g73 امروز قیمت گرفتم 1790
ASUS G73JH-X5
قیمتش خوبه؟
Printable View
g73 امروز قیمت گرفتم 1790
ASUS G73JH-X5
قیمتش خوبه؟
نقل قول:
پس یعنی داری محترمانه ما رو بیرون میکنی!!!:18::21::37::25::47::15::angry::weird ::evil2::thumbsdow:hmm:
---------- Post added at 02:30 AM ---------- Previous post was at 02:28 AM ----------
کانفیگش چیه؟ موس و کیف داره ارجینال؟ تو کجا؟نقل قول:
Asus G73JH-RBBX05 Core™ i7-720M ,
500GB (7200RPM)
6144MB Ram
17.1" LED 1920x1080
ATI HD5870 1024MB
BLACK
سری آمریکا ایسوس است ،خوشبختانه
خوب کیف و موس چی؟گارانتی داره؟ از اینجا قیمت گرفتی؟نقل قول:
نقل قول:
ادرسشو بگو:10:
نمیدونم دستم اهواز داره سفارش میده میپرسم ازش
اگه کیف و موس و گارانتی نداره دقت کن این مدل ریپیر زیاد داشته و اینجا کم هم ندیدم! کیف و موس اورجینال نداره! و رو جعبه هم با قرمز نوشته شده !اونهای که اینطوری هستن مرجوعی به کارخونه هستن.نقل قول:
من چنتا سوال داشتم از کسانی که میدونن اسم مانیتورش چیه؟ فقط نوشته generic pnp monitor درایورشو از کجا بگیرم تو سایتش نبود؟ مانیتور ش تا چند hertz ساپورت میکنه ؟چون رو60 herze ? مدل لبتاپ jh
در ضمن چرا nod internet security نصب کردم کامپیوتر هی هنگ میکرد اخرش به زور پاکش کردم
ریفر نه ریپر :31: لطفا اطلاعات خود را قبل از پست دادن کامل کنید
در ضمن سری آمریکا اسوس هیچکدام کیف و موس مثل خاورمیانه نداره و همچنین کیبوردش اینگلیسی
میتونی بری تو سایت نگاه کنی
دوستم خودش آخرشه فقط پولش به آلین ور نمیرسه
---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------
مانیتورش 60 هرتزه
توشیبا تو بازار است با 120 هرتز
نقل قول:
من خودم اهوازم:5:
ادرس بگو تا برم امارشو در بیارم:10:
:5:تو سایت داره اما اپشنال هست!نقل قول:
اصلا نع ریپیر نع ریفر نع ویفر!:21:
ریفابریشد!:5:
اگه اینطوره پس g73-jwهم نداره چون تو سایت ایسوس گلوبال چیزی نزده!:13:
دوست عزیز شما خودتون مدل رو قید فرمودید Asus G73JH-RBBX05نقل قول:
اینکه بنده خدا داره فریاد میزنه که ربپیر بیش هست.
RBBX این دقیقا مشخصه ریپیر بیش بودن و سریال مورد استفاده اسوس در مورد برگشتی های کارخونه هستش.
نقل قول:
خیلی جالبه آدم میاد کمک کنه به بی اطلاعی متهم میشه!:18:
آ باریک اله آدم چیز فهم:27::11:
راستی فرزاد اگه جواب این سوال هامم بدی ممنونت میشم.:10:
آقا ممنون فرزاد /همچنین تو هم همیشه شاد و موفق باشی داداش /آقا نظرت چیه هارد ssd128gb-یا256gb بندازم روش؟!حالا یا تکی یا دوال! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی خودم درایور اکسترنال رو بیشتر ترجیح میدم چون با دوام تره و عمری تر/حالا آدم میتونه بعدا که حسابی تر جا افتاد یه دونه بلوری رایتر بخره!
راستی این ssdها بالاتر از 256gbندارن؟
اون هارد های هیبریدی که گفتی تو ایران گیر میاد؟اگه آره قیمت چنده و چند گیگ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم دنبال یه لپتاب دور ور 2200 حداکثرش میگشتم!که اینو گرفتم/بنظر من بیشتر هزینه کردن زیاد منطقی نیستش!
با تشکر
اسم مانیتور مهم نیست و اصلا احتیاج به درایور نداره و هیچ جایی درایور برای مانیتورهای جدید لپ تاپها نمیزارن.نقل قول:
خود ویندوز اتو دتکت تنظیم میکنه و تو خود مدل نوشته pnp monitor یعنی plug and play هستش و در عمل تو خود مانیتور درایورش رو به ویندوز میشناسونه.
تمام مانیتورهای لپ تاپه به غیر از سری های 3 بعدی 60 هرتز هستن.
در مورد هنگ کردن حتما با نرم افزارهای تست و زیر بار گذاشتن سیستم چک کن.
2 دلیل اصلی میتونه مشکل در رم و یا هارد باشه.
میشه چند تا نرم افزار تست معرفی کنی؟ مثلا sis softwear خوبه؟نقل قول:
مرسینقل قول:
اینترنت سکوریتی چی پیشنها د میدی؟
داشتم جواب شما رو تایپ میکردم که مطابق معمول سایت ارور گرفت. بعد هم این پست شما رو دیدم.نقل قول:
تو ایران در مورد اس اس دی نمیدونم اما بعید میدونم مدل 500 گیگی گیر بیاد اگر هم باشه حول و هوش 1 میلیون تومانه.
128 گیگ به نظر من کافی هستش . البته 256 بهتره اما بالای 500-600 باید هزینه کنی. که بنظر من نمیارزه.
فعلا یک دونه 128 گیگ برای رسوندن پرفورمنس به بالاترین حد ممکنه در این زمان کفایت میکنه.
اون هاردهای هیبریدی هم هنوز تو ایران نیومده. اما اگر اومده بود هم 50 درصد اس اس دی پرفورمنس رو بالا میبرد.
حدود قیمتشم 150 هزار تومان فعلا در امریکا هست.
اتفاقا این مدل 3 بعدی که تا چند روز دیگه میاد 2 تا روش داره.
یکی که خیلی طالب این مدل هست و امکان برداشتن اینی که قراره برسه زیاده خودش یک دونه اس اس دی داره و میخواد تعویض کنه.
اگر اس اس دی خریدی و اینم این رو برداشت و خواست تعویض کنه اگر بخوای میتونی ازش بگیری.
حسن بزرگشم اینه که مدلهای اینجوری با اونایی که از بازار مثل هاردهای معمول خریده میشه از نظر پشتیبانی و اپدیت فریم ور در اینده خیلی بهتره که همین که رو اسوس هست رو برداری. چون اسوس رو سایت خودش برای مدلهایی که رو لپ تاپهاش گذاشته پشتیبانی میده و اینجوری مشکلات و اپدیتهای آیندت خیلی بهتر و مناسب دستگاهت میشه.
اما اگر مشکل مالی مطرح نیست حتما اس اس دی بگیر. حالا حجمش زیاد تاثیری نداره و فقط مطمئن شو که از ورژنهای جدید هر برندی که میخوای بگیری تهیه کنی که حتما تریم رو ساپورت کنه و اگر در اینده بخوای یکی دیگه هم اضافه کنی حتما رید ساپورت باشه که این مورد دوم زیاد توصیه نمیشه.
---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------
من با کاسپر راحت تر هستم.نقل قول:
این مدلهای جدید اکثرا باعث عدم برقراری ارتباط وایرلس و مکث در بازی و... میشن.
منظورم مثل کاسپر پور و مشابهش در برندهای دیگه است.
من قبلا با کسپر کار کردم انتی ویروسش ضعیف بودنقل قول:
در کل نمیشه رو یک نرم افزار حساب کرد.نقل قول:
من هم به شما هم به فرهاد پیشنهاد میکنم هر نرم افزاری که تونستید رو اینترنت پیدا کنید یک دور با اون نرم افزار چک کنید.
هر کدوم از این نرم افزارها رو یک قسمت قوی و رو یک قسمت ضعیف عمل میکنن.
خلاصه تا روزهای اول هست تا میتونید زیر فشار و بار بزارید دستگاه رو که خودش رو نشون بده.
نرم افزارهای بنچمارک گیری هم حسابی به دستگاه فشار میارن. اونا هم خیلی مناسبن.
---------- Post added at 02:14 AM ---------- Previous post was at 02:12 AM ----------
والله فرهاد جان من هم رو دسکتاپم و هم رو لپ تاپهام همین رو استفاده میکنم و راضی هستم.نقل قول:
اونی دیگه خیلی تداخل تو کار دستگاه بوجود میارن.
حالا یکی دوتا مدل رو امتحان کن ببین با کدوم راحت تری.
من تا الان نخواستم این مطلبی که الان میخوام عرض کنم رو بگم چون نمیخواستم دوستانی که خرید کردن احیانا نسبت به خریدشون دل چرک بشن.
اما الان میبینم که تب خرید بالا رفته و یک نمونه هم دیدیم که تو شهرستان دارن فروشنده ها سوء استفاده میکنن.
حالا این حرف رو میزنم برای اینکه دوستانی که در اینده خرید میکنن دچار مشکل نشن.
من بطور قطع و با اطمینان خاطر و تحقیق تو بازار توسط گنده های وارد کننده لپ تاپ مخصوصا اسوس به همه توصیه میکنم مدل g73-jh خرید نکنن.
مطمئن باشد تمام موجودی های این مدل یا ریپیر بیش یا استوک و در کل جنسهای نا مطمئنی هستن.
هرکی هم که شک داره یک ایمیل به اسوس بفرسته و در مورد موجودی این مدل سوال کنه.
این مدل بالای 3 ماه هست که دیسکانتینیو شده و متاسفانه بعضی از افراد دست اندرکار لپ تاپ دارن اینا رو با قیمتهای 700-800 دلار از ebay چین خرید میکنن و به ملت میندازن.
گول اینکه میگن ما گارانتی میکنیم هم نخورید.
گارانتی تو ایران بی معنی هستش.
وقتی مشکلی داشتید متوجه میشید من چی میگم.
آقا فرزاد درست میگه این لپ تاب رو نماینده ویستا تو شهرستان داره میفروشه توصیه میشه که این سری رو نخرید
حالا که دیگه خریدیم اینقدر نزن تو سر مالموننقل قول:
یکی ادرس اهواز رو بده تا برم ببینم چه خبره:10:
بچه ها من امار اینو که g73 gh وارد کرد رو در اوردم:5:
این اقا وارد کننده ی هارد و رم و .. است (به صورت قاچاق):18:
تو بار جدیدش هم چندتا g73 jh اورده که کارتون ندارن:13:
حالا دیگه خود دانید؟:10:
ادرسش کجای اهوازه؟ اسم فروشگاه چیه؟نقل قول:
پشت بازار بزرگه
اسم فروشگاه چیه؟نقل قول:
کانفیگ و قیمت رو هم بگو لطفا
فول اچ دی؟
تو که خریدی ادرسشو گفتی؟:10:
ادرس بده تا ادرس بدم:31:
نقل قول:
داداش شوخی کردم:31:
اینم کانفیگ:10:
Asus G73JH-RBBX05 i7-720M 1.6GHz /500GB (7200RPM) /6144MB/ 17.1" LED /DVD-RW /W7HP Webcam/ ATI HD5870 1024MB DDR 5 BLACK /
N53SV-SZ190D Intel i7-2630QM=>QC2GHz/4GBM/640G/DVDRW/WF-WebCam/15.6" LED//Nvidia GT 540 1GBM Dadicated/ FRee OS - 6 Cell; Mouse; Bag
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------
نقل قول:
قیمتش چنده؟
سلام عزیز دل خدا از جوونی کمت نکنه باورم نمی شه کسی تو ایران درباره ی سلطان g73jh داره مطلب می گه من حدود 6 ماه تحقیق ای لپ تاپ با کانفیگه کمی بالاتر گرفتم از قرار اینکه gta IV رو بازی می کنم وقتی که بارون می یاد شب میشه و چراغ اتومبیل رو روشن می کنم فرم کم میده اصابم می ریزه به هم حالا این لپ تاپ بزرگترین عیبش نداشتن expresscard هست که اگه بخوام گرافیک اکسترنال بذارم روش نمی شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::13:
نقل قول:
با سلام خدمت دوست عزیز خدا از جونیت کمت نکنه آقا من این لپ تاپ 14روز پیش گرفتم اینایی که عرض کردی من 6 ماه پیش داشتم تحقیق می کردم رسیدم ولیGTA IV رو دارم بازی میکنم وقتی هوا روشن بهتری فرم میده ولی وقتی هوا تاریکه چراغ ماشین روشن میشه فرم پایین میده وقتی که بارون میاد که نگو!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟بالاتر از همه expresscard نداره اگه بخوام یه گرافیک دیگه نصب بکنم نمی شه.
با سلام خدمت دوست عزیز خدا از جونیت کمت نکنه آقا من این لپ تاپ 14روز پیش گرفتم اینایی که عرض کردی من 6 ماه پیش داشتم تحقیق می کردم رسیدم ولیGTA IV رو دارم بازی میکنم وقتی هوا روشن بهتری فرم میده ولی وقتی هوا تاریکه چراغ ماشین روشن میشه فرم پایین میده وقتی که بارون میاد که نگو!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟بالاتر از همه expresscard نداره اگه بخوام یه گرافیک دیگه نصب بکنم نمی شه.نقل قول:
سلام دوست عزیز کافیگ من یکم از شما بیشتره ولی گفتی مشکل اصلیش چیه اینکه expresscard نداره.برا من گارانتی الماس دبی هست و می خوام به دلیل نداشتن expresscard شاید بفروشمش.نقل قول:
نقل قول:
سلام به همگی من یکی دارم 14 روز کارکرد با موس حرفه ایش و کوله و هدفن غول حرفه ایش با دو سال گارانتی الماس می فروشم پول لازمم ایمیلم:xboy_majid@yahoo.com
سلام به همگی من یکی دارم 14 روز کارکرد با موس حرفه ایش و کوله و هدفن غول حرفه ایش با دو سال گارانتی الماس می فروشم پول لازمم ایمیلم:xboy_majid@yahoo.com
با سلام اولا بهترین مدل g73jh مدل B1 هستش که کانفیگه من کلا شبیه اونه ولی که cpu i7 740 qm داره و رم 8gig 1333 داره ولی حیف می خوام بفروشمش.
نقل قول:
من می فروشم 14 روز کارکرد پول لازم 2سال گارانتی الماس 1سال شارژرو باتری g73 jh 740 qm vga:5870 ram:8 1333 و پک حرفه ای کاملش موس+کوله+هدفون ایمیل:xboy_majid@yahoo.com
من می فروشم 14 روز کارکرد پول لازم 2سال گارانتی الماس 1سال شارژرو باتری g73 jh 740 qm vga:5870 ram:8 1333 و پک حرفه ای کاملش موس+کوله+هدفون کانفیگش بالاتر از مدل های بازاره راستی 460 هیچ وقت به 5870 نمی رسه.
بچه ها این مدل من دارم به امممممممممممممما اکسپرس کارت نداره.چی کار کنم اکسترنالش هست که به usb وصل بشه