اگه نسخه موبایل دارید از تنظیمات گزینه tracert mode رو فعال کنید رو صفحه حجم مصرفی نشون داده میشه.اگه نسخه سیستم دارید هم مسلما این گزینه باید وجود داشته باشهنقل قول:
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Printable View
اگه نسخه موبایل دارید از تنظیمات گزینه tracert mode رو فعال کنید رو صفحه حجم مصرفی نشون داده میشه.اگه نسخه سیستم دارید هم مسلما این گزینه باید وجود داشته باشهنقل قول:
ابتدا تماس صوتی رو برقرار و سپس. وب رو فعال کنید .اگه به محض فعال کردن تصویر دیس شد شرکت نتتون در اون ساعت خصوصا عصر ۵ باعث اختلال در تماس میشه.نقل قول:
سلام
من اینترنت 512 دارم
با اسکاسپمکالمه تصویری میکنم و با کامپیوتر
طرف مقابل تبلت داره و سرعت اینترنت اون 1 مگ
من کیفیت تصویرشو میشه گفت خوب دارم البته گاهی شطرنجی
ولی اون کامل شترنجی داره با وجود داشتن اینترنت 1 مگ
میخواستم بدونم چرا اینطوری میشه
سرعت رسیو من 150 هست و سند هم 100
ممنون میشم کمک کنید
در ضمن اتصال من همیشه زرد و قرمز
ولی برای طرف مقابل سفید
اگه نرم افزاری بهتر سراغ دارید بگید که کیفیت خوبی داشته باشه
ممنون میشم کمک کنید
سلام
تا چند ماه پیش کیفیت تماس تصویری هم بالا بود و هم اچ دی(720P)
ولی الانه کیفیت خیل اومده پاینن و اچ دی نیست تو مایه های 480P هستش
صفحه هم شطرنجی میشه و گاهی اوقات صدا بی کیفیت و دیر و زود و تیکه تیکه میشه
در ضمن از تمام پهنای بند هم استفاده نمیکنه سرعت دانلود و آپلود حدود 5KB/s هستش
جفتمون نتمون مخابرات 1 مگ و نیم مگ هستش
مرسی
متوجه نشدمنقل قول:
سلام به مدیران و دوستان عزیز
وقتی با اسکایپ یا وایبر یا هر مسنجر ی مکالمه صوتی انجام میدم من به وضوح صدای طرفو دارم اما صدای من برای اون مثل صدای غول:n02: یعنی خیلی بم و باریتم کند پخش میشه لب تاپم lg وکارت صدام realtec hd چه جوری درستش کنم در ضمن با هندزفری هم همینطوری مثل حالت میکروفون داخلی لب تاپ.تشکر
کسی نیسته:n04::n23::n28::n29:
سلام نتونستم صحفه ای را بخونم
چطور می تونم در اسکای عضو شوم و وارد برنامه شوم ممنون
سلام . مگه اسکایپ تو ایران کار میکنه ؟ یادمه یه نفر بهم گفت تخته شده
نه هنوز درشو گل نگرفتن:n02:نقل قول:
==================
سوال مهم:
کسی میدونه چطور میشه برای برقراری تماس تصویری از حداکثر پهنای باند استفاده کرد؟؟؟
من اینترنت 1مگ دارم ولی موقع چت تصویری حدود 5کیلوبایت برثانیه دانلود و آپلود میشه!!!
وضعیت تک کانکشن رو هم چک می کنم خوبه مثلا حدود 800کیلوبیت ولی موقع چت تصویری
انگار که با دایال آپ کانکت هستم!!!
سلام .فراموش نکنین که اینترنتِ ایران پیشرفته ترین و ضخیم ترین فیـلتـر دنیا رو داره و اطلاعات تا بیاد از اون بگذره شیش ماه طول میکشه :20:نقل قول:
سلام دوستان. من از طریق کامپیوتر دوستم با فرد دیگری چت کردم اما حالا که از کامپیوتر خودم وارد اسکایپم شدم نتوانستم پیام های رد و بدل شده در آن روز را مشاهده کنم. آیا دستور یا روش خاصی برای این کار وجود دارد و یا کلا نشدنی است؟ ممنون
سلام،
من اکانت اسکایپ رو قبلا با تلفن ساختم که skype name و پسورد رو برای ورود در برنامه موبایل استفاده می کنم. حالا می خوام با برنامه خود ویندوز 8.1 وارد بشم که Microsoft Account می خواد. برای ورود از طریق کامپیوتر چی کار باید بکنم؟
سلام بر دوستان
بنده از وایمکس ایرانسل استفاده میکنم و به تازگی انگار skype بر روی اون جواب نمیده از دوستانی که وایمکس ایرانسل دارن خواهشمندم اونا هم چک کنن ببینن همچین مشکلی دارن .
متاسفانه اسکایپ آرشیو نداره. اما امکان داره بعضی از گفتگوها در سایت ثبت بشه. باید بررسی کنید/ وارد سایت اسکایپ بشید و با وارد کردن اکانتتون ( به احتمال بسیار زیاد این امکانات در اکانت پریمیوم وجود داره)نقل قول:
نه دوست عزیز. شما روی سیستم اول باید اپلیکشن رو از سایت دانلود کنید. و 2 روش برای ورود به اکانت دارید . یکی اسکایپ اکانت و یکی ماکروسافت اکانتنقل قول:
شما بید در بخش Sign in قسمت Skype name را انتخاب کنید
من تا قبل عید وایمکس ایرانسل داشتم و استفاده کردم .مشکلی نیست. شما چک کنید مورد وصل نشدن چی هست. چه پیغامی میدهد تا مشکل را بررسی کنیم!نقل قول:
برای اطمینان میتونین از دوستانی که از وایمکس استفاده میکنن در این تاپیک سوال کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به دوستان
مشکل بنده با اسکایپ حل شد گویا فقط ساعاتی که سرعت پایین میاد وصل نمیشه.
در کل ممنون
با سلامwifi من وصله ولی وقتی میخوام تماس تصویری یا صوتی بگیرم تو قسمت کانکشن این خطا رو میده که سرعت اتصال شما مشخص نیست. و نمیتونم تماس بگیرم و تماسی هم واسم نمیاد.مشکل از سرعت اینترنته؟؟؟راه حلش چیه؟؟
با سلام و درود خدمت شما.
می خواستم بپرسم اگر شما ماهیانه 4 گیگ حجم اینترنتی داشته باشید،
اگر فردی مکالمه تصویری و صوتی روزانه داشته باشد، چه قدر از حجم اینترنتش کاسته میشه ؟
ممنونم.
شما اول یه تست از اینترنتتون بگیرین و سرعت دانلود و آپلود خودتون رو بررسی کنید.نقل قول:
بلا. کاملا به سرعت بستگی داره. ممکنه در حین تماس تصویری ارتباط به دلیل کم بودن سرعت قطع بشه. این موضوع برای ارتباط صوتی هم هست ( این مشکل برای اشتراک 1 مگی بعضی وقتها وجود داره)
به نظر من بهتر است شما یک برنامه ی مدیریت دانلود و آپلود بر روی سیستمون نصب کنید تا بتونین روی پهنای باندتون نظارت کنید.نقل قول:
من این برنامه را پیشنهاد میکنم. هم رایگان هست هم کار باهاش ساده هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل بستگی به سرعت اینترنتتون داره. اما احتمالا در هر تماس بین 30 تا 100 مگابایت حجم مورد نظر را استفاده میکند( که باز هم بسته به مدت زمان دارد)
توی یاهو مسنجر میشه وضعیت آفلاین و انلاین بودن رو مشخص کرد که اگه رو افلاین کلیک کنی برای همه افلاین میشی ولی اگه بخوای یه شخص خاصی تو رو افلاین ببینه روی اسم طرف راست کلیک میکنی و stealth settings و ... .
ایا میشه توی اسکایپ هم فقط یه شخص خاصی تورو افلاین ببینه؟؟
اگه میشه ممنون میشم بگین چطوری
مرسی
کسی نیست؟؟نقل قول:
مرسی
سلام ...
برای من یک اس ام اس اومده شمارش خیلی عجیب بود جست و جو کردم از اسکایپ بوده این اس ام اس یعنی یک نفر از اسکایپ فرستاده شمارش هم هر دفعه عوض میشه وقتی زنگ میزنم به خارجی یه چیزایی میگه که صداش خیلی بده نمیشه فهمید چی میگه ... آیا قابل پیگیری هست یا نه ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک اکانت اسکایپ حدود 2 ساله درست کردم اماچند وقتی که متوجه شدم بعضی از یوزر ها را همیشه انلاین نشون میده در صورتی که ان نیستند مثلا یک یوزر برای گوشی موبایل خودم ساختم ولی همیشه انلاینه یا یکی دیگه برای تبلت پسرم و همیشه انلاین نشون میده در حالی که ان نیست لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره کمک کنه خیلی ممنون
سلامنقل قول:
به حالت سبز پر هست یا فقط آرم با خط سبز؟
اگه اولی باشه احتملا خارج نشدین از اکانت یا دوستانتون آنلاین هستند.
دومی یعنی حالت آفلاین هست. برای شما علامت مخفی هم با این شکل کشیده.
اگر شما آنلاین هستید ، بهتره وارد سایت اسکایپ بشید از اون طریق بررسی کنید.
در حالت دوم طبیعی هست. یعنی اون اکانت آنلاین نیست. ( آیکن خط سبز تو خالی )
بسیار سپاسگزارم مشکلم حل شد.حق با شما بود.:n16::n16:
مرسی از دوستان که در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارند...نقل قول:
سلام . شماره ها رو تک تک با کلمه ی skype بزنین تو گوگل ببینین مردم در موردش چیزی نوشته اند ؟نقل قول:
سلام دوستان:n18:
چرا نمیشه به ایرانسل و رایتل با اسکایپ پیام داد؟؟ (اسکایپ شارژ دار با قابیلت تماس) فقط میشه باهاش به خط های همراه اول پیام داد !!! یعنی به همه میشه داد ولی فقط خطوط همراه اول پیامک هایی که براشون میفرستیم را دریافت میکنند !!
راه حلی هست ؟ :n13:
اسکایپ روی سرویس شاتل باز هست یا فیلتره؟
اطلاعات زیر رو ازطریق چندین نرم افزار کنترل پهنای باند به دست اوردم و بار ها چک کردم ، به عبارتی اعداد بالا هم شامل کل صدای اپلودی و دریافتی می باشند مشخصات نت من یک مگابایت سرعت دانلود متوسط 40 کیلوبایتنقل قول:
مکالمه صوتی با اسکایپ هر ساعت بین 31 الی 45 مگابایت هست که اگه سرعت پایین باشه همون 31 مگ کم میشه و اگه سرعت خوب باشه یشتر از 45 مگابایت مصرف نمیشه
البته share screen , send file هم در صورت اسفتاده به مگ مصرفی اضافه می کنه
مکالمه تصویری هر ساعت بین 400 مگ تا 460 مگابایت هست(اگه سرعت پایین باشه همون 400 مگ کم میشه و اگه سرعت خوب باشه یشتر از 460 مگابایت مصرف نمیشه)
بله منم همین مشکل رو دارم حالت عادی اینترنت سرعت خوبی دارد سرعتم یک مگابایت ولی خوب طبق قانون 8 به 1 ، سرعت دانلود هم ماکزیمم در بهترین حالت که یعنی نادرترین حالت هم هست 120 کیلوبایت است وپیج ها به راحتی باز می شود و سرعت دانلود هم مناسب مثلا در حد 60 کیلو بایت اما اگرررررر بخوام تماس صوتی با اسگایپ کنم ( البته دانللود ها رو قطع می کنم )وضعیت پینک کلی time out نشان می دهد و نرم افزار نشان می دهد که سرعت senc receieve میشود در حد 5 کیلو بایت !!!! و موفع تماس هم کلی نویز هست که خعععلی کلمات شنیده نمی شود و مکالمه صوتی بی فایده می شودو لطفا بگید چه کا کنم واقعا واسم اعصاب نذاشته این مشکل ،نقل قول:
منم خیلی مشکل دارم با اسکایپ موقع تماس.3 دقیقه ی اول تماس خوبه و همه چیز درسته اما از اون به بعد هر 20 ثانیه یه بار تماس به مدت 5 ثانیه مختل میشه
و نه من صدای طرفم رو دارم نه اون صدای منو.با دو تا ISP ( شاتل و آسیاتک ) امتحان کردم هر جفتش همین مشکل رو داشتن.
از قندشکن هم استفاده کردم گفتم شاید درست بشه ولی همین آش و همین کاسه بود.
اگه دوستان کسی راه حلی داره لطفا اینجا مطرح کنه همه استفاده کنن.ممنونم.
شرمنده دو تا پست شد.لطفا اینو پاک کنید.
من برای ایجاد ارتباط تصویری مشکلی ندارم و طولانی مدت هم برقرار میمونه ولی فقط تصویر من برای طرف مقابل واضح است و تصویر مخاطب (تصویر دریافتی من) همیشه ضعیف هست.
در واقع همیشه وقتی حجم آپلود و دانلود مصرفی رو مقایسه می کنم می بینم که حجم آپلود حداقل 4 برابر حجم دانلود من بوده.
کسی تا بحال این مشکل رو داشته ؟
سپاس
یه تست سرعت بگیرید ببینید سرعت آپلود بیشتره یا دانلودنقل قول:
اگه آپلود بیشتر بود طبیعی هست که تصاویر شما سریعتر بره و به دلیل سرعت زیاد مقابل تصویر بهتری طرف مقابل ببینه نسبت به شماکد:http://www.speedtest.net/
چطوری هم نام کاربری و هم نام و فامیل خودم رو در اسکایپ دگرگون کنم؟
سلامنقل قول:
نام کاربری نمیتونه تغییر کنه .
ولی نام و فامیل رو میتونین در پروفایلتون تغییرش بدین
کد:Menu : Skype > Account...
سلام
دوستان پروتکلی که اسکایپ استفاده می کنه اگر اشتباه نکنم p2p هست؟
درسته؟
یکی اینکه عملکرد این پروتکل بر روی اسکایپ چه جوریه توضیح میده
ممنون
سلام آرمیننقل قول:
پروتکل اسکایپ نوعی ارتباط تلفنی peer to peer هست چون ارتباط بین دو تا کاربر وجود داره !
ارتباط ها از طریق یک URL انجام میشه که همان نام کاربری مشترکین هست!
بیشتر از این رو باز نکردم اما جای تحقیق و بررسی داره !:n02:
راهی هست که جدیدترین نسخه های این برنامه را در ویندوز xp سرویس پک 2 نصب کرد ؟؟؟