منظورت Freemason هاس ؟نقل قول:
Printable View
منظورت Freemason هاس ؟نقل قول:
آره دیگه یه عده ای هم میگن اینا این شایعه رو راه انداختند.
حالا چون نوستراداموس جزو حذب فراماسون بوده (اینطور میگن) دلیل نمیشه که بگیم همه اینا زیر سر اون حذبه.
شایعه پراکنی و حرف های الکی از عهده هر کسی بر میاد و مختص به گروه یا حذب خاصی نیست.
سلامنقل قول:
نمی خواستم به این قضیه اشاره کنم.اما چون خودت پرسیدی این سخنرانی رو ببین
مجموعا 200 مگکد:http://www.anti6.ir/ViDeOS/2012/WwW.ANTi666.iR%202012%20a.rar
http://www.anti6.ir/ViDeOS/2012/WwW.ANTi666.iR%202012%20b.rar
http://www.anti6.ir/ViDeOS/2012/WwW.ANTi666.iR%202012%20c.rar
در اصل نقد فیلمه 2012
اما کلا به این سال و این تبلیغات راجع بهش از دیدگاه دیگه ای نگاه میکنه.اگر تونستین حتما ببینید
این تایپیک دوباره باز شد ؟
من هم قبول دارم یه چیزی پشت این قضیه هست
ببینید چیزی به نام شایعه اینجا وجود نداره .واقعا مسخرست که دوستان میان میگن به خاطر چندتا فیلم و کتاب و ... این موضوع رو بوجود اوردن خب اگه 2012 هم ساخته نمیشد اتفاقی نمی افتاد.قضیه خیلی بزرگتر از چند فیلم و کتابه .مسلما دنیا تو سال 2012 وارد یه مرحله جدید از زندگی میشه اما این مرحله جدید چیه؟الله اعلم .
ممکنه یه زلزله بزرگ .سیل و... باشه ببینید هر چی به 2012 نزدیک تر میشیم اتفاقات عجیبتری در حال وقوع هست.زلزله 9 رشتری در ژاپن وهائتی و... مطمئن باشید تا قبل اون تاریخ یه زلزله بزرگ دیگری هم در رخ میده .ببینید در دنیای سیاست هم داره یه مرحله جدید خودشو نشون میده شاید قدرت از غرب به شرق منتقل بشه .از لحاظ اقتصادی هم دیگه همه چی مشخصه.ولی حادثه ای که ما منتظرشیم خیلی بزرگ تر از این حرفهاست.
البته در اینکه 2012 فیلمی چرت و در عین حال به شدت سیاسی بود شکی نیست .
بگذارید اول یک موضوع کلی رو بگم تا بعد بریم سراغ جزییات.
الان از نظر پیشرفت دانش و تکنولوژی در دورانی هستیم که انسان هزار یا حتی صد سال قبل تصورش رو نمیکرد. ولی با همه این پیشرفت ها چیزی که کمتر تغییر کرده خود انسان و افکارش هست.
حالا کشورهای غیر آزاد و جهان سوم مثل ایران خودمون که نیاز به توضیح نداره، اما حتی در پیشرفته ترین و آزادترین جوامع هم گروهی از مردم که متاسفانه کم نیستند رو میشه به راحتی مشغول مسائلی کرد که پروندشون سالهاست به وسیله علم بسته شده.
اینکه بگیم بعضی وقت ها فریب و بازی دادن مردم توطئه حکومت هاست دورغ نیست، چون اتفاقا دیکتاتوری ها بر همین اصل کشورشون رو اداره کرده و میکنند و خواهند کرد. اما واقعیت اینه که بخش زیادی از این فریب کاری ها توطئه نیست و خود مردم باعث ایجاد و تبلیغش هستند.
در مورد این ماجرای خاص پایان دنیا که به گفته دوستان با گذشتن از 2012 پروندش بسته نخواهد شد، نظر من اینه که توطئه نیست و عامل اصلی خود مردم هستند، مثلا این چند نظر از صفحات اخیر رو ببینید:
آیا این دوستمون مامور CIA هست؟نقل قول:
بر اساس کتیبه های مایاها خیلی از اتفاقات مهم توی این سال میفته و یک سال ویژه محسوب میشه
من هم خودم باور ندارم که 2012 پایان کار دنیا باشه ولی این که تغییرات مهم به نظر من رخ میده
یا اینکه ایشون فقط یکی از میلیون ها انسانیست که فکر میکنه آینده قابل پیشگویی است؟
یا این نظر:
نظر دیگه:نقل قول:
مسلما دنیا تو سال 2012 وارد یه مرحله جدید از زندگی میشه اما این مرحله جدید چیه؟الله اعلم .
ممکنه یه زلزله بزرگ .سیل و... باشه ببینید هر چی به 2012 نزدیک تر میشیم اتفاقات عجیبتری در حال وقوع هست.زلزله 9 رشتری در ژاپن وهائتی و... مطمئن باشید تا قبل اون تاریخ یه زلزله بزرگ دیگری هم در رخ میده .ببینید در دنیای سیاست هم داره یه مرحله جدید خودشو نشون میده شاید قدرت از غرب به شرق منتقل بشه .از لحاظ اقتصادی هم دیگه همه چی مشخصه.ولی حادثه ای که ما منتظرشیم خیلی بزرگ تر از این حرفهاست.
این دوستمون هم نظر تقریبا مشابه دوستان قبلی داره که باز روی سال 2012 تاکید میکنه.نقل قول:
من معتقدم که در سال 2012 اتفاق های سیاسی زیادی رخ میده به طوری که شاید وضع الان دنیا با اون موقع خیلی عوض بشه !
آیا در همین سال 2011 کم اتفاق افتاده؟ یا هر سال دیگری در تاریخ بشر که کم و بیش اتفاقات مهمی داشتند؟
حالا براساس چه منطقی باید اتفاقات سال 2012 که میتونه هر چیزی باشه رو به یک تقویم یا هر چیز بی ربط دیگه مربوط کنیم؟
من که به پیشگویی اعتقاد ندارم ولی از الان میگم سال 2020 هر اتفاقی افتاد بگذارید به حساب من :46:
دلیل اولش اینکه 2 شبیه Z هست و Z آخرین حرف الفباست ، 0 هم که شبیه O هست و O هم شبیه کره زمین!
حالا وقتی این ترکیب عجیب دو بار پشت سر هم تکرار بشه یعنی اتفاقات بدی خواهد افتاد :4:
پایان زمین پایان زمین = 2 0 2 0 :32:
ای کاربران P30WORLD به من ایمان بیاورید و انسان ها رو از خطر سال 2020 آگاه کنید. :42:
به نظر من هم همش زیر سر این اسرائیلی هاس ...نقل قول:
اینها زیر سر شیطان هست ... خوب اگه خدا معجزه داره چرا شیطان معجزه نداشته باشه ؟
---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 04:02 PM ----------
خیلی عرز می خوام ببخشیدا .. مگه سال 2000 یا 2007 چیزی اتفاق افتاد ؟ غیر اینه که هر چیزی که اتفاق افتاد کارهای انسانی بود ؟نقل قول:
شما با کدوم دلیل و ادله اینا رو رد میکنید؟از کجا اینقدر مطمئنید؟ایا شما از همین 5 دقیقه بعد خودتون میتونید با اطمینان حرف بزنید که میایید میگیید هیچ طوری نمیشه؟نقل قول:
من نمیگم حتما اتفاق می افته ولی نمیشه بی خیال شد؟
چه ربطی به اسراییل داره؟نقل قول:
خب اگه اسرائیل بدونه که میشه از این جریان استفاده کرد مطمئنا استفاده میکنه مث همه کشور های دنیا.
شما زلزله های پشت سر هم رو که اتفاقا همهشون دارن یه سیر صعودی رو طی می کنن کار انسان میدونید؟
بازم میگم ما نه میتونیم کاملا رد کنیم و نه میتونیم کاملا ثابت کنیم ولی یه سری علایم هستش که نمیشه ردش کرد.
مثلا کی میتونست پیش بینی کنه که مردم کشورهای عربی که اتفاقا خیلیاشون هم تو رفاه هستن به پا خیزن؟اون هم عرب ها که دیگه هممنون خوب میشناسیمشون.
پس یه سری علائم عجیب وجود داره .
شما یه دوره از تاریخ بیار که این همه تظاهرات وجود داشته باشه الان فکنم حدود 7 یا 8 کشور مردمشون دارن با دولت هاشون مبارزه می کنن که تو تاریخ بی نظیره.
من نمیگم 2012 هم میمیریم بلکه میگم احتمال اینکه دوره جدیدی شروع بشه هست
وقتی میگی کسی از 5 دقیقه بعد هم خبر نداره چطور فکر میکنی یک قوم قدیمی سال 2012 رو پیشگویی کرده؟نقل قول:
شما با کدوم دلیل و ادله اینا رو رد میکنید؟از کجا اینقدر مطمئنید؟ایا شما از همین 5 دقیقه بعد خودتون میتونید با اطمینان حرف بزنید
این تناقض نیست؟
من گفتم چیزی نمیشه؟نقل قول:
بعد خودتون میتونید با اطمینان حرف بزنید که میایید میگیید هیچ طوری نمیشه؟
شاید زلزله بشه بزرگتر از ژاپن، شاید جنگ بزرگی بشه، شاید یک بیماری جمعیت زیادی رو مبتلا کنه و هزار شاید دیگه...
همه حرف من اینه که اتفاقات خوب و بد زیادی در آینده میفته ولی این ربطی به پیشگویی و اینجور خرافات نداره.
پیشگویی رو خرافات ندونید عزیز من.
لطفآ روحیات چند ساله پیش مرا نداشته باشید که همه این موارد رو خرافه محض میدونستم.
اگر هم میخواید باشید هیچ. ولی من راهی و که رفتم و بهتون میگم.
شما از تمدن مایا چه اطلاعاتی دارید به راحتی زیر سوال میبرید؟
یه عده میگفتن اصلآ از کجا معلوم تمدن مایا گفته 21 دسامبر 2012 تقویم تموم میشه؟ اصلآ شاید تقویم اون موقع تموم نشه؟
چرا بدون تحقیق حرف میزنید؟
چقدر تمدن ما پیشرفت کرده؟ به نظرت ابر کامپیوترهای ناسا و دانشگاه بروکلی میتونن زمان رو دقیق محاسبه کنن یا مایاها؟
کدومش؟
مسلمآ کامپیوترهای امروزی.
ولی چرا دانشمندان گیج موندن توی نحوه کارکرد تقویم تزولکین مایایی؟
چرا اسرار اهرام مصر پوشیده مونده هنوزم؟
چه دلیلی داره که قومی به یکباره خودکشی دسته جمعی کنه؟
یه چیزی هست، یه چیزی وجود داره که ما نمیدونیم.
علم رو منحصر کردیم به قرن 20 ام و 21 ام.
به جز پیشرفت هایی که شما میگی یه سری مسائل فرهنگی هم داشتن!نقل قول:
از شواهد به جا مونده معلومه که مثل یه مشت موجودات وحشی زندگی میکردن، خورشید گرفتگی رو خشم خدا(!) میدونستن و برای رفعش آدم قربونی میکردن! همچنین از پوشششون هم که چیزی نمیشه گفت!
شما خیلی قضیه رو بزرگ کردید....
من این آمار رو از موسسه ملی زمین شناسی آمریکا گرفتم. اگه نگاه کنیم بیشترش سیر صعودی نداره بلکه شبیه تابع سینوسی در نوسان هست. افزایش و کاهش داشته . من تخصصی در این مورد ندارم . شاید فعالیت صفحات زمین تو این مدت افزایش داشته ، شاید هم طبیعی باشه .... ولی میدونم که این قدر با صراحت نمیشه نظر داد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد این که آیا در دوره ای از تاریخ بشر وجود داشته که این همه تغییر توش اتفاق افتاده باشه هم باید گفت که بله
همین 20 سال پیش ، سال 1989 و سقوط رژیم های کمونیستی کشورهای بلوک شرق ، فروپاشی دیوار برلین و ازبین رفتن اتحاد جماهیر شوروی و انقلاب در کشورهای لهستان ، مجارستان، آلمان شرقی ، بلغارستان و رومانی و شوروی. اتفاقا همشون هم به صورت زنجیره ای بود و همشون هم تو کشورهای دیکتاتور زده ای رخ داد که از نظر سیاسی و فرهنگی شرایط مشابهی داشتن.
وجالب این که همه رژیم ها هم شرایط زندگی مردمشون رو طوری نشون می دادن که انگار همه در رفاه مطلق هستن.
کی فکرشو می کرد که دیوار برلین از بین بره ، چائوشسکو در عرض کمتر از 10 روز حکومتش سقوط کنه و خودش هم جونشو از دست بده ، کی فکرشو می کرد ابر قدرتی مثل اتحاد جماهیر شوروی ناگهان کله پا بشه؟
آیا این هم پیش گویی شده بود ؟ بله ، اما این پیشگویی نیاز نبود که توسط مایاها یا به صورت رمزی توسط امثال نوستر آداموس انجام بشه. این ذات خود حکومت های دیکتاتوری هست که باعث میشه دیر یا زود به این سرنوشت مشابه دچار بشن. و اتفاقن سقوط خیلی هاشون اونقدر سریعه و غیر منتظره هست که باعث میشه خیلی ها نتونن اون رو باور کنن و برای خودشون شروع به داستان سازی کنن و این وقایع رو با تئوری توطئه برای خودشون توجیه کنن.
نیکلای دوم آخرین تزار روسیه که بر ارتشی 15 میلیونی فرمانروایی می کرد حکومتش تنها در عرض 5 روز سقوط کردو ....
شبیه همین شرایط تو 2011 نیست ؟ فکر می کنیم که اعراب همه در رفاه هستن ، شنیدیم ( و برمبنای همین شنیده ها مطمئن هستیم ) که اعراب به اصطلاح Dont Have Balls و بنابراین از این که قیام میکنن تعجب می کنیم و به این نتیجه می رسیم که حتما نیرویی ماورایی در کار هست.
می دونم که باز هم این مثال ها و شواهد برای کسانی که دوست دارن به چیزی عقیده داشته باشن ، ارزشی نداره و اونها به طور حتم این وقایع رو هم جوری تفسیر می کنن که هماهنگ با نظریاتشون باشه ولی گفتم شاید برای کسانی که تازه با این مباحث آشنا شدن مفید باشه.
شما اصلآ آشنایی با این تمدن ندارید دوست من.
قبول دارم آدم قربانی میکردن. البته بیشتر نتیجه دیدن فیلم Apocalipto مل گیبسون این حرف شما.
تمدن ما هم همچنان وحشی ه. وحشی به معنای واقعی.
اونا آدم قربانی میکردن. ما آدم و طبیعت و داریم قربانی میکنیم.
ما وحشی های کت شلوار پوش و با فکل کراواتیم.
البته به زودی تقاص اذیت کردن طبیعت را به طرز فجیع پس خواهیم داد.
قبول نداری وحشی های کت شلوار پوشیم؟
لینک زیر را ببین.
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=455750&page=2
ببینید مشکل ما اینه که فک میکنیم که واقعا در راه پیشرفت هستیم در صورتی که ما فقط داریم توسعه میکنیم نه پیشرفت.
ببینید شما با کدامین ادله میتونید ثابت کنید که ما در راه پیشرفت واقعی هستیم؟
ایا ما در صنعت پزشکی پیشرفت داشتیم؟پس این همه ایدزی،سرطانی،هیپاتیتی و.. چرا درمان نمی شوند؟فقط تبلیغات داریم ولی در عمل هیچ.حتی برای سیر درمان یه سرما خوردگی ساده هم همان مدتی طول میکشه که 100 یا 500 سال پیش طول میکشه .تازه همه دارن رو میارن به طب های سنتی....
تو همه صنایع دیگه هم همینطور...
پس خیلی به امار و اطلاعاتی که به خورد ما داده میشه توجه نکنید اینها فقط در راه حفظ قدرت و ثروت هستش.(البته با این اماری که تو پست بالایی داده شده اشتباه نشه من بحث بر روی چیز دیگه ای دارم).
شما درباره جمجمه قوم مایا ها چیزی شنیده اید؟دانشمندان گفتند شاید تا هزار سال دیگه ما تازه بتونیم یه همچین جمجمه ای بسازیم در حالی که قوم مایاها هزاران سال پیش اینو داشتند.
متاسفانه امروزه علم داره به سمت دیکتاتوری پیش میره یعنی فقط چیزی که علم میگه ما باید قبول کنیم.در صورتی که برای خیلی از موارد توجیه دقیق نداره..
چرا علم نمیتونه اسرار اهرام مصررو درک کنه؟چرا ارتباط مصری ها و قوم مایا ها رو نمیتونه توجیه کنه؟
چون فقط به زندگی خطی اعتقاد داریم یعنی دنیا همینه که میبینیم :کار تفریح زندگی وام قسط باران پول و... یعنی این مسائل همه اون چیزی هست که توی این دنیا وجود داره در حالی که اصلا وجود جهان موازی یا زندگی موازی رو بروز نمیده
از فرازمینی ها چیزی نمیگه حتی بشدت هم سانسور میکنه در حالی که خیلی از اتفاقات داره می افته که ما بی خبریم.
اصلا حال بحث کردن رو ندارم چون تینقدر دوستان سرگرم زندگی دلخواه قدرتمندان شدن که دیگه این جور مسائل براشون غیر ممکن نشون میده.
این جمله یعنی اینکه شما چیزی در مورد اسرار اهرام میدونید که علم روز از آن بی خبره !!! فکر نمی کنید خودتون رو خیلی دست بالا گرفتید؟نقل قول:
چرا علم نمیتونه اسرار اهرام مصررو درک کنه؟چرا ارتباط مصری ها و قوم مایا ها رو نمیتونه توجیه کنه؟
بالاخره ما بی خبریم یا بی خبر نگه داشته شدیم؟ این 2 تا خیلی فرق میکنهنقل قول:
از فرازمینی ها چیزی نمیگه حتی بشدت هم سانسور میکنه در حالی که خیلی از اتفاقات داره می افته که ما بی خبریم.
آیا علوم ما خیلی چیزها رو نمی تونن تشریح کنن یا من و شما از آن علم محرومیم!!!
دقت کنید کشف نشدن مسائل رو با علنی نشدن آن قاطی نکنید
در مورد 2012 هم ما هیچ دلیل عقلی و علمی ندیدیم که ثابت کنه قراره اتفاق خاصی در آن سال بیفته! پس عاقلانه اینه که فرضیه ها رو در حد فرضیه نگه داریم و در جوسازی های .... شریک نشیم
منم میگم سال 2012 اردن به ترکیه حمله میکنه!!! اگر نتونم سند و دلیلی ارائه کنم مردم من رو مسخره میکنن و میگن زده به سرت؟
اما چرا در مورد 2012 اینطور نیست؟ متاسفانه شما هنوز با قدرت رسانه های امروز دنیا آشنا نیستید
به نظر من همش مسخره بازیه .مردم با یه فیلم سری قانع میشن
البته همه اینطوری نیستن که با یک فیلم قانع بشن
بسته به ظرفیت طرف مقابل داره
منابع برای تحقیق و تجسس زیاده
یک سری کتاب و مقاله هم در این مورد منتشر شده که خوندنش خالی از لطف نیست
البته من گفتم که به پایان دنیا در سال 2012 باور ندارم
ولی میشه گفت یک سری اتفاقات مهم در این سال اتفاق میفته
ایما نمیارم!!!نقل قول:
ای کاربران P30WORLD به من ایمان بیاورید و انسان ها رو از خطر سال 2020 آگاه کنید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور نمی کنم که اصلا مابدونیم کی دنیا تموم می شه
حالا مایا هم تقویم خودشونو دارنو اعتقادات خودشون
اصلا بشین زندگیتو بکن چیکار داری به این کارا
من می گم کره ی زمینتا 5 میلیارد سال دی گه پابرجاست
امازندگی و مرگ دست خداست
اگر به قران مراجعه کنید در سوره های که از قیامت گفته است هیچ ارطباتی به گفته ی دانشمندان نداره
مثلا گفته کوه ها از روی زمین بلند می شن و به حرکت در می ایند و پودر می شوند
اتفاقا این موضوع تو مجله نجوم کامل بهش پرداخته شده. و این موضوع کاملا رد شده.
شما از کجا و با چه دلیلی اینو میگی؟!نقل قول:
من می گم کره ی زمینتا 5 میلیارد سال دی گه پابرجاست
فقط 4 میلیارد سال دیگه عمر خورشید تموم میشه و احتمالا تبدیل میشه به سیاهچاله. اونوقت چجوری زمین تا 5 میلیارد سال پا برجاس؟!
اخه این چه پستیه که دادین؟شما یا کاملا بی خبرین یا خودتون رو زدین به بی خبری؟نقل قول:
خواهشا بحث رو به حاشیه نکشید.!!!
شما حتی حرف های من رو هم تحریف کردید.دیگه یا پست ندین یا اگه میدین دقت کنین.
من هیچ وقت نگ فتم که از اهرام مصر چیزهایی میدونم که علم نمیدونه بلکه گفتم خیلی از موارد رو علم نمیتونه درک کنه .چند سال پیش وقتی برای بار اول وارد اهرام مصر شدند یه لاشه گربه تو اهرام پیدا کردند که گفتن اینو برداریم برای ازمایش بعد از ازمایش به یه نتیجه خارق العاده رسیدند:این گربه نزدیک به هزار سال پیش مرده بود ولی جسدش مث جسد حیوانی بود که انگار دیروز مرده..!!! بعد از مدت ها وقت گذاشتن بالاخره علت رو کشف کردند.یعنی تا این زمان علم نمیتونست این موضوع رو درک کنه.جابجایی سنگ های چند تنی و بعضا چند صد تنی و خیلی از موارد دیگه هنوز علم نتونسته درک کنه فقط چند تا احتمال داده همین.خاصیت هرم رو هم به نظر من تا حالا کامل درک نشده.
در مورد جمله دومتون هم به نظر من جفتش اولا که هیچ فرقی با هم ندارند در ثانی منظور شما از کلمه "ما "کیه؟
اگه منظور خودتون هستین که جمله اول و دوم معنیش یکی میشه اگه که نه هم .....
بعد جمله ای از من که شما دارید ازش حرف میزنید خیلی خیلی گویاست و نیازی به توضیح اضافی نداره:
ما را بی خبر نگه داشته اند.وقتی میگم دارن اخبار رو سانسور میکنند و ما بی خبریم یعنی چی به نظر شما؟
(اینجا بحث روی ابر قدرت ها ست و کلمه سانسور هیچ ارتباطی با داخل نداره یه وقت اشتباه نشه).
صد در صد علوم ما خیلی از چیزها رو نمیتونن تشریح کنند.اینکه دیگه پر واضح هست دوست عزیز.
در ضمن وقتی که علم نمیتونه چیزی رو تشریح کنه یعنی که علم اونو ما هنوز نداریم.یعنی شما خودت جواب خودت رو دادی.
در مورد 2012 شما باز برگشتین سر جای اولتون که.ما داریم میگیم علم نمیتونه همه چی رو ثابت کنه بعد شما میاین میگین که دلیل علمی وجود نداره؟خب شما میتونید دلیل علمی برای زلزله بیاورید ولی ایا میتوانید از لحظه وقوع زلزله خبر بدید مسلما نه چون ما هنوز علمشو نداریم .ممکنه 2012 فقط یه زلزله عظیم باشه ممکنه هم که اصلا هیچ اتفاقی نیفته.
در ضمن هیچ کس نگفته که زمین نابود میشه.شاید فقط یه مرحله از رندگی تموم بشه و مرحله دیگری شروع بشه همین.چطوریش رو من نمیدونم.که حتی خود مایا ها هم نگفتن که زمین نابود میشه.خواهشا زهن خود را از اینکه 2012 زمین پودر خواهد شد پاک کنید.
منابع برای تحقیق رو شما میشه چند تا معرفی کنید؟اصلا تحقیق تو چه زمینه ای؟نقل قول:
منظور شما "البته من گفتم که به پایان دنیا در سال 2012 باور ندارم" از پایان دنیا چیه؟نکنه منظورتون اینه که زمین پودر خواهد شد.؟
به نظر من باید درباره پایان دنیا خیلی بحث کنیم که اصلا کی گفته پایان دنیا؟چرا این طور این کلمه جا افتاده و ترجمه شده؟
خب حرف من هم همینه که تو این سال یه سری اتفاقات میفته ولی شاید بعضی ها بگن که اره هر سال یه سری اتفاقات میفته دلیل نمیشه این سال متمایز بشه.
به نظر شما چه اتفاقاتی تو این سال میفته؟
در ضمن یکی از مزخرف ترین فیلم هایی که تو عمرم دیدم فیلم 2012 بود.
دوست عزیز من نگفتم که قراره دنیا نابود بشه
منظور من یک سری اتفاقات هست که میتونه روند کلی زندگی زمین رو تغییر بده
یکی از اونا رو میشه به بحران های سیاسی خاورمیانه ربط داد که خیلی از کشورها رو شامل میشه
سوریه - عراق - بحرین - ا ی ر ا ن - افغنستان و ....
بحران های اقتصادی رو هم که همه شاهدش هستیم
تغییر و تحولات در آب و هوا
و انواع و اقسام بلاهای طبیعی مثل زلزله و سیل و سونامی و ....
نمیشه یک اتفاق مهم رو نام برد...ولی یک سری اتفاقات هستن که میتونن خیلی تاثیرگذار باشن
همین سیل و زلزله خیلی از صنایع رو از کار میندازه و یا یک سری محصولات کشاورزی رو از بین میبره و باعث گرانی میشه
در ضمن من فیلم 2012 رو تائید نکردم و همچین چیزی رو قبول ندارم
تنها نکته مثبت این فیلم جلوه های ویژه اون بود که خیلی خوب کار شده بود
هروقت به نتیجه قطعی رسیدید یه پ.خ به من بدید تا 2012 صبر میکنم اگه حرفتون درست بود یه کارت شارژ ایرانسل 2تومنی واستون میگیرم: دی
به نظر من این بحثا اصن منطقی نیست آقا ما که انقد صبر کردیم یه چند ماهم دندون رو جیگر بذاریم ببینیم چی میشه!!!
این حرف ها دیگه چیه؟نقل قول:
حتی اگه صد در صد هم ما مطمئن باشیم که 2012 اون اتفاق خواهد افتاد باید زندگی عادیمونو تا اون موقع انجام بدیم اتفاقا این حادثه باعث میشه بهتر قدر لحظات رو بدونیم و سعی کنیم از زندگیمون لذت ببریم.
صبر برای چی؟مگه قراره کوپن قند و شکر بدن
دوستان این چه ادبیاتیه ؟ اینجا تالار گفتمانه نه اطاق جنگ
یه سوال : کسی نمیدونه بعد از سال 2012 سال بعدی برای پایان دنیا کی هست ؟
من فکر می کنم 2016 و 2020 هم هست
انشالله خدا عمری بده همشو ببینیم
2016 خیلی زوده مردم باور نمیکنن ! :دی احتمالآ 2020 یا 2022 هست که عددهاشون هم یکدست و خوشگله ! خیلی هم قشنگ میشه گفت : سال بیست بیست ! :دینقل قول:
یه سوال : کسی نمیدونه بعد از سال 2012 سال بعدی برای پایان دنیا کی هست ؟
من فکر می کنم 2016 و 2020 هم هست
انشالله خدا عمری بده همشو ببینیم
اصلا خبری از پایان دنیا نیست!
اگه درست گفته باشم زمین وارد دوره ششم حیات خودش میشه
این تاریخی هم که اعلام شده برای پایان دنیا فقط و فقط بخاطر این بوده که تقویم قوم مایا در 21 دسامبر 2012 به پایان رسیده
همین...اصلا اسمی از پایان دنیا آورده نشده
این پیشگوییها رو هم بخونید
نقل قول:
کد:http://faryad14.persianblog.ir/post/22
از اول تا آخر این متن دروغی بیش نیست
یک سری سایت ها و بلاگ های معلوم الحال هستن که مطالبشون با یک سری انگیزه ها و جهت دهی خاص منتشر میشه
این مطالب بیشتر شبیه به طنز می مونه تا واقعیت.
در ضمن به هیچ عنوان منبع معتبری نیست
ولی شاید هم دروغ نباشه
عموی بابای من هم مرگ خودش و هم مرگ دخترش که زودتر از خودش فوت کرده رو پیشگویی کرده بود ؟
منظورم اینه که اینکه میگن طرف پیشگویی کرده شاید دروغ نباشه ممکنه پیشگویی اش یه جورایی تحریف شده باشه
شایدم درست ترجمه نشده باشه ( مثل من که انگلیسی رو یه جوری ترجمه می کنم که معنیش زمین تا آسمونه :31: )
آخه میگن این نوسترداموس همه این پیشگویی ها رو به صورت رباعی چندصد سال پیش گفته که کسی نتونسته ترجمش کنه
میگن صد سال قبل از گالیله حرکت ماه به دور خورشید رو پیشگویی کرده میگم علم همون موقع خوب می تونست پیشرفت کنه ولی . . .
من نمیگم نوستراداموس پیش گویی نکرده
ولی این چیزهایی که در مورد ایران و شخصیت های ایرانی گفته شده دروغه
اینجا اصلا خود رباعیات نوستراداموس قرار داده نشده
فقط نویسنده مطلب برای دلخوشی خودش و یک سری افراد شروع به نوشتن یک سری مطالب دروغین کرده
در ضمن تا اونجایی که من میدونم نوستراداموس پیشگویی هاش در مورد ایران برعکس این چیزهایی بوده که اینجا گفته شده
کلا اگه دنبال خوندن پیش گویی های نوستراداموس هستین بهتره که دنبال منابع معتبرتری مثل این سایت ها باشین
کدوم سایت؟
اگه نمیشه اینجا بگید لطفا پ.خ کنید
سایت که نه...چون اکثر سایت ها ایرانی مطالبشون کپی شده است و نمیشه خیلی به اون مطالب اعتماد کرد
اگه بتونین رباعیات اون رو به زبان انگلیسی پیدا کنین و مطالعه کنین بهتره.
ترجمه های ایرانی زیاد اعتباری بهشون نیست...مخصوصا الان که برای درست جلوه دادن یک سری مسائل و اعتقادات مذهبی بدون ذکر منبع و خود رباعایت میان و یک سری مطالب رو قرار میدن که نوستراداموس درباره فلان مذهب و فلان دولت همچین پیش بینی هایی کرده.
کلا من فعلا ترجیح میدم پیش بینی ها اونو به فارسی نخونم...چون که به درست بودن اونها اعتباری نیست
همه جور ترجمه ای هم قرار داده شده که باعث سردرگمی میشه
کلا خود من اعتقادی به پیش گویی ندارم
یک تاپیک پیشگویی مختص به پیشگویی های بزرگ جهان همینجا ایجاد شده.نقل قول:
من رباعی های نوستراداموس رو بدون تفسیر و کم و کاست و بدون کپی از جاهای دیگه، فقط با استناد به کتابی که دارم اونجا گزاشتم. کتاب من هم ترجمه به فارسی بوده. تفسیر هیچ کدوم رو نزاشتم تا هر کس بنا به اعتقاد و تفکر خودش برداشت کنه ازش. شاید مفید باشه.
پیشگویی، علم یا خرافات؟ (بررسی بزرگترین پیشگویی های تاریخ انسان و زمین)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=451183
سلام
میون کلومتون ...!
من موندم!
در مورد پیشگویی های مختلف که صحبت میشه هزار جور رمز گشایی و تحلیل مصداقی داریم!
همچین که به احادیث اسلامی میرسیم در مورد آخر الزمان توقع داریم بدون هیچ کم و کاستی مطابق متن باشه!
مثلا همین که فلان پادشاه در فلان بخش زمین و ملک عبدالله و دجال با یه دونه چشم وسط پیشونی و جناب خر دجال!
به قول "شیخ عمران حسین" که خودش یکی از روشن ترین و منطقی ترین مسلمون هایی هست که خیلی هم عالمه :
خیلی ها منتظر اند یه پیرمرد یک چشم عصا به دست با خرش بیاد و دنیا رو بگیره!!
مطمئن باشید اگر قرار بود علائم گفته شده در احادیث رو امثال من و شما تحلیل کنند تا حالا باید حداقل هزار هزار ظهور موفق!!! میداشتیم!!
پس ...
لطف کنید در مورد احادیث با وسواس بیشتری عمل کنید.
ضمن این که تعیین کنندگان تاریخ از دروغ گویانند!
اصلا چه فرقی میکنه که "ظهور" نزدیک باشه یا دور؟! نه واقعا؟!
به فرض که نزدیک بود! خب که چی؟ اینجا بحث پایان دنیاست ... "ظهور" که خودش یه آغازه این طور که میگن!!
میگن نوشته های نوسترداموس چندین بار به دلایل مختلف تحریف شده گویا زمان اگر اشتباه نکنم هیتلر هم این اتفاق افتاده .
یه پیشنهاد دارم
احادیث امامان ما هم خبر از آینده می دهد (پیشگویی) و بعضی اتفاقات را گفتن می افتد که نشانه های ظهور است حالا این تیکه قرمز رنگ را می گذاریم کنار . آیا همه اینها پیشگویی نیست ؟ و همه این احادیث نیاز به تفسیر دارد
فیلم جومنگ 1و2 را تقریبا همه ما دیدیم در هردو فیلم خانم پیشگو آینده را دیده بود ولی آنچه را که برداشت کرده بود اشتباه بود
من دیروز هم گفتم می توان گفت که شخص پیشگویی کرده ( آینده را دیده) اما آنچه را که واقعیت دارد با آنچه را که او برداشت می کند ممکن است متفاوت باشد و مطمئنن تحریفهایی هم انجام شده .
اگر همه این ها را کنار هم بگذاریم می شود گفت که نوسترداموس پیشگویی هایی کرده که به حقیقت پیوسته و پیشگویی هایی کرده که به حقیقت خواهد پیوست همچنین پیشگویی هایی کرده که به حقیقت نپیوسته و پیشگویی هایی دارد که به حقیقت نخواهد پیوست و مطمئنن 2012 همون پیشگویی ( و شاید تحریفی از پیشگوییهای او) است ( پایان دنیا) که به حقیقت نخواهد پیوست
شک نکنید( چه کنیم دیگه ما هم پیشگو شدیم)