سلام
میشه این بازی رو آنلاین بازی کرد؟
Printable View
سلام
میشه این بازی رو آنلاین بازی کرد؟
سلام...
من نسخه فارسی این بازی رو گرفتم ولی ماوسش مشکل داره برای باز کردن یک منو باید چند سانت بالاتر کلیک کنم !!! راه حل داره؟
نقل قول:
نسخه فارسی ؟؟؟ جون من . ولی خیلی حال میده فارسیش. کاملا فارسی ؟ حتی help و ایناش ؟؟؟
راه حل که فکر نکنم. تنظیماتشو چک کردی تو بازی ؟ مشکل نداشت ؟ موس دیگه داری با اون انجام بده ببین مشکل داری باز یا نه ؟
آشغاله اشتباه کردم خریدم ولی منو ها و .... انگلیسیه فقط بعضی حرفاشو دوبله کردن ....نقل قول:
نسخه فارسی ؟؟؟ جون من . ولی خیلی حال میده فارسیش. کاملا فارسی ؟ حتی help و ایناش ؟؟؟
راه حل که فکر نکنم. تنظیماتشو چک کردی تو بازی ؟ مشکل نداشت ؟ موس دیگه داری با اون انجام بده ببین مشکل داری باز یا نه ؟
هنوز واسه وارد کردن مدها راهی پیدا نشده؟
ابزار مدسازی رو کسی میدونه چجور میشه تهیه و استفاده کرد؟
الان که این پست رو زدم رفتم تو بازی دیدم خود به خود درست شده بزار یه تست بگیرم اگه دیدم اوکی بود فارسیش ارزش داشته آمارشو میدم بهت
نقل قول:
نه بابا ...
والالله ما هر وقت بازی میکردیم...اگه ایران نمیشدیم ... کامپیوتری که ایران بود همیشهاول بود ... اگه ایران میشدیم .... یا ایروکوز اول بود یا مصر یا شیطان بزرگ !!!:31::31::31::46:
البته اگه خودم وال نمیشدم ها !!!:27::5:
تمدن هایی رو که بصورت DLC عرضه شدن رو کسی تونسته تهیه کنه؟
این تمدن ها اضافه شده:
اسپانیا-امپراتوری مغول-بابل-دانمارک-انیکاها-جزایر پلینزی
به علاوه چند مپ جدید.
اگه بشه اینا رو وارد بازی کنیم=صدها ساعت گیم پلی دوباره!!!
مپها و مدهای دست ساز چی؟اونا رو راهی برای اجرای کردنش پیدا شده؟
نقل قول:
کسی نبود؟
متن ارسال شما بیش از اندازه مختصر و کوتاه هست . متن ارسال شما باید حداقل 10 حرف داشته باشد
شنیدم یه چیزی هم هست نصب میکنی تمدن ها رو سر جاش میشونه-کسی لینکشو داره ؟
کلا هر چی لینک به درد بخور واسه این بازی دارید بزارید چون واقعا بازی با ارزشیه
ببخشيد ماهواره هارو چجوري پرتاب ميكنه ؟ همه قسمتاشو گرفتم !!
مراحل جدیدی به بازی اضافه نشده مثل پک جدید که رو بازی نصب میشه؟تو سری های قبلی که بود.
انتقال بده به پایتخت همه ی قسمتها رو البته از یه قسمت باید 3 تا بسازی.هر قطعه تو پایتخت باشه راحت با یه کلیک رو سازه اصلی سوار میشه.همه که سوار شدن پرتاب میشه.نقل قول:
میشه نزاد های دیگه رو برا دانلود بذارید؟؟؟
آموزش فارسی مشکل داره برای من اجرا نمیشه لطفا چک کنیدنقل قول:
دوستان من همش بعد از سال 2050 میبازم جریان چیه در حالی که روند پولسازی و خوشحالی مردم و دیپلماسی مثبت و عالیه
نقل قول:
پیروزی سلطه جویانه (Domination Victory): گرفتن تمام جهان با نیروهای نظامی و توسل به زور.
پیروزی دیپلماسی (Diplomatic Victory): متقاعد نمودن سایر تمدن ها از طریق دیپلماسی جهت اذعان به تایید رهبری جهانی شما که مهم ترین ابزار آن در مراحل پایانی سازمان ملل متحد می باشد.
اتمام زمان (Time Victory): داشتن بیشترین منابع تا سال 2050 در پایتخت خود
پیروزی علمی (Science Victory): پیشرفت علمی، برد رقابت فضایی برای ساخت یک کشتی فضایی جهت رسیدن به سیاره ای دیگر (Sid Meier's Alpha Centauri)
پیروزی فرهنگی (Culture Victory): یک راه بخصوص و ساده هم وجود دارد: Utopia Project پروژه اتوپیا، یعنی پروژه مدینه فاضله یا آرمان شهر! ساخت این آرمان شهر با اتخاذ سیاست های اجتماعی و بالانس نمودن آن در 5 شاخه اصلی محقق می شود. نماد Utopia Project در بازی هم همان هرم ناقص و تک چشم معروف است!
---------- Post added at 01:54 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
اصلا آموزش کامل نیست. فقط فایل اجرایی رو داره و فایلهای PDF کنارش نیستن.نقل قول:
سلام. من تو این بازی به دوره ی 258 رسیدم. وقتی گزینه ی Next Turn رو می زنم ، بازی که در حال پردازش نوبت های بازیکنان دیگره یهو وسطش گزینه ی Stop Work می یاد. چجوری باید این مشکلو رفع کنم؟ دو تا کرک آخر Skidrow رو هم ریختم ، ولی بازم کار نکرد :(
همه گزینه هایی گرافیکی رو روی پایین ترین حالت قرار بدید هنگام پردازش هم هیچ کلید و دکمه اضافه ای استفاده نکنید.نقل قول:
این بازی در هنگام پردازش هر نوبت سخت افزار زیادی مصرف میکنه و وقتی نقشه بزرگ و تمدن ها زیاد باشه دیگه بیشتر مخوصوا در مراحل پایانی که اکثر نقشه کشف میشه.ضمنا وقتی هم از یه حدی بیشتر از سخت افزار استفاده میکنه خودش کرش میکنه.
دوستان کسی در مورد جدیدترین نسخه ی این بازی چیزی میدونه؟
از کجا میشه دانلودش کرد؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکسپنشن جدیدش رو برای دانلود بذارید لطفا
سلام علیکم.
با اینکه میدونم ممکنه قبل به این سوال جواب داده شده باشه، اما ماشاللا تعداد پست ها انقد زیاده که نتونستم همه رو بخونم.
بنده یه مشکلی دارم، تازه این بازی اومده دستم. اینکه برا رفتن به turn بعدی باید همه واحد ها رو جابجا کنم یا do nothing بدم. اما وقتی تعداد واحد ها زیاد میشه، دیگه خیلی اعصاب خردکن میشه. این مشکل راه حلی داره؟:20:
شما اگر یونیت رو در حالت Guard که با سپر خالی نشون داده میشه(نه اونی که عکس شمشیر داره، اون Alert هست و بعد از یه ترن باید دوباره انجام بدی) یا در حالت خواب که با Zzz نشون داده میشه بذاری، ترن های بعدی ازت دوباره نمی پرسه.نقل قول:
خیلی ممنون
سلام ... من چند روزه پشت سر هم دارم بازی می کنم و همه قوم هایی رو که در بازی بودن نابود کردم و شهرهاشون رو تصرف کردم و توی آخرین شاخه سرچ هستم که تا حالا چندین بار turn هاش تموم شده و دوباره تکرار میشه فقط تعدادش کمتر میشه مثلا اوایل 16 ترن بود حالا شده 3تا ولی بازی همچنان ادامه داره پس کی مینوسه end of game? اصلا هدف نهایی بازی چیه که کلا تموم بشه ودیگه ادامه نداشته باشه ؟ من یک مقدار سردرگم شدم ...دوستان راهنمایی بفرمایید من رو از این وضعیت خارج کنید ....! :n13: با تشکر... بعدم یه پیشنهاد: این پست ها رو دسته بندی موضوعی کنید ... نمیشه که همه رو خوند تا جواب سوالات روشن بشه ... فروم تراوین خیلی خوب بودا:n03:...
در واقع future tech مرتب تکرار میشه ...!
پایان های بازی متفاوتهنقل قول:
میتونید در تنظیمات پیش از شروع مشخص کنید که کدومها اعمال بشه یا نشه
انواع پایان:
در سال 2050 هر تمدنی قوی تر بود
پایان علمی تمدنی که فضا پیما بفرسته
پایان فرهنگی: هر تمدنی که آرمانشهر رو بسازه
پایان غیر فرهنگی!(نظامی): هر تمدنی که بتونه پایتخت اولیه سایر تمدنها رو بگیره(اگه 10 تا تمدن باشه و شما 8 تا پایتختها رو بگیرید و تمدن 9ام بیاد پایتخت شما رو بگیره اون برنده هست)
پایان سیاسی: بتونی تمام شهرهای خودمختار نقشه رو متحد کنی
سلام ... من خودمو کشتم اصلا نتوستم با سبک بازی رابطه برقرار کنم چون کنترل سربازان دست خودم نبود و مدامturn عوض میشد و کلی طول میکشید ...
ولی انصافا دموی اول بازی رو از دست ندید ... اگه با صدای گویندگان صدا و سیما بگیرید واقعا عین یک فیلم سینمایی میمونه:n02::n19:
مرسی ... توی تنظیمات اول بازی دقت نکرده بودم ... تو سطح نرمال و هارد من هر تمدنی رو که بر میدارم بدجور کمبود طلا دارم و اصلا هم پیشرفت علمی ندارم و در نهایت عقب می مونم ... واقعا معضل بزرگی هست ... هیچ راهکاری هم مثل جنگ نمی تونه جوابگو باشه که توی این سطح کنترل کردنش سخته البته ... ساختن ساختمون و ... هم زیاد مناسب نیست ... کسی هست بتونه این مشکل کمبود طلا رو چه جوری میشه حل کرد :n23:
:n24: ....
یه چیزی تو این بازی صدق میکنه و اونم اینه که اندازه پولت آش بخر! یعنی وقتی ثروت زیادی تو بازی نداری پس هی یونیت نساز و هی ساختمون نساز تو شهرهات ...نقل قول:
هر سرباز و جنگجویی که میسازی کلی طلا میگیره هر دور ... پس سعی کن نیروهاتو به حداقل برسونی
من خودم همیشه بازی رو روی درنجه هارد یعنی king بازی میکردم و تو این درجه واقعا سخته و باید همه نکات رو رعایت کنی
اگه از حمله دشمن ها خسته شدی من پیشنهاد میکنم یکی از مپ هایی رو انتخاب کنی که جزیره جزیره است و اطرافش آب یعنی
یه مپی هست که درست یادم نیست اما تمامش جزیره جزیره هست و دشمن فقط از طریق دریا میتونه بهت حمله کنه
این مپ خیلی عالیه و باعث میشه بتونی با خیال راحت پیشرفت کنی بدون اینکه از حمله دشمن ترسی داشته باشی
البته تو این مپ باید سعی کنی سریع کشتی های جنگی بسازی و سعی کنی سریع تبدیلشون کنی به ناو جنگی وگرنه
دشمن اگه بهت حمله دریایی کنه کم میاری
پس این مپی که گفتم انتخاب کن و فقط تمرکز کن که نیروی دریایی قوی داشته باشی
پس چی شد تا اینجا ؟
1- سعی کن مپی که از جزیره های زیاد تشکیل شده رو انتخاب کنی
2- سعی کن فقط نیروی دریایی رو قوی کنی و کشتی های قوی بسازی
3- تا حد ممکن تو ساختن سربازها و کشتی ها صرفه جویی کن چون خیلی طلا مصرف میکنن
4- اگه طلا کم داری هی ساختمون نساز تو شهرهات
5- سعی کن همیشه روند رو به رشد داشته باشه طلاهات
6- سعی کن همیشه علم تمدنت رو بالا نگه داری که سرعت تحقیقاتت سریع بشه و بتونی زودتر از دیگران پیشرفت کنی
7- نسخه جدید بازیو یعنی Gods and Kings رو نصب کن که بتونی جاسوس بفرستی به شهرهای دیگه و تکنولوژی هاشونو بدزدی
همینطور روابط دیپلماتیک بازی پیشرفته تر میشه و ...
8- مردم شهرهات بعضی وقت ها یه چیزهایی ازت میخوان که سعی کن همیشه فراهم کنی! برای فراهم کردنش هم یا اون جنس
رو بخر یا شهرهای مستقلی که اون جنسو دارن زیر پوشش خودت بگیرو بهشون طلا بده و ماموریت هاشونو انجام بده تا اون جنسو واست
بفرستن و ...
البته جوابتان داده شد ولی به نظرم باید خرابه های باستانی رو کشف کنید و بربر ها رو از بین ببرید .. تجارت کنید ... بردولت شهرپیروز شوید یا یک دولت و یا حتی تجارت کنید ... چون من اینطوری بازی میکردم ...نقل قول:
واقعا ممنونم ... با حمله تمدن های دیگه مشکل ندارم ... فقط کبود طلا بود که برای نیروهای زیادی که داشتم بوجود میامد و ساختمون ها که بهش اشاره کردید به همین دلیل هم همیشه من جنگ ها رو آغاز میکردم ... تقریبا بیشتر نکاتی رو که یادآوری کردید مد نظر داشتم جز تمدن های بی طرف ...!نقل قول:
در پایان باز هم ممنونم بابت توضیحات :n06:
واقعا ممنونم ... با حمله تمدن های دیگه مشکل ندارم ... فقط کبود طلا بود که برای نیروهای زیادی که داشتم بوجود میامد و ساختمون ها که بهش اشاره کردید به همین دلیل هم همیشه من جنگ ها رو آغاز میکردم ... تقریبا بیشتر نکاتی رو که یادآوری کردید مد نظر داشتم جز تمدن های بی طرف ...!نقل قول:
در پایان باز هم ممنونم بابت توضیحات :n06:
با فرانسه شروع کنید بهترین دولته از همه نظر.با پیشرفت در بازی می تونید برید شما آفریقا رو بگیرید که پر از منابع مختلف هست
گرفتن انگلستان خیلی سخته چون جزیره هست
نظرشما درمورد ایران و عثمانی چیه ؟ از طریق عثمانی میشه حمله کرد به مصر که فکرکنم اونجا هم پر از منابع باشهنقل قول:
من با ایران شروع نکردم اصلاً نیروهای قابل توجهی نداره و اینکه جنوبش اعراب هستن.این هارون الرشید(اسم کشورش یادم رفت)خیلی خوب پیشرفت می کنه.نقل قول:
من با فرانسه اینجوری شروع می کنم.اول انگلیس رو می گیرم و اون دولت کناریش بعد میرم سراغ آلمان و اسکندر و بعد میرسم به شمال آفریقا با روسیه و هارون صلح می کنم فعلاً...
البته خیلی وقته بازی نکردم یادم رفته
هارون الرشید : تمدن اسلامی/منظورتون از نیرو ها سرباز ها هست ؟ گارد جاویدان و کماندارهای قوی داشت من زیاد تو نقشه پیش رفتم ولی خیلی طولانی شد حوصله نداشتم بازی رو پاک کردمنقل قول:
سلام دوستان.
من تو این بازی تمام policy ها را خریدم ولی باز هم بهم میده و نمیتونم ترن رو رد کنم لطفا بگین وسط بازی چی کار کنم که درست بشه آخه من اولش دقت نکرده بودم که تو تنظیمات اول بازی allow policy save داره. لطفا راهنمایی کنید.
منظورتون قراداد هاست ؟نقل قول:
واسه من بیشترشو امضا میکردم trun ها عوض میشد ...زیاد هم سردرآوردم چی هست...