salam man snow girl hastam elehi man barat bemiram omidvaram vaghti bargashti dar safhe jadid baram pagham gozashte bashi . man baraton doa mikonam.:11::40::35::36::36::36:نقل قول:
Printable View
salam man snow girl hastam elehi man barat bemiram omidvaram vaghti bargashti dar safhe jadid baram pagham gozashte bashi . man baraton doa mikonam.:11::40::35::36::36::36:نقل قول:
salam agha kaveh yek mogheh in bichareh namire azbaske kotak khorde boye mahi gerefteh bebaresh hamom:2:نقل قول:
دوست عزیز خواهشا پینگلیش ننویس 1ساعت طول میکشه خوندنش اخرشم نصفشو حوصلمون نمیگره بخونیمنقل قول:
خیلی وقته مطلبی نذاشتین!
پيتزاي سبزيجات با فيبر بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين پيتزاي خوش طعم از آرد سبوس دار تهيه شده و براي سلامتي مفيد است. مي توانيد آن را هم گرم و هم سرد سرو کنيد. در ضمن يک وعده غذايي مناسب براي پيک نيک مي باشد.
مواد لازم براي تهيه ي خمير پيتزا (براي 4 نفر):
آرد سبوس دار 2 پيمانه ي سر پُر (225 گرم) بيکينگ پودر 2 قاشق چاي خوري کره ي پاستوريزه ي گياهي يک سوم پيمانه (50 گرم) شير پاستوريزه 1 پيمانه (150 گرم) نمک يک چهارم قاشق چاي خوري
مواد لازم براي تهيه ي پيتزا:
کدوي ورقه ورقه شده 2 عدد قارچ ورقه شده يک و نيم پيمانه (115 گرم) کنسرو ذرت دو سوم پيمانه (115 گرم) گوجه فرنگي حلقه شده 2 عدد متوسط پياز خلال شده 1 عدد متوسط سير خلال شده 1 حبه سس گوجه فرنگي 4- 3 قاشق غذاخوري پنير گوداي رنده شده 50 گرم پنير پيتزاي رنده شده 100 گرم روغن زيتون 1 قاشق غذاخوري نمک و فلفل سياه به مقدار لازم آويشن 1 قاشق چاي خوري ريحان تازه براي تزيين مقداري
روش تهيه ي خمير پيتزا:
- کره را به مخلوط آرد، نمک و بيکينگ پودر اضافه کنيد تا به خورد آرد رود و حالت دانه دانه پيدا کند.
- سپس شير را تا حدي اضافه کنيد که خمير يکدستي به دست آيد و به دست نچسبد.
طرز تهيه ي پيتزا:
- روي يک سطح صاف، کمي آرد بپاشيد و خمير را با وردنه، به قطر 5/2 سانتي متر پهن کنيد.
- خمير حاصل را روي سيني فر که کمي چرب کرده ايد قرار دهيد. سپس سس گوجه فرنگي را روي سطح خمير بريزيد و سطح آن را آويشن بپاشيد.
- پياز و سير را به صورت خلالي خرد کنيد.
- کدو و قارچ را که به صورت حلقه حلقه درآورده ايد به مدت 5-7 دقيقه در روغن زيتون تفت دهيد تا سبزي ها کمي نرم شوند.
- سپس سبزي جات و ذرت را روي خمير بريزيد.
- گوجه فرنگي حلقه شده را روي آن بچينيد.
- نمک و فلفل را اضافه نماييد.
- دو پنير (گودا و پيتزا) را با هم مخلوط کنيد و روي سطح پيتزا بريزيد تا همه ي سبزي جات با پنير پوشانده شود.
- سپس پيتزا را در طبقه ي وسط فر که از قبل با حرارت 220 درجه ي سانتي گراد گرم شده، به مدت 25-30 دقيقه قرار دهيد.
- پيتزاي آماده را با ريحان تازه سرو نماييد.
من دستور پخته لازانیا میخواااااااااااااام
سلام
اون عکسو گذاشتم تا یکم ذهنتون باز بشه و بتونید با مواد اولیه همیشگی غذاهای جدید و ابتکاری بخورید
مثلا کباب کوبیده
ما همیشه کباب کوبیده رو با نون سنگک یا پلو میخوریم .تا حالا شده که شما کباب کوبیده رو با خیار شور لبنانی و سبزی تازه و سس فرانسوی بزارید لای نون باگت و به عنوان یه فست فود ایرانی بخورید؟؟(من چی دارم میگم!! آموزش غذای بعدیم لو رفت:31:)
حالا بپردازیم به شبهات ارسالی!!
ساندویچ برنج و سبزیجات (البته احتمالا!!)نقل قول:
این چی چیه غذا یا شیر ینی؟
یه سینی پودر نارگیل به عنوان غذای وعده ناهار؟ پس برنجه:31:نقل قول:
اون سفیده چیه پودر نارگیله یا برنج
اگه فلفل دلمه ای نیست پس چیه؟؟ کیبورد کامپیوتر من؟؟نقل قول:
اون سبزه فلفل دلمه ای یا چیز دیگه
0نقل قول:
اون نارنجیه چیه
هویج!! یه همین سادگی!!
یا برنج له شدس یا پنیر پیتزانقل قول:
این سفیده هم این پایین نمیدونم پنیره یا خامه
این بطریهای سس (احتمالا سس کچاب و خردل و فلفل)لاغرتر از بطریهای ... هستن اگر هم روغن باشن روغن زیتون هستننقل قول:
اون دو تا بطری هم معلوم نیست جزء صور قبیحه هستن یا روغنی چیزی هستن
خونه خودشونه (چار دیواری...)نقل قول:
اون خانمه هم که چادر سرش نیست با نامحرما هم که حشر و نشر داره باید بدیمشون دست گشت ارشاد
اگه برنجه نیم پز باشه و اون یکی هم پنیر پیتزا باشه و ...+مایکروویو!!!
فهمستم!!
[quote=eshghe eskate;2013666]من دستور پخته لازانیا میخواااااااااااااام[/quote
خوراك لازانيا
مواد لازم:
يك بسته
خمير لازانياي آماده
نيم كيلو
گوشت چرخ كرده
3 قاشق سوپخوري
پياز سرخ شده
يك قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي
2 فنجان
سس سفيد
200 گرم
پنير پيتزا
100گرم
روغن
طرز تهيه:
گوشت چرخ كرده را با پياز سرخ شده و 2 قاشق سوپخوري روغن تفت مي دهيم و مي گذاريم با يك ليوان آب بپزد تا به روغن بيفتد . رب گوجه فرنگي را
اضافه كرده و نمك و فلفل آن را ميزان مي كنيم. از اين مايه گوشتي براي انواع غذاهاي ماكاروني و لازانيا استفاده مي كنيم.
براي پخت خمير لازانيا ( مثل ماكاروني ) ، در يك قابلمه بزرگ آب ريخته، مي گذاريم تا آب به جوش آيد. نمك و مقداري روغن براي جلوگيري از چسبيدن
خميرها به آب مي افزاييم. بعد از آن خميرها را در آب در حال جوش ريخته و بعد از چند جوش و نرم شدن خمير آن را در يك آبكش ريخته و بلافاصله روي
آن آب سرد مي ريزيم تا خميرها به هم نچسبند. سپس به آرامي خميرها را بر داشته و روي يك پارچه تميز مي گذاريم تا آب آن مقداري گرفته شود . توجه كنيد كه موقع برداشتن از آبكش، خميرها پاره نشوند. حالا خمير لازانيا آماده است تا مواد گوشتي را روي آن قرار دهيم.
در ظرف تفلون يا پيركس مناسب، 2 قاشق سوپخوري روغن آبكرده و يك رديف خمير لازانيا قرار مي دهيم و يك رديف پنير رنده شده و مقداري از مايه گوشتي و سس سفيد را روي آن مي ريزيم. سپس روي آن يك رديف ديگر
خمير لازانيا و سس سفيد ومايه گوشتي و پنير رنده شده ريخته و به همين صورت ادامه مي دهيم. ظرف را روي پنجره بالاي فر قرار مي دهيم تا با حرارت 350 درجه فارنهايت به مدت نيم ساعت بماند و پنير روي آن كمي برشته شود. خمير لازانياي آماده را مي توانيد از سوپرها نيز تهيه كنيد.
طرز تهيه سس سفيد براي لازانيا:
مواد لازم:
50 گرم
كره
2 قاشق سوپخوري
آرد سفيد
2 فنجان
شير
به مقدار دلخواه
نمك و فلفل
طرز تهيه: كره را آب كرده و آرد را با آن كمي تفت مي دهيم. شير را به تدريج اضافه مي كنيم تا سس صاف و يكنواخت و غليظ شود. سپس نمك و فلفل را اضافه مي كنيم. حالا سس آماده مصرف است.
نوع ديگر تهيه لازانيامواد لازم:
2بسته
خمير لازانياي آماده
نيم كيلو
قارچ
200 گرم
پنير پيتزا
2 فنجان
سس سفيد
2 قاشق سوپخوري
پياز سرخ شده
2 قاشق سوپخوري
رب گوجه فرنگي
از هر كدام يك عدد
فلفل سبز و قرمز دلمه اي
100 گرم
روغن
به قدر لازم
نمك و فلفل
طرز تهيه:
فلفل دلمه ايها را شسته و به صورت خلالهاي باريك خرد مي كنيم و با 2 قاشق سوپخوري روغن كمي تفت مي دهيم. پياز سرخ شده و رب را اضافه كرده و مي گذاريم با يك فنجان آب كمي بجوشد . قارچ را شسته و به صورت حلقه حلقه خرد كرده به آن اضافه مي كنيم و نمك و فلفل آن را ميزان مي كنيم. سپس خمير لازانيا را مانند ماكاروني پخته و مطابق روش قبلي عمل مي كنيم.
نه كلا ..ولي واقا بدرد بخور ميشه.... دستتون درد نكنه اگه اين كار و كنيننقل قول:
مرسی بچه هاااااااا لطف کردین همتون مر30
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
۱-طرز پاک کردن میگو:ابتدا سر میگو رابا دست جدا می کنیم .سپس باید رگ میگو را جدا کنیم والاغذای میگو بدبو خواهد شد .برای این کار ابتداپشت کمر میگو را برش نازکی میدهیم وآن رگ را جدا میکنیمسپس میگو رامی شوریم ودرصافی میگذاریم تا آب آن کاملا برود.
طرزپختن میگو:درقابلمه ای آب می ریزیم وروی گاز یاچراغ میگذاریم تابه جوش آید ودرحال جوشیدن قدری سرکه ونمک در آن میریزیم.اکنون میگوها راداخل آب جوش میاندازیم در طی سه دقیقه میگو می پزد.بعد از آن اگر باقی بماند میگو سفت خواهد شد.
روش دیگر این است که پس از پاک کردن میگو برای از بین بردن بوی میگو آن را درآبلیمو بغلطانیم و با نمک آن را خوش طعم کنیم.وبرای سوخاری کردن آن ابتدا درظرفی چداگانه تخم مرغی را شکسته و هم بزنیم و میگو را به آن آغشته کنیم وداخل آرد بغلطانیم.و رسپس در روغن کم حجمی قرار دهیم تاسرخ شود.اکنون میگو آماده مصرف است.
از دوستان خوب و آشپز تقاضامندم
تمام آموزشهاي مختلف را در صورت امكان به صورت pdf بگذارند
پيشاپيش كمال امتنان را داريم
احتمالا ممکنه اخرهای بهمن اینکار انجام بشهنقل قول:
من صبح اومدم يه سري زدم برام جالب شد. از همين صفحه برگشتم و از صفحه اول خوندم.
تا همين الان فقط توي همين تاپيك بودم .
الانم يه چيزي حدود 138 تحت ورد آشپزي جمع كردم.
از دوستاني كه زحمت كشيدن تشكر مي كنم
فقط يه خواهش داشتم.
يه سري نكات آشپزي (فقط آشپزي) رو اساتيد شروع كنن به جمع آوري.
اگر هم كسي دوست داشت .نكات خانه داري.
آخه توي مجلات يا بعضي سايتا هست اما همشون تكرارين.
اگه بشه يه دايره المعارف آشپزي و خانه داري درست كنين
Wwwwwoooooooooooowwww چي ميشه؟؟؟
خواهش میکنم قابلی ندارهنقل قول:
خبلی ممنون از شاخه گل زیبات
پربسا جون منظورت از اینکه نکات اشپزی تو سایتها تکراریه چیهنقل قول:
ما هم اگه اینکارو بکنیم باز همان نکات میشه وتکراری
اون هم در دست اقدامه. از روی کتاب آشپزی قدیمی که در حال پوسیدنه!! این کتاب از منابع فرانسوی ترجمه شده و ... ان شا الله !!نقل قول:
احتمال داره یه بلایی سرم بیاد به همین خاطر قول 100 درصد نمیدم!
نقل قول:
مثلا اينكه فقط مي گن ؛
مقدار پيمانه ها
طريقه پاك كردن جوهر از روي لباس
طريقه پاك كردن آدامس از روي لباس
طريقه پاك كردن فريزر،يخچال و....
من نكات بهتر مي خوام.
كي طريقه ساخت خمير گل چيني يا هر خمير ديگه اي براي مجسمه سازي بلده؟؟؟(با آرد ذرت):31::11:
ممنون مي شم كسي كمك كنه در اين زمينه
اگه یه تاپیک مستقل در متفرقه بزنید زودتر به نتیجه میرسید:27:نقل قول:
من به ادمین پیشنهاد دادم که یه انجمن مستقل برای اشپزی و مسائل مربوطه ایجاد کننداگه این کار بشه تمام موضوعات مرتبط با اشپزخانه و خانه داری و از این دست همه در این انجمن قرار میگیرهنقل قول:
احتمالا جوابی که میگیرید اینه:نقل قول:
نوشته شده توسط دوست محترم جناب آقای POPنقل قول:
خب بعد از اين مقدمه چيني ها بايد بگم كه اين فروم هم از ابتدايي كه لااقل من اطلاع دارم مبناي تاسيسش روي مبحث IT بوده و هست و همينه كه تا اينجا باعث پيشرفتش بوده .
اين درست عكس خيلي از فرومها هست كه عين قارچ دارند الان ايجاد ميشند كه هدفشون فقط جذب مخاطب هست و اگه شما يك پنجم اينهمه درخواستي كه اينجا داديد(يعني در حد يك تاپيك يك صفحه اي) ، براحتي "حداقل"يك انجمن در زمينه ي خودرو ايجاد مي كنند .
اما دليلش رو گفتم : حفظ و جذب مخاطب ، به هر بهايي هست .
در صورتيكه مي بينيد اين فروم(درست يا غلط) با اين ديد جلو نرفته !
"صرف علاقه يا تخصص من و شما" باعث نخواهد شد يك انجمن در زمينه اي خارج از مرزهاي تعريف شده ي فروم ، ايجاد بشه .
ما مي تونيم بلحاظ علمي ، با پر بار كردن تاپيكهايي كه راجع به خودرو هست و اكثرشون به فراموشي سپرده شده ، "در عمل" ثابت كنيم كه آيا اين موضوع اونقدر جدي هست كه "يك شاخه" در انجمن براش ايجاد بشه يا نه؟
شايد براي شما جالب باشه كه بدونيد اين مسيري كه گفتم رو "انجمن موضوعات علمي" دقيقا طي كرد تا الان كه شده يك انجمن مستقل و بالنده با چندين زير مجموعه... .
در كل دوستان هنوز راه درازي در پيش هست كه نتيجش بسته به همت (و نه صرفا "علاقه" )شماست .
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=918107&postcount=46
ممنــــون:11:نقل قول:
گل چینینقل قول:
آموزش تهیه خمیر گل چینی
برای تهیه خمیر گل چینی روشهای متعددی وجود دارد که هر یک کاربرد خاصی دارد. البته تنها تفاوت آنها فقط در مواد لازم برای تهیه هر خمیر می باشد و روش تهیه آنها یکسان است.
روش اول:
مواد لازم
نشاسته ذرت 1 پیمانه
چسب چوب نصف پیمانه
گلیسرین 1 قاشق غذا خوری
آب 3/2 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
وازلین برای چرب کردن ظرف
روش دوم:
مواد لازم
نشاسته ذرت 1 پیمانه
چسب چوب 1 پیمانه سر خالی
گلیسرین 1 قاشق غذا خوری
آب 4/1 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق غذا خوری
وازلین برای چرب کردن ظرف
روش سوم (برای گلهای کروشه ای):
مواد لازم
نشاسته ذرت 1 پیمانه
چسب چوب 1 پیمانه سر خالی
گلیسرین 2 قاشق غذا خوری
وازلین برای چرب کردن ظرف
روش تهیه:
ابتدا نشاسته را بوسیله الک ریز چندین بار به خوبی الک نموده تا ذرات درشت آن جدا شود. سپس سایر مواد را (به جز وازلین) به آن افزوده و در ظرف مناسبی به خوبی مخلوط کرده تا خمیری صاف و یک دست بدست آید. اینک یک ظرف لعابی یا تفلون را بوسیله کمی وازلین چرب نموده و مواد را درون ظرف بریزید.
اکنون مایع بدست آمده برای پخت آماده است. روش پخت خمیر گل چینی به این صورت است که ظرف مورد نظر را با شعله ملایم به آرامی حرارت داده و مرتباً به هم می زنیم تا خمیر ته نگیرد و خمیر لطیفی به دست آید.
خمیر گل چینی هم اکنون آماده است. دستان خود را با وازلین کمی چرب نموده و خمیر را با دقت و حوصله ورز دهید. پس از خنک شدن، خمیر را در پارچه ای تمیز قرار داده و در کیسه نایلکس نگهداری نمایید.
در صورتی که نایلکس را در جعبه ای قرار دهید برای مدت طولانی تری می توانید خمیر را در یخچال نگهداری کنید.
نکته: بهترین زمان استفاده از این خمیر یک روز پس از پخت آن می باشد
اقا هيچ كي هست كه طرز تهيه ي سالاد ماكاروني رادرست بلد باشه
سالاد ماکارونینقل قول:
مواد لازم
ماكارونی درشت شكل دار: ۲۵۰ گرم
كالباس خرد شده : ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط خرد شده : ۴ عدد
خيارشور خرد شده : ۲۰۰ گرم
سس مايونز: ۱ شيشه
ماست : ۲ قاشق غذاخوری
نمك، فلفل و سركه : به مقدار لازم
طرز تهيه
ماكارونی را با آب و نمك پخته، به حدی كه قابل خوردن باشد، آن را آبكش می كنيم و سپس خوب با آب سرد و نشاسته آن را شسته و كنار می گذاريم. آن گاه تمام مواد آماده را همراه ماكاروني، سس مايونز، نمك، فلفل و سركه و ماست مخلوط كرده و در ظرف مخصوص ريخته و رويش را با گوجه فرنگی و جعفری ريز شده تزئين می كنيم.
متشكرم
بايد خوشمزه باشه
نقل قول:
مرسي عزيزم. ولي من اينجوري درست كردم خيلي شل شد. همش به دستم مي چسبيد.1 روز گذاشتم حتي يه ذره هم سفت نشد:41:
سلام دوستان
من توي غذا پختن آيكيوم به طرز وافري پايينه.تا حدي كه الان كه 20 سال از عمر ارزشمندم ميره اصلا نمي دونم چه جوري برنج يا ماكاروني پخته ميشه چه برسه خودم هم بخوام بپذم.البته مادرم بارها بهم گفته يه بار بيا ببين ياد بگير ولي خودم نخواستم چون حوصله ي اينجور كارها رو ندارم.هرچي باشه مردي گفتن زني گفتن.من غذا پختنو بيشتر كار زن ميدونم.البته برادرهام دستپخت خوبي دارن و همه نوع غذايي ميتونند بپذند ولي نميدونم چرا من اينوري شدم.
ولي در عوض توي سرخ كردن مهارت خاصي دارم:21:
يه توصيه هم به همتون دارم.از اين به بعد وقتي ميخواين املت درست كنيد به جاي گوجه دو قاشق ربع بريزيد توي ماهيتابه بعد تخم مرغ روش بشكنيد بعد هم موقع خوردنش جاي ما رو خالي كنيد.
در ضمن خودم هم ميدونم خسته نباشم با اين پستم:31:
باي:11:
ما مدتهاست که این طرز تهیه املت رو بلدیم :31:نقل قول:
در ضمن اگه همه اقایون مثل شما فکر میکردن اشپزهای بزرگ دنیا مرد نمیشدن:27:
دوست گرامی من خودم اصلا به گلسازی علاقه ای ندارم براتون از یک سایتی کپی کردم ولی احتمالا اندازه موادتون درست نیست معمولا در اشپزی هم وقتی میخوای خمیر درست کنی باید انقدر ارد بریزی و خوب ورز بدی تا بدست نچسبه شاید اینم همیجوریه شاید نشاستش یاچسبش کم یا زیادهنقل قول:
عزیزم راستشو بخوای منم به گل سازی علاقه ندارم ولی خمیرشو لازم دارم. در هر حال ممنون از راهنمائیت!نقل قول:
سس مخصوص گوشت های سفید ( سس طلایی )
مواد لازم :
آب مرغ تقریبا غلیظ 2 فنجان
زرده تخم مرغ 2 عدد
آرد 2 قاشق سوپ خوری
آبلیمو نصف استکان
کره 50 گرم
زعفران ساییده و حل شده 1 قاشق سوپ خوری
شکر 1 قاشق مربا خوری
نمک وفلفل به مقدار دلخواه
طرز تهیه :
1- کره را با آرد کمی تفت داده ،آب مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود .
2- زعفران آب کرده ، آبلیمو ،نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .
3- زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم .
3- مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .
(از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد .)
کشک بادمجان
مواد لازم:
بادنجان متوسط 8 عدد
كشك غليظ 2 فنجان
گردوي چرخ كرده يك فنجان
نعناع داغ 2 قاشق سوپخوري
سير داغ 3 قاشق سوپخوري
گوشت چرخ کرده 150 گرم
روغن به مقدار كافي
زردچوبه يك قاشق چايخوري
پياز رنده شده يك قاشق سوپخوري
نمك و فلفل به قدر لازم
طرز تهيه:
بادنجان ها را پوست گرفته و آنها را 4-3 قطعه مي كنيم. كمي نمك روي آنها پاشيده و در روغن سرخ مي كنيم . كشك را با دو ليوان آب داغ به بادنجان ها اضافه كرده و مي گذاريم با شعله ي ملايم بپزند. پياز را كمي در روغن تفت داده و گوشت چرخ
كرده را با پياز تفت مي دهيم. نمك و فلفل و زردچوبه را به آن اضافه كرده ، صبر مي كنيم گوشت با يك فنجان آب داغ بپزد و آبش كشيده شود.كشك بادنجان را در ديس
كشيده، گوشت را روي آن مي ريزيم. يك قاشق سيرداغ و گردوي چرخ كرده را هم روي آن مي ريزيم. سپس چند قاشق كشك را جدا بر روي آن ريخته و سير داغ و
نعناع داغ را هم روي كشك مي ريزيم(میتوان گوشت استفاده نکرد و همچنین میتوان بجای سرخ کردن بادمجانها ان را کبابی کرد)
سلامنقل قول:
من (به تقلید از مادربزگم)کشک بادمجان را جوری دیگه درست می کنم.
بعد از اینکه بادمجانها سرخ شد(البته ما کدو بادمجان را با هم سرخ کرده و با هم طبخ یمکنیم)
می ذاریم یه ریزه بپزه.وقتی پخت کشک را اضافه می کنم مذارم چند تا جوش بخوره..البته بایستی آبش کار بره و اب خیلی کمی مونده باشه.
بعد پیاز داغ(در صورت تمایل سیرداغ که ما تمایل ندارم و استفاده هم نمی کنیم) و نعنا داغ را اضاف کرده و همه مواد را می کوبیم.به شدت خوشمزه می شه...
در این ورژن احتیاجی به گوشت نیست
خوراک گوشت و سیب زمینی
مواد لازم
گوشت چرخ کرده یا سویا
سیب زمینی
پیاز
نمک وفلفل و زردچوبه و ادویه جات
رب
طرز تهیه
پیاز را نگینی خرد کرده و ان را تفت میدهیم سپس گوشت چرخ کرده یا سویا را داخلش ریخته ان را هم با پیاز تفت داده ادویه و نمک وزردچویه را ریخته کمی که تفت خورد سیب زمینیها را هم که از قبل نگینی خرد کردیم داخل مواد ریخته مدتی همراه ان سرخ میکنیم رب را در اخر ریخته کمی که تفت خورد اب را اضافه میکنیم و میگذاریم خوب بپزد و به روغن بیفتد
(دوستا ن حتما میدونن که سویا رو باید خیس کنند واگه یک ربع هم بزارن با کمی نمک و زردچوبه بپزه مزه بهتری پیدا میکنه)
خوراک مرغ و سبزیجات
مرغ
پیاز
هویج
فلفل دلمه ای
سیب زمینی
نمک وفلفل و ادویه جات دلخواه
گوجه فرنگی
طرز تهیه
پیاز را حلقه حلقه بریده در ته قابلمه میچینیم سپس مرغها را روی ان چیده بعد هویج را حلقه حلقه کرده روی ان قرار داده و بعد فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را ریخته سپس رب و نمک و فلفل و ادویه جات و زردچوبه و اب و کمی روغن ریخته ومی گذاریم با حرارت ملایم پخته شود تقریبا نیم ساعت مانده به اخر پخت سیب زمینی ها را به تکه های کوچک خرد کرده میریزیم و می گذاریم ابش تمام شود
در صورت تمایل میتوانید الو و به هم بریزید که میشه چیزی شبیه تاس کباب
خوراک گوشت
پیاز
گوشت
سیب زمینی
رب
لوبیا سبز یا نخود فرنگی
گوجه فرنگی
هویج
ادویه و نمک وفلفل
طرز تهیه
پیاز را خلالی کرده و تفت میدهیم سپس گوشت را به اندازه گوشت خورشتی خرد کرده ریخته و تفت میدهیم کمی که تفت خورد هویج حلقه شده را ریخته و بعد گوجه فرنگی را ریخته و ادویه جات و در اخر رب را با مواد کمی تفت داده و اب میریزیم تا پخته شود نیم ساعت به اخر سیب زمینی را خرد کرده و میریزیم ومیگذاریم ابش تمام شود
این سه تا غذا یعنی گوشت و سیب زمینی ومرغ و سبزیجات و خوراک گوشت جزء غذاهای خیلی ساده هست که ما زیاد درست میکنیم و فکر کنم برای دانشجوهایی که وقت غذا درست کردن ندارن مناسب باشه