سلام دوستان
من اومدم ویندوز 7 نسخه ult رو روش نصب کردم خودش نسخه home بود اما وایرلس وشبکه رو نمی خونه و درایورش رو نصب نمی کنه
در ضمن نسخه 32 روش نصب کردم
کمکککککککککککککککک
Printable View
سلام دوستان
من اومدم ویندوز 7 نسخه ult رو روش نصب کردم خودش نسخه home بود اما وایرلس وشبکه رو نمی خونه و درایورش رو نصب نمی کنه
در ضمن نسخه 32 روش نصب کردم
کمکککککککککککککککک
سلام من با درايو بلوتوث دل 1558 مشكل دارم
مشكل اينطوريه كه ناگهان پيغتم ميده درايو مشكل داره و از منوي راست كيك حذف ميشه از سايت دل هم اخرين ورژن درايوشو گرفتم ويندوز 7 و 64 بيتي نصب كردم وقتي دستگاه هاي بلوتوث رو حذف ميكني درايوش كامل نصب ميشه و مشكلي نداره اما بعد كه با بلوتوث بهش وصل ميشه و دستگه رو شناسايي ميكنه مشكل پيدا ميكنه
سلامی دوباره
دوستان شاید سوالم تکراری باشه ولی هنوز به نتیجه نرسیدم
دوستان اگر دقت کرده باشید قسمت درب باطری برجسنگی داره و باعث میشه لپ تاپ به سطح زیریش که کول پده یا میزه نجسبه
مشکل من اینه وقتی روی کول پد میزارم بخاطر فاصله ای که از کول پد داره عملا کول پد تاثیری نداره رو خنک کردنش تازه جدیدا روی سوراخ های هواکشش گردو غبار انباشته میشه
اینم اضافه کنم که اصلا کول پدم حرفه ای نیست و از همین ساده هاست (5000) تومنی هی تک فنه
این موضوع گردو غبار خیلی جدیه چون دیشب دمای cpu به 90 رسید که اتو ماتیک ریست شد !
اگه مدل خاصی کول پد سراغ دارید لطفا معرفی کنید گرماش آزار دهندس
دقت کنید من فقط مختص همین 1558 میخوام چون اکثر لپ تاپ ها با سطح زیرشون فیکسن ولی 1558 بخاطر بر جستگی که داره فیکس نمیشه
راهیم برای این گردو غبار پیشنهاد بدید دوستان
ممنون
قابل توجه دوستانی که مشکل بزرگ شدن نشانگر موس و هنک کردن مونیتور دارن
بعد از آخرین آپدیت بایوس ، مشکل کاملا برطرف شد
سلام،
با توجه به این که باتری این لپتاپ 9cell هستش، حداکثر چند ساعت دووم میاره؟من 1.5 ساعت تونستم nfs hot pursuitبازی کنم واسه استفاده عادی ام حداکثر 3ساعت دووم میاره که فکر کنم کم باشه؟باید بیشتر از اینا باشه؟
سلامنقل قول:
بعد یه مدت اومدم یه سری زدم
ببین پایه داشتن زیر این لپ تاپ یه مزیت حساب میشه البته تا وقتی که نخوای از کول پد استفاده کنی
من هم اوایل این مشکل رو داشتم
تا اینکه یه Etable خریدم
باز هم نه اینکه کلا واسه ی اینطور لپ تاپ طراحی شده باشه ها نه ولی میشه یکمی بالاتر گذاشتش یعنی اون پایه ها رو از روی خود میز ردش کرد طوری که بقیه ی لپ تاپ روش باشه
هیچ مشکلی هم در مورد فن و این حرفها نیست
من توصیش میکنم
سلام دوستان
آیا روی این لپ تاپ (1558 دل) ویندوز xp نصب می شود ؟
درایور هاشو باید از کجا بگیرم ؟!
ممنون از راهنماییتون
سلام
برای مشکل ریستارت شدن میشه کاری انجام داد؟
لپ تاپ من خیلی ریستارت میشه ... صفحه خاموش میشه و یه صفحه آبی میاد
گاهی حتی بیشتر از یه بار در روز ریستارت میشه
چه جوری این مشکل رو برطرف کنم ؟
سلامی دوباره
دوستان لب تاپم دوباره ترکید اندفه از ناحیه ویندوز
میخواستم ریکاوریش کنم زدم format factory دی وی دی شماره 1 رو کامل انجام میده ولی dvd 2 رو نمیشناسه آخه چرا من قبلا هم ازین ریکاوری استفاده کردم و مشکلی نداشت !!! الن چش شده
امکانش هست فایل ریکاوری رو برام بزارید انلود کنم ؟
چون شنیدم فرقی نمیکنه فقط لازمه مدلش 1558 باشه امکانش هست یکی از دوستان فایل ریکاوریشو بزاره برای دانلود اگرم کسی دوست نداره ایجا بزاره برام یا میل کنه یا با پیغام خصوصی برام بفرسته ممنون میشم بدجور لنگم
اینم ایمیلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط سند کردید حتما بهم بگید یا ایجا یا تو پیام خصوصی چون روزی 100 تا میل دریافت میکنم بازم ممنون از دوستی که کمکم میکنه
جدا جدا بزارید یک دنیا ممنون میشم
مثلا dvd 1 و dvd 2
چون اگر کلی بزارید جدا کردنش خیلی سخته بازم ممنون
سلام. بچه من نمی تونم از وایرلس استفاده کنم! اصلا سرچ نمی کنه! بلوتوث رو 1بار پاک کردم از نو نصب کردم اما باز سرچ نکرد!!!
مشکل از چیه!؟ لطفا راهنمایی کنید.
درایور وایرلس کدوم هست اصلا!؟؟؟ هیچکس نیست اینجا راهنمایی کنه!!!!
روی آیکون وایرلس علامت ضربدر قرمز زده! چطوری درست میشه!؟!؟؟
سلام !
شما شول چک کنید که wirelles تون روشن هست یا نه (fn+F2 یا F2)
درایور وایرلس :
کد:http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?c=us&l=en&s=gen&ServiceTag=&SystemID=STUDIO1558&os=W764&osl=en&catid=&impid=
سلام
من 6 ماه میشه یه 1558 خریدم که اوایل کمتر هنگ می کرد ولی الان اصلا نمیشه باهاش کار کرد. هر کار می خوام انجام بدم یه دفعه هنگ میکنه.
به نظر شما مشکل از کجاست؟
لپ تاپو آپدیت کن تا حدودی بهتر میشهنقل قول:
من هم از این مشکل داشتم.2تا را حل در آوردم:نقل قول:
1-اگه dell datasafe local backup دارید restore کنید به اول اول
یعنی همون موقع که ویندوز ریخته شده
2-ویندوز رو آپدیت کنید.من همین الام کردم درست شد.
از بین این 7 تا درایور کدوم رو باید نصب کرد؟نقل قول:
سلام
کسی میدونه دقیقا چیپست وایرلس این لپتاپ چیه ؟
در به در دنبال دارایور وایرلسم
لطفا کمک کنید
ممنون
دوستانی که مشکل وایرلس دارن بعضی از چیپ ست ها کلا اصلاحیه 802.11 a/b/g/n نیستن و h d هستن : )) ربطی به درایور و آپدیت و اینا چیزا نداره : ))
خوب واسه حلش چه باید کرد ؟نقل قول:
من چندتا درایور از سایت دل دانلود کردم ولی هیجکدوم واسه چیپ وایرلس من نبود
سلام دوستان
dvd توی دستگاه گیر کرده و بیرون نمیاد کسی تجربه ای در این مورد نداره؟
با eject از my computer و دکمه eject اتفاقی نمیفته! 1بار دستگاهو خاموش کردم اما تاثیری نداشت.اون سوراخ کوچیکی که توی خیلی از سیستم ها کنار driver بود هم وجود نداره.
خیلی ممنون میشم اگر منو راهنمایی بکنید
به احتمال 90 درصد لپ تاپت باید باز شهنقل قول:
ببرش نمایندگی
بابا چرا کسی اینجا نمیاد !!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این وایرلس این لپ تاپ رو چه کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا کسی اینجا نمیاد ؟؟
همه رفتید فروختید ؟
از سایت دل درایورش رو دانلود و نصب کردین!؟نقل قول:
میشه کارت گرافیکشو عوض کرد
خیلی لپتتلپ بیه من دو ماه خریدم
چندتاش رو هم دانلود و نصب کردم ولی جواب ندادهنقل قول:
اگه اطلاع داشته باشید دقیقا چیپستش چیه ؟:40:
با سلام به دوستان عزیز
یه سورپرایز جدید
چندروزه رو آیکون باطری یه علامت ضربدر قرمز خورده فعلا باطری سالمه ولی نوشته
consider replacing your batterry
به نظر شما باطریش مرخص شده؟
من تا شش ماه پیش این مدل رو داشتم خیلی اذیتم کرد. همه مشکلاتی که گفتید رو داشتم . با اینکه از اسم 1558 متنفرم اما باز اومدم به این کلوپ دیدم باز مشکلات زیاد تر شده.
به دوستان توصیه می کنم لبتابشونو عوض کنن و راحت بشن.
نه دوست عزیز نمیشه:21:نقل قول:
بدو بیا اینور بازار
عجب لپ تاپیه این 1558
بدو که تموم شد
پ ن : غیر از اینکه اینجور داد و بیداد کنیم یکی بیاد تو این تاپیک
دوستان یه چند تا نکته هست
اولن که بایوسه این لپ تاپ قدیمیه و مشکل داره و وقتی اسلیپ میکنی موس گنده میشه و... برای همین نسخهa12 رو ازسایت دل دانلود کنید وبایوس رو آپدیت کنید
درایور وایر لس کلن تو سایت دل گیرنمیاد.باید برید توی کنترل پنل و درایور وایرلس قبلی رو کامل از دیوایس منیجر پاک کنید و وایرلس رو از توی سیدیش بریزید.اگر درست نشد(من تقریبا هفت بار که ویندوز خودشو ریختم شد و لی آخرین بار نشد)دیگه ویندوز رو عوضکنین چون ویندوز خوبی روش نیس.
اگر مال ایران نوت بوک وگارانتی سبزه اصلا اونجا نبرید.چون یه سری آدم نفهم و ببخشید عوضی دزد اونجا نشستن فقط پول الکی میگیرن.
مممون
اگر از دوستان کسی هست که تمایل به فروش لپ تاپ 1558 داره من خریدارم.
نکن این کارو آقا!!نقل قول:
به درد نمیخوره این لپتاپ!
خیلی داغ میکنه!
هنگ میکنه در حد تیم ملی!!
پولت رو دور میریزی اگه بخوای بخری تازه اونم دست دوم!
دوست عزیز مرسی از راهنماییتون ولی من این مدلو لازم دارم هرچی کهنه ترو داغونتر قدیمیتر بهتر خودتم اگه داشته باشی میخرم اگرم کسیو میشناسی که 1558 داره و میفروشه ممنون میشم اطلاع بدی:n16:نقل قول:
salam dadash khoobi?
man ye laptop dell studio 1558 daram
kheyli azash razi hastam
vali jadidan to bazi mesle pes2013 va ... gir mikone bazi vaghta .bayad reset konam ta dorost she
drive vga update hast
midonid moshkel az chi hast?
سلام دوستان این لپ تاپ ssd ساپورت میکنه؟
درود
قبل از اینکه ویندوز بالا بیاد دکمه f8 را میزنم و وقتی گزینه repaie windows را انتخاب میکنم به جای اینکه به صفحه مربوط به برگرداندن ایمیج بشه ،ویندوز به حالت نرمال بالا میاد وچه طوری میتونم ویندوز ویندوز 7 را دوباره با ریکاوری پارتیشن نصب کنم ؟