-
خب،شما جلوتر برید،متوجه میشید...فقط بگم این اوایل هر انتخابی بکنید در آخر ممکنه حسرت بخورید...چون خیلی ها بیگناهن که کشته میشن...البته باید گفت که طبق گفته capt در آخر پرونده 13،مجرمین آزاد میشن...
فقط بگم این اوایل هر انتخابی بکنید در آخر ممکنه حسرت بخورید
منظورتون اینه که اونایی که من گفتم به اتهام کشتن مقتول باید بری زندان الان کشته شدن؟ چون من کسی رو نکشتم تو طول بازی ولی آزاد هم نکردم بعد آخه اون نشونه ها چی میشه پس مثل لباس خونی که تو یکی از خونه هایه همسر یکی از مقتول ها پیدا کردیم و غیره مثل اون سایز کفش 8 که یه جا همسر یکی دیگه از مقتولا داشت کفشش رو آتیش میزد و مثلا دروغ گفتنا و فرار کردن بعضی هاشون از دست ما ! کلا گیج کننده بود برام آخه دیگه وقتی میبینن قتل زنجیری هست و با دسگیرکردن این ها هنوز ادامه داره پس دیگه نیاز به بازجویی و بازداشت نیست دیگه باید گشت پیدا کرد پرتقال فروش را :31: و در آخر چرا دو مقتول آخری لباس بر تن داشتن و منظور از BD چی بود ؟! و مثلا دروغ گفتنا و فرار کردن بعضی هاشون از دست ما !
این یارو قاتل اصلی داداش یکی از مقامات بوده؟ دلیل قتل هاشو هم نفهمیدم میشه توضیح بدید ممنون
ولی این پرونده خستم کرد واقعا مخم رو ترکوند :31:
-
نقل قول:
خب،شما جلوتر برید،متوجه میشید...فقط بگم این اوایل هر انتخابی بکنید در آخر ممکنه حسرت بخورید...چون خیلی ها بیگناهن که کشته میشن...البته باید گفت که طبق گفته capt در آخر پرونده 13،مجرمین آزاد میشن...
منظورتون اینه که اونایی که من گفتم به اتهام کشتن مقتول باید بری زندان الان کشته شدن؟ چون من کسی رو نکشتم تو طول بازی ولی آزاد هم نکردم بعد آخه اون نشونه ها چی میشه پس مثل لباس خونی که تو یکی از خونه هایه شهر یکی از مقتول ها پیدا کردم و غیره ؟!
این یارو قاتل اصلی داداش یکی از مقامات بوده؟ دلیل قتل هاشو هم نفهمیدم میشه توضیح بدید ممنون
خب،من هنوز هم نفهمیدم که آیا واقعا همه قتل هارو این Werewolf انجام داده یا نه...اما خب...به احتمال زیاد،(من حدس میزنم) ایشون مطمئنا نسبت به خانوم ها عقده ای چیزی داشتن،ایشون میومدن و خانم هایی که در بار ها(عموما) به مقدار زیاد الکل مصرف میکردند و از یک موردی در خونه ناراحت بودند رو به احتمال زیاد گول میزده و با خودش به خونه میبرده...در یکی از مراحل (پرونده 13) به مخفیگاهش وقتی میرید،خیلی از ابزار شکنجه و مدارک رو پیدا میکنید...البته شما در پرونده 13 متوجه میشید(اگر یادتون باشه در پرونده های قبلی از هر مقتول،یه چیزی گم شده بود) که تمامی اونایی که گم شده توسط این قاتل اصلی در نقاط مختلف گذاشته شده....
-
نقل قول:
منظورتون اینه که اونایی که من گفتم به اتهام کشتن مقتول باید بری زندان الان کشته شدن؟ چون من کسی رو نکشتم تو طول بازی ولی آزاد هم نکردم بعد آخه اون نشونه ها چی میشه پس مثل لباس خونی که تو یکی از خونه هایه همسر یکی از مقتول ها پیدا کردیم و غیره مثل اون سایز کفش 8 که یه جا همسر یکی دیگه از مقتولا داشت کفشش رو آتیش میزد و مثلا دروغ گفتنا و فرار کردن بعضی هاشون از دست ما ! کلا گیج کننده بود برام آخه دیگه وقتی میبینن قتل زنجیری هست و با دسگیرکردن این ها هنوز ادامه داره پس دیگه نیاز به بازجویی و بازداشت نیست دیگه باید گشت پیدا کرد پرتقال فروش را :31: و در آخر چرا دو مقتول آخری لباس بر تن داشتن و منظور از BD چی بود ؟! و مثلا دروغ گفتنا و فرار کردن بعضی هاشون از دست ما !
ولی این پرونده خستم کرد واقعا مخم رو ترکوند :31:
فك كنم توي خارج بيشترين محكوميتشون حبس ابد باشه و اصلا اعدام و اينا نداشته باشن كه بخوان اونا رو بكشن ...
B.D هم فك كنم ميشه Black Dahlia يا يه همچين چيزي كه توي بازي ميگفت ...
+
اين سايت Honest Gamer يا يه همچين چيزي اومده به بازي امتياز 5 از 10 رو داده بي خود ميانگين امتيازات بازي رو كشيده پايين !
-
ما هم بازی رو امروز گرفتیم
این چهره ها دیوانه کنندست شاید اصلی ترین چیزی که متمایزش میکنه و خیلی هم متمایزش میکنه همین motion چهره هاست
فعلا اولین پرونده رو تمام کردم
دوستان این گرافیک ماشین به خصوص روی کاپوت چرا اینطوریه ؟:31:
reflection ها رسما تعطیله
-
نقل قول:
ما هم بازی رو امروز گرفتیم
این چهره ها دیوانه کنندست شاید اصلی ترین چیزی که متمایزش میکنه و خیلی هم متمایزش میکنه همین motion چهره هاست
فعلا اولین پرونده رو تمام کردم
دوستان این گرافیک ماشین به خصوص روی کاپوت چرا اینطوریه ؟:31:
reflection ها رسما تعطیله
مبارک باشه:دی
ولی خدایی بعضی وقتا شخصیتاش مثل ناقص الخلقه ها میشه...
البته در ps3 هم سایه زنیش بهتر بود هم رفلکشن....شما در x360 بازی میکنید؟
-
نقل قول:
مبارک باشه:دی
ولی خدایی بعضی وقتا شخصیتاش مثل ناقص الخلقه ها میشه...
البته در ps3 هم سایه زنیش بهتر بود هم رفلکشن....شما در x360 بازی میکنید؟
اره
خیلی از بازی های تعطیل رو همین 360 کاپوت ماشین هاشون به زیبایی و دقت هر چه تمام تر reflec رو داره اما این فاجعست
روی ps3 این بازی رو ندیدم ولی با سابقه بازی های *R روی PS3 نمیدونم اون چطوریه مگر این مورد فرق داشته باشه چون ظاهرا Lead platform بازی PS3 بوده
-
نقل قول:
اره
خیلی از بازی های تعطیل رو همین 360 کاپوت ماشین هاشون به زیبایی و دقت هر چه تمام تر reflec رو داره اما این فاجعست
روی ps3 این بازی رو ندیدم ولی با سابقه بازی های *R روی PS3 نمیدونم اون چطوریه مگر این مورد فرق داشته باشه چون ظاهرا Lead platform بازی PS3 بوده
دقیقا...Lead اینبار ps3 بود...من خودم فن x360 هستم...ولی در این یک مورد مجبور شدم اوریج برای ps3 هم بخرم...هم به خاطر dlc که توش هست...هم گرافیکش که استثنائا در ps3 خوب شده....
-
بروز رسان جدید "نوآر لس آنجلس"
شرکت راک استار اولین بروز رسانی بازی نوآر لس آنجلس را برای ایکس باکس و پلی استیشن منتشر کرد. زمانی که به شبکه های PSN یا XBL متصل شوید از شما درخواست خواهد شد که بسته بروز رسانی 1.00 را دانلود کنید. به گفته راک استار این بسته بروز رسانی باگ های گرافیکی، گیم پلی، داستان و ماموریت ها و... را بر طرف خواهد کرد اما از مشکل قفل کردن بازی و یا داغ شدن دستگاه ها صحبتی به میان نیامده است. همانطور که می دانید بسیاری از بازیکنان در هر دو کنسول ایکس باکس و پلی استیشن بعضی مواقع در حین بازی دستگاهشان قفل می شود و مجبور به راه اندازی مجدد می شوند. راک استار هم گفته است که این مشکل نه مربوط به دستگاه است و نه مربوط به بازی! باید امیدوار بود که این مشکل در این بروزرسانی برطرف شده باشد.
منبع : dbazinews
-
اقا من نمی دونم چرا اینقدر گیر میکنه ..تو 360 ...
اوول بازی که هنوز نیومده گیر کرد همون اوولش که رانندگی می کنی ..
بعد همین جوری 5 6 بار گیر کرد ( هر دفعه یه ذره بیشتر بازی کردم ) الان هی سر 20 دقیقه این طورا گیر می کنه ...
مشکل از چیه ؟
البته پستا رو هم خوندم چنتاشو .. من از روی هارد بازی می کنم ...
-
نقل قول:
بعد همین جوری 5 6 بار گیر کرد ( هر دفعه یه ذره بیشتر بازی کردم ) الان هی سر 20 دقیقه این طورا گیر می کنه ...
مشکل از چیه ؟
رو هارد نصب کنید،احتمالا درست میشه....
-
نقل قول:
مشکل از چیه ؟
من همین طور که گفتم تازه پرونده اول رو انجام دادم
ولی دقیقا همین مشکل به خصوص اول بازی جایی که اولین بار کنترل ماشین رو میده بهت رو داشتم
البته گیر نمیکرد بلکه همینطوری واستاده بود و هیچ دکمه ای کار نمیکرد
cutscence ها هم skip بودن و دیالوگ ها هم صداش نمی اومد و فقط زیر نویسش بود ولی sfx ها بود
بازی رو پاک کردم از هارد و از رو dvd اجرا کردم دیدم همه مکشلات حل شد
دوباره تو هارد نصبش کردم دیدم همه اون مشکلات حل شد
البته یک بار هم clear system cache رو روی hdd زدم
-
نقل قول:
رو هارد نصب کنید،احتمالا درست میشه....
دوست عزیز گفتم رو هارده ! :دي
نقل قول:
من همین طور که گفتم تازه پرونده اول رو انجام دادم
ولی دقیقا همین مشکل به خصوص اول بازی جایی که اولین بار کنترل ماشین رو میده بهت رو داشتم
البته گیر نمیکرد بلکه همینطوری واستاده بود و هیچ دکمه ای کار نمیکرد
cutscence ها هم skip بودن و دیالوگ ها هم صداش نمی اومد و فقط زیر نویسش بود ولی sfx ها بود
بازی رو پاک کردم از هارد و از رو dvd اجرا کردم دیدم همه مکشلات حل شد
دوباره تو هارد نصبش کردم دیدم همه اون مشکلات حل شد
البته یک بار هم clear system cache رو روی hdd زدم
من 3 تاش رو ریختم رو هارد ! دلم نمی اد 20 گیگو پاک کنم ! :دي
یه بار هم 3 چراقه شد ! :دي
2 بار هم که گیر کرد ریستش کردم گفتش 2 باره ریست کنید این اپدیت رو نصب کنید ....
البته من سر بازی Bulletstorm هم همین مشکلو داشتم تقریلا ... ولی کمتر ... که به مرور زمان خوب شدش ! :دي
-
دوستان من میخوام بدونم حالا این بازی واقعا چقدر احتیاج به دونستن زبان انگلیسی داره ؟
-
نقل قول:
دوستان من میخوام بدونم حالا این بازی واقعا چقدر احتیاج به دونستن زبان انگلیسی داره ؟
زیاد برای درک و فهم موضوع داستان و همینطور باز جویی ها :46:
-
نقل قول:
دوست عزیز گفتم رو هارده ! :دي
من 3 تاش رو ریختم رو هارد ! دلم نمی اد 20 گیگو پاک کنم ! :دي
یه بار هم 3 چراقه شد ! :دي
2 بار هم که گیر کرد ریستش کردم گفتش 2 باره ریست کنید این اپدیت رو نصب کنید ....
البته من سر بازی Bulletstorm هم همین مشکلو داشتم تقریلا ... ولی کمتر ... که به مرور زمان خوب شدش ! :دي
من فقط دیسک 1 که 6.7 بود رو پاک کردم و دوباره نصب کردم:31:
این طور که شما میگی کنسولت در استانه مشکل GPU داره قرار میگیره چون این موارد همه از نوشنه های E74 و 1022 شدن هست
==============
دوستان تو این پرونده اولی خیلی چیز های الکی بود برای چک کردن تا اخرش از این Item های سر کاری زیاد هست ؟
-
-
نقل قول:
من فقط دیسک 1 که 6.7 بود رو پاک کردم و دوباره نصب کردم:31:
این طور که شما میگی کنسولت در استانه مشکل GPU داره قرار میگیره چون این موارد همه از نوشنه های E74 و 1022 شدن هست
==============
دوستان تو این پرونده اولی خیلی چیز های الکی بود برای چک کردن تا اخرش از این Item های سر کاری زیاد هست ؟
نه اونقدر،این اول بازی چون هنوز یکمی تازه کار هستیم هممون به همه چیز دقت میکنیم،بعدا متوجه میشید خودتون...
دوستان،همیشه (من برای کامل کردن اچیومنت ها،برای بار دوم) بهتره که توی صحنه جرم یه بار Show all clues رو بزنید،جاشون رو به یاد بسپارید و از بازی برید بیرون و دوباره بیاید،اینجوری خیلی بهتره:دی یا موقع بازجویی اگه حوصله دارید مثلا Remove the answer یا Ask the comm بزنید،بعد برین بیرون دوباره بیاید:دی جواب میده:دی
-
کلا میتونین یک کاره راحت بکنین! ماموریت ها رو چند بار Fail بشین بعد Skip بزنین :دی
----------
امروز یکم فنی به بازی نگاه کردم ، از لحاظه فنی خیلی بازی ضعیف هست. همون 9.2 کافیه. یک زمانی اینقدر GTA بازی میکردم میگفتم این چیه دیگه همه میتونن بسازن اما حتی همون شهر نوردی (!!) GTA هم سختیه کاره خودشو داره طوریکه تو هیچ بازی ای به اون قشنگی نمیتونه پیاده شه. مثلا امن داشتم الان بازی میکردم در رو که باز میکردی نصف Cole بیرون در میموند :دی و یا تکنیک هایه گرافیکی و تکسچر ها یکم ضعیف کار شده بود. + اینکه ماشین ها تو خیابون لگ میزنن ( اسمش یادم چی میگفتن بهش همون مشکلی که تو AW هم بود اتوموبیل ها ایست داشتن یک لحظه اما تو LAN خیلی کمتره. اه بابا مغزه منم ته کشیده شبی برم بخوابم :دی )
-
خوب من پرونده 5 ام رو هم تمام کردم
زبانش اصلا اون چیزی که میگفتن نبود
به نظر من که خیلی دیالوگ های ساده ای هم داشت مثل gta iv و rdr
و من کاملا متوجه شدم و تو باز جویی ها تمام سوالات رو همون دفعه اول درست انتخاب کردم
حد اقل تا اینجا که اینطور بوده
مساله بدی که داره اینه که هر بار حتما باید همه دیالوگ ها رو گوش کنی هر بار که بخوای restart کنی اون custscence مربوط به intro هر پرونده رو باید ببینی و هر بار همه مکالمات بین طرفین رو گوش بدی و skip نداره که یک مقدار اذیت کنندست
رانندگی و اکشن و تیر اندازیش تا اینجا که خوب بوده
من فکر میکردم همه اون 21 عدد پرونده که تو log هست با باز جویی و سوال و جواب بهش اضافه میشه
اما با تعقیب و گریز و دستگیری هم بعضی هاش حل میشه
2 تا سوال :
1 - دیسک اول چند پروندست ؟
2 - این street crime هایی که رخ میده رو بعدا هم میشه انجام داد ؟
اخه امروز 2 بار تو مسیر به ماموریت اصلی از این ها اومد منم قبول کردم ولی مجبور بودم برم کلی دور تر
40 تا از این ها هست کلا حالا میشه بعدا انجامشون داد یا skip میشن و شماره بعدیش دفعه بعدی میاد ؟
-
نقل قول:
خوب من پرونده 5 ام رو هم تمام کردم
زبانش اصلا اون چیزی که میگفتن نبود
به نظر من که خیلی دیالوگ های ساده ای هم داشت مثل gta iv و rdr
و من کاملا متوجه شدم و تو باز جویی ها تمام سوالات رو همون دفعه اول درست انتخاب کردم
حد اقل تا اینجا که اینطور بوده
مساله بدی که داره اینه که هر بار حتما باید همه دیالوگ ها رو گوش کنی هر بار که بخوای restart کنی اون custscence مربوط به intro هر پرونده رو باید ببینی و هر بار همه مکالمات بین طرفین رو گوش بدی و skip نداره که یک مقدار اذیت کنندست
رانندگی و اکشن و تیر اندازیش تا اینجا که خوب بوده
من فکر میکردم همه اون 21 عدد پرونده که تو log هست با باز جویی و سوال و جواب بهش اضافه میشه
اما با تعقیب و گریز و دستگیری هم بعضی هاش حل میشه
2 تا سوال :
1 - دیسک اول چند پروندست ؟
2 - این street crime هایی که رخ میده رو بعدا هم میشه انجام داد ؟
اخه امروز 2 بار تو مسیر به ماموریت اصلی از این ها اومد منم قبول کردم ولی مجبور بودم برم کلی دور تر
40 تا از این ها هست کلا حالا میشه بعدا انجامشون داد یا skip میشن و شماره بعدیش دفعه بعدی میاد ؟
1- فکر کنم 1 یا 2 پرونده دیگه به دیسک دو نیاز پیدا کنید.
2-فکر نکنم....اولا همیشه توی همه پرونده ها Street crime نمیاره،دوما فکر نمیکنم....میتونید مارک کنید street crime رو و بگید همکارتون تا اونجا ببرتون و مثل سوار شدن تاکسی gta یا fast travel تو RDR...اتفاقا Street crime هاش بعضی هاش واقعا جالبه و به اشخاصی که در همون پرونده برخوردید مربوط میشه...
_
خب دیگه،خیلی کم از پرونده هاش با درگیری تموم میشه،مجرمین رو با تعقیب و گریز و درگیری دستگیر میکنید،ولی تموم شدن پرونده....خیر...خیلی کم....
به نظر من اگه توی یک سوال اشتباه کردید،restart نکنید،از بازی برین بیرون و بیاید از همون چک پوینت میاره...درضمن زمان بازجویی از چند نفر در اداره پلیس،بعد از تموم کردن 1 نفر و درست بودن همه سوال ها،از در اداره برید بیرون و بعدش بعدی رو برید که سیو کرده باشه...
___
دوستان،تا حالا دقت کردید،من امروز برای دومین بار که داشتم اولین پرونده ی Vice desk رو پیگیری میکردم،جسدهایی که مدت زیادی موندن،موقع برداشتن دست هاشون،تکون دادن سر و.... صدای شکستن استخوان ها میاد!!من یه 10 مین داشتم همین کارو میکردم:دی تیک عصبی گرفتم:دی
-
نوآر لس آنجلس بازیگران این بازی چه کسانی هستند؟ + عکس
Aaron Staton – Cole Phelps
Brian Krause – Grocery Store Manager
Keith Szarabajka – Herschel Biggs
Andrew Connolly – Captain James Donnelly
John Nobel – Leland Monroe
Patrick Fischler - Mickey Cohen
Adam Harrington – Roy Earle
Michael McGrady – Rusty Galloway
Sean McGowan – Stephan Bekowsky
Larry Clarke – Adrian Black
Jack Impellizzeri – Floyd Rose
William O’Leary – Frank Morgan
Michael Bofshever – Ivan Rasic
کد:
http://www.dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=3524
-
من عاشق John Nobel هستم ولی هنوز به شخصیتش تو بازی نرسیدم برسم براش پارتی بازی میکنم اگه گناهی داشته باشه :31:
فک نمیکردم شخصیت هایه بازی وجود خارجی داشته باشن !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
من امروز بازی را گرفتم .
راستش بیشتر از 10 دقیقه بازی نکردم ( یعنی وقت نشد ) . فقط تو همین مدت کم هم من چیزه زیادی از گیم پلی نفهمیدم .
به عنوان مثال اصلا اون دفتر چه به چه درد میخوره و ...
کسی میتونه یه توضیح مختصری بهم بده ؟
-
دوستان راستش من حوصله ام نشد که تمام نظراتتون رو بخونم.....
می خواستم بدونم که ارزشش داره برم این بازی رو تهیه کنم؟؟من زبان انگلیسیم توپ توپ نیست...می تونم بازی کنم؟؟
-
نقل قول:
من امروز بازی را گرفتم .
راستش بیشتر از 10 دقیقه بازی نکردم ( یعنی وقت نشد ) . فقط تو همین مدت کم هم من چیزه زیادی از گیم پلی نفهمیدم .
شما در نقش یه پلیس هستی (که بعدا کاراگاه میشی:31:) و کارایی که یه پلیس عادی انجام میده ر وباید انجام بدی مثل دستگیری مجرما،بررسی صحنه ی جرم،بازجویی و تشخیص راست گو یا دروغگو بودن فرد از روی صورتش! و بعضی وقتا هم درگیری مسلحانه با دشمن.
اون دفترچه هم واسه اینه که مدرک ها و شواهدی که بدست میاری رو توش یادداشت کنی یا جاهایی که باید بری رو مشخص کنی.
-
نقل قول:
من امروز بازی را گرفتم .
دفترجه شما، مشخصاتی درباره پرونده تون از جمله:
-مکان هایی که باید برید،مهم هست و پیدا کردید در رابطه با پرونده
-سرنخ ها
-شخصیت هایی که در پرونده با اونها برخوردین + حرفهایی که زده شد (البته از log در منو هم میشه دید)
-امکان استفاده از پوینت هایی که در بازی میگیرید برای: 1-حذف گزینه 2-سوال کردن از خود بازی که احتمال بده به هرکدوم (از Comm که باید در لایو باشید حتما)
-آبجکتیو ها و....بازی رو یکم برید جلو میفهمید از چه قراره...
نقل قول:
دوستان راستش من حوصله ام نشد که تمام نظراتتون رو بخونم.....
می خواستم بدونم که ارزشش داره برم این بازی رو تهیه کنم؟؟من زبان انگلیسیم توپ توپ نیست...می تونم بازی کنم؟؟
واقعا ارزش داره اگه دنبال یک بازی اکشن خالص نیستید...زبان نسبتا خوبی میخواد،ولی خب شانسی هم میتونید انتخاب کنید گزینه ها رو:دی
-
آقا این والتر بیشاپ خودمونه دیگه!! شخصیتیه برای خودش:31:
-
James Donnelly به نظر من جالبترین شخصیت بازیه . خیلی باهاش حال می کنم. کلا استیل جالبی داره .:20:
-
"نوآر لس آنجلس" پر فروش ترین عنوان در سری بازی های جدید
"نوآر لس آنجلس"در جدول بازی های پر فروش بریتانیا در رده اول ایستاد و رکورد پر فروشترین عنوان از میان سری بازی های جدید را به خود اختصاص داد و حتی در این زمینه از رستگاری سرخ پوست مرده هم پیشی گرفت. اما این تنها رکورد های فروش این بازی ماجرایی نیست و در فروش سریع در بازی های ایکس باکس هم در رده یازدهم ایستاد. در اینجا هم جدول بازی های پر فروش هفته در بریتانیا را ملاحظه می کنید که بسیاری عناوین معروف را در زیر خود قرار داده است.
- LA Noire / Rockstar
- Lego: Pirates of the Caribbean / Disney
- Brink / Bethesda
- Zumba Fitness / 505 Games
- The Witcher II: Assassins of Kings / Namco Bandai
- Crysis 2 / EA
- Portal 2 / EA
- FIFA 11 / EA
- Mortal Kombat / Warner
- Call of Duty: Black Ops / Activision
-
dvd اول بازی تمام شد
کلا داستانش داره جالب و جالب تر میشه
چه اتفاقاتی که نمیافته تو این شهر
ااین دیر load شدن و ظاهر شدن ناگهانی object ها هم داستانیه برای خودش :31:
-
من با دیسک بازی میکنم تا حالا فریز نداشته بازی.
فقط کمی دیر لود شدن آبجکت های دور که با توجه به وسعت شهر قابل پذیرشه.
یه چیزی باید از بازی های با رویکرد متفاوت یاد گرفت. با دیدن تریلر و اسکرین شات مقایسه کردن با عناوین دیگه اشتباه بزرگیه.
تمام پیش فرض ها رو باید وقت شروع نوآر لس آنجلس یا الن ویک کنار گذاشت.
-
چه عجب دیشب بالاخره پست بازیو اورد بعد یک هفته
واقعا راکستار دمش گردم خیلی بازی توپیه اما چیزی که باعث میشه این بازی متمایز باشه اینه که نواوری زیاد داره
انصافا برخی موارد هستش که بی نظیر بوده تو بازی ها
ایراداتی هم داره که باید تفحس کنم:31:
+
اون صحنه اولی که نشون میده به منو شبیه نیست چون هیچی نداره:31:
صحنه اولی که شبه توی کوچه و یارو سایش میوفته فوق العادست ادم میره تو حس یاد heavy rain میوفتم :40:
-
نقل قول:
دفترجه شما، مشخصاتی درباره پرونده تون از جمله:
-مکان هایی که باید برید،مهم هست و پیدا کردید در رابطه با پرونده
-سرنخ ها
-شخصیت هایی که در پرونده با اونها برخوردین + حرفهایی که زده شد (البته از log در منو هم میشه دید)
-امکان استفاده از پوینت هایی که در بازی میگیرید برای: 1-حذف گزینه 2-سوال کردن از خود بازی که احتمال بده به هرکدوم (از Comm که باید در لایو باشید حتما)
-آبجکتیو ها و....بازی رو یکم برید جلو میفهمید از چه قراره...
یعنی منظورتون اینه که من خودم باید دفترچه را پر کنم ؟ بازی خودش نمیگه که الان مثلا کجا برم یا چی کار کنم ؟
-
نقل قول:
یعنی منظورتون اینه که من خودم باید دفترچه را پر کنم ؟ بازی خودش نمیگه که الان مثلا کجا برم یا چی کار کنم ؟
دفترچه حکم log رو داره از سه بخش اصلی برای هر ماموریت تشکیل شده:
اشخاص (قربانی(ها) ،مظنونین،شهود و ...) و اظهاراتشون
مدارک (کارت هویت،کیف پول،پوکه گلوله و ...)
مکان ها (مکان حادثه،خانه اشخاص،و...)
دفترچه با پیشرفت در مرحله اطلاعاتش آپدیت میشه شما باید از روی اون تشخیص بدید.
چرا خودش میگه روی نقشه هم علامت میزنه وقتی هم که چند جا برای رفتن باشه خودتون میتونید از بینشون انتخاب کنید.
-
دوستان من الان پرونده 8 رو هم تمام کردم
این پرونده 7 و 8 خیلی طولانی تر از قبلی ها شده بود
میخواستم بدونم تا انتها همین طور طولانی تر هم میشه یا کم و زیاد میشه ؟
-
نقل قول:
من با دیسک بازی میکنم تا حالا فریز نداشته بازی.
فقط کمی دیر لود شدن آبجکت های دور که با توجه به وسعت شهر قابل پذیرشه.
یه چیزی باید از بازی های با رویکرد متفاوت یاد گرفت. با دیدن تریلر و اسکرین شات مقایسه کردن با عناوین دیگه اشتباه بزرگیه.
تمام پیش فرض ها رو باید وقت شروع نوآر لس آنجلس یا الن ویک کنار گذاشت.
با دیسک فریز نداره اصلا ... من کلا دیگه با دیسک بازی می کنم اعصابم خورد شد این قدر فریز می شد ...
ولی خداوکیلی خیلی قشنگ صورتا رو درست کردن ...
تمام نقاط صورت واقعیه ... شما اگه سریال Lie to me رو دیده باشین خیلی بهتون کمک می کنه از عکس العمل های اینا به راحتی می شه تشخیص داد دروغ می گن یا نه ..
بعدش راستی اون ماموریتی ای که صحنه داره رو می شه بگین چندمیه ؟ می خوام امادگیش رو داشته باشم ! :دي
-
این بازی برای pc هم میاد یا نه؟
-
نقل قول:
نه عزیز
حد اقل فعلا نه
و با توجه به این که RDR هم هنوز تایید نیشه گمان نمیکنم اینم تایید بشه
-
نقل قول:
با دیسک فریز نداره اصلا ... من کلا دیگه با دیسک بازی می کنم اعصابم خورد شد این قدر فریز می شد ...
ولی خداوکیلی خیلی قشنگ صورتا رو درست کردن ...
تمام نقاط صورت واقعیه ... شما اگه سریال Lie to me رو دیده باشین خیلی بهتون کمک می کنه از عکس العمل های اینا به راحتی می شه تشخیص داد دروغ می گن یا نه ..
بعدش راستی اون ماموریتی ای که صحنه داره رو می شه بگین چندمیه ؟ می خوام امادگیش رو داشته باشم ! :دي
فکر کنم ماموریت پنجم باشه.آخر دیسک 1
تازه بعد از اون همش از اینا میبینی.فراوونه:31:
نقل قول:
i'm sorry
only on ps3 & 360
-
نقل قول:
فکر کنم ماموریت پنجم باشه.آخر دیسک 1
تازه بعد از اون همش از اینا میبینی.فراوونه:31:
البته پرونده 8 ام تو اولین پرونده DVD دوم هم دقیقا همین جا همین مورد با همین وضع رو داره :31:
در ادامه نمیدونم چون هنوز نرفتم باقیش رو