محمد جان یه لطفی میکنی راجع به آب بندی توضیح بدی؟نقل قول:
واسه 405 چجوریاست؟(واسه هر ماشین فرق میکنه؟)
Printable View
محمد جان یه لطفی میکنی راجع به آب بندی توضیح بدی؟نقل قول:
واسه 405 چجوریاست؟(واسه هر ماشین فرق میکنه؟)
کار سختی نیست. فقط یه کم مراعات ماشین رو اوایل کار بکنید به همین راحتینقل قول:
وقتی ماشین صفر کیلومتر میخرید تا حدود 1000 کیلیومتر اول رو سعی کنید
با ملایمت از ماشین استفاده کنید یعنی اینکه :
با خودرو شتابگیری نکنید - معکوس های شدید نکشید - زیاد از حد دور موتور رو بالا نبرید - با دنده مرده حرکت نکنید سعی کنید دنده ها رو روی دور موتور مناسب بین 3500 تا 4000 دور عوض کنید.
از بالا بردن بیش از حد سرعت خودداری کنید
بعد از مدتی که مشاین خوب جا افتاد و آب بندی شد میتونی تمام موارد بالا رو به راحتی عملی کنید اما با احتیاط دوست من
دوستان من پارسال یک slx tu5 ثبت نام کردم . دیروز برام دعوتنامه آمد. تا تاریخ 91/10/02 فرصت دارم مبلغ مابه تفاوت را واریز کنم . مدل ماشین 91 خواهد بود . به نظر شما اگر مبلغ مابه تفاوت را واربز نکنم و توی ماه اسفند این کار را بکنم تا مدل ماشین سال 1392 بشه با این اوضاع مملکت آیا کار درستیه یا اینکه سریعتر تکمیل وجه کنم تا بتونم شب عید ماشینو را دریافت کنم؟
مرسی از اعلام نظرتون
الان قیمت صفرش چند شده؟
صفر الان 20400نقل قول:
زنگ زدم از نمایشگاه قیمت گرفتم
slx tu5 :20000000
به نظر شما خوب ماشینه ای ؟
سلام ماشین خیلی خوبیه اما کو که کسی بخره نیست
کیفیتش نسبت به قبل پایین نیومده؟
ایا موتور tu5 دوگانه سوزش هم هست؟
آره هست . . .نقل قول:
جدیدترین قیمت صفرش؟
و اینکه کیفیتش نسبت به ماههای قبل تغییر کرده یا نه؟موتوری و بقیه قطعات.
19.650.000نقل قول:
فکر نمیکنم تغییراتی در کیفیتش رخ داده باشه
تو ایران هر چقدر از حضور یه ماشین تو بازار بگذره خودرو سازان کیفیتشو میارن پاییننقل قول:
الانم مطمئنا slx به پای slx هایی که تازه اومده بودن نمیرسه از نظر کیفیت
ولی باز ماشینه خوبی من دیدم بیشتر کسایی که داشتن راضی بودن
سلام
سرعت های مناسب واسه دنده های این ماشین چقدره؟
ممنون
برای تعویض دنده راحت و خوب باید روی دور موتور مناسب دنده عوض کنید نه سرعتنقل قول:
برای 405 با موتور TU5 بین 3500 تا 4000 دور مناسبه
ممنون از پاسختون
ببخشین اگه می شه بیشتر (خیلی جزیی تر)توضیح بدین ،راستش من تو رانندگی تازه کارم و در این مورد از چند نفر سوال کردم .تو نت هم سرچ کردم جوابا متفاوته یکی از دوستام که 207داره می گه با صدای موتور و وقتی هم که خودش پشت رل ماشینم می شینه توی 30 می زنه دنده 3،یکی دیگه می گه تا 50 با دنده 2!
ممنون از راهنماییتون
رانندگی افراد با هم متفاوت هستنقل قول:
همونطور که توضیح دادم اصول تعویض دنده بر مبنای دور موتور هست
امکان داره برخی افراد پرگاز رانندگی کنن و بیشتر از اون سرعتی که شما ذکر کردی دنده عوض کنن
بپس تعویض دنده در شرایط مناسب بین دور موتور 3500 تا 4000 دور هست
سلام دوستان آیا رادیاتور tu5منبع انبساط دارد؟آیا برای تعویض آب وضدبخ در این موتور نیاز به هواگیری می باشد؟ با تشکر
من تو سرعت 15 تا 20 میزنم دنده 2 و تو سرعت 45 تا 50 میزنم 3 و تو سرعتهای 90 میزنم 4 و تو سرعتهای 110 تا 120 میزنم 5نقل قول:
اون دوستمون هم درست میگه رانندگی افراد با هم متفاوته
و دور موتور هم همونی که محمد گفته هست معمولا در رانندگی عادی
دنده 1 = 44نقل قول:
دنده 2 = 84
دنده 3 = 136
دنده 4 = 188
دنده 5 دور 3000 = 112
بهترین حالت
واسه داخل شهر
دنده 1 تا 3200
دنده 2 تا 3200
دنده 3 تا 3000
دنده 4 تا 3200
دنده 5 هم از دور 2500 به بعد میشه گازش داد من خودم تا 70 تا هم با دنده 5 میرم
واسه جاده هم دنده 1 تا 3200
دنده 2 تا 4000
دنده 3 تا 3500
دنده 4 تا 3500
دنده 5 هم از 2200 تا 3500 مناسبه بهترین حالت رانندگیه
اینایی که زدی سرعته؟؟؟؟؟؟؟؟:n04:نقل قول:
با دنده 2 84 تا میری؟؟؟؟؟
کامبیز جان اگه دنده هارو بین 3750 و 4000 در شهر تعویض کنیم مشکل خاصی برای موتور پیش میاد؟نقل قول:
نه دوست مننقل قول:
مشکلی پیش نمیاد
این دور موتور مناسبه برای ماشین خیالتون راحت
البته شاید حس کنی که داره به ماشین فشار میاد اما در واقع اینطور نیست
نقل قول:
داداش تو دور موتور 4000 تا اگه دنده عوض کنی که صفه کلاج تو دوماه مرخص میشه که.......
نه برادر من خراب نمیشهنقل قول:
ماشین من تا حالا 60هزارتا کار کرده مشکلی هم نداشته
واسه توی جاده باید دنده 1و2 را تا 4000 ببری تا ماشین توی دنده 3 راحت دور برداره چون دنده 3 سبکه و دنده 2 هم سنگین فاصله بین این دو دنده زیاد میشه واسه همین 1و2 تا 3700-4000 خوبه که بدی 3 دنده 4 هم چون سبکه شما توی جاده تا 3700 دنده 3 را پر کن بعد که میدی 4 نزدیک 77-75تا سرعت داره و واسه دنده 4 دادن خوبه واسه دنده 5 هم چون بین 4و5 زیاد اختلافی نیست شما از 85-90 میتونی از دنده 4 بدی 5 و دیگه توی جاده با همین دنده 5 از 75-80 تا 160-170- راحت میره
واسه داخل شهر هم دنده 1و2 تا 3200 و دنده 3 از 2000 تا 3000 ---- واسه دنده 4 2000 تا 2500 خوبه بعد میتونی بدی 5 که اون هم بین 1800 تا 2500 داخل شهر خوبه
سلام
ماشین خوبیه
ما الان 6 ماهه داریم
اولاش نمیدونم ماشبن آب بندی نشده بود یا اتفاق دیگه ولی توی مسافرت اول زیاد خوب نبود و توی سر بالایی ها کم میاورد مخصوصا دنده 5 و 4 (البته سر بالایی، منظورم توی بزرگراه اصفهان-کاشان-تهرانه)
ولی توی مسافرت دوم خوب عمل کرد و حتی توی شمال هم خوب عملکرد و دیگه الان خوب شده یعنی با سرعت 120 تا با دنده 5 از سربالایی ها بالا میره
حالا داخل شهر دور موتور 4000 ضرر داره واسه ماشین یا نه؟یه عده از دوستان میگن ضرر داره و یه عده میگن مشکلی نداره.
برای ماشینهای 16 سوپاپ ضرری نداره حتی شما مجازید تا 4500 هم برید. اما خوب فشار به موتور بیشتر میاد. یعنی کار بیشتری از موتور می کشید. در نتیجه قطعات مصرفی موتور زودتر مستهلک می شن دوست من.نقل قول:
[HTML][/HTML]سلام دوستان آیا رادیاتور tu5منبع انبساط دارد؟آیا برای تعویض آب وضدبخ در این موتور نیاز به هواگیری می باشد؟ با تشکر[HTML][/HTML]
یکی هم زحمت بکشد یک جوابی به ما بدهد با تشکر (ببخشید که بحث شیرین دنده وقفه افتاد وآسیب دید!:n19:)
بله دارد منتهی مثل 206 جدا از رادیاتور نیست بلکه چسپیده به بدنه رادیاتور و بهتر بگم همون قسمتی که در رادیاتور را باز بسته میکنی منبع انبساط هستشنقل قول:
منبع انبساط دارد ولی مثل 206 جدا نیست درواقع همون قسمتی که در رادیاتور را باز میکنیم و آب داخلش میریزیم منبع انبساط هستش
تست شتاب و کشش 405tu5 و سمند ef7 بنزینی و دریچه گاز سیمی و تکسوز بدون کپسول
شتاب از صفر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شتاب از 20 تا دنده 1
کشش دنده 2 در شیب مخالف
کشش دنده 3 از 60 تا
من شنیدم slx tu5 های جدید آمپرهاش دیگه مثل مدلهای پارسال نیست و صفحه کیلومتر 405 های قدیمی را گذاشتند روش؟ کسی تازگیها اس ال ایکس تحویل روز دیده یا نه؟
نه دوست من اینطور نیستنقل قول:
2 روز پیش من یکی تو نمایندگی دیدم و بررسیش کردم نه اینطور نبود.
دوستان بالاخره رادباتور 405TU5مدل89هواگیری می خواهد یا خیر چون دوستمون گفتند:
پس به این ترتیب هواگیری نمی خواهد...؟نقل قول:
منبع انبساط دارد ولی مثل 206 جدا نیست درواقع همون قسمتی که در رادیاتور را باز میکنیم و آب داخلش میریزیم منبع انبساط هستش
بله دوست عزیز چند موردی مشاهده شده که همون صفحه قدیمی رو روش گذاشتن متاسفانه.نقل قول:
تفاوت صفحه آمپر جدید با قدیمی چیه؟
من از صفحه کیلومتر های 405 SLX و 405 GLX عکس میزارمنقل قول:
تا خودتون تفاوت ها و تغییرات رو ببینید.
405 SLX
405 GLX
البته ببخشید برای 405 GLX دقت بیشتری باید داشته باشی یا تصویر رو زوم کن
محمد جان من اس ال ایکسمو آبان تحویل گرفتم ، صفحه کیلومتر شمارش از همون قدیمیا هستنقل قول:
من 405 glx دارم کیلومترش مثله عکسی از slx هست که گذاشتینقل قول: