به سختی.:31::31::31:نقل قول:
یه ذزه فک کن بابا تو که اونجا گیر کردی وای به حال مراحل آخر.اونجاهارو میخوای چیکا کنی؟
Printable View
به سختی.:31::31::31:نقل قول:
یه ذزه فک کن بابا تو که اونجا گیر کردی وای به حال مراحل آخر.اونجاهارو میخوای چیکا کنی؟
عزیز من چرا ضد حال میزنی:13: . . . اوایل بازی یه کم سخته , چون با نحوه ی معماها و حلشون اشنا نیست . . . کم کم راه میفته . . .نقل قول:
lمگه چرخ دندست که راه بیوفته/؟ :دی
اتفاقا هر چی جلوتر میره سخت تر میشه. مگر این که با سیستم فوق العاده پیجیده پورتال آشنایی نداشته باشه :دی
نمیدونم, شاید شما درست بگی , ولی واسه خود من اینجوری بوود, اول اصلن نمیدونستم باید چیکارکنم ولی بعد که فهمیدم داستان از چه قراره خیلی راحت تر شد . . .نقل قول:
سلام
من اونجایی که یه در بزرگ دایره ای هست با دو تا اتاق کنترل گیر کردم...هردو شمارنده هارو صفر کردم حالا نمیدونم چه کنم..
فکر کنم واضح گفتم اگه نیاز بود بگین اسکرین شات هم بذارم
کاملا مشخص بود...نقل قول:
یکی از دستگاه های کنترل رو فعال کردین اون یکی هم باید سریعا فعال بشه. یعنی هر دو تقریبا با هم... واسه انجام این کار هم باید تو هر اتاق یه پرتال درست کنین.
برو روی بالابر وایسا(جلوی در ,پایین), بعد از طریق پرتال نور لیزر رو به طرف اون سولاخ سیاهی که کنارش هست هدایت کن . . .نقل قول:
نوشته شده توسط star2009 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین مرحله ای که لیزر داره رو چه جوری باید رد کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
این بازی چیه که اینقدر امتیاز گرفته ؟
دیروز رفتم خریدمش ولی نمیدونم بازی در مورد چیه
میشه بزرگواری کنید بگید این بازی در مورد چیه هستش ؟ معماییه ؟؟
چون صفحات قبل زیاده و نمیشه خوندش
ممنون میشم
پست اول هر تایپیک رو برای پاسخ به این سوالات می سازند.نقل قول:
سلام دوستان
این بازی چیه که اینقدر امتیاز گرفته ؟
دیروز رفتم خریدمش ولی نمیدونم بازی در مورد چیه
میشه بزرگواری کنید بگید این بازی در مورد چیه هستش ؟ معماییه ؟؟
چون صفحات قبل زیاده و نمیشه خوندش
ممنون میشم
اخه خیلی سخته
چون اسامی زیادی داره متوجه نمیشم زیاد
یک کم توضیح ساده میخام
این بازی یه بازی معمایی فکری است که در اون شما با استفاده از یه تفنگ که فقط بر روی یه جا های خاصی پرتال(حفره)میسازه باید معما هایی که طی مراحل بازی به وجود می اید رو حل کنی .نقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لازم به ذکر است که شما با تفنگ می تونی یه پرتال آبی و یه نارنجی بسازی و وقتی از نارنجی وارد میشی از آبی در میایی و بالعکس.
در کل با این پرتالا کارای خاصی میشه انجام داد مثلا در یک مرحله شما باید نور لیزر را به جایی برسونی تا در باز شه و به مر حله ی بعد بری که این کارو با استفاده از پرتال ها به را حتی انجام میدی.
در ضمن با نزدیک شدن به مراحل پایانی بازی چیز های دیگه ای مثل ژله ی آبی و سفید و قرمز به بازی افزوده میشه.
ژله ی آبی:هنگامی که بر روی این ژله میپری با قدرت زیادی به بالا پرت میشی که برای حل معما های داخل بازی این ژله لازمه.
ژله ی نارنجی:هنگامی که روی این ژلخ راه میری سرعت زیاد میشه که این هم برای حل معما ها لازمه.
ژله ی سفید:این زله هر جا ریخته بشه شما میتونی اونجا پرتال بسازی.اینم بعضی جا ها نیازه
پرتال:حفره ای که با استفاده از تفنگی که داری میتونی در جاهای خاصی اونو بسازی.و همون طور که گفتم
وقتی از نارنجی وارد میشی از آبی در میایی و وقتی از آبی وارد میشی از نارنجی در میایی.
داستان این بازی هم در نوع خود بی نظیره چون من که تا بحال تغریبا تمام بازی های فکری رو بازی کردم ندیدم بازی به این صورت داستانی زیبا داشته باشه.
دهنم کف کرد یه تشکر حداقل بزن.:40:
تو مرحله 6 اونجا که نوشته Main lift چیکار باید بکنم؟
دوساعته دارم ور میرم:41:.هرچی هم از اون بالا میپرم میخورم به اون لوله ها
کجا عزیز...یه عکسی بزار حداقل این بازی پره از لوله ...:31:
بالاخره فهمیدم باید چیکار کنم :31: دست شما درد نکنه:11:نقل قول:
دوستان کسی یه اموزش کاملی چیزی برای استفاده از نرم افزار امولاتور دسته ی xbox 360 داره ؟! همیشه با این نرم افزار مشکل داشتم و نمیدونستم چجور باهاش کار کنم :دی الان اینو هم که میخوایم مولتی بزنیم !! باز به مشکل برخوردم !! من 2 تا دسته دارم !! :20: اصلا چجوری میشه تغییر داد که فلان دکمه فلان کارو کنه و ... ؟!:2:
برو اینجا گفته.البته من خودم هیچی نفهمیدم ازش.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6116073&postcount=334
یکی می تونه بگه سیوهای بازی کجا ذخیره میشه؟
نقل قول:کد:D:\Program Files (x86)\Valve\Portal 2\portal2\SAVE
من مرحله اخر گیر کردم. همون اتافه که 5 دقیقه وقت داریم.
من اون ربات رو منفجر کردم ولی نمیدونم بعدش باید چیکار کنم ؟؟!!!
باید پرتال درست کنید توی اتاق برید و اون دکمه رو بزنیدنقل قول:
من مرحله اخر گیر کردم. همون اتافه که 5 دقیقه وقت داریم.
من اون ربات رو منفجر کردم ولی نمیدونم بعدش باید چیکار کنم ؟؟!!!
کدوم اتاق؟ کجا پرتال درست کنم؟نقل قول:
من این مرحله رو میگما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
اون سر رو بردار بزار اونجا که نشون دادم
بازی رو الان تمام کردم
محشر بود... عالی
اولین بازی که بعد از 3 4 سال تا آخر رفتم (آخریش fall out 3 بود)
آخه اولش گفتین منفجرش کردین به خاطر همین فکر کردم این قسمت رو رد کردیننقل قول:
کدوم اتاق؟ کجا پرتال درست کنم؟
من این مرحله رو میگما
همون طوری که دوستمون گفت باید عمل کنید... چند بار که بهش ضربه بزنید و بعدش همین کارو کنید تمومه و بعدش تازه می رسید به اونی که من گفتم : دی
شماره قبلی هم تقریبا مرحله پایانی اون همین مدلی بود...
کدوم دکمه رو باید بزنم؟ همونی که روی رباته؟ اون که خیلی سخته.نقل قول:
هرچی از اون دیوارها میپرم به طرفش نمیتونم دکمه رو بزنم:41:
شما یه پرتال روی اون صفحه وسط عکس درست میکنین و از اونجا سر در میارین. بعدش میپرین طرف کره که آویزونه و میگیرینش و میارین روی ویتلی سوارش میکنین... موارد بعدی هم به همین صورته...نقل قول:
من که فعلا مغزم ارور داده بازی نمیکنم :31:
من 2 تا از این کره ها رو اوردم روی ویتلی سوار کردم. حالا دوباره منفجرش کردم و از کار انداختمش.نقل قول:
الان دیگه نمیدونم چه کنم؟ یه دونه از این کره ها اون بالای بالا واستاده. اونم باید بگیرم و بیارم؟ چطوری؟
نقل قول:
بابا شما پس چطور اون همه مرحله رو گذروندی؟
این مرحله آخر که جلوی اونها چیزی نیست... یه سوالهای میکنی آدم شک میکنه ها
جلوی خط قرمز... رو دیوار پرتال درست کن... سمت چپ دیوار هم روی زمین یکی درست کن... (زیر اون کله سومی که توی هواس)
خوب تقصیر من چیه؟ آخر بازی بود دیگه فسفر مغزم تموم شده بود:31::31:نقل قول:
ولی جدا بازی قشنگی بود. بعد از اونهمه کشتن و منفجر کردن این بازی خیی چسبید
آقا من یک سره نشستم تا چپتر 4 مخم داشت دود میکرد :31: . چپتر های 9 و 10 چه جوریه ؟:24:
اونقدر ها هم که دوستان میگن , مرحله های اخرش سخت نیست, من که هرچی جلوتر میرفتم بیشتر لذت میبردم از حل معماهاش, فوق العاده جالب میشه , بعدش هم شما که تا چپتر 4 رو یه سره اومدی فکر نکنم دیگه مشکلی تا اخرش داشته باشی . . . ولی به نظر من این بازی ای که ارزش داره تمومش کنی هم به خاطر قشنگیه بازیه و هم به خاطره قشنگی تیتراژ آخر بازی . . .نقل قول:
دوستان این بازی فقط راه سازی با اون اسلحه و رسیدن به هدفه؟!!
خیلی بازی خوبیه
بله با استفاده از پرتال درست کردن باید معماهای فوق العاده بازی رو حل کنید که در عین حال بازی یه داستان خیلی عالی هم دارهنقل قول:
دوستان این بازی فقط راه سازی با اون اسلحه و رسیدن به هدفه؟!!
خیلی بازی خوبیه
خوب پس کمکم کنین :دی
من اینجا موندم راهیو پید ا نکردم شاید یه سری ترفندا رو بلد نیستم
مثلا نمیشه در نارنجی رو تغییر داد که وقتی یه در آبی میسازی از اون در نارنجی وارد نشه و از یه جای دیگه وارد بشه؟
ممنون
اون دکمه رو بزن...
باید جعبه ر بذاری روی دکمه ی بزرگ ( قدی ها نه!) تا در باز بشه... حالا دکمه رو بزن (همونی که یک میل ی سفیدی هست ) تا جعبه بیوفته... قشنگ ببین کجا می اوفته همون جا پرتال آبی بساز تا از پرتال نارنجی بیاد بیرون ... چون من نمی دونم پرتال نارنجی کجا هست و اون پایین چه خبره نمی تونم اطلاعات بیشتری بدم... چند تا عکس دیگه از زوایا مختلف بگیری کامل می تونم بهت بگم...
ولی این جاش آسونه... یکم فکر کن رد میشه...
فعلا این مراحل برای یادآوری شماره قبلیه و اولش هم فقط از پرتال آبی میشه استفاده کرد که یکمی بگذره از پرتال نارنجی هم میشه استفاده کرد که تازه بازی اصلش شروع میشه...نقل قول:
خوب پس کمکم کنین
من اینجا موندم راهیو پید ا نکردم شاید یه سری ترفندا رو بلد نیستم
مثلا نمیشه در نارنجی رو تغییر داد که وقتی یه در آبی میسازی از اون در نارنجی وارد نشه و از یه جای دیگه وارد بشه؟
اینجا برگرد پشت تصویر یه دکمه هست اونو بزن بعد سمت راست این تصویر یه جعبه می افته که باید همون جا یه پرتال درست کنی تا جعبه در دستت قرار بگیره. بعدش جعبه رو روی دکمه بذار تا اون پله ها باز بشه و برو بالا اون جا که دو تا دکمه قرار داره... اون جا اول دکمه سمت چپ رو بزن یه جعبه می افته که باید دقیقا همون جایی که می افته یه پرتال درست کنی که وقتی جعبه توی اون افتاد باید همون موقع اون یکی دکمه یعنی دکمه سمت راست رو بزنی که در این صورت جعبه رو می تونی بری برداری. حالا جعبه رو روی اون یکی دکمه قرار بده تا در باز میشه و این قسمت تموم بشه...
سلام
میگم تو بازی همکاری دوستی پیدا نمی کنیم؟ یا فقط خودمون تنهاییم؟
نمیشه پرتال ها رو یه رنگ دیگه کرد؟
در ضمن داستان بازی چیه؟
آنلاین چه جوری میشه بازی کرد اصلا داره؟؟؟!!!
ممنون
دوستان اینجا موندم لطفا سریع کمک کنید :
آول یک پرتال سمت راست اون پرتال نارنجی که ساتی بساز که بری اونجا.. اونوقت یک آبی بالای همین راه آبی بساز ، یکی دیگه رو روی زمین... دکمه رو بزن تا جعبه ها پرتاب بشن... این راه آبی باید طوری باشه که وقتی جعبه ها پرت شن بخورن به همین راه آبی... اونوقت برگرد همین جای اولی... جعبه رو بذار زیر لیزر تا بازتابش کنه ، همون جا یک پرتال بساز. اون یکی پرتال رو هم روبروی روبوت بساز تا از بین بره... بقیشم مشخصه !
چقدر جالب تا میام درخواست کمک میکنم 2 دقیقه بعدش ردش میکنم :دی
به خاطره همین رو این مرحله بیشتر فکر کردم و گفتم الکی پپست ندم اما الان 2 ساعته گیرم
دیگه حقیقتا موندم :