"
fontcolor="0x000000"
required="true"
editable="true"
>
</textinput>
<textarea
name="Massage"
x="100"
y="200"
w="199"
h="124"
initvalue=""
wordwrap="true"
required="true"
editable="true"
bkcolor="0xFFFFFF"
fontsize="12"
fontname="Tahoma"
fontcolor="0x000000"
></textarea>
<submitbutton
name="Submit Button"
x="199"
y="464"
w="100"
h="20"
label="ارسال"
fontname="Tahoma"
fontcolor="0x000000"
fontsize="12"
></submitbutton>
<label
name="My Text 1"
x="142"
y="3"
w="67"
h="16"
text="تماس با ما"
fontbold="bold"
fontname="Tahoma"
fontcolor="0x000000"
fontsize="13"
></label>
<label
name="My Text 2"
x="278"
y="29"
w="20"
h="16"
text="نام"
fontname="Tahoma"
fontcolor="0x000000"
fontsize="13"
></label>
<label
name="My Text 3"
x="139"
y="79"
w="159"
h="16"
text="آدرس پست الکترونيکي شما"
fontname="Tahoma"
fontcolor="0x000000"
fontsize="13"
></label>
<label
name="My Text 4"
x="258"
y="128"
w="41"
h="16"
text="موضوع"
fontname="Tahoma"
fontcolor="0x000000"
fontsize="13"
></label>
<label
name="My Text 5"
x="274"
y="177"
w="25"
h="16"
text="پيام"
fontname="Tahoma"
fontcolor="0x000000"
fontsize="13"
></label>
<label
name="My Text 6"
x="237"
y="330"
w="63"
h="16"
text="آنتي اسپم"
fontname="Tahoma"
fontcolor="0x000000"
fontsize="13"
></label>
<captcha
name="My Captcha 1"
x="166"
y="351"
w="133"
h="100"
text="Enter Key Here:"
fnt="Arial"
fntclr="0x000000"
fntsize="11"
bkbdrcolor="0x000000"
bkfillclr="0xFFFFFF"
bkdobdr="t"
bkbdrsolid="t"
bkdobk="t"
bkfillalpha="100"
message="Incorrect key!"
></captcha>
</form>
تمام فایل های فرم در یک فایل زیپ :کد:<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" /></head>
<body bgcolor="#FFFFFF"><center>
<script type="text/javascript" src="swfobject.js"></script><div id="CC4589843">Form Object</div><script type="text/javascript">var so = new SWFObject("test.swf", "test.xml", "350", "491", "7,0,0,0", "#ffffff");so.addParam("classid", "clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000");so.addParam("quality", "high");so.addParam("scale", "noscale");so.addParam("salign", "lt");so.addParam("FlashVars", "xmlfile=test.xml&w=350&h=491");so.write("CC4589843");</script>
</center></body></html>
با تشکر فروان :11:کد:http://mayadl.com/chemist/test.zip
سلام
من یه سایت با front page طراحی کردم حالا می خام توی یه فضای رایگان امتحانش کنم
باید چکار کنم
سلامنقل قول:
دوست عزیز من این کد رو ندارم ، ضمناً بعید می دونم سوال شما ربطی به این تاپیک داشته باشه.
ارادتمند شما
نیما احدی
---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
سلام دوست من ؛نقل قول:
اگر این آموزش رو از ابتدا مطالعه کنید ، در همان اوایل آموزش خواهید توانست خودتان یک صفحه ی ساده ی وب را تولید کنید.
ارادتمند شما
نیما احدی
---------- Post added at 10:57 AM ---------- Previous post was at 10:56 AM ----------
سلامنقل قول:
دوست عزیز برای سوالهای متفرقه و خارج از بحث این تاپیک ، یک موضوع جدید باز کنید.
ارادتمند شما
نیما احدی
سلام دوست من ؛نقل قول:
کنترل ها در زبان HTML کمی ساده و محدود هستند، اما می توان با بهره مندی از کدهای جاوا اسکریپت کنترلهایی پیچیده تر از کنترلهای اصلی این زبان به آن اضافه نمود.
پیشنهاد می کنم در کنار زبان HTML با CSS و جاوااسکریپت نیز آشنایی پیدا کنید. چون این دو زبان به شما کمک می کند تا از یک صفحه ی ساده ی HTML چیزی بیشتر بسازید.
ارادتمند شما
نیما احدی
من يه فايل فلش دارم ميخوام واسه قالب سايت بذارم هيچ كدي هم ندارم فقط فايل هست (سايت فلش درست كنم) بايد چه كار كنم؟!:10:
مطالبتون عالیه
مرسی
من خیلی گشتم تا بالاخره این مطالبو پیدا کردم
شدیدا مرسی
یک سوال داشتم نمیدونم مربوط به این بخش میشه یا داینامیک؟!:41:چطوری میشه در یک صفحه وب با تایپ کردن به یک صفحه دیگه لینک کنیم؟ مثلا در نوار جستجو اسم یک فیلم رو تایپ کنیم و بجای نتیجه مستقیم عکس رو جلد فیلم رو نمایش بده؟؟
سلام و خسته نباشید
صفحات سایت رو چطوری طراحی کنیم که وقتی اون رو با هر مرورگری باز کردیم درست باز بشه و قاطی نشه؟
ممنون
کسی طراح خوب برای درست کردن یه ساین سراغ نداره؟سایت یه شرکت
سایز و جزئیات را بدین تا کد لازم را بهتون بدم:46:نقل قول:
باید همزمان با مراحل طراحی در مرورگرهای مختلف مخصوصا fire fox و ie 6 تست کنید تا مشکلی داشت فیکس کنید:46:نقل قول:
برادر چیزی که زیاده طراحه خوبهنقل قول:
نمونه کارهای هر کدوم رو ببینید میفهمید چند مرده حلاجه:46:
سلام
من html بلدم
حالا میخوام برم سراغ یک زبان دیگه
ولی نمیدونم php,asp.net,ajax
کدو رو برای یاد گرفتن انتخاب کنم.کدوم یکی بهتره و بیشتر استفاده میشه؟
ایا زبان دیگه ای برای برنامه نویسی وب هست که بر اینها ارجح باشه؟
ممنون
سلامنقل قول:
اگر Html بلدید اول سی کنید Java script و Css یاد بگیرید و بعد سراغ Php Mysql در کناش می تونید تکنولوژی Ajax هم یاد بگیرید
این روی تجربه گفتم
نقل قول:
سلام
ممنون از بابت راهنماییتون
چه همه باید یادبگیرم:18:
مرسی مرسی
سلام دوستان عزیز یکم گیج شدم که کجا سوالم رو مطرح کنم اگر جوابمو بدید ممنون میشم.
یه سایتی عضو هستم که تو قسمت پروفایل مخصوص خودم میشه تغغیراتی رو ایجاد کرد واز کدهای css باید استفاده بشه،اگر بتو نید چندتا کد جالب که بتونم ضاهر پروفایلم رو تغغیر بدم در اختیارم بذارید ممنون میشم
یه سری کد مثل تغغیر شکل موس یا انداختن وال پیپر
دوستان یه سر به اینجا بزنید لطفا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=435394
سلام.
دوستان عزیز من قبلا وب سایت طراحی کرده ام! زمانی که DreamWeaver برای شرکت Macromedia بود! الان فکر کنم برای شرکت Adobe هستش!
که اون موقعه با فرمت html صفحه هارو طراحی کردم! و داخل سایت آپلود کردم!
می خواستم بدونم که این php و asp.net زبان برنامه نویسی برای چه کارهایی هستن؟! (یعنی در همون صفحات HTML از این زبان ها استفاده می کنند یا اینکه از اول باید فرمت صفحات asp باشه! ((( یکمی در این باره توضیح بدید و منو راهمایی کنید که اصلا با این زبان ها چیکار می کنن!؟
راستی در این برنامه ی Dream Weaver فارسی که تایپ می کردم برعکس می نوشت اما در صفحات وب درست نشون میداد!
می خواستم بدونم که چگونه میشه کاری کرد که در این برنامه بصورت عالی فارسی نوشت و از فونت های مختلف فارسی استفاده کرد؟!
سلام.
دوستان عزیز من قبلا وب سایت طراحی کرده ام! زمانی که DreamWeaver برای شرکت Macromedia بود! الان فکر کنم برای شرکت Adobe هستش!
که اون موقعه با فرمت html صفحه هارو طراحی کردم! و داخل سایت آپلود کردم!
می خواستم بدونم که این php و asp.net زبان برنامه نویسی برای چه کارهایی هستن؟! (یعنی در همون صفحات HTML از این زبان ها استفاده می کنند یا اینکه از اول باید فرمت صفحات asp باشه! ((( یکمی در این باره توضیح بدید و منو راهمایی کنید که اصلا با این زبان ها چیکار می کنن!؟
راستی در این برنامه ی Dream Weaver فارسی که تایپ می کردم برعکس می نوشت اما در صفحات وب درست نشون میداد!
می خواستم بدونم که چگونه میشه کاری کرد که در این برنامه بصورت عالی فارسی نوشت و از فونت های مختلف فارسی استفاده کرد؟!
سلام دوستان
من سایتم رو با نرم افزار WYSIWYG Web Builder 7 طراحی کردم و روی هاست هم پابلیش کردم از نرم افزار مدیریت محتوا هم استفاده نمی کنم ، اگر ممکنه راهنماییم کنیم چطور می تونم مطالبم رو آرشیو کنم و منو آرشیو رو هم تو سایتم استفاده کنم .
هاستی که من ازش استفاده می کنم : plesk
سلام
من بخام طراحي يا بگيرم بايد ازكجا شروع كنم؟
باسلام دوستان
من بعضی سایتارو توگوگل می بینم نصف صفحه سرچ رومی گیرن کلی حرس می خورم چراسایت من اینجوری نیست حالا عکساشونو می زارم ببینید اگه کسی بلده توگوگل اینکاروبکنه به من پیغام بده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان یه سوال برام پیش امده ؟؟؟؟
کسی میدونه ایا کدی وجود داره که صفحات سایت رو خیلی سریعتر باز کنه یهنی کسی که برای اولین بار به سایت مراجعه میکنه صفحه در هارد ذخیره بشه و برای بار دوم سایت با سرعت بالا باز بشه بعضی سایتها هستند که وقتی به اینترنت هم وصل نستی صفحه اون باز میشه ؟؟؟؟
چنین کدی وجود نداره. مگر اینکه وقتی کاربر اومد بهش یه لینک دانلود فرستاده بشه که توش صفحات وبلاگ یا سایت باشه که اگر صفحه سمت سرور باشه نمیشه!
یه چیز هم درون همه ی مرورگر ها هست به نام کش، (cash) که قسمتی از سایت ها رو ذخیره می کنه و به لود شدن سریع تر صفحات کمک می کنه.
دوستان من یه سوال دارم که نمی دونم باید اینجا مطرح کنم یا نه .
من می خوام یه زیر سایت برای سایت شرکتم طراحی کنم ، ولی نمیدونم یک زیرسایت از چه قسمت هایی تشکیل میشه .
اگه کمک کنید ممنون میشم.
منظورتون ساب دومین هست؟نقل قول:
یعنی مثلا ادرس سایت شما siteshoma.com هست و شما میخواهید sub.shiteshoma.com باز کنید؟
سلام بر دوستان طراح وب
من رشتم مهندسي مكانيكه ولي به طراحي وب سايت خيلي علاقه دارم
مي خواستم ببينم دوستاني كه تجربه دارن بگن من با خوندن متوسط ميتونم يكساله html و css و javascript رو ياد بگيرم و بتونم رسما سايت طراحي كنم؟
سلام دوست عزيزنقل قول:
يك سال زياد هم هست.html و css سه ماه هم طول نمي كشه با همه مخلفاتش:27:
البته بايد مفيد بخوني.پيشنهاد مي كنم يه زبان برنامه نويسي سمت سرور هم ياد بگيريد.البته با همينايي كه گفتين ميشه سايت طراحي كرد.
سلام . سوالی داشتم از دوستان عزیزی که در رابطه با طراحی صفحات وب تجربه کافی داشته اند و زمانی هم مثل ما میخواستن تازه شروع کنن . شروع کار مسلما با HTML و بعد CSS هست . بعد یه زبان برنامه نویسی مثل PHP و ASP.NET . میخوام بدونم این آموزشهایی که تو فروشگاه پی سی وردلد هست در رابطه با این زبانها و همچنین استفاده از برنامه DREAMWEAVER رو کسی استفاده کرده ازشون و خریده یا اینکه اون رو مناسب میدونه برای شروع کار ؟ . و اینکه میخوام همزمان با اینها نرم افزارهای گرافیکی شرکت ادوب رو کار کنم ( تمام محصولات ادوب نظیر نداره ) . این آموزش زبان اصلی فتوشاپ چطوره که 280 ساعته ؟
ممنون از دوستان
سلام دوست عزیز. من برای شروع html و css از این سی دی های آموزشی گرفتم. ماله شرکت پارسیان افزاره. خوبه آموزشش، من که رازی بودم. تو کمتر از 1 ماه یاد میگیری، همونطور که دوستمونم گفت تو کمتر از 3 ماه می تونی یه سایت بسازی. این سایتنقل قول:هم واسه آموزش خیلی عالیه، نیازی ام نیست که حتما انگلیسیت قوی باشه.کد:http://w3schools.com
موفق باشی
ممنون از پاسختون. میشناسم این سایت رو . این سایت هم قدم به قدم آموزش داده و قابل درک هست .نقل قول:
من دوست دارم سایتی داشته باشم شیک و حرفه ای باشه . به نظرتون برروی چه نرم افزاری های باید تسلط حرفه ای پیدا کنم ( گرافیکی و ... ) . مثلا سایت زیر رو ببنید :
یا سایت مایکروسافتکد:www.dreamworksanimation.com
جدي ميگيد يا داريد اميدواري مي ديد ...نقل قول:
تو همين سايت من خوندم طرف گفته بود دو سه سال كارته، الان بگردم مي تونم لينكش رو پيدا كنم. منم كه ديدم درسهاي مكانيكمم هست، مي خواستم بي خيالش بشم
الان اگه بخوام برنامه نويسي سمت سرور رو هم ياد بگيرم حدودا تا تابستو بعد ميتونم متخصص بشم؟
يعني همه طراحاي سايت كه حقوق خوبي هم دارن همه اطلاعاتشون رو توي فقط چند ماه بدست آوردن؟ اينجوري كه همه ميرن طراح سايت ميشن
من مكانيكي چهار سال بايست درس بخونم ببينم تهش چي در مياد.. با حقوق بخور نمير
جدي ميگم:46:نقل قول:
اگه براي درآمد مي خواي كه آره ، بايد بيشتر وقت صرف كني.
من بيشتر منظورم طراحي سايت براي خودت بود كه زياد وقت نمي خواد و با تمرين ياد مي گيري.
سلام
اگه میشه آموزش رو به صورت pdf در بیارین - لینک خرابه