احتمالاتوی یکی از محله های ایرانی نشین بودینقل قول:
مزاع کردم غرضی نداشتم فقط خواستم توی این اوضاع واحوال یک لبخند هرچند کوچک رو گونه هاتون نقش ببنده
Printable View
احتمالاتوی یکی از محله های ایرانی نشین بودینقل قول:
مزاع کردم غرضی نداشتم فقط خواستم توی این اوضاع واحوال یک لبخند هرچند کوچک رو گونه هاتون نقش ببنده
منتظر یک نقد درست حسابی باشین.یک سری از جزییاتش جالبه و نو ولی یک سری موارد هم تو ذوغ میزنه.کلا برای اینکه بخوای از این بازی لذت ببری باید خاطرات خوبت با مافیا 1 رو هم فراموش کنی.مقایسه کردن این بازی با بازیهای دیگه هم درست نیست حتی با نسخه قبلی خودش چه برسه به بازی هایی مثل جی تی ای.بازی اونقدرها هم بد نیست که 4 بگیره ولی خوب اونقدرها هم خوب نیست که 9 بگیره.نقد به زودی:10:
خوب چرا غیر مستقیم می گی دوست عزیز؟ :10: مشکل از Customize keyboard هستش که لیست دکمه ها رو کامل توش ننوشته. الآن اگه شما نمی گفتی، من هیچ وقت متوجه این موضوع نمی شدم.نقل قول:
(پست 389 هم ویرایش شد.)
---------------
در مورد شات هم من با fraps گرفتم، مشکلی هم پیش نیومد. نمی دونم چرا برای شما همچین مشکلی داره.
موفق باشی
من همون موقع که دمو رو بازی کردم این قضیه رو پیش بینی کردم ولی خیلی ها از حرف من خوششون نیومد من هم چیزی نگفتم تا امروز که حرفم ثابت شدنقل قول:
این لینک اون پست:
از دمو کاملا مشخص بود بازی چه نمره ای میگیرهکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5287018&postcount=1337
ولی خوب با این حال دارم لحضه شماری میکنم بازی به دستم برسه
ولی کاش بیشتر روش کار میشد
سلام
من يه مشكل دارم. بعد از اين كه فيلم chapter 2 تموم ميشه يه لودينگ مياد هيچوقتم تموم نميشه چيكار كنم؟
سه چهار تا كركم تست كردم نشد از جمله همين كرك آخري SKIDROW. تنظيمات گرافيكي رو هم تغيير دادم نشد حتي يه بار ويندوز عوض كردم بازم نشد.
مشخصات سیستم؟نقل قول:
من که فعلا fallout3رو می خوام دوباره بازی کنم حالاحالاها شاید صرفم نشه سراغ مافیا برم اما باوجود اینکه انتظارهارو بر آورده نکرد اما نسبت به بازیهایی که می خواستند درسطح gtaیافراتر از اون باشند(که یک خیال خامه شتر درخواب بیند پنبه دانه)تونست حرفهای زیادی واسه گفتن داشته باشه و این یک نقطه شروع خوب برای این کمپانی بود من حاظر بودم 1سال دیگه هم چشم به انتظارش باشم اما روسفیدیشو نبینم شاید کمپانی دست از مافیا کشید وسراغ یک سبک دیگه رفت یا شاید مافیابعدی رو در این دهه به تصویربکشه که کارسختر میشه
نقل قول:MotherBoard: Gigabyte P45-UD3LR
CPU: Intel Core 2 Quad Q9550
VGA: Nvidia 260 GTX
Ram: 2*1GB Gskill 1600 MHz
نقل قول:نقل قول:سلام به همه ی دوستان عزیزنقل قول:
کاری به سیستم نداره....ایراد از کرک بازیه، من و چند تا از دوستام هم همین مشکل را داریم!:41:
یه باگ هم تو داستان بازی بپیدا کردم خفن . بعد از اینکه ویتو از زندان پس از 10 سال آزاد میشه در اولین ملاقات با استیو می بینید که استیو همون مجله P*l*a*y boy ده سال پیش رو تو دستش گرفته . در ضمن از اونجایی که این شخصیت یه خواهریم داشته ولی بعد از زندان بهش یه کوچولو هم سر نمیزنه . همچنین بعد از 10 سال هنوز همه جوونن و یه تار سفید مو هم ندارن . :27: شایدم رنگ کردن موهاشونو .
از دوستان هم خواهش میشه gta رو برتر ندونند که همین داستان مافیا میارزه به اون open world بودن gta . به نظر من 2k درسته نتونست موفقیت چند سال پیشش رو تکرار کنه ولی یه شوک عظیمی به گیمرهای این سبک وارد کرد و rock star رو برای ارتقای gta مجبور کرد .
کسی از دوستان با کرک CRACKFIX_SKIDROW تموم کرده بازی رو؟؟؟ (این کرک امروز ظهر منتشر شده)
=============
بعد از ویرایش
دوستان این کرک تا چپتر 7 تست شده و هیچ مشکلی نداره
اگه دوستانی که با این کرک بازی رو زود تر تموم کردن اطلاع بدن تا کاربران دیگه هم با خبر بشنکد:http://rs838.rapidshare.com/files/414998184/Mafia_2_CRACKFIX_SKIDROW.rar
میگم همین نسخه ای که توی فروم تبلیغ میکنه رو کسی خریده؟
کار کرده؟
اگه کرده به منم بگه!
من از ظهر شروع کردم به بازی حالا رسیدم چپتر 14 فقط توی بازی به نظرم یه چیز خیلی اعصاب خورد می کنه اونم اینه که توی اکثر مراحل مسیر طولانی رو باید رانندگی کرد و خب خیلی جالب نیست که بخواهید جایی رو که قبلا بودید چندباره برید.
گرافیک بازی برای یک بازی free roam بسیار خوبه.
حدف گیری خیلی آسان و راحته و نیاز به دقت زیاد نداره.
یه امکان خیلی خوب موقع رانندگی ایینه که محدودیت سرعت رو فعال کنید که به طور خودکار سرعت شما رو توی محدوده سرعت مجاز نگه می داره.
تنوع لباس خیلی زیاد نیست(4 نوع لباس بیشتر ندارید ولی با تنوع رنگ به نسبت خوب)
یه ضد حال بزرگ هم هست اونم اینه که 2-3 بار کلی پول از دست میدید.
یکی از کار های جالب رانندگی هنگام مستیه که تصویر خیلی خوشگل میشه!
جالب ترین صحنه ی بازی از نظر من صحنه ای بود که توی راه فاضلاب کلی ... می ریزه روش و لباسش به طرز جالبی کثیف میشه.
اگه چیز دیگه ای بگم داستان بازی لو می ره.نه مگه؟
راستی کلا بازی چند تا چپتر داره؟
پس با این گفته ها بازی قشنگی نیست
من امروز رفتم دنبال این بازی تو قم
یارو گفت آبان میاد
گفتم تو قم همیشه از دنیا هزار سال عقبه همینه
باید تا آبان صبر کنم
بازی کلا چند تا چپتر داره؟
مرسیییییی
من 8 تا رفتم تازه شده 30 و چند درصد!
سلام دوست عزیزنقل قول:
خوش به حالت بدون دردسر تا چپتر 14 رفتی ؟ مشکلی از بابت کرک و ... نداشتی ؟
از کدوم کرک الان خودت استفاده می کنی که تا این مرحله بدون مشکل رفتی ؟
ممنون میشم کرکی رو که استفاده می کنی بذاری تو همین جا تا دوستان هم استفاده کنند .
چپتر چند؟؟؟؟نقل قول:
جالب ترین صحنه ی بازی از نظر من صحنه ای بود که توی راه فاضلاب کلی ... می ریزه روش و لباسش به طرز جالبی کثیف میشه.
میگم تو 14 تا رفتی چند درصد شده؟
کسی بازیوتموم کرده؟
اخرش چی میشه؟
بزارید اسپویلر تا اگه کسی نخواد نخونه مرسیییی
چپتر 9نقل قول:
تا چپتر 14 برای من 64% شده
تا همون ابان صبر کنی بهتره.در ضمن اونموقع هم به شخصه خودم سخت مشغول فیفا بازی کردن هستم.اگر مافیا با این تفاصیر میومد نمیگرفتم:31:نقل قول:
نه مشکلی نبود.نقل قول:
نمی دونم چه کرکی بود چون توی dvd ها فقط فایل نصب بود چیزی نبود که بشه فهمید.
GUNSHIP جون داداش اون سوال و درخواست بالایی من رو بی جواب نذاری ها . قربونت .
SAVE های بازی کجا هستن ......
user-app data-localنقل قول:
دوستان مرحله اخر چی میشه؟
چشمم کور شد دیگه!:31:
لطفا یزارید اسپویلر تا اگر کسی نخواست بدونه نخونتش
مرسی
سلام دوستان گلم راستی مافیا دو برا اکس باکس 360 گرافیکش خوبه هوش مصنوعیش چطوره فرمان ماشین چی ممنون میشم اگه زود جوابمو بدید.
شرمنده که لحنم بد بود و شما رو آزرده خاطر کرده . از اونجایی که یه جورایی عشق مافیا دارم . فکر کردم شما هم می خوای مثل بقیه دوستان این بازی رو بکوبین به خاطر همین ... . خلاصه شرمنده :10::11:نقل قول:
دوستان این چه مرگشه
ویندوز هم عوض کردم نشد از کرک Mafia.II.Crackfix-SKIDROW_Epidemz.Net هم استفاده کردم نشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه چرااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اا
نسخه کامل بازی برای PC اومده ؟!
مافیا اومد و انتظارهارو به سر رسوند باوجود بحثهای شده و نقدهای متفاوت بازی نه خوب خوب هستش نه اونقدرها بدبد حالاوقتشه رخت آواتارهای مافیایی وامضاهای رویایی رو برکنیم وچشم به انتظار بهترینها باشیم بنده به نوبه خودم چند بازی دریک سبک رو پیشنهاد میدم که امیدوارم مورد قبول حضرت جنابان واقع شود به شرح ذیل:
Diablo3۱-
Star wars The Old Repoblic2-
Rage3-
FallOut 3 New Vegas4-
من از لیست دو گزینه۱و۲ رو می پسندم
چراگزینه۱
Blizzardکمپانی سنگدل وبی رحمیه که کودکی بیمار در آخرین روزهای عمرش آرزوی دیدن یک تور وسیر وسیاحتی از این کمپانی داشت که آرزوش برآورده شد این کمپانی در زمینه بازیسازی بسیار منظم اما سختگیرانه عمل میکنه وبرای همینه که تو کارنامه اش تمام پروژه های درخشان وفوق العاده عالی دیده میشه
چراگزینه۲
مافیا اومد و انتظارهارو به سر رسوند باوجود بحثهای شده و نقدهای متفاوت بازی نه خوب خوب هستش نه اونقدرها بدبد حالاوقتشه رخت آواتارهای مافیایی وامضاهای رویایی رو برکنیم وچشم به انتظار بهترینها باشیم بنده به نوبه خودم چند بازی دریک سبک رو پیشنهاد میدم که امیدوارم مورد قبول حضرت جنابان واقع شود به شرح ذیل:
Diablo3۱-
Star wars The Old Repoblic2-
Rage3-
FallOut 3 New Vegas4-
من از لیست دو گزینه۱و۲ رو می پسندم
Bioware
دراین چندوقت حضوربسیارموفقی داشته وشاید این کمپانی وقتی حرف ازبهترینهازده توش بهترین بوده و بقولش عمل میکنه وازپس کاراش بخوبی برمیاد
این راهو برو شاید درست شه.یک run as administrator یا برو تو properties و بعد قسمت compatibility و run the program compatible with ویندوز xp رو بزن. اگر هم از ترینیر استفاده میکنی مشکل از اونه:46:نقل قول:
10 سال زندان نبود،بعد از 4،پنج سال لئو با پارتی بازی درش میاره.نقل قول:
دوستان من هنوز تو دانلود کردن موندم
وطن دانلود لینکشو گذاشته
11گیگه:18:
داستان این 11گیگ چیه؟
کاملتره
حدودا 100روز طول میکشه دانلود کنم
سریعتر بگید تا دانلود کنم
باتشکر
esfehanei خوبی، فکر کنم ساکن اصفهانی!! اگه خواستی pmبده بازی رو برات رایت کنم!! ok?
AlexMercer عزیز ممون اما بازم هست
یه کمی که بازی رو جلو میرم این جوری میشه
اینی که من دارم Portables فقط از rar خارج میشه
چه کنم:19:
ای بابانقل قول:
من نمیدونم چرا همه میگن تو اصفهانی
چند وقت پیش هم یکی گفت
من فامیلیم اصفهانیه ولی متاسفانه قم هستم
تو قم هم که میدونید چه جوریه هر چی بازی و برنامه و... تو دنیا بیاد بعد از 50سال تو قم میاد
ولی باز هم ممنون از کمکتون
________
کسی نمیونه اون 11گیگ وطن دانلود داستانش چیه
تا دیروز 7گیگ بود الان شده 11گیگ
اگه اینو دانلود نکنم فردا میشه 20گیگ
7گیگ کجا و 11گیگ کجا
یه کمکی بکنید تمی تونم تا آبان صبر کنم
در مورد مجلاتPLY BOYوصحنه های مستحجن باید بگم که این اقلام جزء جداناپذیر صنعت غرب به حساب میاد و همونطر کی یک شات به قول خودشون عاطفی و ابراز علاقه در عالم فیلم سازی هالییوود باعث جذب مخاطب وتضمین فروش فیلم رو داره صنعت بازی هم دست به گریبان این نکته نظر شدتا طرفدار بیشتر بسوی خود جذب بکنه و این حرف پیرامون جهان غرب صدق میکنه نه مابچه مثبتهای عالم بشریت درواقع به طور خلاصه بگم بیشتر به سبب جذب اشخاص به طرف امتحان بازی با وسوسه کردن به این سبک هستش چیز ی که دربازی پدرخوانده 2 بیشتر مشهود بود تا جایی که کلمه Sin Father2بیشتر بروش میومد الکترنیک آرتز هم استاد اینکارهاشده وپیشگام دراین عرصه هستش تا جایی که پدرخوانده وجب به وجبش پر از خانمهای هرزه بود از گاراژ گرفته تا خیاطی ورستوران و حتی هر صاب کاری یکی تاسقف سه نفر دراختیار داشت الله و اعلم این کمپانی چی رو خواست ثابت کنه خدا میدونه تاجایی که من به خنده افتادم و به سخره گفتم:انگارماکمبودنعوذوبه لله توبه استغفر الله دیدن زن عریان داشتیم که ایشون مثل نقل و نبات همه جاریخته
.................................................. .................................................. ....نقل قول:
دوست عزیز من هم همین مشکل رو داشتم .....اول Nvidia phisyxرو نصب کن و بعد هم که کرک کردی اگه آنتی ویروس داری موقع انجام بازی Disable کنش....برای من که اینجوری حل شد..کرک اسکید رو رو هم داشتم ......همین که 25 مگابایته....
سلام
دوستان این همه تعریف شده واقعا می ارزه 7گیگ دانلود کنیم
کرک سالم براش اومده؟
واقعا در حد اسپلینترسل هستش؟
غیر گرافیک که میگن خیلی عالیه گیم پلی بازی و این که بودن زبان بشه راحت موضوع و داستان رو فهمیدو دنبال کرد چی؟اینا چطورن؟
7گیگ نیست 11گیگ شدهنقل قول:
اگه دانلود نکنی فردا 20گیگ میشه
کسی نمیدونه داستان این 11گیگ چیه
فک کنم کاملتر باید باشه
من که دانلود رو اگه خدا بخواد شروع کردم
خدا رحم کنه اگه خراب باشه که دیگه هیچ چی بیچاره میشم
نقل قول:
اپلینترسل با این قابل قیاس نیست از نظر سبک ولی در مورد کیفیت ساخت که اسپلینتر سل رو میزاره تو جیبش.درسته بازی زیاد خوبی نیست ولی از اسپلینتر سل بهتره.
7 گیگ هم ارزش دانلد نداره برو از دوستات که خریدن بگیر.بهترین راهه:31:
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:27 AM ----------
11 گیگ نیست برادر من همون 7 گیگه.هیچی اضافه نشده:46:نقل قول: