کاور رسمیش برا پی سی باکیفیتش رو از کجا باید دانلود کنم؟
Printable View
کاور رسمیش برا پی سی باکیفیتش رو از کجا باید دانلود کنم؟
کلا بازی با 2 روش اجرا میشه!نقل قول:
1. بدون کرک و استفاده از Demon Tools Pro و Mini Image
2. با کرک که همین دیروز اومده و یه گروه نا شناخته هم اونو منتشر کرده...
دوستان میگم من که قبلیو بازی نکردم میتونم اینو راحت بازی کنم؟یعنی داستاناشون چه قدر مربوطه؟حتما باید نسخه قبل رو تموم کنم؟
اگه به داستان بتمن و بازیش اهمیت میدی 100 قبلیش رو باید بازی کنی (شخصا نمیتونم نسخه قبل رو فراموش کنم واقعا محشر بود از همه لحاظ)نقل قول:
کلا اگه قبلی رو بازی کنی بهتره
یکی جواب منو بده عجله دارم بخدا برا مغاره میخوام مشتریام میپرهنقل قول:
ممنون بچه ها
یه دونه تو نت سرچ کردم اینا اومدننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم فقط جلوشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه همینا بود اینجارو نگاه کن
کد:http://www.google.de/search?hl=de&nord=1&q=official+cover+batman+arkham+city&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&ion=1&biw=1024&bih=667&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=mbLXTup1zpDiBMnRyYAO#um=1&hl=de&nord=1&tbm=isch&sa=1&q=packshot+batman+arkham+city&oq=packshot+batman+arkham+city&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=29845l29845l0l30045l1l1l0l0l0l0l194l194l0.1l1l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=68d882c9749d3598&biw=1024&bih=667
لینک فیلتر تدین برا پی سی میخوام داداش میخوام بفروشم فرونتش بدردم نمیخوره
دوست من هرچی گشتم پیدا نکردم :41:نقل قول:
دوستان من توی Steel Mill هستم ، همون اولای بازی . باید از یه جای باریکی روی زمین Slide کنم . مینویسه
Unassigned هست Slide while running . مسئله اینه که من اصلا" توی کنترلهام چیزی واسه اساین کردن ندارم و اعصابمان بهم ریخته شدــــه است :دی چه کنیم ؟
باید بدویی بعد با R2 می تونی اسلاید کنینقل قول:
بچه ها لطفا بیخیال بشید و روی ماه همو ماچ کنید :دی
بچسبید به بازی
بازی واقعا محشره مخصوصا این معماهای ریدلر :)
سوالهای فنی جالبی هم از آدم میپرسه.یه جورایی مثل چیستان خودمونه :دی
کسی انگلیسی کننده این بازی رو داره ؟!
خیلی اعصابم خورده زبونش نمیدونم کجاییه !!!
ممنونم
عجب بازیه کاملیه ....تو هیچ بازیی همچین فیزیکی نیده بودم .....حالا فیزیکش آن نیس ! اما فک کنم بازیو اصن تست نکردن ...تو دایرکت 11 ک مشکل داره ...فیزیکشم ک آن میکنه تو بازی افت فریم پیش میاد...خودش نوشته GTX560 OR BETTER واسه آن کردن فیزیک بعد من میزنم میگه کارتم سپرت نمیکنه در حالیکه واسه GTX560TI ...!
ساندترکشم ک حرف نداره!
بچه ها اون قسمت بعد کشتن غولی که دوتا گوی داره و زدن پنگوین دکتر فریز به بتمن یه چیز میگه بعد بتمن میفته دنبال
راس الغول...چی بهش میگه؟؟؟؟؟
آقا چقدر این بت من بچه ننر هست :|
دیدید با تالیا چه رفتاری کرد آخه ؟ ناز بشی بتمن جان :| من اصلا" این سیستمش رو درک نمیکنم که کسی رو نمیکشه!!! لوس ...
اسکرین شاتها ......
محتوای مخفی: شات1
محتوای مخفی: شات2
محتوای مخفی: شات3
محتوای مخفی: شات4
محتوای مخفی: شات5
محتوای مخفی: شات6
محتوای مخفی: شات7
محتوای مخفی: شات8
رو 12 فریم داری بازی میکنی؟
این که خیلی بده
راستی عکس از catwoman هم بذار
هرچی میگردم تنظیمات نمیبینم !!! :41:نقل قول:
این فریم که میگین چیه و چجوری باید ببرم بالا ؟!
از اون ؟! فعلا نیستش رفته :31:
کمک !!!!
اونجایی که جوکر تیرمیزنه بعدش باید X رو بزنی رد یابی کنی جای گاواه رو رد یابی کردم بعدش رو چی کار کنم ؟!
خواهش میکنم کمک کنید
آرا جان چرا همه عکسات شبیه همه.
یه کم از من یاد بگیر عکسای هنری بزار :27::31:
اوه اوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه فریم های خوشگل موشگلی میگیری! چه طوری می تونی بازی کنی! ( تازه از عکسا معلومه با تنظیمات بالا هم نیست! )نقل قول:
برو BmLauncher.exe رو اجرا کن از اونجا برو تو قسمت Setting و تنظیمات گرافیکی رو انجام بده.
بفرما اینم عکس از خانوم خانوما :21::27: :31:نقل قول:
محتوای مخفی: ...
انقدر بازی قشنگه که محو بازی میشم و یادم میره شات بگیرم! این عکسا هم برای 2 روز پیشه ( اولای بازی )
( اون عکس دومی هم گذاشته بودم کنار واسه عرفان :21: ( :31: )
راستی این عکسا با آخرین تنظیمات گرافیکی هست...
یه تیر خورده تو شیشه که باید اسکنش کنی،یه تیر دیگه هم خورده به زمین که باید اونم اسکن کنی.بعدش محل برخورد این دوتا یه مسیریو بهت نشون میده که باید دنبالش کنی.همین:20:نقل قول:
خوب پس اشلا دیگه فردا بازی رو میخریم...نقل قول:
کمک کمک
اونجا بازی که میره با اون غول یه معامله میکنه
بعد غوله میگه 5یا 6 تا تانکر رو نابود کنم
2 ط از اون تانکرا داخل منطقه قرمز رنگ هستش
باید چه جوری وارد اونجا بشی؟
یه تونل زیر زمینی پیدا کردم ولی وسطای اون خرابه!
مرسی
نگران نباشنقل قول:
این جز ماموریت فرعی هست و تا پایان بازی(ماموریت اصلی) میتونی به اون محدوده بری و دوتای دیگه رو نابود کنی
ترانینگ ها جزو ماموریت اصلیه
یا پیدا کردن علامت های سوال؟
اصلا ماموریت های اصلی چه جوری تو نقشه پیداست
وقتی تب میزنی اون گوشه زده آقای freze نامی رو پیدا کنم!
شما میشناسیدش ؟
کجاست؟
هر چی میگردم نیست که!
بیا داداش اینم راهنمای کل بازی:نقل قول:
کد:http://guides.gamepressure.com/batmanarkhamcity/
آقا اون بروس وین هست تو شاتها ؟؟ بدون لباس بتمن !!؟؟؟
بله...نقل قول:
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
آقا من فقط با این Hush حال کردم.عجب مارمولکی این بشر:20:
حالا که بازی اومده رو pc و اکثریت بازی مکنن ببینم چند مرده حلاجید و چقد میتونید علامت سوال هارو بخورید...
من 125 تا رفتم...عکسم میزارم...اگه بخواین
فقط تقلب نزنین مرد و مردونه بیایید رکوردتون رو بگید..:31:
آره درسه ...هواسم نبودنقل قول:
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
من مونده بودم با این علامت سئوالا باس چیکار کنم...مرسی...نقل قول:
باو آدم مخش نمیکشه بعضی جاها اصن معلوم نی...برداشته گزاشته تو یه قفس ..خب آخه راهی هس!!!!!؟؟؟؟؟؟
سلام
چطوری باید اقای پنگوئن رو که اون اسلحه ی یخی رو داره شکست داد؟
(من اون قطعه رو از لباس مرد یخی برداشتم)
دقت کنی یه پلی هست که میتونی به پنگوئن نزدیک شی بعد اون اسلحه جدیدتو روش استفاده کن و برو غول مرحله رو بزن:31:نقل قول:
اقا من میخوام این RIHAL نمی دونم چی چی رو بکشم. دخترشو گروگان رفته منم شمشیر دستممه ولی بتمن تکون نمیخوره چه کنم شمکله؟باگگه؟ کرکه؟
شدد یکبار بتمن بیاد مشکل کرک نداشته باشه؟ اخه بازی که نباید مشکل کرک داشته باشه ! همین الان تو نقدم که درآینده مینویسم(:27:) 2 نمره ازش کم میکنم:31: بازی که مشکل کرک داشته باشه گیمر نتونه با خیال راحت بازی کنه که نباید 10 بگیره و بازی سال شه !:31:
آرین جان افتاده توی دهنت ( کیبوردت ) هی میگی کات سِنس . بابا ملت ِ ناوارد یاد میگیرن .نقل قول:
سلام.
کسی لینک دانلود مستقیم از نسخه ی اول داره؟
کات سنس ک چیزی نی...معادل فارسیم نااره ک...نقل قول:
mjorh جان ، کات سین هست . Cutscene . خود ِ آرین هم میدونه اما تند تند مینویسه همه ش حواسش نیستنقل قول:
ادیت :
اسپویل حول و حوش ِ 25 درصد :
محتوای مخفی:
آره درسه !:10:(منم هواسم نبود ،اومدم درس کنم ک یو زحمتشو کشیدی)نقل قول:
من بازی رو با رفتن 2 تا ماموریت فرعی توی 31 درصد تموم کردم این درصدی که شما گفتی مثل 80 درصد یک بازی معمولی میمونه!:31:نقل قول:
اقا این چه پایانیه برای این بازی ساختن یعنی اینا نمیخوان نسخه های بعدی رو بسازن اخه؟ پایانی بسی غم انگیز حتی اگه طرفدار فیلما و بازی ها و کمیک های بتمن نباشید. یاد سکانس اخر اسپایدر من 3(فیلمش) افتادم که هری میمیره:41:
از این nighteangle کجا میشه استفاده کرد؟ فقط توی ridler؟ :11:
یعنی یه ذره بعد از این چیزی که گفتم تموم میشه ؟نقل قول: