یه چیزی هنوز که یه کنکور من مونده تموم شد برم تیز مدرک اصل دیپلم با پیشو بگیرم یا چیز دیگه ای هم هست بگیرم(مشکلی برای گرفتن ندارم به خاطر کارت معافیم بهم میدن )
یه چیزی هنوز که یه کنکور من مونده تموم شد برم تیز مدرک اصل دیپلم با پیشو بگیرم یا چیز دیگه ای هم هست بگیرم(مشکلی برای گرفتن ندارم به خاطر کارت معافیم بهم میدن )
این قبض پستی رو از ما زمان فارغ التحصیلی میخواستند.نقل قول:
ببخشید یه سوال تو دانشگاه موبایل آزاده؟
واقعا نمیدونم
نقل قول:
بله آزاده ...
ولی از ما همو موقع می خواستن :19:نقل قول:
---------- Post added at 12:52 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
ما هم فک می کردیم بهمون میگن ترم بوقی اما یه چیزه خیلی بدتری گفتن :31: ماهم یه سال تحمل کردیم تا نوبت شما بشه به شماها بگیم :31::27:نقل قول:
اتفاقاً تو کل این یه ساله، یه نفر به ما چیزی نگفت !! حتی یه کلمه !! تو بعضی دانشگاها این جوریه ...نقل قول:
ما هم فک می کردیم بهمون میگن ترم بوقی اما یه چیزه خیلی بدتری گفتن ماهم یه سال تحمل کردیم تا نوبت شما بشه به شماها بگیم
اینقدر که از دانشجوها شنیدم می دونم که تو دانشگاه شیراز میگن ترم بوقی ( بعضی ها هم وقتی ببینن داری رد میشی بوق بوق می زنن :27: ). تو دانشگاه شما چی می گن؟ اگه بد باشه خدا کنه نیایم تا یکسال از دست شما زجر نکشیم.نقل قول:
ما هم فک می کردیم بهمون میگن ترم بوقی اما یه چیزه خیلی بدتری گفتن ماهم یه سال تحمل کردیم تا نوبت شما بشه به شماها بگیم
ولی میشه به نظرتون کاری کرد که نفهمنن ترم اولی هستیم؟
بووووووووووووق بووووووووووووووووووووق بــــــــــــــــــــــــ ـــــــوق!!!
برین کنار ... داریم میایم.... :27:
دوتا مسئله
یک - جا با جا فرق داره
مسئله دوم که که مهمتره و تقریبا مستقل از جا هست بستگی داره چه کسایی دور و برتون باشن
من وقتی رفتم با ورودی های 84 85 86 رفت و آمد پیدا کردم و رفیق شدم که الان ترم آخر یا ترم یکی مونده به آخرشونه طبیعتا وقتی توی دانشگاه تو رو با این افراد ببینن که وقتی توی راه میرن با نصف دانشگاه سلام علیک دارن ( که تو هم با اونا طبیعتا سلام علیک پیدا میکنی ) خیلی فرق داره تا با 10 15نفر دیگه ببیننت که هنوز نمیدونن سرویس بهداشتی های دانشگاه کجا هستن !!!!
جدا از اینکه با بچه های خودمون یا 88ایا دوست بودم
کسی هم چیزی نگفت به من یا دور و بریام - اعم از ترم بوقی - **ترم و ....
البته بعضی جاها هم میگن VJ (ورودی جدید) اگرچه دیگه قدیمی شده !
ببینیم چه لقبی منتظرمونه....
vj مطمئنی مخفف یه چیز دیگه نیستش؟؟:16::16::16:نقل قول:
راستی از دبیرستان یا پیش چیزی نباید بگیرم این مدت؟
امكان نداره !!!!!!!!!!!!!نقل قول:
توي دانشگاه ما چيزي نگفتن !!
الان نه...وقتی نتایج نهایی اومد میری همه رو یه جا از پیش دانشگاهی میگیری،میبری دانشگاه ثبت نام میکنی!نقل قول:
يادش بخير...نقل قول:
البته بعضی جاها هم میگن VJ (ورودی جدید) اگرچه دیگه قدیمی شده !
ببینیم چه لقبی منتظرمونه....
به ما ميگفتن سال صفري !!:31:
به بچه هاي دانشگاه عاليشهر ميگن سال CHOSI :21:
از دبیرستان چی؟چیزی نمی خواد بگیرم از اونجا؟اصل دیپلومو می گم؟نقل قول:
نامه باید داشته باشیم از دانشگاه؟
خب دیپلم رو که توی پرونده تون موقع مرخصی از دبیرستان گرفتین ...نقل قول:
بعد از انتخاب رشته و قبولی، میرین پیش دانشگاهی، اونجا بخشی رو اختصاص دادن به همین کار، مثل خیلی از دوستای دیگتون مدارک لازم رو میگیرید، اونا هم اسم و دانشگاه و رشتهتون رو یادداشت میکنن تا پزش رو بدن و پرچم بزنن :دی
اون که دیپلم اصلی نیستش موقته!:31:
پس تا قبل از قبولی نباید چیزی رو بگیرم؟
هم دیپلم + هم گواهی پایان دوره پیش دانشگاهینقل قول:
راستی از دبیرستان یا پیش چیزی نباید بگیرم این مدت؟
فکر کنم هنوز گواهی پایان دوره پیش دانشگاهی به دست دبیرستان ها نرسیده باشه
بعد اعلام نتایج برین دبیرستان خودشون میدونن چه چیزهایی رو باید تحویلتون بدن:31:
ما که والا دبیرستان نرفتیم، هیچ اتفاق خاصی هم نیفتاد :دینقل قول:
یعنی اصلاً نیازی نبود ! دیپلم موقت کافی بود واسه یونی ...
دانشگاه ما اصل دیپلم و گواهی پیش رو با 10 تا کپی از هر کدوم رو برای ثبت نام می خواست:31:نقل قول:
تو دانشگاه ما به ترم یکی میگفتن ترمک !به ترم دو ترمچه به ترم 3 ترمول و ترم 4 دانشجو !
دانشگاها با هم فرق می کنه بعضیا سخت می گیرن موقع ثبت نام بعضی راحت ولی برای اثبات اینکه دیپلم دارید باید یه چیزی ببرید ، که معمولا همون گواهی موقت کفایت می کنه و وقتی اصلش آماده شد اصلش رو می برید می دید . تو دوره کاردانی هم موقع ثبت نام گفت اصل دیپلم رو بده که خوب طبیعتا نداشتم دبیرستانمونم می گفت یا کارت پایان خدمت یا کارت دانشجویی بیار تا دیپلمت رو بدیم که با همون گواهی موقت کارمون را افتاد من ترم سه کاردانی بودم که دانشگا بهم گیر داد اصل دیپلم رو بیار ، رفتم گرفتم و بهشون دادم ...
موقع کارشناسی هم دقیقا همین داستان رو داشتم با این تفاوت که گواهی موقت کاردانی هم نداشتم ! چون دانشگاه کاردانی می گفت فقط با کارت پایان خدمت گواهی موقت رو می ده و کارت دانشجویی هم دیگه قبول نداشتن ! موقع ثبت نام کارشناسی هم کلی با مسئول ثبت نام سر این موضوع بحث کردم تا آخر راضی شد با برگه لغو معافیت مال کاردانی ثبت نامم کرد بعدا خودشون نامه نگاری کردن با دانشگاه کاردانیم و گواهی موقت رو خودشون گرفتن .....
کارشناسی هم تموم کردم گواهی موقتم رو بهم نداد گفت کارت پایان خدمت بیار !!! و گفت تا اصل کاردانیت رو نیاری مدارکت رو نمی فرسشتیم که اصل کارشناسیت بیاد ، اصل کاردانیم تقریبا دو سال پیش بهم زنگ زدن گفتن آمادست ولی خوب تا کارت پایان خدمت نبرم بهم نمی دنش ! کلا داستانیه واسه خودش !!!
یعنی اگه قصد ادامه در ارشد رو داشتیم بازم داستان داشتیم ، من الان تنها چیزی که از دانشگاه کارشناسیم دارم کارنامم با مهر و امضا که اونم هیچ ارزشی نداره !!!!
دوستان من شناسنامه م عوض شده ... در نتیجه سریال شناسنامه عوض شد ... موقع ثبت نام کنکور آموزش پرورش گفت که مشکلی نداره و با همون قبلی ثبت نام کن ... الان موقع ثبت نام دانشگاه چطور .؟ ... باید برم پیگیری کنم ... نیاد یه دفعه مشکل ساز بشه برام ؟! ...
ممنون میشم راهنمایی کنید اگر اطلاعاتی در این زمینه دارین ...
یک سوال دارم
کلا رشته طراحی صنعتی چطوریه ؟ اگه بخوایم تهران روزانه قبول شیم باید چه درصدایی بیاریم ؟
آقا نيمه اولي هايه 71 هم بايد برن نظام وظيفه؟؟؟؟
دوست عزیز سلامنقل قول:
بهترین راه و معتبر ترین راه رفتن به حوزه نظام وظیفه محل زندگیتون هست. رو حرف افراد تصمیم نگیر. پاشو برو اونجا راحت سوالت رو بپرس و کامل جوابش رو بگیر و باخیال راحت واسه آیندت تصمیم بگیر.
به حرف ها بخوای اعتماد کنی می شی دوست من که سر همین که هرکسی می رسید می گفت سربازی یا نیستی یه ماه خودش رو درگیر کرد و داشت افسرده می شد. منم دیدم اینجوریه دستش رو گرفتم بردمش حوزه ی نظام وظیفه خیلی راحت سوالش رو پرسید فهمید فعلا نباید بره سربازی مثل بچه آدم اومد سر خونه زندگیش. پس با فکر و اعصاب خودت بازی نکن. برو راحت بپرس بیا
سلام دوستان با ارزوی قبولی طاعات و عبادات همگی نمیدونم جای این سوال اینجاست یا نه اما چون برام مهمه میپرسم شرمنده! من دوره فراگیر قبول شدم ۱قسمتش برام نامفهموم بود!اونم اینکه:ج: اصل رسيد پستي تأييديه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام جديد و پيش دانشگاهي (يا اصل رسيد پستي تأييديه تحصيلي ديپلم متوسطه نظام قديم).دوستان مگه همین جوری الان بری اموزش پرورش بهت سوابق تحصیلی میدن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته من کارشناسی قبول شدم و این یکی ازمدارک لازم برای ثبت نام هست که ظاهراً میخوان!!!!
بسی خفنه! فکر کنم تا رتبه 500 هم توی مرحله اول قبول میشن(!) اما اصل کار اون آزمون عملی هست(تقریبن توی طراحی صنعتی کل کار همین آزمونه هست) بودن بچه هایی که با رتبه های 30-40 نتونستن توی مرحله دوم امتیاز بیارن و طرف با رتبه 400 اومده نشسته تو دانشگاه!نقل قول:
درصد ها رو نمی دونم ولی بیشتر مهارت می خواد، چندان رتبه ی شاخی لازم نداری..
موفق باشی
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدمت شما عرض کنم که شما پا می شی میری دبیرستان و پیش دانشگاهی که توش درس خوندی. می گی تاییدیه تحصیلی برا دانشگاه می خوام. می گن چی می خوای برا دبیرستان می گی تاییدیه تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی هم می گی تاییدیه تحصیلی پیش دانشگاهی. چندتا برگه بهت می دن که با دیدن نمراتش مستفیض می شی:31:. بعدش شما لطف می کنی میری اداره پست می گی دانشگاه قبول شدم می خوام مدارکم رو برای تایید بفرستم. اول می گه شیرینیت کو؟ می گی شما کار مارو را بنداز شیرینی شما هم محفوظ. بعد یک پاکت گنده می ده خدمتت اون رو پر می کنی اسم دانشگاه رو هم می نویسی یه مبلغ می دی (برا من تو سال 88 هفت هزارتومن شد) یه رسید می ده خدمتت می گه حالا شیرینی بده. از تو انکار از اون اصرار. یه جوری خودت رو خلاص کن برو آماده شو برا ثبت نام.
امیدوارم کامل بوده باشه.
دوست عزیز ممنون از توضیح کاملت!فقط ۱ سوال!مدارک رو هم ازت میگیرن!????:18:
بچه ها من پیام نور واحد کرج قبول شدم ارشد (فراگیر نه)ولی نه میدونم دقیقا تاریخ ثبت نام کی هست نه کجا باید برم
کمککککککککککککککککککککککک کککککککک کنینننننننننننننن
سلام. من از امتحانات پیش دانشگاهی یک درس افتاده دارم. کنکور سراسری سال 90 هم شرکت کردم. انتخاب رشته هم کردم. تمامی انتخابهام دانشگاه ها و موسسات غیر انتفاعی بوده.میخواستم بپرسم اگه این درس رو نتونم تو این شهریور ماه پاس کنم نمیتونم دانشگاه یا موسسه غیر انتفاعی ثبت نام کنم؟ بعضی ها گفتن به احتمال زیاد نمیتونی. اگه اینطور باشه کلا نمیتونم ثبت نام کنم یا این که بعد از پاس کردن این درس در اولین فرصت بعد از شهریور ماه در ترم دوم دانشگاه میتونم ثبت نام کنم؟ خواهش میکنم به سوالم پاسخ بدین. لطفا. چون الان خیلی اضطراب دارم. مرسی.
من شنيدم مي گن بعد از يه ترم ميشه اولويت هاي بعدي رو هم انتخاب كرد....درسته؟؟؟
خب اگه ظرفيت دانشگاه مقصد پر شده باشه و رتبه من هم به اون دانشگاه بخوره اون وقت چي؟؟/
يعني من مي تونم برم اونجا يا نه؟؟؟؟
تهران به تهران اگه منظورتونه نمی شه من 2 روز پیش رفتم اینو از مرکز پرسیدم.ولی مثل اینکه پارتی داشته باشی میشه.
نقل قول:
نه مثلا من دانشگاه 1 رو بعد از دانشگاه 2 زدم...رتبم هم به هر دوتاش مي خوره...من مي دانشگاه 2 بعد از يك ترم ميام دانشگاه 1....
حالا اگر دانشگاه 1 ظرفيتش پر باشه منو قبول مي كنه يا نه؟؟؟؟
سراسری اگر مدرک حاظر نباشه معمولا چقدر وقت هست بعد ثبت نام تا مدرکو اماده کنی؟
ما كه هر چي مدارك ناقص بود گفتن بعدا بيارين !!نقل قول:
---------- Post added at 01:24 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
بيشتر اون تائييديه تحصيليه بود ولي من فقط برگه نهايي نتايجو نداشتم !!
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:24 AM ----------
دو سه هفته بعد بردم گفت اين چيه گفتم نقص مدارك ثبت نام !! گفتن سرمون شلوغه بعدا بيارش !!:31:
من ثبت نامم یکشنبه هفته بعده.اراک.روزانه هم هستم.به غیر از این مدارکی که تو اون سایت فاجعهش نوشته و فیش 2100 تومنی سنجش،چه کار دیگهای باید بکنم؟واسه خوابگاه و کتابها و اینا.
منظورم اون نبودنقل قول:
مردک کاردانی من موقع ثبت نام اماده نیست (یکی از استادا فعلا نمره رو نداده)میشه یک هفته عقب انداخت؟