سلامنقل قول:
خب شما یه مدلی گرفتین که خیلی چینیه! :31:
متاسفانه امکانش خیلی کمه!، برنامه این مودم ها داخل خود دستگاهه ، حالا مدل دستگاه رو بگین اگر معتبر باشه شاید بشه کاریش کرد.
شاد باشید.
Printable View
سلامنقل قول:
خب شما یه مدلی گرفتین که خیلی چینیه! :31:
متاسفانه امکانش خیلی کمه!، برنامه این مودم ها داخل خود دستگاهه ، حالا مدل دستگاه رو بگین اگر معتبر باشه شاید بشه کاریش کرد.
شاد باشید.
به نظر شما این مودم های D-link رو بگیرم یا صبر کنم اپراتور سوم بیاد و دیتاکارت های اونو بگیرم؟
سلام
من وقتی با ایرانسل وصل میشم. سرعت دانلود 5 کیلو هست مگه نباید بیشتر از این حرفا باشه یا مشکل از گوشیمه که احتمالا EDGE رو ساپورت نمیکنه؟
گوشیم k800
سلام
مدل دستگاهم svc هست
ديتاكارت چيه ؟نقل قول:
دیتا کارت هم مودم که اپراتورها با سیم کارتشون می دن و بش می گن دیتا کارت
سلام من این مودم رو گرفتم یه برنامه توی خودش بود که خیلی جالب نبود اما یه cd تو جعبش بود برنامه وژن 2 بود که روی ویندوز 7 جواب می ده با هاش تماس هم میشه گرفت ام نمیدونم چه جوری باید صحبت کرد با هدست یا...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزيز
ميشه بخوام اون برنامه را در سايت قرار بديد
سلام ...
منم چند روز پیش مودم D-link گرفتم و تقریبا ازش راضی هستم... سرعت دانلود هم که متغیره !! بین 0 تا 80 کیلو !!
اما یکی از دوستانم مودم HSDPA از فروشگاه یکسار گرفت که وقتی با این مقایسه کردم فرقی مشاهده نکردم!!
هر دو هم ویندوز 64 بیتی را ساپورت میکنن..
تا اونجایی که میدونم هر دو چینی هستن و چیپ HSDPA هم فیلیپسه ...
فقط یه سؤال داشتم از دوستان ..
خودم 128 مخابرات دارم که ازش ناراضیم (ولی بهتر از هیچیه) این مودم را هم گرفتم تا به سرعتم اضافه بشه اما گویا وقتی کانکت میشم فقط از این مودم استفاده میشه و از اینترنت مخابرات استفاده نمیشه (اینو از چراغهای مودم ADSL متوجه شدم) آیا راهی هست که هر دو با هم استفاده بشن و یه جورایی مکمل هم بشن...؟؟
با تشکر.
يكم بيشتر توضيح ميدين لوفن :20:نقل قول:
سلامنقل قول:
طبق اطلاعاتی که توی gsmarena هستش گوشی شما GPRS و 3G رو ساپورت می کنه، ولی EDGE رو نه!!
موفق باشید.کد:http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k800-1485.php
---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------
سلامنقل قول:
متاسفانه مودمی با این مدل پیدا نکردم، این اسمه کمپانیشه؟، مدل یا شماره ای نداره؟
موفق باشید.
سلامنقل قول:
نخیر، انجام این کار خیلی سخت و تقریبا نا ممکنه!! می تونید گفت و گو زیر رو بخونید:
پیروز باشید.کد:http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=17257&threadID=186165
نقل قول:
منم به همین سوال دوستمون برخوردم..میشه با برنامه ای چیزی 2تا اینترنت رو با هم match (ادغام) کرد!؟:21:
دوستان سلام
من از دانگل zisa استفاده می کنم با سیمکارت ایرانسل مشکلی برای کانکت شدن ندارم اما با همراه اول کانکت نمیشه :41:تنظیمات apn و number رو م تغییر دادم اما باز هم کانکت نشد gprs و بسته یک ماهه فعاله با گوشی میتونم کانکت بشم اما با دانگل نمیشه ؛ کسی هست که از این دانگل با سیمکارت همره اول استفاده کنه؟
نقل قول:
مشکل من حل شد!:31: یادم رفته بود pin سیم کارت رو غیر فعال کنم!!!:25:
سلام ریفیقنقل قول:
یه زحمت دارم برات
می تونی لطفی کنی و سرعت اینترنت همراه اول و ایرانسل (هر دو رو ) توی سایت speedtest.net
تست کنی و نتیجه رو بگی
حقیقتش می خوام هزینه کنم برای مودم اما قبلش می خوام که یه خورده مطمئن بشم
ممنون
ببخشین چون ضروری هست دوباره پست زدمنقل قول:
karim22 ریفیق نیستی ؟
یه تست بزن و یه جمعی رو از نگرانی رها کن!
dwm 156 تو بازار هست یا کمیابه؟ و اخرین قیمتش رو بگذارید
آقا دیگه نگید چه گوشی ای چه نوع اینترنتی ساپورت می کنه یا نه !
به این سایت برید و در قسمت جستجوی اون مدل گوشی رو بنویسید تا به شما بگه که گوشی شما چه قابلتهایی داره !
به قسمتی که EDGE نوشته توجه کنید تا ببینید گوشی شما پرسرعت هست یا نه !کد:http://www.gsmarena.com/
قابلی هم نداره برادران و خواهران
---------- Post added at 07:06 AM ---------- Previous post was at 07:01 AM ----------
برادران و خواهرانم
من الان دارم حقیقت رو میگم . من توی دزفول هستم . توی بخشی به اسم ولی آباد که پرت ترین منطقه شهر هست !
الان با اینترنت ایرانسل اومدم و مدل گوشیم هم که به عنوان مودم استفاده می کنم ، w810 هست .
سرعتم در هنگام دانلود 15 - 32 هست .
با سیم کارت اعتباری سرعت دانلود 8 - 15 هست .
آقا هرکسی که هستی . فقط گوشیت باید در گوشه ی بالاش یه علامت E داشته باشد . نقطه
باتشکر
Emando Devil
---------- Post added at 07:08 AM ---------- Previous post was at 07:06 AM ----------
دانگل هم وسیله ای بسیار عالی هست و اگه براند معروفی باشه ، 3 ساعت که سهله ! اگه 50 ساعت هم پیاپی استفاده بشه ، سالم میماند .
اصولا این وسیله برای همین هم طراحی شده . آقا فقط درست ازش مراقبت کنید و شرایط گارانتی یادتون نره .
با سلام . آقا من این مدومو گرفتم ولی و از خط ایرانسل هم استفاده کردم .جی پی ار اس ایرانسل رو راه اندازی کردم همه چی تمومه ولی یه مشکل هست برنامه رو نصب کردم و فقط مونده اینکه کانکت شه ولی کانکت غیره فعاله .ببینید تنظیماتو انجام دادم به این صورت : settings /concction profile /add /choose from predefined list / next /china mobile /بعد چین موبایل رو یک کلیک چپ کردم فعالش کردم و گزینه edit روزدم که یه پنجره باز شده که گزینه اولش و دوم خودش تنظیماتش رو انجام داده فقط میمونه قسمت ((APN )) که نمیدونم باید چی بنویسم. آقا لطفا راهنمایی کنید یا اگه میشه ایمیل دوستی هست که نوشته ((من 2 یا 3 هفتس خریدم و کارم هم راه افتاده.........)) رو به بدین که بتونم کمک بگیرم ازش
سلام این تنظیمات برای هر دو اپراتورنقل قول:
دوستان اگر ممکنه اگر براتون ممکنه
یکی از عزیزان زحمت بکشه سرعت این اینترنت رو توی speedtest.net اندازه بگیره
بگه
ما هم بتونیم منطقی تصمیم بگیریم
با تشکر
با سلامنقل قول:
ميتونيد در بخش مربوطه تقاضا كنيد
لطفا با speedtest یه تست بگیرید و اینجا بگذارید
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=425326
بچه ها تو پی تی یه تاپیک دیدم 58 تومن میفروخت این دانگل ها رو در حالی که من یکی خریدم از پاساز ایران 85 تومن چند ماه پیش
میگم کسی از این برادر گرفته؟ خوبن؟ چون یکی دیگه میخوام
ببین من این تاپیک بالاییه فقط دیدم که دارن ISP رو تست می کنننقل قول:
در صورتی که من منظورم اینترنت همراه اول و ایرانسل بود
در هر صورت ممنون
اونجا بپرسیم ببینیم چی می گن
برادر من که کامل با شمخصات گفتمنقل قول:
دوستان اگر ممکنه اگر براتون ممکنه
یکی از عزیزان زحمت بکشه سرعت این اینترنت رو توی speedtest.net اندازه بگیره
بگه
ما هم بتونیم منطقی تصمیم بگیریم
با تشکر
اسپید تست اینا رو بی خیال
پینگش شدیدا بالاست این اینترنت ها
ولی سرعت متغیره از 6 کیلوبایت متغیر هست تا 32 کیلوبایت که معادل دایال آپ میشه تا ADSL 256
دانلود هم بر همین اساس متغیر میشه ولی من تو روز 1.2 گیگ گرفتم که
دیگه چیش رو میخوای؟
البته اینم اضفه کنم که با ایرانسل DC شدید داشت + اکثره فایل هایی که از میهن دانلود دانلود کرده بودم خراب بودن مخصوصا rar ها
چون زیاد قطعی داره خراب میکنه فایل ها رو مسنکه ولی برای وبگردی و کارهای روزمره خوبه
در مورد مقایسش با adsl هم من الان خدوم داتک نامحدود 128 دارم
با اینکه کمترین پینگ رو داره تو ISP ها ولی قیمت هاش کمر شکنه:31: من اینو 30 تومن میدم ولی الان همینو بخواید بگیرید 45 ایناس!!
دانلود هم نهایت همون روزی 1.3 گیگ هست یعنی همین حدوده GPRS
حالا ماهی 45 کجا ماهی 10 تومن کجا:10:
ممنون از راهنماییت
حقیقتش فقط واسه وب گردی می خوام
دانلود در حد 50 مگابایت در روز نرم افزار چیزی
پس برای وب گردی خوبه؟
بله برادر پس چی!
برای دانلودشم باز خوبه
با سلامنقل قول:
خوب مارك ها با هم ديگه فرق ميكنن دوست عزيزم
موفق باشيد.
نه برادر عکسی که گزاشته بود همون ماله من بود منتها من 85 خریدم این میداد 58!×!
سلام دوستان من تو رشت زندگي ميكنم قبلا ADSL داشتم از شركت انديشه سبز خزر .
خيلي هم راضي بودم هم قيمت خوب بود هم سرعت دانلود حدود 150
الان 3 ماهي هست كه خونمو عوض كردم كه متاسفانه اينجا PCM4 هست و سرويس ADSL نميشه آورد . يه مدتي بي نت بودم بعد طرح gprs ايرانسل رو زدم ماهي 10 هزار تومان كه نامحدود بود اولش قطعي خيلي داشت ولي كم كم خوب شد و تعداد قطعيهاش خيلي كم شد . بد نبود تقريبا راضي بودم سرعت دانلود بين 0 تا 30 بود كه زماني كه خط خلوت بود مثل بامداد و صبح بالاي 25 بود و تو روزم تقريبا 20 البته با نوسان . توي يه شبانه روز تقريبا 1 گيگ ميشد دانلود كرد ولي خوب چون به گوشي فشار مياورد و اين كه هميشه بايد گوشي با كابل به كامپيوتر وصل بشه و هميشه هم توي شارژ باشه 24 ساعته نميشد استفاده كرد و همچنين ديگه من هيچ وقت در دسترس نبودم ودر اصل گوشيمو كه 350 تومان گرفته بودم به عنوان مودم استفاده ميكردم و ديگه گوشي نداشتم !!
الانم كه يه ماهي هست كه طرح نامحدود ايرانسل برداشته شده و با همون 10 تومان با حجم محدود 2.5 گيگ ميشه طرح زد كه بازم از روي ناچاري همينم زدم چون ديگه از هيچي و مخصوصا ديال آپ كه بهتره
الان من ميخوام بدونم كه با اين مودمusp سرويس EDGE هم با اين 10 تومان 2.5 گيگ محدود داريم يا اينكه اين هنوزم نامحدوده و ربطي به طرحهاي ايرانسل نداره ؟
و يا اگر هنوز نامحدود هست اين طوري مثل ايرانسل هر لحظه ممكنه كه محدود بشه ؟!؟! يا خيالمون از نامحدود بودنش راحته ؟
خواستم يه مشاوره هم در مورد مبين نت بگيرم الان من ميتونم 128 وايرلس مبين نت بگيرم كه به گفته ي خودشون سرعت دانلود 1/8 هست يعني فقط 16 كيلوبايت بر ثانيه كه مودمشم 80 هزار تومان هست با 10 تومان پول راه اندازي و 15 تومان هم شارژ ماهانه كه سرجمع 105 هزار تومان واسم آب ميخوره
به نظرتون من الان چيكار كنم بهتره مودم usp بخرم يا از مبين نت سرويس بگيرم ؟
سلام دوستان من تو رشت زندگي ميكنم قبلا ADSL داشتم از شركت انديشه سبز خزر .
خيلي هم راضي بودم هم قيمت خوب بود هم سرعت دانلود حدود 150
الان 3 ماهي هست كه خونمو عوض كردم كه متاسفانه اينجا PCM4 هست و سرويس ADSL نميشه آورد . يه مدتي بي نت بودم بعد طرح gprs ايرانسل رو زدم ماهي 10 هزار تومان كه نامحدود بود اولش قطعي خيلي داشت ولي كم كم خوب شد و تعداد قطعيهاش خيلي كم شد . بد نبود تقريبا راضي بودم سرعت دانلود بين 0 تا 30 بود كه زماني كه خط خلوت بود مثل بامداد و صبح بالاي 25 بود و تو روزم تقريبا 20 البته با نوسان . توي يه شبانه روز تقريبا 1 گيگ ميشد دانلود كرد ولي خوب چون به گوشي فشار مياورد و اين كه هميشه بايد گوشي با كابل به كامپيوتر وصل بشه و هميشه هم توي شارژ باشه 24 ساعته نميشد استفاده كرد و همچنين ديگه من هيچ وقت در دسترس نبودم ودر اصل گوشيمو كه 350 تومان گرفته بودم به عنوان مودم استفاده ميكردم و ديگه گوشي نداشتم !!
الانم كه يه ماهي هست كه طرح نامحدود ايرانسل برداشته شده و با همون 10 تومان با حجم محدود 2.5 گيگ ميشه طرح زد كه بازم از روي ناچاري همينم زدم چون ديگه از هيچي و مخصوصا ديال آپ كه بهتره
الان من ميخوام بدونم كه با اين مودمusp سرويس EDGE هم با اين 10 تومان 2.5 گيگ محدود داريم يا اينكه اين هنوزم نامحدوده و ربطي به طرحهاي ايرانسل نداره ؟
و يا اگر هنوز نامحدود هست اين طوري مثل ايرانسل هر لحظه ممكنه كه محدود بشه ؟!؟! يا خيالمون از نامحدود بودنش راحته ؟
خواستم يه مشاوره هم در مورد مبين نت بگيرم الان من ميتونم 128 وايرلس مبين نت بگيرم كه به گفته ي خودشون سرعت دانلود 1/8 هست يعني فقط 16 كيلوبايت بر ثانيه كه مودمشم 80 هزار تومان هست با 10 تومان پول راه اندازي و 15 تومان هم شارژ ماهانه كه سرجمع 105 هزار تومان واسم آب ميخوره
به نظرتون من الان چيكار كنم بهتره مودم usp بخرم يا از مبين نت سرويس بگيرم ؟
سلامنقل قول:
برادر این که از خودش اینترنت در نمیاره
همون اینترنته ایرانسله دیگه
فقط به جا گوشی با این کار میکنید همین
مبین نت رو خبر ندارم اون تاپیک جداگانه داره
اگر برای وبگردی بخوای همین ایرانسل هم وایمکسش یه تعرفه داشت که اصلا شارژ نداشت فقط هزینه مودمو راه اندازی میدادی بقیه رایگان بود ولی دانلود مانلود دبگه نمیتونستی بکنی
در کل این مودم کارش همون کاره گوشیه
تنها کاری که میتونی بکنی اینه که سیم کارته همراهه اول بگیری
اون هنوز نامحدودش بازه حجمش
سرعت همراه اول هم مثل ايرانسل هست يا پايين تره ؟
سلام دوستان منم بلاخره یه مودم دانگل خریدم:15: به قیمت 75 هزارتومان و به مارک aircard که خیلی جالبه هیچ مشخصات خاصی هم نداره رو دستگاه ....یه دستگاه سفید روش یه روکش آلمینیومی داره نوشته EDGE....بگذریم:31:...خوب من هر کاری کردم نتوستم به اینترنت وصلشم هزار و یک مشکل داره برای نصب شدن
1.اینکه خودش یه برنامه داره که خیلی عجیب غریبه و فظایی هست....:27: اصلا نمیشه فهمید چه جوری هست که عکش رو میذارم
2. اینکه خود فروشنده گفت مودم رو نصب میکنی و بعد یه کانکشن دایل میسازی معمولی قسمت تلفن منویسی *99# بعد استفاده میکنی..اما نکته اینجاست که یاد نداد با خود برنامش کانکت شم..
3. با همون دایل هم کانکت میشم ارور ما آید که ppl link..... نمی دونم چی چی:31:..........
دوستان میشه تنضیمات دقیق این دستگاه رو بدین ...... نکته : اصلا در کانکتشن خود برنامه چیزی به اسم dail number نداره که من بخوام کدی بزنم..... اما وقتی که همیجوری الکی رو کانکت برنامه میزنم خود به خود یه کانکتشن فقط دایل می سازه تو ویندوز اما نفهمیدم آخر چه طوری پر کنم اون هارو لطفا دوستان راهنمایی کنن:11: دست گولتون درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
یکی از دوستام میخواست یکی از این مودم ها رو بخره
سرعتش چه جوریاست ؟ خوبه ؟ به صرفه هست ؟ قیمتش چنده ؟
mer30
اگه ممکنه زودتر جواب بدیننقل قول:
این به منطقه شما و دکلی که بهش متصل میشید بستگی داره میتونه از 4 تا 35 متغییر باشه پیشنهاد میکنم از خرید دانگلهای متفرقه خودداری کنید و دانگل D-link تهیه کنید که هم گارانتی معتبر داره و هم اینکه از 3G پشتیبانی میکنه و حدودا 80000 تومان هست.نقل قول:
من با يك مودم usb hsdpa مي خوام از اينترنت ايرانسل استفاده كنم
مودم را نصب كردم و تنظيمات جي پي ار اس فعال كردم
ولي كانكت نميشه
آيا بايد تنظيمات خاصي را براي مودم انجام بدم و همينطور كامپيوتر
براي قسمت هاي:
phone number
apn
username
pass
مرتب پيام ميده
connection error
connection was terminated