من هم الان جای dns رو خالی گذاشتم راحت داره کار میکنه!!!!پینگ هم که خوبه برا من پینگ مهم نیست سرعت دان خیلی مهمه!:31:نقل قول:
Printable View
من هم الان جای dns رو خالی گذاشتم راحت داره کار میکنه!!!!پینگ هم که خوبه برا من پینگ مهم نیست سرعت دان خیلی مهمه!:31:نقل قول:
سلام
سرعت 512 صبا نوسانش چقدره ؟؟ پهنای باند 512 است یا 128 تا 512 ؟؟ سرعت دانلود چی ؟؟ چقدره ؟؟ اگه تست بزارید ممنون میشم .
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم؛ صبانت 512 نداره
128 داره و 1 مگ
اما سرعت دانلود 512 تا 64 ثابت بايد باشه فكر كنم
موفق باشيد.
هنوز وضع صبا تو تهران خرابه؟؟؟
1 مگ می خوام بگیرم نظرتون چیه؟تو منطق 4 مخابراتیم.
سلام.
من سرعت 512 دارم و دارم با سرعت 107 (حداکثر ) دانلود میکنم . شبانه هم با همین سرعت (در بهترین شرایط ) دانلود میکنم (1500 مگ). از نمایندگیش که سئوال کردم گفت اگر 1 مگ هم بگیری شبانه اش سرعتش بالاتره نمیره چون Share هست .
البته خودم نظر دیگری دارم برای همین میخواهم ببینم کسی اینجا هست که از صبانت اشتراک 1 مگ داشته باشه و در بهترین حالت سرعت شبانه اش بالاتر از 107 بره و بالای 1500 مگ در شب بگیره .
ممنون میشوم پاسخ دهید .
من128 دارم شبا با 117 دان میکنم:21:نقل قول:
دوستان میخوام صبانت 1 مگ بگیرم ولی با این احتساب که دوستان میگن شبا با 128 هم با سرعت 1 مگ میشه دانلود کرد پس بریم 128 بگیریم . البته پولش که زیاد تفاوت انچنانی نداره فقط مشکل جواز کسبه . دوستان عزیز واقعا شبانه با سرعت 128 میشه به اندازه 1 مگ دان کرد ؟ یه وقت مثله شاتل سرمون کلاه نره که اولش سرعتش 110 بود بعد شد 10
دوست من نمایندگی کاملا درست گفتهنقل قول:
شما چه 128 بگیری چه 512 و چه 1 مگ شبانه همه با یه سرعت دانلود میکنن و شانه تا 2048 آزاده اگه چندین فایل با هم بزاری سر جمع تا 200 -220 میره :5:
دوستان صبانت جدیدا واسه شب رپبد رو مثل شاتل چیز خور نبستن؟ :41:
درود
چند شب هست که ترفند ناجوان مردانه ی ساعت 6:45 جواب نمیده، و سر ساعت 7 دیسکانکت میشه.
واسه بقیه دوستان کار میکنه؟
ما که دست به دعا بردیم :42:
آقا سرویس های صبانت نسبت به بقیه حرف نداره:46:
من سرویس 512 دارم روزانه 117kb :19::19::19:
شبانه 135-95 متغیره:8::8:
به نظر من به جای اینکه تو این تاپیک اینهمه الکی بحث کنیم
مشترکین بیاین به سایت اصلی صبانت ایمیل بزنیم یا قسمت انتقادات بگیم همه از ساعت 1تا 7 صبح شبانه دارند
نه 3-7:18::18::18:
فکر کنم 100 تا 200 تا ایمیل دریافت کنه یه اتفاقی بیافته
اگه شبانهشو از 1تا 7 صبح بذاره یا شاید 1تا8 صبح دیگه خیلی عالییی میشه
من شبی 1.5 گیگ دانلود دارم بدون استثنا
اگه شبانه بیشتر بشه شبی 2.5 گیگ رو شاخشه
من خودم 700 میگیرم شبا... شما که 1.5 میگیری چند تا لینک میزاری واسه دانلود و با چه برنامه ای؟؟؟نقل قول:
شما همتون سرویس 2 مگابیت بر ثانیه دارین که سرعت دانلودتون دور 100 تاس؟ من با 128 کیلوبیت الان سرعتم اون کمه که کامپیوترم فکر کرد آکونتم تموم شد مودممو خاموش کرد خودم ریست کردم!!
در این صورت صبا سرعت شبا رو میاره پایین و شما نمیتونی 100مگ هم بگیری :11:نقل قول:
راستی این رو بخونین آمریکا به کاربران خانگی اینترنت 1گیگ میده ماهی 350دلار اونوقت ما 128 با محدودیت میگیریم 14 هزار تومن:41::41::41:
امروز شرکت EBP اعلام کرد ارایه اینترنت با سرعت 1 گیگابیت در ثانیه برای کاربران خانگی در آمریکا را آغاز کرده است. به این ترتیب کاربران اینترنت می توانند با سرعتی خارق العاده که ۲۰۰ برابر سریع تر از پرسرعت ترین خطوط اینترنت فعلی در امریکا است به اینترنت متصل شوند.
شروع سرویس دهی این خدمات از شهر Chattanooga و مناطق اطراف آن در ایالت تنسی آمریکا خواهد بود. این شرکت اعلام کرده امکان سرویس دهی به بیش از ۱۰۰ هزار کاربرخانگی و شرکت را با سرعت یک گیگابیت دارا است. تمام ساکنین مناطق شهری و روستایی که در منطقه ای به وسعت ۱۵۰۰ کیلومترمربع از این شهر قرار دارند قادر به استفاده از این خدمت هستند.
به گفته این شرکت این سرویس جدید که بر پایه فیبر نوری ارایه می شود، سبب شده کاربران اینترنت در آمریکا بتوانند ۱۰ سال نسبت به برنامه «کمسیون فدرال ارتباطات آمریکا» جهت دسترسی کاربران این کشور به اینترنت جلوتر باشند. بر طبق برنامه این کمسیون، تمام شهروندان این کشور تا سال 2020 بایستی به اینترنت 100 مگابیتی دسترسی داشته باشند.
هرولد دپریست مدیرعامل شرکت EPB می گوید این اینترنت با قیمت 350 دلار در ماه به کاربران فروخته می شود و دسترسی به چنین سرعتی کاربران این سرویس را در خط مقدم برای پیشرفت سریع تر و همچنین خدمات ارتباطی، بهداشتی، آموزشی و توسعه صنعتی بهتر قرار می دهد.
البته شاید این خبر برای ما کاربران ایرانی اصلا خوشحال کننده نباشد و بهتر است این سرویس را با اینترنت خانگی 128 کیلوبیتی در ایران مقایسه نکنیم چرا که به عدد 8000 برابر سرعت بیشتر می رسیم. برای مقایسه شاید بهتر باشد سرعت این سرویس را با کل پنهای باند اینترنت ایران مقایسه کنید که در مجموع 21 گیگابیت است برای 24 میلیون نفر کاربر اینترنت در کشور.
منبع narenji.ir
رو دیوار نقاشی نکشیدیم ها، لطفا بگید که اگه واسه شما هنوز این ترفند کار میکنه من برم یه فکری بکنم :13:نقل قول:
عزیز شما کدوم منطقه شیراز هستید؟نقل قول:
عزیزمنقل قول:
اولا لینکهات باید از سرور خوب باشه مثلا جومبو فایل
بعضی لینک های مستقیم تو سایت هایی مثل وطن دانلود و دانلودها و.. دارای محدودیت هستند
تعداد لینک مهم نیست من حجم 1.3 یا 1.5 گیگ را در نظر میگیرم
من ماههای دیگه سرور 64 کیلوبایت مخابرات می گیرم
ماهی 5 هزار تومان نامحدود
بعدش یه اکانت 2مگ روی Nss7 یا W3 می گیرم سرعت 350kb
اکانت یک ماهه نا محدود 45 تومن میدن تازه تو یک ماه میشه 400 گیگ دانلود داشت
به ازای هر گیگ دریافت 30 تا 70 مگ ارسال میشه
Satellite Internet By --- CARD
نظرتون چیه؟
البته مک های 8مگ و 6مگ هم هست ولی 80 تا 120 تومن هستند
نقل قول:
خوب دوست عزیز این سایتی که اینترنت ماهواره ای با این سرعت و قیمت و بصورت نامحدود میده رو به ما هم بده . چون اکثر سایت های افلاین که مک 2 مگ میدن یا 5 روزه نامحدوده یا 1 ماهه محدوده . بعضی سایت های نا معتبر هم هست که بهشون اعتمادی نیست . حالا شما سایت رو بزار ما هم چک کنیم شاید ما هم جزو اینترنت ماهواره ای شدیم:31:
عزیزم منم با سرچ تو اینترنت پیدا کردم یهID دارم ازش تو یاهونقل قول:
برای اینکه مطمین بشی سرت کلاه نمیذاره و نامحدوده میشه 2 روز تست کنی :5:
اين قيمتايي كه داري خيلي ارزونه !از كجا اين قيمت ارو ديدي ؟
مثلا اين رو نيگا
نقل قول:
کد:http://satacc.com/1389/02/10/%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%88%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%A7%DB%8C/
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم اين قيمتهايي كه اينجا گذاشتيد مال اكانتهاي ماهــواره اي هست
موفق باشيد.
ببخشید.من فقط یه سوال در مورد این تورنت بپرسم.
پس فقط کافیه فیلمی که میخوایمو و اونجا سرچ کنیم بد یکیدوم از چیزایی که میاد رو انتخاب کنیم.بدش دانلود تورنت رو میزنم و اون فایل کم حجم دانلود میه و بعدش اونو با برنانه یو تورنت باز میکنیم و دانلود میکنیم؟؟
همین ؟؟؟ کار دیگه ای نیست؟؟
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم سوالت از اون سوالاي انتحاري بود :31:
برو به اين تاپيك؛ سرچ و مطرح كن
Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت
مرسي، واسه اينكه نظم بهم نخوره ميگم :11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=85444
موفق باشيد.
سلام دوستان عزیز
من مشهدی هستم اما روزی 800 مگ بیشتر نمی ریزم . چطوری شماها 1.5 گیگ می ریزید ؟؟ از آنتی ویروسه یا نه ؟ مال من Norton 360 V4 است .
با تشکر فراوان .
چرا برای فهمیدن ری مصرف Runtime error میده؟:13:
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم بايد چند مربته هي رفرش كني
واسه منم هر موقع باز نميشه هي پشت سر هم ميزنم تا باز ميشه
موفق باشيد.کد:http://support.ngsnet.net/user_sessions.aspx
من حدود 30 - 40 بار رفرش کردم.ولی همون ارور Runtime error میاد
با سلامنقل قول:
واسه من خيلي راحت مياد الان
اما اگه هم نياد به چندبار رفرش زودي مياد
مرورگرتون رو عوض كنيد
و اينكه هيستوري رو پاك كنيد و دوباره امتحان كنيد
امشب رکورد دانلود رو شکستم.
3.1 گیگ
wooooooooooooooow
ایول پسر.زدی رو دست من.البته من سرعتمو عمدی آوردم پایین تا تورنتهای کم seed ام فرصت بیشتری برای دانلود داشته باشند بهمین خاطر دور و بر 1.5 تا 2 گیگ میگیره معمولش.اگه سرعت دانلودمو بخوام بالا ببرم تونتهای کم seed ام دیر دانلود میشندنقل قول:
نقل قول:
با تورنت؟؟؟
سلام دوستانِ صبانتـــــــــــی :46:
من هم از رویِ ناچـــــــــــــــاری اومدم سمتِ صبانت! :10:
128kbps | 3 months | 30Gb درخواست دادم، فردا باید مدارک و هزینه ی سرویس رو تحویل بدم، امیدوارم زود وصل بشه و سرعتش هم نمیگم عالی باشه ولی متوسط باشه حداقل + یه پینگ عالی :19: خودشون که میگفتن برای باز کردنِ سایت سرعت 1مگِ ولی برای دانلود همون 128!!! اینم از نوآوری هایِ اینترنتِ ایرانِ دیگه...
بالاخره از شرِ Dial Up که یک ماهه من رو داره عذاب میده راحت میشم. :8:
نمیخوام ناامید بشی ولی پینگ صبانت خیلی افتضاحه دوست عزیز. :41:نقل قول:
چند وقته دور بازی های انلاین رو خط کشیدم :19:
اینو من الان گرفتم.
این سرعت ینی خوبه یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویس 3 ماه 30 گیگ که صبانت نداره شما از کدوم نمایندگی گرفتی و چند؟نقل قول:
تو سایتش زده داره که...!:13:نقل قول:
کد:http://www.sabanet.ir/images/tarefe-saba.jpg
من 512 دارم :46:
شبی 1.3 گیگ دانلود دارم با سرعت بین 85الی 137 کیلوبیت:21:
اگر برای ماه بعدی سرویس رو 1 مگ بگیرم
شبانه بالای 135kb سرعتم میشه
یا فرقی نمیکنه شبانه ؟:5:
من از مخابرات دارم
میخوام ببینم کسی تا حالا pes 2010 با صبانت زده؟پینگش چه جوریه؟
با سلامنقل قول:
نه دوست عزيزم
فرقي نداره بين دانلود شبانه 128 و 1 مگ
با سلامنقل قول:
دوست عزيزم پينگ مخابرات خيلي بالا هست
شما ميتونيد به سايت speedtest.net بريد و يه چك كنيد از وضعيت پينگتون.
با سلامنقل قول:
سرعتتون خوبه - بدك نيست
پينگتون هم كه خيلي بالاس
با سلامنقل قول:
بله همينطوريه
واسه سايت خيلي سريع باز ميكنه - البته اوايلش همينطوريه
بعدا معمولي ميشه طوري كه زياد متوجه نشيد
موفق باشيد.
شبانه نباید فرقی کنه.روزانتم چشمم آب نمخوره فرقی کنه.چون همین حالاش با 128 بالای یه مگ دارن خیلیانقل قول:
نامردا شبانه رو کردن تا 7 ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی وقت بود از شبانه استفاده نکرد ولی قبلا تا 8 بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]