شاهکارن که برا انتشار یه دمو هم فرق میزارن بین اعضای psn : دینقل قول:
دموی بازی برای psn و اعضای گلد در 8 مارچ و برای اعضای عادی در 15 مارچ قابل دسترسی خواهد بود
Printable View
شاهکارن که برا انتشار یه دمو هم فرق میزارن بین اعضای psn : دینقل قول:
دموی بازی برای psn و اعضای گلد در 8 مارچ و برای اعضای عادی در 15 مارچ قابل دسترسی خواهد بود
زمان دقیق انتشار بازی مشخص شده؟
ضمناً بلاخره تکلیف نسخه ی pc این بازی چی شد؟
19 آپریل میاد یعنی حدودا یه ماه و نیم دیگهنقل قول:
زمان دقیق انتشار بازی مشخص شده؟
ضمناً بلاخره تکلیف نسخه ی pc این بازی چی شد؟
برای پی سی هم نمیاد و فعلا چیزی در مورد اومدنش گفته نشده
راستی این نسخه پی سی که iنگار نمیاد.امولاتوری هست که بشه رو پی سی این بازی رو انجام داد?
من که هر چی تریلر دیدم داشتن ساب زیرو می زدن،نمیدونم شاید کیسه بوکسه بازیه!!!!
راستی بچه ها این بازی رو انلاین نمیشه زد?
Emulator نيمده و نخواهد آمد!نقل قول:
آنلاين هم داره.....
چرا امولاتور نخواهد امد.مگه الان ویی امولاتورش با گیم کیوب نیست.خوب چرا واسه این نمی اد.
اخرین مورتال کمبتی که بشه رو کامپیوتر بازی کرد اسمش چیه?
Armageddon میتونی با شبیه ساز ps2 بازی کنی :31:نقل قول:
مطمئنن خشن ترین و جذاب ترین بازیه سال 2011 خواهد شد البته به نظر من
مورتال کمبت رو من یادمه از زمانی که توی سگا میدوای داد بیرون بازی میکردم.خیلی خداس.توی هر کنسولی گردش کرد توی سبک بازیای فایتینگ خارق العاده ترین بازی بود و هیچ بازیی به گرد پاش هم نمیرسید از اون تیکن گرفته تا بقیه بازیا.تیکن که به درد این بچه های 7 8 ساله میخوره.واقعا بازی قشنگ و خشنی.دیگه ماها با کاراکتراش زندگی میکنیم یعنی اینقدر محبوبیت پیدا کرده بی صبرانه منتظرشم تا بیاد 19 آپریل میاد تاریخشم که مشخص شد
نقل قول:
تیکنم تیکن قدیم ( تیکن3) این جدیدا واسه کودکان زیر 6 سال توصیه میشه!:31: ولی این کمبت حرف نداره بیشتر از هر بازی منتظر این شاهکارم
نه بابا همون قدیمیشم خوب نبود داداشنقل قول:
از همون پلی 1 کمبت چه فن ها و فینیشم ها و بروتالیتیایی داشت آدم کفش میبرید.اون وقت این تیکن هم مثلا بازی بود خون ریختنش باحال بود:31:یه ذره خون از سر و صورتشون نمیومد.توی پلی 2 هم کمبت بهتر شد هم حرکاتش هم موضوعاتش اما تیکن پلی 2 فقط گرافیک شخصیتاش رفت بالا و همون تیکن مزخرف بود.توی پلی 3 هم که دیسی ترکوند با شخصیت های جذاب و جدیدش تیکن گند زد توی هر جفت بازیاش.حالا هم که این کمبت جدیده پوز هر چی بازیه مبارزه ای و فایتینگ میخواد بزنه:46:
رفیق میگم که قبول دارم:31: تیکن3 درسته خشونت و خونریزی زیادی مثل کمبت نداشت ولی ضربات و فنون خیلی طبیعی داشت در زمان خودش.. در ضمن من خیلی وارد بودم تو تیکن تو محل ما کسی نمیتونست یه راند بزنه!:31::8:نقل قول:
به نظر من ستینگ تیکن باگ داشت می تونستی کلی کارا توش بکنی.ولی اون دایناسور کوچیکه شاخ ترینشون بود فقط یکم نینا با اون روبات گنده اذیت می کردن بقیه زیر چند ثانیه می زدم.بدترین شخصیتشم تو بازی جین بود که همش ادعا بود
تو کمبتم که دیگه سکتور خیلی باهاش حال می کردم.واقعا چه دورانی بود
اولندش اینجا تاپیک مورتاله من چرا از تیکن حرف میزنم:31: ولی اون دایناسوره فنونای قشنگی داشت؟!:31: پس پاول چی؟ یا کینگ؟ یا یوشیمیتسو؟.... اگه تو این بازی حرفه ای باشی میدونی هر کدوم 10 ضربهایی دارن و یا بدل دارن.....یا سالتو میزنن در حد علیرضا دبیر:31:
از اساتید پوزش میخوام:11:
دوستان میشه لینک دانلود ایمولیتر ps2و مورتال آرماگدون رو برام بزارید تا با pc یه دست بزنم
البته قابل اجرا باشه
ویندوزم 7 و 32 بیتی هست
اقا برا کامپیوتر من :31: کی میسازن این بازی رو؟
سلام بر دوستان گلم:40::40:نقل قول:
احتمالش ضعیفه.سازنده گفته به pc امیدواریم ولی نگفته میزنه یا نمیزنه.ولی من میگم میزنه
می زنه ولی دیر تر از نسخه های دیگه
ا
پس دیگه عمرآ نمیزنه !!! : دینقل قول:
ولی من میگم میزنه
+
امکان پورت شدنش واسه pc خیلی ضعیفه.اصولآ بازیهای فایتینگ لازمش داشتن جویستیک هست که pc هم فعلآ در این زمینه به گرد کنسولها نمیرسه.پس بهتره بیخودی دلتون رو صابون نزنین که واسه pc هم میاد(این حرفهای اد بون رو هم جدی نگیرید...جو گیر شده یه چیزی گفته!: دی)
دوستان شرمنده کسی سایتی میشناسه که عکس تمام کاراکترارو به صورت تکی داشته باشه؟ ( مثلا دوستمون چند صفحه پیش عکس jade رو گذاشته بود)
اینجا خوبه. هر کارکتری رو انتخاب کنی عکس بزرگش به علاوه عکس متحرکش موجوده:نقل قول:
دوستان شرمنده کسی سایتی میشناسه که عکس تمام کاراکترارو به صورت تکی داشته باشه؟ ( مثلا دوستمون چند صفحه پیش عکس jade رو گذاشته بود)
کد:http://mortalkombat.wikia.com/wiki/Mortal_Kombat_%282011_video_game%29#Confirmed_Characters
من میگم اونایی که کنسول ندارن و خیلی هم مشتاق برای بازی کردن این بازین به جای اینکه منتظر باشن برای پی سی مثلا کی می خواد پورت بشه یا نشه برن یه کنسول بخرن که فکر کنم اون موقع که بازی منتشر میشه هم اتفاقا قیمت های اون یکمی پایین میادنقل قول:
امکان پورت شدنش واسه pc خیلی ضعیفه.اصولآ بازیهای فایتینگ لازمش داشتن جویستیک هست که pc هم فعلآ در این زمینه به گرد کنسولها نمیرسه.پس بهتره بیخودی دلتون رو صابون نزنین که واسه pc هم میاد(این حرفهای اد بون رو هم جدی نگیرید...جو گیر شده یه چیزی گفته!: دی)
الان خود همین وحید هم قول داده بعد از عید کنسول بخره :31:
چه جالب واقعآ!سن نوب سایبوت کبیر رو زده 32 !!!!یه قسمتشم فکر کنم نوشته دشمن اصلیشم سابزرو بیده!: دینقل قول:
اینجا خوبه. هر کارکتری رو انتخاب کنی عکس بزرگش به علاوه عکس متحرکش موجوده:
آره منو این وحیدوووو با هم یه شبه این تصمیم رو گرفتیم!(وحید چی شد فراری میشی یا غیبت می کنی!: دی)نقل قول:
من میگم اونایی که کنسول ندارن و خیلی هم مشتاق برای بازی کردن این بازین به جای اینکه منتظر باشن برای پی سی مثلا کی می خواد پورت بشه یا نشه برن یه کنسول بخرن که فکر کنم اون موقع که بازی منتشر میشه هم اتفاقا قیمت های اون یکمی پایین میاد
الان خود همین وحید هم قول داده بعد از عید کنسول بخره :31:
من شک ندارم واسه پی سی هم میاد.دیر میاد ولی میاد.بالاخره پی سی هم یه بازاری داره خودش حالا شاید یکم کمتر
مگه gta واسیه پی سی دیر نزدن.اینم می زنن.نزنن می ریم می زنیم!
بله انسان با امید زنده اس ..............نقل قول:
من شک ندارم واسه پی سی هم میاد.دیر میاد ولی میاد.بالاخره پی سی هم یه بازاری داره خودش حالا شاید یکم کمتر
مگه gta واسیه پی سی دیر نزدن.اینم می زنن.نزنن می ریم می زنیم!
منم خیلی امیدوارم بازی واسهpc هم بیاد.......
راستیتش من اصلا تریلری از این بازی نمیتونم ببینم به خاطر اینترنت سرعت پایین... من جایی خوندم حرکتها و فنون بسیار نرم شده و چیزهای زیادی به بازی اضافه شده... دوستان هر کی هرذ اطلاعی از بازی داره ما رو در جریان بزاره... باتشکر
حیف که واسه PC نمیاد :( ستمه که بریم ps3 یا xbox بخریم !!!! :(( :(( :(( :((
کلا مدتی بود بازی رو گذاشته بودم کنار ، اما mortal kombat جدید بدجوری جوگیرم کرده...بیشتر بچه هایی که اینجا پست میدن همشون با یاد mortal kombat سگا اومدن و منتظر بازی هستن
boon هم واقعا داره در حقه pc باز ها نامردی میکنه...الان دیگه کنار هر pcیی یه joystick هست ...واسه رفع مشکلاته دزدی هم میتوسنت مثه بلیزارد عمل کنه و واسه pc هم بازی رو روانه بازار کنه!!!! :(( واقعا تاسف بر انگیزه !!!!!
کدوم نسخه ی بازی واسه PC اومده دوستان؟ که این بخواد بیاد؟ من خودم دوست دارم واسه PC بیاد شاید Lan داشته باشه با برو بچ GN بزنیم اما خوب واقع بین باشیم این سبک بازی ها هیچ کدومشون واسه PC نیومدن ( منظورم Tekken و MK هست )
من چندتا تریلری که از بازی دیدم بازی تو همون سبک سگای خودمونه یکم جلوه بیشتر بهش اضافه کردن بعضی کارکترها واقعا قیافهاشون عوض شده.مثلا همین سکتور.من خودم اولش نشناختمش.ولی تا اونجایی که من خوندم باس های بازی دوتاست احتمال هم میره بشه با اونا هم بازی کرد.در کل برای یادی از قدیم کردن جالبه وگرنه اونجورا هم بازی شاحی نساختن به نظر من البته.من خودم به خاطر خاطره هایی که باهاش دارم دوست دارم بازی کنمش.اگر رو پی سی بزنن که دیگه خیلی عالی میشه.اگه نزنن ترفدارای پیسیشو شرکتش از دست می ده.مثلا همین شرکت سازنده کرایسیس هوای پیسی رو داره اکثر طرفداراش بازیی که تو نت بودو بخاطر شرکتش دانلود نکردن.منم بودم شاید دانلود نمی کردم.کلان دم هر کی هوای پیسی هم داره گرم.
عجب............ .نقل قول:
من دموی بازی رو تو ps3 بازی کردم.........مطمینا بهترین فایتینگ امسال هستش و یکی از بهترین های امسال .......شک نکنید.
انشالله روز عرضه دمو واسه xbox کاملتر بازیش می کنم و یه پست توضیح هم درموردش مینویسم......
+
اگه تریلرهای بازی رو دیده باشین متوجه میشید که چقدر تغییرات اساسی زیادی تو بازی بوده :
- challenge tower که شامل مینی گیم هست
- 20 محل مبارزه
- نزدیک به 30 شخصیت
- training mode کاملا جدید و جالب
- انلاین کاملا جدید با مدهای مختلف
- علاوه بر اون دو فتالیتی واسه هر شخصیت و کلی مسایل دیگه........
چی میخواهین از یه بازی تو این سبک ؟؟دوس دارین مثلا اسکورپیون با بازوکا شلیک کنه؟:31:
+
یه تریلر جالب اومده که دیدنشو واسه همه پیشنهاد می کنم ...لینک کم حجمشم میذارم تا همه ببینن.......4 تا فتالیتی توسط 4 نفر اجرا میشه که یکی از دیگری جالبتره مخصوصا اخری مال اسکورپین که واقعا بی نظیره:
کیفتیت خوب 16 مگ:
کیفیت پایین 5 مگ:کد:http://www.gamespot.com/dl_movie/169_mortal_kombat_gameplay_ps3_030911_m6_lr.mpg?s=6303169&c=movie_ftp_961031&site=1&u=http%3A%2F%2Fll.lo.download.gamespot.com%2Fd3%2Fgsc%2F2011%2F03%2F169_mortal_kombat_gameplay_ps3_030911_m6_lr.mpg%3Frs%3D150%26e%3D1300194233%26h%3D6bc8ef62f44102cb84c9f003543d590a%26file%3D169_mortal_kombat_gameplay_ps3_030911_m6_lr.mpg
.کد:http://www.gamespot.com/dl_movie/169_mortal_kombat_gameplay_ps3_030911_m6.ipod.mp4?s=6303169&c=movie_ftp_961031&site=1&u=http%3A%2F%2Fll.lo.download.gamespot.com%2Fd3%2Fgsc%2F2011%2F03%2F169_mortal_kombat_gameplay_ps3_030911_m6.ipod.mp4%3Frs%3D150%26e%3D1300194233%26h%3Dfe6b68b05552e5c55862f0cde30b3d99%26file%3D169_mortal_kombat_gameplay_ps3_030911_m6.ipod.mp4
.
به نظر من .تنها چیزی که میتونم ایراد بگیرم صدای این یارو هس مبگه فیتالتی فینیش هیم...خیلی مصنوعی .یه جوریه..مال سگا خیلی خوشگل و ترسناک میگفت فینیش هیم..این انگار به زور میگه
دیدم قشنگ بود مال melina خیلی خوب و ســـکســـی بود : دی
اون اخری مال اسکورپیون هم خوب بود اما کلا خیلی معمولی بودن به امید اینکه یکم تنوع داشته باشن بقیشون : دی
اگر کمی در مورد تکنولوژی x-ray که تو این بازی استفاده شده تحقیق کنید متوجه عظمت بازی میشیدنقل قول:
و گرنه اونجورا هم بازی شاحی نساختن به نظر من البته.
البته نظر هر کس محترمه ولی بدون شک امسال بهترین فایتینگ میشه
یا مثلآ سابزرو با بستنی قیفی فینیش هیم بزنه !!! :دینقل قول:
چی میخواهین از یه بازی تو این سبک ؟؟دوس دارین مثلا اسکورپیون با بازوکا شلیک کنه؟
+
فیتالیتی ها زیاد اونجور که باید منو نگرفت نمیدونم چرا!!!به قول نوید فقط ملینا و سابزرو یکم خوب بود بقیه چیز خاصی نداشت
ایشالا بهتر میشه آینده
من از روی فیلم هایی که دیدم گفتم وگرنه اینکه واسش زحمت کشیدند شکی درش نیست
منظور دوستمون از 4 دست همون ((شیوا هینگ)) بود که توی بازیه سگا بودش !نقل قول:
فتالیتی ملینا قشنگ بود... ساب زیرو هم قشنگ زد...
منتها اسکورپین اصلا چیزی که ازش انتظار می رف نبود!!!
یه شمشیر گرفته بود میزد!!!
واسه اسکورپین بهتر بود... دوست عزیز بالایی هر کسی میتونه شمشیر بزنه منتها هر جور نه! شما میتونی مثل اون بزنی که بدن از جاش تکون نخوره؟! بعد کلشو عین پرتقال به دو نیم تقسیم کنی؟! ولی خدایی تو حالت دونفره به نظرتون کدوم یکی از این فیتالیتیها رقیب رو بیشتر ضایع میکنه؟! ( ببخشید قضیه رو جدی گرفتم!)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راست میگه
یه چند تا فن برای شخصیتها بگم:
اول ساب زیرو:31:
ice ball: عقب جلو A
لیز خوردن: عقب جلو B
یخ کردن خودش که کسی بهش ضربه بزنه یخ میزنه: پایین عقب X
یخ روی زمین:پایین عقب A !!!
X-ray: RT +LT
بابا خوبه این :31: (خنده) رو ته سخنانم انداختمش:31:
خواستم جو یکم باحال بشه
آخه دوست من همه ی خبرا ته کشیدن
چیزی تا انتشار بازی نمونده
کسانیکه PS3 دارن و نسخه ی دموشو بازی کردند باید بیان اینجا نظر بدن
به هر حال................:20:
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:20 AM ----------
حالا چون تویی بفرما.....................
---------- Post added at 01:25 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
منوی بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی از دوستان کلیپ یا تریلری از مبارزه ریدن یا فیتالیتی های اون داره
ما که به غیر از عکس چیزی از اون ندیدیم
اگه از Reptile هم چیزی سراغ دارین بذارین ممنون میشم :31:
این مال ریدن فقط احتمالا به چیز پی ان نیاز خواهید داشت:نقل قول:
در مورد "رپتایل" هم تریلر جداگانه ای از ایشون نیس ....چون شخصیت خیلی محبوبی نیس در نتیجه واسش تریلر جدا نساختن ولی میتونین بین تریلرهای دیگه ببینینش.کد:http://www.gamespot.com/showcases/mortal-kombat?sid=6302850&overridePid=961032
مثلا تو یکی از تریلرها یه فتالیتیشو نشون میده که در اون دهن یارو رو باز می کنه و از اون سم سبزش میریزه تو دهنش..... .
+
دوستان رسما تاپیک این بازی نابود شده ها...............پستا یا شده پستای افسوس که آخ چرا این واسه pc نمیاد و یا اینکه من این کارکترو خیلی دوس دارم و فلان..........
ماشالله شما اندازه پدربزرگ من سن دارین:31: .......یکم رعایت کنین دیگه هر بار که با شوق میای تاپیک تا ببینی بچه ها یه چیز جدید گفتن می بینی که فقط اسپم.........
مرسی:11:
.
.