ولی اون وحشی بازیا که بزنن اینه رو بشکونن فقط از ایرانیا بر میاد:31:
Printable View
ولی اون وحشی بازیا که بزنن اینه رو بشکونن فقط از ایرانیا بر میاد:31:
:27:نقل قول:
نه منتظره پلنگ صورتي با اسب زوزو بودم
به زنش میگه الاغ!:16:نقل قول:
اين بازيگر نقش امير حلفظ هم علاوه بر اينكه همش 1 لباس داره كلآ تو سريال هم تو 1 حس هست و 1 حس داره .. اونم حس دعوا و بحث با اكرم مثل طلبكارا
خداییش این چه طرز حرف زدنه؟مثلا چیرو میخوان ثابت کنن؟؟؟
همیشه هم در حال خواب و استراحته !نقل قول:
این امیرحافظ فقط همین 1 دست لباس را داره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی ننه ـش اومد خواب بود (داشت فوتبال نشون میداد)
وقتی باباش پرت شد پایین خواب بود
وقتی هم وکیله اومد دوباره خواب بود :دی
کلآ چند تا چیز هست که توی همه فیلمها و سریالهای این سبکی ایرانی باید دیده بشه ! یکی همین آینه هست , یکی هم سیلی زدن ! یعنی امکان نداره توی همچین سریالی چند تا سیلی رد و بدل نشه :دینقل قول:
ولی اون وحشی بازیا که بزنن اینه رو بشکونن فقط از ایرانیا بر میاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا ادبیات بدی بین این زوج جوان وجود داره :دی
کاملا بچگی از سر و روشون میباره فقط جسمشون رشد کرده عقل ندارن !
اون امیر حافظ که نه پول داره نه کار داره نه مدرک از همه مهمتر عرضه هم نداره من نمیدونم رو چه حسابی بهش زن دادن :18:
اینکه نمیتونه از عهده خودش بر بیاد چه برسه مسئولیت یکی دیگه رو هم بعهده بگیره ...
راستي 1 نكته ي ديگه كه چند روز هست مي خوام بگم: اين بازيه زيبا و زيرپوستي بازيگر نقش محمد هست:31: واقعآ خيلي استادانه تلفن ها رو جواب ميده و در رو باز ميكنه.
گاهآ ديده شده ايشون به استقبال ميهمان هم رفته اند و در يك قسمت در داخل حياط به پيكنيك رفتند(با لپ تاپ):5:
عجب استادي هستند ايشون!!
به نظرم بهتر بود اصلآ همچين شخصيتي رو از قصه حذف ميكردند
این امیرحافظ چرا اینقدر بی تربیته این اکرم بدبخت این همه به پاش نشست حالا که خرش از پل گذشت .....
این چه حرفیه که میزنید؟؟:angry:نقل قول:
به نظرم بهتر بود اصلآ همچين شخصيتي رو از قصه حذف ميكردند
محمد کدومشونه ؟!!نقل قول:
پسر بزرگ دیگه
تازه شانس آورده بچه زنده نمی مونهنقل قول:
منم می خواستم همینو بگم ولی امشب یکم به بزرگ تیکه انداخت تا حالش بد بشهنقل قول:
دوستان كمي بي انصافن.. سريال خوبيه در حدش خودش ؛ بازيگرانشم خوب بازي مي كنن البته به جز
امير حافظ..
حالا يه سوال اين ليلا بلوكات كجاست..؟
نقل قول:
پسر بزرگ دیگه
خب اسمشو نمیدونستم :دی من از قسمت 10 اینا به بعد رو دیدم و این آقا محمد روی هم 30,40 ثانیه حضور داشته ! کلآ هدف از حضورش توی سریال چیه ؟! یعنی اگه نبود چی کم میشد ؟!!نقل قول:
بيا!! اين دوستمون بازيگر به اين خوبي رو نميشناسن.بابا نامزد اسكار امسال ديگه.... برادر اكرم و افسر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نبود بايد ماهي كلي پول نوكر و كلفت ميدادن!نقل قول:
بنده خدا همه كاريم ميكنه: تلفن جواب ميده.در بازميكنه.مهمون بدرقه ميكنه.ماشين پارك ميكنه.بچه داري ميكنه.
احتمالا تو قسمت بعد هم آب حوض خالي كنه:31:.
خداييش نقشي نداره اون اول كه گفتن محمد سفره من گفتم الان رابرت دنيرو جاش بازي كرده!
بچه ها ملیحه رو.....(لیلا بلوکات اینجاست):31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم جاي اين اسماعيل بودم طرفش مي رفتم.. انسي كيلو چنده...!
چند صفحه قبل عكس هاي انسي رو هم نگاه كن شايد نظرت برگشت:31: تازه آتنه جان 42 سال سن دارن!نقل قول:
بعضی از صحبت های شخصیت ها به حدی چرت و بی معنیه که حتی دیگه نمیشه بهش گفت ادبی! خیلی توش افراط شده... مثلا نمونش همین این قسمت که انسی میگه: شونه من شده گاو آهن!:2:
دیالوگ های زیر هشت به مراتب جذاب تر و تاثیر گذارتر از جراحت بود...:13:
اصلا یه اصطلاحاتی تو این سریال گفته میشه که ما که فارسی زبانیم و اهل همین مملکت یبارم نشنیدیم و بکار نبردیم .نقل قول:
بعضی از صحبت های شخصیت ها به حدی چرت و بی معنیه که حتی دیگه نمیشه بهش گفت ادبی! خیلی توش افراط شده... مثلا نمونش همین این قسمت که انسی میگه: شونه من شده گاو آهن!:2:
دیالوگ های زیر هشت به مراتب جذاب تر و تاثیر گذارتر از جراحت بود...:13:
واقعا موندم اینا رو کی ابداع کرده ؟!؟ چقدرم که نچسب و مزخرفه !
دیالوگای زیر هشت رو به هیچ وجه نمیشه با این سریال مقایسه کرد ..... .
مادربزرگه امشب میگفت : زندگی ما را کشت ! ای مرگ بیا ! (دو بار تکرار) : ))نقل قول:
بعضی از صحبت های شخصیت ها به حدی چرت و بی معنیه که حتی دیگه نمیشه بهش گفت ادبی! خیلی توش افراط شده... مثلا نمونش همین این قسمت که انسی میگه: شونه من شده گاو آهن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب موهای دختر خواهرش را هم شونه میکرد.آچار فرانسه ای هست واسه خودش.لامصب توی هر نقشی میره میشینه روش.:31:نقل قول:
ما كه تا ديديم اين تارخ داره خودشو چنگ ميگيره ! : دي . زديم بسكتبال ايران امريكا خيلي هم حال داد .
من نميدونم چرا هميشه سريال هاي ما در اشك و آه و غم به اوج ميرسه و در بدبختي و فلاكت ادامه پيدا ميكنه و در يك
شادي متضاد و مصنوعي به پايان ميرسه !!!
دوستان اگه انتقادی هم هست به نوع بازی این مثلا بازیگره . به قیافش چکار دارین شما ؟!
البته من نمیدونم میمیک صورتش اینطوریه کلا یا خودش یه همیچن حالتی میگیره که قیافش همش یه حالت غمگین و داغون به نظر میاد !
اگه اولیه که این میمیک صورت به درد بازیگری نمیخوره اصلا اگه دومیه که بازیگر نیست اصلا این بشر ...... . (بازیگر باید بتونه از صورتش به بهترین شکل استفاده کنه و حالتای مختلفو تو صورتش پدید بیاره نه اینکه همش یه حالت داشته باشه .)
نمک و فلفل کمی :43:
مرفین به مقدار کافی! :3:
جدیدا همراه مریض واسه مریض دارو تجویز می کنه ؟!
همونطور که دوستان گفتن دیالوگ ها داره رو به سوی جفنگیات میره ! قسمت های اول خیلی بهتر بود. مثل اینکه آخرای سریال دیگه وقت پروژشون داشت تموم میشد سریع جمع و جورش کردن !
کلا اینو اوردن که عریضه خالی نباشهنقل قول:
بازیگر خوش قیافه ای هم نیست
پس نباید انتظار داشته باشیم در آینده تبدیل به سوپر استار بشه
دکتر مامان لطیفه فقط در امر طبابت سر رشته ندارند.نقل قول:
ایشون یک فیلسوف شاعر نقاش موسیقیدان روانشناس و جامعه شناس بزرگ هستند. :31:
من نمی دونم چرا جدیدا تو سریال های ایرانی یک شخص پیر هست که نقش دانای کل رو بازی می کنه و کسیه که همه حرفاش و کاراش حساب شدست و هیچ اشتباهی هم نمی کنه.
والا ما هم تو دور و اطرافمون ادم پیر هست ولی خوب درسته با تجربه و سرد و گرم چشیده ان ولی تو خیلی از جاها هم اشتباه می کنن یا بیخودی طرف یه کسی رو میگیرن.
ضمن اینکه الان قشر سالخورده اکثرا کم سواد هم هستن
بچه ها شما اگه جای شخصیتهای زیر بودین چه میکردین؟
بزرگ: بیشتر هوای داداشمو داشتم
داش اسی: اولا گند نمیزدم در ثانی موقعی که محکوم شدم فرار نمیکردم و ماجرای اون روز آتیش سوزی رو به وکیل میگفتم
انسی: اینقدر دیوانه بازی و بیمنطقی در نمیاوردم اگه اسی اعتراف میکرد که دنبال زن دوم بوده میبخشیدمش اما الان فقط طلاق:18:
اکرم: اینقدر توی این موقعیت به امیر حافظ فلک زده گیر نده یکم از خواهر بزرگش شوهر داری یاد بگیره
هوشی: اولا آتیش نمیدادم در ثانی بعد مرگ یک بیگناه میرفتم کلانتری خودمو معرفی میکردم آخه من آدم خیلی عذاب وجدانی ای هستم:27:
امیر حافظ: یکم با اکرم بدبخت درست درمان صحبت کنه خفه شو و احمق و اینا چیه همش از دهنش داره پرتاب میشه
اگه این اتفاق ها میفتاد که دیگه سریالی به نام جراحت درست نمیشد !نقل قول:
امیر حافظ : پشت سره اکرم رو با دو دست می گرفتم و با زانو می زدم تو صورتش !
انسی : طلاق عمرا ! حتما همونجا تو بیمارستان می کشتم !
هوشی : به جای خونه ونک خونه اسماعیل رو با اسماعیل و انسی آتیش می زدم .
و ...
اینقدر مثبت اندیش نباشین دیگه . اینجا ایرانه ، مردم ما تو انجام کارای غیر عادی و غیر منطقی و ... شماره 1 هستن .
دانلود تيتراژ پاياني سريال جراحت...
نقل قول:
کد:http://snd.tebyan.net/1389/05/1.mp372482.mp3
البته به چشم خواهری بدک هم نیستنقل قول:
واقعا به نظرتون این خشگله؟؟
اصلا هر دو شون خوبن اکرم هم جالبهنقل قول:
چند صفحه قبل عكس هاي انسي رو هم نگاه كن شايد نظرت برگشت
به عنوان یک پسر از هم جنسام دفاع میکنم و میگم امیر حافظ هم بدک نیست.زیاد سخت نگیرنقل قول:
خداییش میبینمش چندش میشه!
اصلا تو فرهنگ و گوشت و پوست و استخون هر ایرانی غم و غصه و ناله لونه کردهنقل قول:
من نميدونم چرا هميشه سريال هاي ما در اشك و آه و غم به اوج ميرسه
بو عرقش کل تلویزیونو ورداشته...:2:نقل قول:
...تازه میخاست ماسک میوه هم بذاره خوب شه!نقل قول:
میخاد بیاد ماسمالی کنه دیگه... وقتی برنج چلو شده زیرش ته دیگ میذاره!نقل قول:
از همه اکتیوتر ناصرخانه، هم سرایداره هم پیشکاره هم موعظه میکنه هم آبدارچیه....تازه زنش هم که گیاه پزشک بوده رو نمیکرده...نمیشد یه چهره مهربونتر میذاشتن رو این نقش؟ این هنرپیشه بدرد همون نقش شمر اینا میخوره...!
اسکار که بزرگو حالی به حولی کرد افتاد تو ایوون...به اکرم گفت : چقدر گفتم شناسنامت سفیده مواظب باش!!..من جای اکرم شرمنده شدم!...خیلی سخته یه پدر به دخترش چنین نصیحتی بکنه!
قهرمان این قسمت مامان لطیفه:king: بود که سنت شکنی کرد و حقو داد به عروس نه به پسر!
ایرنا: چهار سریال بعد از اذان مغرب که بدون فوت وقت به دنبال صرف افطار آغاز می شود، مضامینی دارند که نه متناسب جامعه با فرهنگ ایرانی است و نه متناسب ایام ماه مبارک رمضان. در این مجموعه ها؛ مرد ایرانی، پرخاشگر، نابردبار و جوان ایرانی دچار انحرافات، بی ظرفیت و زن ایرانی؛ بی منطق، یک دنده و بی رحم به تصویر کشیده می شود؛ زنی که در دل نفرت می پروراند.
این کاراکتر و شخصیت نقش های اصلی است و اگر آدم خوب هایی هم باشند، آنقدر اتو کشیده و جدی هستند که نمی توانند با مخاطب ارتباط برقرار کنند.
در این مجموعه ها، نقش آدم مثبت ها بخوبی تعریف نشده است، یک دفعه وارد داستان می شوند، کار اصلی شان نصیحت کردن و امر به معروف و نهی از منکر است و نقش های محوری ندارند.
با دیدن این مجموعه ها، کمی که فکر می کنی این سوال در ذهنت نقش می بندد که «آیا واقعا در چنین جامعه ای و چنین خانواده هایی زندگی می کنیم؟» جایی که حتی نمی توان به نزدیکترین آدم های زندگی مان هم اعتماد کنیم.
اینکه صدا و سیما امسال هم مانند سالهای قبل در جذب مخاطبان ویژه ماه مبارک رمضان و نشاندن بیننده پای گیرنده موفق بوده، واقعیتی انکار ناپذیر است، اما آیا مضامین و پیام های آن نیز مطلوب و مناسب بوده است؟
در مجموعه «جراحت»، موضوع ازدواج فامیلی مطرح می شود؛ چیزی که دیگر حساسیت هایش از بین رفته و تقریبا منسوخ شده است.
در این فیلم از پنهان کاری، بی حرمتی کوچکترها به بزرگترها، پرخاشگری های بی وقفه گرفته تا تشویق مادرانه به فرار فرزند و شوهر متهم، نمایش داده می شود. زنان این سریال اساسا منطق ندارند و به صورت کاملا هولناکی حاضرند همه چیز را بسوزانند تا خواسته هایشان به کرسی بنشیند.
در این سریال، کینه توزی ها تمامی ندارد و بدتر اینکه با خلق صحنه هایی، برای کینه ها توجیه تراشی می شود تا نوعی احساس همدردی در مخاطب ایجاد شود؛ آنگاه که برادر به دیدن خواهر در آسایشگاه روانی می رود. راستی در این ایام مبارک، موضوع باردار شدن دختر عمو - پسر عمویی را که فقط صیغه محرمیت برایشان جاری بود، چگونه باید هضم و تحلیل کرد؟
تصمیم گیری ها در این سریال، برپایه احساس است و عقل در آن دخیل نیست؛ چه از سوی برادر بزرگ باشد چه از برادر کوچک و حتی مادری که با تدابیرش می خواهد جلوی فروپاشی خانواده را بگیرد.
نقل قول:
قاضی رو گذاشتن گناهکار رو از بی گناه تشخیص بده .
وگرنه ما هم میتونیم یکیو بگیم قاتله یکیو بگیم فرشته هست.
پس فرق آدم عادی با قاضی هیچی نیست دیگه
قربون اون چشات - قربون اون ته ریشت - قربون ناخون های کثیفت !!! هپلی مامان ... HolyShit :2:
به جرات میتونم بگم مزخرف ترین ، چرت ترین ، نازل ترین و مسخره ترین دیالو گهایی که توی تمام عمره 25 ساله ام شنیده ام توی این سریال هست .
من نمیدونم این سعید نعمت الله این قدر به فیلمفارسی و دیالوگ های دهه چهل علاقه داره که همه چی رو فدای این داره میکنه ( به نظرم که خیلی از همون فیلمفارسی ها هم از فیلم ها و سریال های الان سرترن )
. آخه کجای ایران توی سال 89 از دکتر و مهندس و قاضی بگیرید تا کارگر و قاتل و لات و چاقو کش همه مثل هم اونم با تیکه کلام های 40 سال پیش صحبت میکنن . من که حالم بهم میخوره وقتی بعضی از این دیالوگ ها رو میشنوم .
حالا به شخصیتی مثل امین تارخ میخوره که این مدلی حرف بزنه نه بچه سوسولی مثل امیر حافظ یا انسی جون !!
سریال تکراری خانه بدوش به صدتا از اینا می ارزه..
سلام دوستان
منم می گم این فیلم خیلی بد ساخته شده البته از این نوع فیلم ها زیاد داریم ولی یک چیزی که خیلی من از اون بدم اومد این بود که از اهنگ های بازی Call Of Duty 4 Modern Warfare توی فیلمشون استفاده کردن من نمی دونم اینا چی فکر می کنند حتی توی تیتراژ یک تشکر یا یک اشاره هم از این بازی نکردند اونوقت می گن کپی رایت اولین کسایی که کپی رایت را می شکنند همین ها هستند فیلم رستگاران هم می تونم بگم توی 90 در صد از فیلم از اهنگ های این بازی استفاده کرده بود
وقتی اهنگ اخبار شبکه 1 ساخته یانیه یه تشکرم ازش نمیکنن انتظار داری از cod4 تشکر کنن
مادر یعنی این!!!!!!!!نقل قول:
قربون اون چشات - قربون اون ته ریشت
ولی بیشتر به خاطر خود خواهیشه که اینجوری با پسرش صحبت میکنه
در ضمن به نظرتون انسی خانوم به گفت قربونت برم؟
اینی که ما دیدیم به ناخونش هم رسید ! اگه ولش میکردن معلوم نبود به کجاهاش برسه !!نقل قول:
یه سری از دیالوگ اصلا نباید گقته بشه و به نمایش هم دربیاد . اصلا شمای خوبی نداره ... از جمله همین فحش هایی که چپ و راست اکرم و امیر بهم نثار میکنن .
این امیر حافظ اصلا کنترل رفتاری نداره ... یه لحظه آرومه یه لحظه لگد میزنه به در . وقتی هم که که نامزد اسکار (محمد داداش اکرم) وارد صحنه شد یهو جو گیر شد خواست کم نیاره نزدیک بود در اتاقو بیاره پایین :27:
عجب ! منم هی میگفتم این آهنگه رو توی یه بازی ای شنیدم پس بگو !!!نقل قول:
منم می گم این فیلم خیلی بد ساخته شده البته از این نوع فیلم ها زیاد داریم ولی یک چیزی که خیلی من از اون بدم اومد این بود که از اهنگ های بازی Call Of Duty 4 Modern Warfare توی فیلمشون استفاده کردن