بستگی داره اگه از بازی فانتزی خوشت میاد این رو بگیر ولی من که اصلا از نسخه ی قبلیش خوشم نیومد واقعا با این حال کردم واقعا شاهکار توصیه میکنم این رو حتما تهیه کنید
Printable View
بستگی داره اگه از بازی فانتزی خوشت میاد این رو بگیر ولی من که اصلا از نسخه ی قبلیش خوشم نیومد واقعا با این حال کردم واقعا شاهکار توصیه میکنم این رو حتما تهیه کنید
جفتش ! ولی این واجبتر !دی !نقل قول:
تا همین حد بگم اگه بازیش نکنی واقعا یکی از شاهکار های تاریخ گیم رو از دست دادی !
هر دو از واجباته. :n02:نقل قول:
منتهی خریدن این بازی به نظرم ثواب خیلی بیشتری داره. :n07:
من این رو خیلی دیر فهمیدم ولی اگه گم شدید دکمه N رو که بزنید مسیری که باید برید رو بهتون نشون میده:n09:
سلام.كمك ميخام.
تو مرحله ايي كه ميگه defeat slate men گير كردم.كنار مجسمه ي prophet فلش راهنما به انتها ميرسه و هيچي نميشه
من تموم کردم. زبون قاصره از تعریف این بازی! شاهکار که اگر فردی مثل کریستوفر نولان ازش فیلم هم بسازه مطمینا موفق میشه! این جور بازی ها رو که بازی میکنم اینقدر سخت سلیقه میشم که دست و دلم به سایر بازی های بازار نمیره حتی اگر سبکشون به هم ربط نداشته باشه:n16:
Bioshock Infinite Rap
:n12:
By Dan Bull
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بازیو تموم کردیدبگیرید ،باحاله!
این اهنگی از بازیه با صدای الیزابت حتما دانلود کنید(اگر وقت گذاشته باشین و در بازی و مکان هاش چرخ زده باشین در یک زیر زمین الیزابت یک گیتار میبینه و ارزو میکنه کاش بلد بود بزنه . بوکر گیتار رو بر میداره و میزنه و الیزابت میخونه! یکی از قشنگ ترین صحنه هاش بود!
اقا لطفا كمك كنيد ديگه
سلام.كمك ميخام.
تو مرحله ايي كه ميگه defeat slate men گير كردم.كنار مجسمه ي prophet فلش راهنما به انتها ميرسه و هيچي نميشه
داداش یه عکس بزار.. من یادم نمیاد کجا رو میگی!نقل قول:
بالای سرت رو ببین.. شاید باید وصل شی به این مونوریل ها:n09:
سلام دوستان من بازی رو با ایکس باکس بازی میکنم نسخه برنر اما یک مشکل مسخره بازی داره اینه که سیو بازی مشکل داره کلا بازی خودش autosave میشه ولی هر بار که سیو میکنه فقط توی یک مرحله گیر کرده زد حال شده کلی بازی رو رفته بودم اما در کمال ناباوری:n04: دیدم بازی سیو نشده و توی آخرین سیو که مال اول یکی از مراحل بود مونده به نظر شما مشکل چیه نسخه بازی مشکل داره دارم دیونه میشم:n04:
مشکل از تاریخ دستگاه هست.شما باید بری تو قسمت select chapter از اونجا چپتری که رسیدید بهش رو انتخاب کنید.نقل قول:
اين بازي چندتا چپتر داره؟
يكي از بهترين قسمت هاي قسمت كشتن slate's men هست با موزيك عاليش
من اینو از همون اول میدونستم ولی که dead space اومده بود توی ذهنم با اون راهنمای مسخرش که همیشه منو قاطی باقالیا میبرد :n15:نقل قول:
اول بازی گفتم اینم از همون بازیاس که آدم گیر میکنه راهنماش اینجوریه ...
ولی واقعا این راهنما یکی از باحال ترین راهنماهاییه که تا حالا دیدم خیلی هوشمند و جالب طراحی شده.:n16:
نقل قول:
فک نکنم فرقی داشتن!
هر دو مسیر درست رو نشون میدن!
شاید شما توی دید اسپیس ابجکتیویهای فرعی رو انتخاب میکیردین که اون نور لیزری هم مسیر همونو که شما خواستین مشخص کرده!
دوست عزیز شما مطمئنی آخه تا چاپتر 5 یا 6 بود که درست سیو میشد اما دهنم سرویس شد نشستم کلی رفتم جلو فکر کنم دو تا چاپتر با هم رد کردم ولی اصلا ابتدای چاپتر ها هم سیو نشده برگشت به همون آخرین سیو که ابتدای یکی از چاپتر ها بود یعنی چی کسی فکری به ذهنش میرسه:n04:نقل قول:
این مشکل مربوط به تاریخ کنسول هست.نقل قول:
دوست عزیز شما مطمئنی آخه تا چاپتر 5 یا 6 بود که درست سیو میشد اما دهنم سرویس شد نشستم کلی رفتم جلو فکر کنم دو تا چاپتر با هم رد کردم ولی اصلا ابتدای چاپتر ها هم سیو نشده برگشت به همون آخرین سیو که ابتدای یکی از چاپتر ها بود یعنی چی کسی فکری به ذهنش میرسه:n04:
تاریخ کنسولتون رو بصورت دستی درست کنید تا مشکل حل بشه.
(هر بار که کنسول رو روشن کردید باید تاریخ و ساعت رو درست کنید،چون بازی سیو ه ارو سبق ساعت و تاریخ لود میکنه......)
این بازی چند تا چپبتر میدارد؟:n27:
سلام.
دوستان من نسخه قبلی این بازی رو با تنظیمان مدیوم روی لپتاپم روان اجرا کردم آیا این نسخه هم میتونم روان اجرا کنم؟
لپتاپ من acer 5741g
گرافیک geforce gt 320m
ram 4g
من هرچی گشتم موزیکش رو پیدا نکردم با کیفیت خوب:n03:نقل قول:
اینکه بعد از اینکه الیزابت میفهمه نمیتونه فعلا پاریس بره و با ما قهر میکنه و در طول بازی همچین واکنشی هم داره ته شاهکاره...
کم کم دارم میرسم به اخرای بازی و دوست ندارم بازیو تموم کنم چون نمیشه از الیزابت جدا شد ، ادم یک جوری محو شخصیت پردازیش میشه که اصلا توصیف ناپذیره
گرافیک هنری بازی فوق العاده قوی و تحسین برانگیزه من چون روی کنسول بازی می کنم نمیشه هر لحظه عکس بگیرم ولی چند تا روی گوشی گرفتم که بعدا اینجا قرار میدم
نماهای دیدنی بازی بسیار زیاد هستن مخصوصا وقتی الیزابت در اون نما قرار میگیره
برخی اوقات وسط بازی فکرم میره سوی خواهر کوچولوها و یهو دلم می خواد که چند تا خواهر کوچولو پیدا کنم و روحشون رو ازاد کنم و اون چهره ملوس و دلرباشون رو دوباره ببینم
واقعا اگه به لوین لقب ژول ورن دنیای بازی بنامیم بیراه نگفتیم
+
امسال ما سه شخصیت جدید دختر داریم و این طور که به نظر میاد هر سه تاشون به طرز وحشتناکی قوی ظاهر خواهند شد وضعیت الیزابت که معلوم شد موند الی و جودی : دی
سلام
من نسخه pc رو دارم بازی میکنم چیز عجیبش برام لباس الیزابته تو تمام کاورا و عکسا و .....
فستیوالایی که اجرا میشه کاسپلیش یه لباسه اما تو بازی یه لباس دیگست علتش چیه ؟
محتوای مخفی: نمونه !
عجله نکن یکم برو جلوتر!!!نقل قول:
تموم شد :|
فوق العاده بود ، از همه لحاظ فوق العاده بود ، گیم پلی بازی که برام عجیبه در زمانی که شوتر اول شخص سرازیر شده کاری کرد که انگار اولین باره شوتر بازی میکنم
موسیقی بازی تا مدت ها منو درگیر خودش خواهد کرد
گرافیک فقط چشمان الیزابت
داستان هم که همون 10
محتوای مخفی: it's done
الان به شکل خیلی وحشتناکی تو این حسمنقل قول:
اين عكس لوتسهاست؟
بله لوتسها هستننقل قول:
در این ادرس میتونید کلی ارت فن های زیبا با چند تا GIF از این دو شخصیت ببینید
بازیرو تموم کردم تنها چیزی که میتونم بگم اینه که بهترین بازی دو سه سال اخیر بود.دوستان چندتا سوال داشتم در مورد داستان بازی.
محتوای مخفی: داستان بازی
نقل قول:
شما اینجا
بیا از اول بخونید دوستان تمام جزییات رو موشکافانه بررسی کردن
سایت دانلودها آهنگهای بازی رو گذاشته واسه دانلود بعد تو متنش چنین نوشته
Bioshock Infiniteعنوان یک بازی موفق در سال ۲۰۱۳ می باشد که حتی به عقیده ی برخی از منتقدین پتانسیل انتخاب شدن به عنوان بهترین بازی سال را نیز دارد ، هرچند این عقیده ، با در پیش بودن بازی های بزرگی همچون GTA IV, Splinter Cell: Blacklist, Watch Dogs و … بسیار کمرنگ تر می شود . مجموعه آهنگ های این بازی زیبا برای برای شما آماده کرده ایم که در ادامه می توانید لیست این موزیک ها را مشاهده نمایید .
یعنی میخوام سرمو بکوبم دیوار دیگه:n24:
خب آخر از همه منم بازی رو تموم کردم :دی
اون قدر همه جا در مورد پایان سورپرایز کننده بازی گفته بودن که این آخرا همش منتظر سورپرایز بودم!
در مورد ویژگی های مثبت بازی هم نمی دونم از کجا شروع کنم!
از داستان بی نظیر و خیره کننده بازی بگم یا گیم پلی معتاد کننده و منحصر به فرد اون و یا موسیقی تاثیر گذار بازی!
فعلا اصلا حس نقد نیست ولی در مورد امتیاز باید بگم که امتیاز بسی خوبی از من می گیره :دی
چیزی که خیلی خوشم اومد این بود که کلا ساختار بایوشاکی رو حفظ کرده بود و بر خلاف خیلی از بازی ها به سری وفادار بودش...
فقط اینو بگم که قبل از شروع بازی به این نکته اشاره کردم که توی این نسل تنها شوتری که با اون می تونه برابری کنه همون نسخه اول بایوشاکه ، حالا بعد از تموم کردن بازی هم دقیقا همین نظرو دارم و به اعتقاد من برای انتخاب بهترین شوتر این نسل باید بین این دو نسخه از بایوشاک یکی رو انتخاب کرد!...
لینک تورنت اون فکر کنم حدود یه ماهه که اومده :دینقل قول:
سایت دانلودها آهنگهای بازی رو گذاشته واسه دانلود بعد تو متنش چنین نوشته
Bioshock Infiniteعنوان یک بازی موفق در سال ۲۰۱۳ می باشد که حتی به عقیده ی برخی از منتقدین پتانسیل انتخاب شدن به عنوان بهترین بازی سال را نیز دارد ، هرچند این عقیده ، با در پیش بودن بازی های بزرگی همچون GTA IV, Splinter Cell: Blacklist, Watch Dogs و … بسیار کمرنگ تر می شود . مجموعه آهنگ های این بازی زیبا برای برای شما آماده کرده ایم که در ادامه می توانید لیست این موزیک ها را مشاهده نمایید .
یعنی میخوام سرمو بکوبم دیوار دیگه:n24:
سایت soundtracks.ir هم خیلی وقت پیش اونو گذاشته بود و با کیفیت 128 اونو میشه از اینجا دانلود کرد:
pass: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موسیقی بازی مثل شماره اول خیلی تاثیرگذار بود.
فقط شماره اول چون از آهنگ های قدیمی و لایسنس شده زیادی هم استفاده کرده بود ، از این لحاظ یه امتیاز داشت...
ای بابا پس کی تموم میشه :n02: ؟
خب من یه نقدی کوتاهی از بازی می ذارم که یه جورایی بعضی جاها اونو با شماره یک هم مقایسه می کنم...
نکات مثبت:
1- دنیای روی آسمان به اندازه دنیای زیر آب زیباست. هر چند که به قول بعضی افراد ، تیرگی و اون حس غمی که توی شماره یک بازی وجود داشت یه چیز دیگست ولی با این وجود دنیای روی آسمون کلمبیا در نوع خودش فوق العاده ست و بعضی وقتا آدم دوس داره که کلا بازی رو ول کنه و فقط به محیط بازی خیره بشه! حتی به نظر من در زمینه Level Design میشه گفت نسبت به شماره یک یکمی برتری داره. هر چند که از نظر تاثیرگذاری در نظر بگیریم دنیای رپچر از این لحاظ یکمی برتری داره...
2- گیم پلی بازی به طرز وحشتناکی فوق العاده ست به طوری که شاید متوجه نشید که کی بازی شروع و تموم شد! از همون ابتدا گیمر توی دنیای بازی غرق میشه و دیگه نمی تونه از اون دنیا بیرون بیاد. گیم پلی بازی از طرفی ویژگی بایوشاکی خودشو حفظ کرده و از طرفی هم یه سری چیزای جدید داره مثل وجود الیزابت یا Sky Line ها که باعث شده که در لحظات مختلف بازی احساس تکراری بودن به وجود نیاد.
3- مبارزات بی نظیرن. یعنی توی هر مبارزه ای میشه به شکل مختلفی دشمنان رو از بین برد. به خصوص این در یک سوم پایانی بازی که همه قدرت ها وجود دارن و احتمالا خیلی از اونا آپگرید هم شدن ، بیشتر به چشم میاد. از تلفیق Vigor ها ، اسلحه ها و استفاده از Sky Line ها و Tear ها میشه مبارزات دیوانه کننده رو پدید اورد. ( Vigor ها مثل Plasmid دو شماره قبلی خیلی جالب و متنوع طراحی شدن و هر کدوم دقیقا یه جایی به درد می خورن)
تا اینجا میشه گفت از لحظات مبارزات نسبت به شماره یک برتری داره ولی فقط یکمی رو درجه نرمال بازی ساده ست و شماره یک از این لحاظ خیلی چالش برانگیز تر بود. البته این مشکل اون چنان خاصی حساب نمیشه...
4- داستان به طرز وحشتناکتری نسبت به گیم پلی ، فوق العاده ست! داستان بازی بدون هیچ Cut Scene روایت میشه و گیمر باید به کوچکترین چیزها حتی تابلوها یا نوشته های روی دیوارها توجه کنه ، دیگه چیزای دیگه مثل voxophone ها که جای خودشون دارن و اگه اینا دقیق بررسی نشن شاید آخر بازی گیمر با ابهامات زیادی رو به رو بشه.
یه چیزی که باعث میشه داستان بازی خاص باشه پایان اونه که میشه گفت یکی از خاص ترین و بهترین پایان ها رو در بین کل بازی های تاریخ داره و گیمر رو به شدت دچار شوک می کنه.یه ویژگی داستان بازی هم اینه که مثل یه فیلم که آدم دوس داره بعضی از سکانس های اونو چندین بار بشینه ببینه و مرور کنه ، در مورد این بازی هم دقیقا همین وجود داره به خصوص یه ساعت آخر بازی...
کلا میشه گفت در زمینه داستان از اکثر شوترهای بزرگ ، یه سر و گردن بالاتره و شاید مهمترین ویژگی بازی همین داستان اونه که در آخر هم ذهن گیمر رو منفجر می کنه!
5- وجود شخصیت همراهی مثل الیزابت به زیباتر شدن بازی خیلی کمک کرده. الیزابت هم در مبارزات خیلی کمک می کنه هم از اون مهمتر کلا یکی از ارکان بازیه و داستان بازی بدون اون اینقدر کامل نمیشد. اگه قبلا شخصیت همراه Half Life یعنی الکس جزو برترین شخصیت های همراه تاریخ بازی ها بودش ، الان دیگه الیزابت رو یه رقیب خیلی سخت برای خودش می بینه! (حداقل برای من این دو شخصیت رقابت سختی دارن!)
6- صداگذاری و موسیقی بازی مثل همیشه کامله و اصلا چیزی نمیشه در مورد این قسمت گفت. برای صداگذاری شخصیت ها از دوبلورهای خیلی خوبی استفاده شده و به خصوص صدای شخصیت های اصلی مثل الیزابت و بوکر و ... خیلی عالیه.
آهنگساز مخصوص این سری یعنی Garry Schyman هم مثل دو شماره قبلی کار خودشو بسیار عالی انجام داده و Soundtrack های بازی در لحظات حساس بازی رو گیمر تاثیر می ذارن. هر چند که همون طور که توی پست قبلی گفتم شماره اول به جز آهنگای زیبای Garry Schyman ، یه سری آهنگ زیبای لایسنس شده هم داشت که به خاطر اون از این لحاظ ماندگارتر بودش و توی این شماره من انتظار اون مدل آهنگ ها رو هم داشتم...
7- در زمینه گرافیک هم (حداقل توی پی سی) فوق العاده ست. هر چند که از نظر گرافیکی فنی نمی تونه از بازی های تاپ در این زمینه پیشی بگیره ولی گرافیک هنری بازی باعث شده که از نظر بصری بازی بسیار زیبا و دلچسب باشه و هر چند که شاید نشه امتیاز کامل رو به این بخش داد ولی ایراد اون چنان خاصی رو هم نمیشه از اون گرفت.
همون طور که شماره یک بایوشاک یکی از بهترین گرافیک های زمان خودش رو داشت در مورد این شماره هم میشه اینو اذعان داشت و حداقل می تونه در آخر سال برای بهترین گرافیک هنری نامزد بشه...
8- یه چیزی که توی همه بازی ها خیلی مهمه اینه که بعد از یکبار تموم کردن گیمر چه قدر انگیزه برای دوباره رفتن اونو داره. بعد از تموم کردن بازی به نظرم رسید که حداقل دو سه بار دیگه باید اونو تموم کنم که این برای یه شوتر اول شخص فوق العاده ست! کلا همه نکات مثبت دیگه بازی مثل گیم پلی و داستان فوق العاده دست به دست هم میدن که این بخش بازی هم بی نقص باشه و یه جورایی اکثر افراد انگیزه برای این دارن که چندین بار بازی رو تموم کنن.
نکات منفی:
بازی نکته منفی اون چنان خاصی نداره فقط همون چیزی که اشاره کردم یعنی در مورد درجه سختی بازیه که توی نرمال یکمی آسونه.
یا مثلا به نظرم اگه voxophone ها زیرنویس داشتن و مجبور نبودیم که برای دیدن متن اون به منوی بازی مراجعه کنیم بهتر بود.
ولی اینا رو نمیشه اصلا جزو نکات منفی بازی به حساب اورد و اگه روی امتیاز بازی بخوام اونا رو تاثیر بدم یه جورایی همون ایراد بنی اسرائیلی میشه! : دی
نظر نهایی:
مسلما بازی همون طور که انتظار می رفت یه شاهکار به تمام معناست و یکی از مدعی های اصلی برای گوتی امسال و تا مدت ها میشه در مورد قسمت های مختلف بازی صحبت کرد.
در مورد مقایسه اون با شماره یک یکمی سخته که گفت کدوم نسخه بهترن. شاید در نگاه اول خیلی ها شماره یک رو بهتر بدونن ولی کلا اینکه کدوم بهتره خیلی سخته و من خودم به شخصه فکر می کنم باید حداقل یکی دو بار این شماره و یه بار هم شماره یک رو تموم کنم تا به طور قاطع بتونم نظر بدم چون قسمت های مختلف بازی خیلی به هم نزدیکن و کلا این دو بازی با هم اختلاف زیادی ندارن و هر جفتشون تا مدت ها توی لیست بهترین های تاریخ سایت های مختلف می تونن جای بگیرن...
در مورد امتیاز باید بگم که این امتیاز و نتیجه گیری بعد از یکبار تموم کردن بازیه و ممکنه بعد از اینکه چندین بار دیگه اونو تموم کنم در مورد امتیاز نظرم یکمی تغییر کنه ولی اون چیزی که مشخصه BioShock: Infinite از اون دسته بازی ها ست که امتیازی مابین 9.5 تا 10 کاملا حقشه و اگه امتیازی پایینتر از اون بدیم دیگه معلوم نیست خیلی از شوترهایی که اسم بزرگ رو به یدک می کشن باید چه امتیازی بگیرن!
در مورد اینکه هیچ بازیی صد در صد کامل نیست قبول دارم و اینکه هیچ نقصی توی یه بازی دیده نشه شاید یه چیز غیر ممکن باشه ولی به نظرم بعضی وقتا میشه امتیاز کامل رو به بازی ها داد و من به این شماره از بایوشاک مثل شماره یک ، امتیاز کامل رو میدم...
گیم پلی: 10
داستان: 10
صدا و موزیک: 10
گرافیک: 9.5
جذابیت: 10
امتیاز نهایی: 10
این بازی یعنی انقد شاهکاره؟
حیف ما سیستم زغالی
منظور من اون متن نسنجیده ای بود که گذاشت...این بازی رو با اسپلینتر سل و ... مقایسه کرده:n04:نقل قول:
لینک تورنت اون فکر کنم حدود یه ماهه که اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dlc ای برای این بازی قراره بیاد؟؟
رو حساب نمرات و حرف دوستان دس به گیم شدم نشستم تا تهش رفتم
یعنی بَـــسی لذت بردم از تک تک قسمتهای بازی
فقط میشه یه 10ـــه خشکل داد بهش
الانم میخوام بشینم گریه کنم رو حساب پایان بازی :'(
:n14:
آقا من 15 دقیقه بازی کردم خوشم نیومد حذف کردم.
اوایلش بده یا اشکال تو سلیقه منه؟(از بازی های اول شخص اکثرا خوشم نمیاد بخصوص تخیلیش)
حتما همه میان میگن این حرفا سرتو به باد میده جوانک:n09:
30 دقیقه اولش الافی ای بیش نیست :دینقل قول:
بعدش بازی هیجانی میشه طوریکه آخراش از بازی بسیار لذت میبری.
نقل قول:
اولین DLC بازی قراره بیاد که شامل یک یار و هم تیمی هوش مصنوعی است که احتمالا جای الیزابت رو میگیره ( شاید دلیل خوبی براش داشتن )
البته هنوز خبرش قطعی نیست و تاریخ عرضه اش هم مشخص نیست