سلام ، تا الان دوتا Mission رو تموم کردم وقتی تموم میشن توی Submit Score To The Leaderboard گیر میکنه ( تموم نمیشه و هیچ کلیدی برای قطع کردنش وجود نداره ) و باید بازی رو با Task Manager ببندم :|
چیکار کنم؟
Printable View
سلام ، تا الان دوتا Mission رو تموم کردم وقتی تموم میشن توی Submit Score To The Leaderboard گیر میکنه ( تموم نمیشه و هیچ کلیدی برای قطع کردنش وجود نداره ) و باید بازی رو با Task Manager ببندم :|
چیکار کنم؟
برای منم همینطوره.چیز خیلی مهمی نیست به نظرم بنده خودم یه Alt + F4 میزنم دوباره بازیو اجرا میکنم.نقل قول:
عجب چیزیه این Eryx ، منو یاد Paul توی Tekken میندازه :40:
سلام دوستان
میدونم سوالم مسخره هس ولی واقعا اعصابمو خورد کرده
من دو تا health cross خریدم تا حالا که توی منوی آیتمز دیده میشه
چون پولم واسه خریدن صلیب بعدی کافی نیست، گزینه shift که میشه buy and use الان فعال نیست!
رای استفاده از اون صلیبهای خریداری شده باید چه کار کرد؟ :|
دوستان فکر کنم تو مرحله 7 رسیدم به قسمتی که میپری میری یه جایی که یه کریستال قرمز رنگ هست و جلوش نوشته 16 خودت رو به Eryx مجهز کن ولی هر کاری می کنم هیچ چی نمیشه :n13:
رسیدم به Mundus Spawn ( همون بچه ـهه ) هیچیم Gold Orb ندارم اعصابم خورده :| خو دو بار کشتیش بار سوم نباید بلند شه :دی
صلیب ها باعث افزایش نوار سلامتی میشه ، ولی من دقیق متوجه نشدم مشکل شما چیهنقل قول:
سلام دوستان
میدونم سوالم مسخره هس ولی واقعا اعصابمو خورد کرده
من دو تا health cross خریدم تا حالا که توی منوی آیتمز دیده میشه
چون پولم واسه خریدن صلیب بعدی کافی نیست، گزینه shift که میشه buy and use الان فعال نیست!
رای استفاده از اون صلیبهای خریداری شده باید چه کار کرد؟ :|
یعنی خرید شما باث نشده که خط نوار سلامتی شما زیاد بشه ؟
Eryx ها همون مشت اتشین یا شیطانی شما خواهد بود احتمالا شما هنوز این مشت رو به دست نیاوردینقل قول:
دوستان فکر کنم تو مرحله 7 رسیدم به قسمتی که میپری میری یه جایی که یه کریستال قرمز رنگ هست و جلوش نوشته 16 خودت رو به Eryx مجهز کن ولی هر کاری می کنم هیچ چی نمیشه :n13:
باید در دور اول اجازه کوچکترین ضربه زدن بهش رو ندی تا برای بار سوم که بلند میشه سلامتی داشته باشینقل قول:
رسیدم به Mundus Spawn ( همون بچه ـهه ) هیچیم Gold Orb ندارم اعصابم خورده :| خو دو بار کشتیش بار سوم نباید بلند شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای استفاده ایتم ها بعد از خریدشون شما Esc بزنید و تو منو که میاد Item هست.اونجا میتونید ایتم رو استفاده کنیدنقل قول:
سلام بازی را نصب کردم اجرا میکنم به راحتی بالا میاد اما موقعه ای که دارم بازی میکنم انگار داری یک سی دی خش دار را اجرا میکنی یک فیلم که خش داره هی گیر میکنه ازاد میکنه گیر میکنه ازاد میکنه چه کار باید بکنم
لب تاپ دل دارم cor i7 و 8 gig ram
سلام
این بازی سبکش چیه؟ ارزش دانلود و بازی کردن داره؟
خعلی باحاله ، ارزش دانلود و بازی کردنو داره!نقل قول:
امتحان کن!:n01:
یه سوال : چرا همه Boss ها رو باید صدبار کشت؟!الآن من Bob Barbas رو کشتم(Just doin' god's wok :n02: )
بعدش این باس ها که مثلا 3 بار باید کشت Checkpoint ها وسط فایت باهاشون سیو میشن؟یعنی مثلا باس رو باید 3 بار بکشی,بار اول اگه بزنیش تو بار دوم بمیری از اول اول باید بجنگی یا یه بار مرده باس و از اول به اصطلاح Phase دوم شروع به فایت میکنید؟
نه شدیدا اعصاب خورد کنه .... سیو نمیشه ( چک پوینت نداره ) یعنی اگه یه Boss رو باید 4 بار بکشید و سه بار کشتید سیو نمیشه :| اگه کشته بشید دوباره باید از اول بازی کنید :||||||نقل قول:
من الآن تو هنگم !نقل قول:
سره اون زنه(شبیه حلزون بود آویزونم بود هی حالش به هم میخورد) من مردم سیو نشد از اول باید میکشتم.سره همین Bob ولی من دو بار کشتمش بار سوم Restart From Checkpoint کردم و این بار کشتمش و کاملا مرد!یعنی از اول بار سوم شروع کرد به فایت ولی خوب علامت سیو در طول باس فایت نیومد.
باب بارباس رو تا اونجایی که من یادمه سیو می کرد ! ( اگه درست یادم باشه )نقل قول:
ولی به زودی به یه باس دیگه میخوری اعصابت خورد میشه :دی
عاغا من این بازی رو نصب کردم ! اون قدر حال کردم باهاش که تو همون روز اول رسیدم به همون غوله که تو تلویزیون بود ( اسمشو نمیدونم فکر کنم باب بودش ) اون هم امروز کشتم !
کلا از این سبک بازی ها یا مثلا خدای جنگ خیلی خوشم میاد ....
دوستان من تو یه مرحله گیر کردم
همون جا هست که دانته با برادرش دعوا می کنه بعد از کشتن اون شیطان ( اسمش یادم نیست )
هر چه قدر که می کشمش دوباره جونش پر میشه ! حتی تو یه بازی تا 3 بار هم کشتمش ولی باز هم جونش از اول پر میشه ... چی کار باید بکنم ؟ کر خاصی هست که انجام بدم
باید بری رو حالت شیطانی اگه روی PC بازی می کنی Z + C) رو بزن اون موقع بهش ضربه بزننقل قول:
الان رفتم
چه مسخره !
بازی تموم شد. سره دو روز ... ! من تازه داشت خوشم میومد از بازی ... تازه گرم شده بودم. آخرش هم که تموم شد پیغام داده می گه که میتونی مراحل رو با هارد بری جلو تا حرفه ای تر بشی
نسخه های قبلی هم مثله این نسخه باحال هستن ؟ یا اصلا نسخه جدید تری هست از نظر گرافیکی چی ؟ گرچه چنگی به دل نمیزد گرافیک بازی ولی باز هم خوب بود. اصلا آیا قراره نسخه جدید بیاد بازار ؟
یه بازی تو سبک دویل می کرای یا شاهزاده ایرانی و خدای جنگ معرفی می کنید ؟! طولانی باشه گرافیکش هم خوب باشه
اگر Xbox و PS3 دارید می تونید Bayonetta ,Dante's Inferno رو بازی کنید.اگر فقط PC دارید Darksiders 1 , 2 هست.نسخه شماره 4 بازی تقریبا از لحاظ گرافیکی با این برابر و تمیز هست.نسخه3 هم از لحاظ گیم پلی خوبه ولی گرافیک دیگه قدیمی شده با یک سرچ در گوگل میتونید کیفیت بازی ها رو ببینیدنقل قول:
بازی چطوره؟
نسبت به نسخه های قبلش بهتر شده؟ ارزش خریدن داره؟
من خودم نسخه های قبل رو بازی نکردم ولی با این نسخه خیلی حال کردم + گرافیک بازی زیاد توپ نیست ولی خوبهنقل قول:
یکی از مشکلات بازی این بود که خیلی زود تموم شد من سره این قضیه خیلی ناراحت شدم
ولی ارزش خرید داره
شماره های قبل که عالی بود مخصوصا شخیت دانته ! فکر کنم تو این شماره شخصیتا کامل عوض شده مخصوصا قیافه هانقل قول:
دانته تو نسخه های قبل یه اطوره بود فوق العاده بود از همه لحاظ
نمیخوام داستانو لو بدم فقط بدونید که برای موی سفید دانته که خیلی اعتراض به وجود اومد توی بازی دلیل هست و توی داستان توضیح داده میشه که چرا سیاهه موهاش الآن.(میتونید با ظاهر دانته نسخه های قبل هم بازی کنید)نقل قول:
سلام بچه ها کسی vergil downfall رو بازی کرده ؟ من که بازی کردم دیدم ورجیل رفت دانته رو کشت آیا این واقعیت میتونه داشته باشه؟
سلامنقل قول:
اینجور بحثارو تو اسپویل بگو که اونایی که هنوز بازیش نکردن داستان براشون لو نره
محتوای مخفی: جواب
ببخشید چطوری تو اسپویل بنویسم؟
خواهش میکنمنقل قول:
برای پست دادن برو تو حالت پیشرفته اونجا یه آیکون آبی رنگ هست که توش SP نوشته
روش کلیک کن و هر چی پست درمورد داستان داری توش بنویس که کساییکه بازی نکردن هنوز داستان براشون لو نره :)
ممنون از راهنمایی شما
محتوای مخفی: جواب
سلام
محتوای مخفی: لو رفتن پایان بازی
داشتم به vergil فکر می کردم که متوجه شدم اسمش چقدر شبیه به کلمه ی virgin هست !!!!
بازی ارزششو داره ؟ دانلودش کنم؟ یا دانته موسیاه نمیذاره وارد جو بازی شد؟
بله- بازی بسیار خوش ساخته.حرکات نرم کرکتر لذت بازیو دوچندان میکنه.آپگریدهاشم خوب از آب دراومده.نقل قول:
وقتی خونش تموم شد سایه اش به کمکش میاد تا خون خودش پر بشه و به هیچ نمیشه زدش . تنها راهش اینه که سایش رو با تیر بزنی . شوخی کردم . تنها راهش اینه که سایه اش رو یه جورایی بزنی که نتونه بیاد کمک بدنش و باز هم تنها راهش اینه که بری تو حالت شیطانی که زمان متوقف میشه و بعدش میتونی بدن اصلیش رو بزنی .نقل قول:
اگه devil bar پر نبود با حمله با سایه اش devil orb میگیری اونم زیاد . اصلا من از همون فهمیدم که باید توی حالت شیطانی رفت .
نه بازیش که ارزش یک یا دوبار بازی کردن رو داره اما انتظار چیزی مثل نسخه های قبل رو نداشته باش . مخصوصا نسخه 4 . من نسخه 4 رو شاید بیشتر از 10 بار رفتم روی درجه های مختلف اما اینو همون بار اول که تموم شد خسته شدم و پاکش کردم .نقل قول:
محتوای مخفی: لو رفتن داستان بازی
نقل قول:محتوای مخفی: جواب
محتوای مخفی: داستان بازی
نقل قول:محتوای مخفی: مرگ
DLC ارزش دانلود داره؟
بله ارزش داره DLC بازیو دان کنی-استایل جالبی داره این ورجیل.نقل قول:
محتوای مخفی: حالت شیطانی