اين توضيحات خيلي ناقصه من امتحان كردم جواب ندادنقل قول:
اصلا كانكشن ها رو توضيح نداده
تو اين حالت تلويزيون بايد با با كامپيوتر لن بشه و ازش ديتاي اينترنت بگيره كه با اين توضيحات نميشه
كسي نيست كه جواب گرفته باشه؟
Printable View
اين توضيحات خيلي ناقصه من امتحان كردم جواب ندادنقل قول:
اصلا كانكشن ها رو توضيح نداده
تو اين حالت تلويزيون بايد با با كامپيوتر لن بشه و ازش ديتاي اينترنت بگيره كه با اين توضيحات نميشه
كسي نيست كه جواب گرفته باشه؟
دوستان من تو سایت divx رجیستر کردم
فقط یه مشکل دارم اونم فونت زیرنویسه چکار کنم درست بشه و فارسی نشون بده؟
به نظرتون بین
46ex520
و
46ex700
کودوم رو بخرم؟
هر دو دوسال گارانتی دارن و 520 1900 و 700 2 ملیونه
ممنون
آخرین نسخه آپدیت هم اومده به تاریخ 3 آگوست و به شماره PKG4.105GAL
این هم صفحه دانلود برای تلویزیون های ساخته شده برای آسیا.قبل از دانلود از نسخه مناسب برای TV اتون مطمئن بشید.برای من آسیا ست.
در ضمن من تا حالا دانلودش نکردم.نقل قول:
کد:http://www.sony-mea.com/support/download/464390/product/kdl-46ex700
در واقع کامپیوتر به عنوان ------ عمل میکنه واز چی چی پی-ان اون استفاده میکنه. من خودم چون چی پی-ان ندارم هنوز امتحان نکردم ولی توی تئوری باید جواب بده!نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟
دوستان یک مشکل دارم می خوام بدونم چطور میتونم به NX-720 هارد اکسترنال وصل کنم؟
یه هارد 1 ترا وصل کردم بعد 5 دقیقه بازم نشناخت!! کار خاصی باید انجام بدم یا کلا هارد اکسترنال ساپورت نمیکنه؟
ممکنه اشکال از هارد باشه.شما هاردتو defragment کن بعد وصل کننقل قول:
آخه هارد سالمه به سیستم خودم و دوستمو چند تا سیستم دیگه وصل کردم حتی رفیقم به یک ال سی دی سامسونگ وصل کرده راحت جواب داده
فکر کنم هارد اکسترنال فقط تا 500 گیگ ساپورت میکنه.نقل قول:
عزیزم ربطی به مقدار حافظه نداره بهتره شما هاردت رو با هر دوتا کابل usbایش وصل کنی.شما بهتره از این کابلا ک دوتا usb دارن ویکیش برای برق هست اشتفاده کنی.چون برق هاردت تامین نمیشه
اگه مقدار حافظه ربطی نداره که خوب هارد آدابتوری که اصلا ربطی نداره !!! هارد 2.5 اینچی اصلا نیازی به برق نداره و برقش رو از همون یو اس بی که وصله استفاده می کنه که حدود 4.5 ولت هست
حالا من یک مشکل دیگه هم دارم ؛ چطور میتونم کامپیوترم رو به صورت بی سیم به تلوزیون وصل کنم و فایل تصویری پخش کنم و بخونه؟
من سیستم رو وصل کردم و دستگاه هم تایید کرد ولی نوشته برای این کار نرم افزار خاصی می خواد کسی میدونه چی می خواد؟ اینطوری دیگه نیازی به هارد و فلش نیست مستقیم میزنی هر چی دوست داری از تو سیستم میره و از تلوزیون وصل میشه.
مدل هم NX-720
یک نرم افزار به نام wild media server هست که اگر تاپیک رو از اول مرور کنی همه چیز راجع بهش گفته شده فقط ایرادش اینه که کرک نشده 15 روزه هست.نقل قول:
یکی دیگه به اسم home media server هست که نسخه روسی همینه که ازاده ولی فقط به زبان روسی هست! و من که نتونستم زبانش رو عوض کنم. سازنده برنامه در واقع خواسته به همشهری هاش رشوه بده که کرکش نکنن.
برنامه های دیگه ای هم هستن مثل mezzmo و... که همه رو میتونید بگوگلید!:31:
ظاهرا این برنامه ها همگی تریال هستن و بعد از 15 روز از کار می افتن و دیگه هم نمیشه نصیشون کرد!نقل قول:
نرم افزاری نیست که بشه کرکش کرد یا حد اقل بعد از 15 روز دوباره پاک و نصب بشه؟
]چرا home media serverا هست ولی زبانش روسیه.میتونید wild media server رو در کنار اون نصب کنید و از روی اون تنضیمات رو انجام بدید ومعنی نوشته های ایکون ها رو بفهمید. ضمنا برای ویدئو full hd باید اکسس پوینت ورژن N باشه تا سکته نزنه.نقل قول:
سلام به همه دوستان
بالاخرهاين مشكل نخوندن هارد 1 ترا حل نشد ؟ منم اين مكشل رو دارم كسي مي دونه چرا ؟
نه عزیز ؛ البته من هنوز هارد 500 روش امتحان نکردم ولی اینطور که پیداست سونی هم به سرنوشت نوکیا دوچار میشه و خودش رو خیلی دست بالا گرفته!!!! نمیدونم یه پورت H.D.D چقدر برای این غول الکترونیک هزینه داره که از گداشتنش دریغ کرده ؛نقل قول:
دوستان عزیز سلام
من قصد تهیه این تلویزیون رو دارم . قیمتش رو دارید ؟؟؟
1 جایی شنیدم قیمتش در بانه 1 میلیون 700 تومنه !!!
میشه قیمتش رو بدید ؟؟
سلامنقل قول:
چه مدلی رو می خواید قیمت در بیارم؟
به تاپیک قیمت ها برید. این دو تا سایت هم قیمت دارن: سقز شاپ وبانه ال سی دی.نقل قول:
با سلام خدمت اساتید
1- من EX710 خریدم اما هر منوشو که گشتم نتونستم کشور رو عوض کنم( فقط زبان رو میشه عوض کرد ) چکار کنم؟
2- اگه کابل انتن بزنم و جستجو رو بزنم کانالهای دیجیتال رو میاره؟
ممنونم
از توی منو ریست به حالت کارخانه(factory reset ) کنید و بعد میتونید از اول کشور رو انتخاب کنید.البته این برای ex-700 هست شاید 710 فرق کنه.نقل قول:
ممنون جناب mgolchin13
من اینکارو کردم و کشور رو سنگاپور گزاشتم و زبان انگلیسی اما فقط آنالوگ برفک پیدا کرد و هیچی دیجیتال پیدا نکرد
به نظر شما ممکنه از آنتن باشه؟
با تشکر
چون گفتید که انالوگ هم چیزی پیدا نکرده اگر تو منطقه شما صدا وسیما پخش دیجیتال داره پس حتما از انتن باید باشه.نقل قول:
دوستانی که led سونی دارند مخصوصا جناب julipouli عزیز:آیا این سرویس Internet video (با استفاده از چ.ی.ز پ.ی ا.ن یا پ.ر.و.ک.س.ی)رو کسی تونست راه اندازی کنه مخصوصا سرویس Skype و Youtube ؟
سلام.من تونستم هارد 1ترا 2.5 به ex710 متصل کنم.
برای این کار با ویندوز 7 فرمت هارد به fat 32 تغییر دادم و هارد روی ال ای دی باز کرد.
ولی با پارتیشن مجیک که فرمت کردم نشد.
سلام دوستان من یه 40ex520 خریدم اپدیت که کردم حالا فارسی رو برعکس و حرف به حرف نشون می ده چکار کنم؟
عجب پس هارد اکسترنال 1 ترا با فت32 جواب میده! جالب شد باید روی NX-720 امتحان کنم ببینم اگه کار کنه خیلی خوبه ، دوستان اگر راهی برای نشون دادن زیر نویس دارند هم بگن ؛ من هم اسم ویدئو زیرنویس ریختم ولی باز نکرد ، احتمال میدم که نمیشه!
شاید فایلی که اپدیت کردی مال یک منطقه دیگه بوده. اگر از صحیح بودنش مطمئنی یک بار دیگه اپدیت کننقل قول:
سلام بچه ها.sony ex710 40 ساعت داره که زمانو نشون بده یه طوری که بالای صفحه همیشه بمونه؟اگه هست چی کار باید کرد
سلام خدمت همه مهندسان.....اقا پشت تلویزیون سونی ex-700 بنده تولید رو زده سونی کورپوریشن sony corp ..این یعنی مال کجا هستش؟ضمنا از نمایندگی هم گرفتم........حدود 7 ماه پیش.....و اینکه اگه اپدیت جدیدی برای این تلویزیون هم هست لطف کنید بزارید.....
ای ول سونی
یعنی حال اساسی دادنقل قول:
ولی برای من جای سوال داره چرا با پارتیشن مجیک نشده ولی با سون شده
یه زحمت دیگه هم برات دارم اگه سختت نیست با اکرونیس دیسک دایرکتور هم یه بار فرمت بزن ببین میشناسه یا نه؟
نه دوست من مشکلی نداره ایشون زبانشون فارسی بوده آبدیت کردند زبان انگلیسی کردن یا بعد زبان رو فارسی کردن (چه قدر هی بعد بعد شد) بعد مشکل پیدا کردن دوست خوبم شما اصلا نگران نباش تی وی تون خراب نشده مطمئن باشنقل قول:
این مشکل برای من هم پدید اومد البته من خیلی اذیتش میکنم ولی شما رو نمیدونم
راه حل اینه:
برو داخل تنظیمات و تنظیمات سیستم
ریست فکتوری کن
سیستم خاموش و روشن میشه همه چیز ریست میشه اون وقت زبان رو انگلیسی کن و کشور رو سنگاپور
بر گرد دوباره ریست کن این بار فارسی رو انتخاب کن فونت ها بر میگرده سر جاش نگران نباش
در ضمن اصلا به هیچ عنوان زبان فارسی و آسیا خاور میانه توصیه نمیشه دلائلش هم زیاده (نام کانالها-تفکیک رادیویی و تی وی و-....- کیفیت بهتر اضافه شدن خصوصیت گاید- و- تایم اجهانی سنگاپور با 7 8 ساعت اختلاف با تهران:31:) کلا متاسفانه فارسیش خوب نیست
دوستان در مورد زیر نویس با فلش هم هیچ راه حلی فعلا وجود نداره
مگر استریم با وایر لش
یا پخش با نوت بوک یا پی سی و کابل اچ دی ام ای
یا سینمای خانواده سونی و سی رایت کردن
در ضمن با فلش فقط srt می خونه و فونت 56 که عربی هست رو ساپورت نمیکنه
این مطلب فلا هیچ راه حلی نداره تلاش نکنید
بچه های فرم 520 هم مشکل باهاش دارن
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:26 AM ----------
در مرود ساخت که اختلاف نظر زیاده....نقل قول:
نوشته شده توسط silverlord20032001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد فریمور و آبدیت وارد سایت سونی آسیا بشید مدل تی وی رو انتخاب کنید برید قسمت دانلود سیستم عاملتون رو انتخاب کنید و بعد آخرین فریمور رو براتون میاره
روی تی وی آپشن رو بزنید آخرین گزینه سیستم اینفرمیشن حالا ورژن فعلی تی وی شما نمایش داده میشه
با سایت چک کنید اگه پایین تر بود دان کنید و آبدیت کنید طریقه آبدیتش رو هم همون جا قبل از دانلود داده خیلی راحته
این هم خدمت شما
System Software Update (Version PKG4.105GAL) For Asia
Article ID:464189(modified 04 Aug 2011)
Applicable Models
KDL-32EX400, KDL-32EX500, KDL-32EX600, KDL-32EX700, KDL-32EX710, KDL-40EX400, KDL-40EX500, KDL-40EX600, KDL-40EX700, KDL-40EX710, KDL-40HX700, KDL-46EX500, KDL-46EX700, KDL-46EX710, KDL-46HX700, KDL-52EX700, KDL-55EX500, KDL-55EX710, KDL-55HX700, KDL-60EX700
لینک دانلود با ویندوز 7
کد:http://www.sony-asia.com/support/download/464189/product/kdl-46ex700
حل شدهنقل قول:
روش کار فعلا این طوریه فقط و فقط با ویندوز سون جواب داده
کل هارد رو با fat32 فرمت کنید تی یو به راحتی میشناسه روی nx720 به نقل قول از یکی از بچه ها جواب داده
اما مثلا اگه با پارتیشن مجیک فرمت کنی جواب نمیده
در مرود ساخت که اختلاف نظر زیاده....
در مورد فریمور و آبدیت وارد سایت سونی آسیا بشید مدل تی وی رو انتخاب کنید برید قسمت دانلود سیستم عاملتون رو انتخاب کنید و بعد آخرین فریمور رو براتون میاره
روی تی وی آپشن رو بزنید آخرین گزینه سیستم اینفرمیشن حالا ورژن فعلی تی وی شما نمایش داده میشه
با سایت چک کنید اگه پایین تر بود دان کنید و آبدیت کنید طریقه آبدیتش رو هم همون جا قبل از دانلود داده خیلی راحته[/QUOTE]
.................................................. ............
اقا واسه قسمت دوم سوالم که دستتون درد نکنه شدیدا.....ممنون از زحمتت...اما برای قسمت اول سوال میشه بیشتر توضیح بدین وبگین اون اختلاف نظرها در مورد کدوم کشور ها هست؟خدای نکرده چینی که نیست؟ممنون میشم واسم کامل توضیح بدی که منم از سردرگمی در بیام....مرسی
ببین داداش اینها که من میدونم فقط در حد شنیده است و سندی براش ندارم
تی وی های سونی یا توی اراک یا توی قم یا توی مالزی اسمبل میشن
چین جای بدی نیست درجه بندی تولیداتشه که مهمه متاسفانه درجه 5 وارد ایران میشه 5 هم به زور 6 یا 7
این که تولید کجاست باز هم اختلافه
من ترجیح میدم وارد یه همچین مشکل عظیمی نشم والا باور کن همه فقط دارن حدس میزنن یا چیز هایی که میگن در حد شنیده هاست
به احتمال زیاد مونتاژ ایران هست چون مال من پشتش زده made in malaysia البته توی اروپا هم مونتاژ میشه ولی ورژن اروپاییه که کمی مشخصاتش فرق داره.نقل قول:
نوشته شده توسط silverlord20032001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا من امروز به شرکت بازرگانی ایران وارد کننده اصلی سونی تو ایران زنگ زدم....شماره سریال و شماره خود دستگاه رو دادم بعد بررسی گفتن که فطعات همه ژاپنی و مونتاژ مالزی هست.... در رابطه با ویدیو اینترنتی تی وی های سونی هم تو خود سایت سونی زده برای فیلم های عادی اینترنت 2 مگ لازم هست و برای پخش فسلم های اچ دی اینترنت 10 مگ..که هر دو حالت تو ایران ما کاربر عادی نداریم که به این نت دسترسی داشته باشه...:5::5::5:
کلا از اون اول که من پیگیری کردم همه آپدیت ها فقط برای ارتقای "تلوزیون اینترنتی" بوده. ولی حالا برای اینکه لذت دانلود و آپدیت تلوزیونتون رو از دست نداده باشید اینو میذارم:31::
لینک آپدیت جدید مربوط به 11 شهریور 1390 ( 03Oct 2011 ):
ُSystem Software Update (Version PKG4.107GAL) For Asia
Article ID:473252(modified 03 Oct 2011)
Applicable Models
KDL-32EX400, KDL-32EX500, KDL-32EX600, KDL-32EX700, KDL-32EX710, KDL-40EX400, KDL-40EX500, KDL-40EX600, KDL-40EX700, KDL-40EX710, KDL-40HX700, KDL-46EX500, KDL-46EX700, KDL-46EX710, KDL-46HX700, KDL-52EX700, KDL-55EX500, KDL-55EX710, KDL-55HX700, KDL-60EX700
کد:http://www.sony.com.my/support/download/473252/product/kdl-40ex710