ممنون از همه
خب الان قصد خودم هم خرید عرق یونجه هست
حالا میوه هایی که در روز باید زیاد استفاده کنم چیه؟
موز و سیب؟
نان چقدر استفاده کنم؟
شبها بهتره چی بخورم؟
صبح ها چی بخورم؟و دقیقا چه ساعتی بهترین موقع برای صبحانست؟
Printable View
ممنون از همه
خب الان قصد خودم هم خرید عرق یونجه هست
حالا میوه هایی که در روز باید زیاد استفاده کنم چیه؟
موز و سیب؟
نان چقدر استفاده کنم؟
شبها بهتره چی بخورم؟
صبح ها چی بخورم؟و دقیقا چه ساعتی بهترین موقع برای صبحانست؟
ببینید شما باید به متخصص مراجعه کنید ولینقل قول:
ولی توصیه من به شما اینه؟
دو تا لیوان شیر + چندتا دانه خرما بعد از صبحانه
دو تا لیوان شیر + چندتا دانه خرما قبل از خواب
مصرف ماست بعد از(به همراه)ناهار
خوردن عصرانه اون هم دو تا سیب زمینی و دو تا سفیده تخم مرغ(هر دو بصورت اب پز)
من روزی تا یک لیتر شیر هم می خوردم ظاهرا هیچ تاثیری نمیذاره وزنم کمتر هم شد
اینجا یه باشگاهی به بچه ها افلاطون توصیه کرده بود! بعد یه مدت دچار مشکل کبد شدن واسه همین نظرم عوض شد
ملت هوا می خورن چاق میشن من دارم خودمو خفه می کنم نمی دونم چرا چاق نمیشم بس که سطح علم تو این کشور و شهر لعنتی بالاست میری باشگاه بهت افلاطون توصیه میکنن! دکتراش هم که از همه بدتر دیگه واقعا کلافه شدم
این همه این علم لعنتی پیشرفت کرد من موندم چرا مثل ادم یه قرص یا دارو اشتها اور کم عوارض اختراع نکردن که ملت این همه بدبختی نکشن هر چی دارو ساخته شده همشون نهایت منجر به خودکشی می شن یا عوارض دیگه ای دارن
بازم قربون عرق یونجه
مردم از گرسنگی برم یه چیزی بخورم! :31:
سلام: در تمام پودرهای چاقی از 2 قرص استفاده میشه اولی قرصیه به نام (سیپرو هیپتادین) که اشتها رو زیاد میکنه که اثراتش منفیش اینه که ضربان قلب رو زیاد میکنه و مغز رو کرخت و حالت خاب آلودگی میده دومین قرص به نام (دگزا متازون) که باعث میشه آبهای بین لنفی بیشتر بشه و بدن این آبها رو به زیر پوست میریزه. کلا چه بهداشت تایید کرده باشه چه نکرده باشه این قرص ها خوب نیستن.
خوب از لحاظ چاقی که حسابی خوش تیپ شدم و تپل از لحاظ سلامتی هم نمیشه نظری داد ولی صد در صد روی کبد من تاثیر میذاره تمرکزم روی عرق یونجه هستنقل قول:
آقا حالا یه چند وقتی که رد شده حالا بیا تعریف کن چند کیلو اضافه کردی تمام شد مکمل لاغر نشدی؟!!
مشکلی ایجاد نشده برات...؟
باورتون نمیشه من 2 ساعت بعد نهار دقیقا همون قدر نهاری که خوردم رو دوباره می خورم یعنی از شدت گرسنگی مجبورم هر چیزی رو بخورم
نمی دونم واسه خاطر افلاطون هست یا عرق یونجه اما دارم شدیدا از این وضعیت استفاده می کنم و غذا می خورم که حداقل چاقی کاذب نداشته باشم
اگه خاطرتون باشه منم یکم روی این موضوع مشکوک بودم چون بعد خوردن افلاطون و عرق کاسنی تقریبا بیهوش شدم و حالم حسابی بد شد اما نفهمیدم به خاطر عرق کاسنی سردی کردم یا اینکه تاثیر سپروهپتادین احتمالی بودهنقل قول:
سلام: در تمام پودرهای چاقی از 2 قرص استفاده میشه اولی قرصیه به نام (سیپرو هیپتادین) که اشتها رو زیاد میکنه که اثراتش منفیش اینه که ضربان قلب رو زیاد میکنه و مغز رو کرخت و حالت خاب آلودگی میده دومین قرص به نام (دگزا متازون) که باعث میشه آبهای بین لنفی بیشتر بشه و بدن این آبها رو به زیر پوست میریزه. کلا چه بهداشت تایید کرده باشه چه نکرده باشه این قرص ها خوب نیستن.
من از معجون 007 استفاده کردم و در عرض 40 روزتا 6کیلو اضافه کردم.این معجون گیاهی موجب افزایش اشتها وجذب بیشتر خواهد شد وهیچ عوارضی هم نداشت.فقط باید بعد از افزایش وزن مصرف اون قطع نشه.این محصول باید اصل باشه که پیدا کردنش سخته
سلام دوستان منم مشکل کمبود وزن دارم اما به هیچ وجه حاضر نیستم با این پودرهای چاق کننده به خواسته خودم برسم چون تا حالا هیچ پزشکی ندیدم که اینا رو کاملا تایید کنه مطمئنم هیچکدوم بدون عوارض نیستن
چند وقت پیش از سایت تبیان کمک خواستم اونا این جواب رو واسم فرستادن
البته بگم لاغر بودن بیش از حد یه چیزی اونورتر از فاجعه هست وقتی بیش از حد لاغر باشی همه نوع تهمت بهت میزنن الکلی،معتاد،منحرف و.....
محتوای مخفی رو بخونید شاید یه مقدار بهتون کمک کنه
محتوای مخفی: 1
مصرف پودر رو از روزی 3 وعده به 2 وعده رسوندم اما اشتهام هنوز هم همون مقداره و حتی بیشتر!
ببینید اگه اشتهاتون کمه و زود سیر میشید یا اصلا میلی به خوردن غذا ندارید تنها راه حل مصرف مواد اشتها اور نیست
من خودم تا یک ماه پیش واسه خودم برنامه غذایی و خواب جدا گانه ای داشتم
واقعا زجر می کشیدم چه از لحاظ خستگی و چه بی اشتهایی
مثلا شب ساعت 3 شام می خوردم و صبح ساعت 10 با بدبختی بلند میشدم با اینکه از گرسنگی داشتم میمردم اما نمی تونستم چیزی بخورم
الان حداکثر ساعت 11-1 شام می خورم و می خوابم
صبح هم عادت کردن ساثت 7 بیدار شم
این یک مزیت واسم داشته باعث شده صبح ها هم سرحال باشم حتی اگه ساعت یک خوابیده باشم و هم 100 برابر اشتهام باز شده چه با مصرف پودر و چه بدون مصرف اون
من با روشهای زیر میخام چاق شم.
قد 168 وزن 48 میخوام 10 کیلو چاق شم:
من الان باشگاه بدنسازی میرم حدود یک ماهه.
از پروتئین مکس فکتور روزی دوبار به صورت معجون استفاده میکنم:
از کپسول چاقی tnt هم روزی دوبار قبل نهار و شام استفاده میکنم:کد:http://www.locopoc.com/Advertise-Detail/%d8%a8%d8%af%d9%86%d8%b3%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%db%8c%d8%aa-%d9%86%d8%b3/%d9%85%da%a9%d9%85%d9%84-%da%af%db%8c%d9%86%d8%b1-%d9%85%d8%b3-%d9%81%d8%a7%da%a9%d8%aa%d9%88%d8%b1-%d8%a7%db%8c-%d8%a2-%d8%a7%d8%b3/p7777777-cZ57766207.loco
8 تا آمپول تستوسترون گرفتم.میخوام هفته ای یه دونه بزنمکد:http://www.kopeh.ir/Detail-2721/%DA%A9%D9%BE%D8%B3%D9%88%D9%84+%DA%86%D8%A7%D9%82%D9%8A+(%D8%AA%D9%8A+%D8%A7%D9%86+%D8%AA%D9%8A+)+%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA+%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86
+
کراتین هم میخوام بگیرم
+
نظراتتون رو بگید درباره موارد زیر:
1.باشگاه واس چاقی خوبه یا نه؟
2.نظرتون درباره پروتئین چیه واس بدنسازی؟
3.کپسول چاقی tnt چطوره؟(وقتی نیم ساعت قبل ناهار یا شام میخورم مثل خرس غدا میخورم و خیلی هم تشنه میشم و حدود 4 لیوان در حین و بعد غذا آب میخورم)
4.کپسول چاقی tnt کورتون داره؟
5.آمپول تستوسترون واس چاقی خوبه؟
6.نظرتون درباره استفاده از کراتین همراه باشگاه چیه؟
لطفا کامل همه سوالات رو پاسخ بدید :11::40::46:
دوستان درسته که بعد یه مدت که نسبت به قبل غذای بیشتری وارد معده میشه و معده بیشتر منبسط میشه اشتها زیاد میشه؟
یه بنده خدایی می گفت وقتی غذا کم می خوری معدت جمع میشه باعث میشه دفعه بعد اشتهای کمتری داشته باشی به همین نسبت وقتی یه مدت غذای زیادی بخوری و معدت به نهایت انبساط برسه واسه دفعه بعد اشتهات بیشتر میشه و دیرتر سیر میشی
منم مثلا امروز ظهر هیچ داروی اشتها اوری نخوردم اما این قدر غذا خوردم که معدم داره میترکه! یکم واسم عجیبه که چرا اینقدر دیر سیر شدم
استفاده مکرر از نوشابه های انرژی زا میتونه کمک کنه؟
چند سالت هست؟
فقط طولانی مدت مواد شیمیایی مصرف نکن که پدر کبد رو در میاره
اصلا این کارها رو پیشنهاد نمیکنم!
باعث رشد یکباره میشن و عوارض بسیاری دارن! دوستداری چربی داشته باشی!؟
شما بهتره به جای این کارها :
برید پیش یک متخصص تغذیه!
ممکنه پزشک برای تست سلامت و مشکل احتمالی چند تا آزمایش براتون بنویسه، که این خودش به حل مشکل کمک زیادی میکنه!
رژیمی که متخصص تغذیه بده خیلی سالم تر واصولی تر هستو باعث میشه شما کم کم چاق بشد و اگه ورزش منظم هم داشته باشید این افزایش وزن تبدیل به عضله خواهد شد! ورزش خیلی خوبه ولی نه بدنسازی ! شنا و دو از بهترین ورزشها هستند و فشار متناسب با فیزیک بدن به بدن وارد میکنند و احتمال آسیب کمی دارند! و مفرحتر هم هستند!
22 سالمهنقل قول:
چند سالت هست؟
دکتر تغذیه حدود 2سال رفتم ولی اصلا پیشرفت نکردم وزنم از 48 رسید به 50 :41:نقل قول:
اصلا این کارها رو پیشنهاد نمیکنم!
آزمایش هم دادم و هیچ مشککلی ندارم.
لطفا حاشیه نرید اگه کسی چیزی میدونه بگه ممنون :11:
همه اینا که گفتی ضرر دارن مخصوصا تستسترون که یه هورمونه و باعث چاقی کاذب میشه ( به قول معرف بدن باد می کنه )
کلا مواد چاق کننده و لاغر کننده واسه کبد و کلیه ضرر دارن پیشنهاد نمیشه شما باید دنبال علت لاغریتون بگردی
شاید (تیروید پر کار دارید )شاید معدتون مشکل داره یا دلایل دیگه بعد مراجعه به دکتر با نظارت اون قرص اشتها مصرف کنید
نوشابه انرژی زا هم زیادش خوب نیست چون کافئین زیاد و قند زیاد داره واسه قلب و کبد ضرر داره
پیشنهاد من مراجعه به پزشک تغذیه یا گوارش (اگه اشتهاتون کمه)
سلام! من هم همین مشکل رو دارم! متاسفانه یک دوره بدن سازی رفتم که بنا به دلیل اینکه یک شغل خوب بهم پیشنهاد شد(+درس دانشگام) نتونستم ادامه بدم ولی نمیدونم چرا یه دفعه چیزی حدود 5 کیلو وزن کم کردم! و از اون به بعد هرکاری کردم نتونستم جبران این کبود رو بکنم! به نظر شما چکار باید کرد؟؟
البته قصد دارم پیش پزشک تغذیه برم ببینم مشکل از کجاست چون بدجور لاغر شدم!:41::19:
اعصاب مصابم خورد شده و حتی به این چیزایی که این دوستمون گفت هم فکر کردم (تستسترون و کراتین و....)ولی خب اینارو گذاشتم برای مرحله اخر!!
سنم هم 19 هست!
ایا بدن سازی رو انجام بدم یا نه؟؟
[QUOTE ] تیروید پر کار دارید [/QUOTE]
این یعنی چی؟؟؟
درضمن اینم بگم که اشتهام خوبه ولی انگار همرو حروم میکنم:41::31:
این یعنی چی؟؟؟نقل قول:
درضمن اینم بگم که اشتهام خوبه ولی انگار همرو حروم میکنم:41::31:[/QUOTE]
شاید ترویید شما پر کاره (با دادن آزمایش خون می شه فهمید) یا ممکنه مشکل ازرودتون باشه که اون هم باید به پزشک مراجعه کنید
این تستسترون رو از کجا میشه گیر اورد؟؟؟
یعنی هرچی میخورم (البته اینم بگم که پر خوز نیستم) کاملا متعادل میخورم! ولی انگار نه انگار!!
نگفتید تیرویید پر کار یعنی چی؟؟
چند روز پیش تو تلویزیون راجع به عرق یونجه می گفت که باعث چاقی میشه فقط توجه داشته باشید که گفت با شکر مصرف بشه
اتفاقا من هم از زمانی که مصرف می کنم دقیقا یک ساعت بعد از نهار به طور فجیعی تمایل به خوردم غذاهای شیرین پیدا می کنم مثلا شیرینی خامه ای با اینکه معدم پره اما میتونم همون قدر که نهار خوردم شیرینی خامه ای و شربت بخورم!
طبق چه برنامه ای باید از عرق یونجه استفاده کرد؟؟؟؟
یکی از بچه ها میگفت خوردن بیش از حد عرق یونجه نفخ میاره کسانی که تا حالا مصرف کردن بیان بگن این درسته یا نه؟
این نفخ دقیقا چیه؟؟؟!!
من که مشکلی باهاش ندارم خیلی هم زیاد می خورم چون خودم تهیه می کنم اما عوارضی نداشته کلا به جای آب می خورم!
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
پودرم 3-4 روزه تموم شده حسابی لاغر شدم حداقل شکمم از بین رفته در مورد اشتها هم اگه مورد عصبی و روحی نباشه بدجوری اشتهام از بین رفته با بدبختی غذا می خورم اونم فقط 3 وعده
البته فکر کنم تحت فشار روحیم ولی شایدم یونجه بی اثر باشه چون فقط دارم یونجه میخورم
فکر نمیکنی به جای عرق یونجه اگه از آبجوی غیر الکلی استفاده کنی بهتر باشه؟نقل قول:
عرق یونجه طوری هست که آدم نمیتونه مداوم استفاده کنه.
واسه چی؟ مگه چشه؟ این ابجو دقیقا چیه؟ همون دلستر؟ منکه دارم می خورم اما هیچ تاثیری نمی ذاره زیاد هم می خورم به هیچ عنوان اثر نداره
دوستان این عرق یونجه هیچ تاثیری روی اشتها نداره!(یا اگرم داره اصلا محسوس نیست)
به جای این کارا برید پیشه یه پزشک کاربلد و طبق برنامه اون پیش برید
البته اگه صورتتون جوش میزنه باید این رو هم بگم که دکتر رفتن همانا و جوش زدن زیاد همان!
این پودرهای چاقی هم همش مزخرفه و فقط یه چاقی موقت به شما میدن و بعدش که تموم شد به حالت قبل بر میگردید و تنها چیزی که براتون مونده یه کبد داغونه:41:
عجب تاپیک جالبی!
ملت صبح تا شب خودشونو میکشن لاغر شن شما دارید واسه چاق شدن تلاش میکنید.....!
برید خداروشکر کنید...!
:thumbsup::37:
خوب یه چندتا نکته
اول اینکه برنامه خواب و برنامه منظم غذایی عامل بهبود اشتهای من نبود و هیچ ارتباطی به اون دوران افزایش اشتهای من نداشت
چون بعد الان مجددا دچار بی اشتهایی شدم درست مثل دو ماه قبل و بدنم هم لاغر شده
توی این یک ماهی که لاغر شدم خیلی چیزا رو امتحان کردم اما دیگه به هیچ عنوان اشتهام بر نگشت
نه غرق یونجه
نه پودر افلاطون
برنامه خواب و غذایی هم درست سر وقت هستن
اما فقط پودرم رو عوض کردم و به جای بومبا پودر افلاطون به نام افلاطون رو خریدم
احتمال می دادم این پودر خالص تر از پودر بومبا باشه چون بومبا باعث افزایش شدید اشتها و گاهی اوقات خواب میشد اما نه تنها اشتهام ثابت نموند بلکه الان سخترین کار واسه من غذا خوردنه یعنی گاهی اوقات از گرسنگی میمیرم اما نمی تونم چیزی بخورم چه برسه مثل ماه قبل روزی 4 وعده بخورم
امروز میرم دکتر هم روان پزشک و هم داخلی تا ببینم چه مرگمه اگه مشکل عصبی نباشه میشه گفت پودر بومبا تنها پور اشتها اور و چاق کننده تضمین شدست
الان چند وقته که تموم بدنم خارش شدیدی داره در حدی که پوستم رو هم می کنم حساس شدم به موضوع کهیر به خصوص که دو سه تا ورم روی دستم یهو ایجاد شد و خارش شدیدی داشت
توی نت سرچ کردم در مورد افلاطون و کهیر که این مطلب رو پیدا کردم
فکر کنم ختم کلام واسه تمام دوستداران پودر چاقی افلاطون باشه:
دوستان عزیز متاسفانه این دارو های چاق کننده همه آلوده به مواد غیر مجاز هستند.
با تمام این وجود باز توسط مردم مورد استفاده قرار میگیرد.
فرمول پودر چاق کننده افلاطون:
جوانه گندم+کاکائو+وانیل+قرص سیپروهپتادین+انواع قرص های کورتونی(دگزامتازون-دیانابول- و ...)
مواد کورتونی سبب 2 نتیجه در بدن می گردند:
1-احتباس آب و املاح و مواد معدنی
2-افزایش اشتهای کاذب(که در صورت بالا رفتن از حد مجاز برای معده و دستگاه گوارش بسیار مضر است.)
فرد مصرف کننده در روز دوم مصرف اشتهای زیادی می یابد. وتا زمانی که دارو مورد استفاده قرار میگیرد این اشتها و باد کردن بدن (بخصوص صورت)پیشرفت میکند.نیروی جنسی نیز در 2 سوی تولید اسپرم و تحریک پذیری جنسی کاهش مییابد.
اما امان از زمانی که مصرف دارو قطع شود.
عوارض :
کاهش اشتها-آسیب های کبدی(جوش صورت-آسیب های آنزیمی کبد-کهیر-خارش بدن و ..)-خشکی دهان-بالا رفتن فشار خون-در مردان صفات زنانگی بالا میرود(بزرگ شدن سینه ها-افزایش توده چربی بدن و...)-پائین آمدن وزن بدن(حتی کمتر از وزن قبل از مصرف دارو)
البته میزان این آسیب ها بستگی به پاسخ بدن فرد دارد.
بیمارانی داشتم که با نوشاندن عرق کاسنی و شاهتره و قرص مخمر آبجو میزان این آسیب ها را کاهش داده ام.
اینجا از یکی از توضیع کننده های افلاطون خواستیم که پودر رو تحویل بده تا بررسی شیمیایی کنیم اما طرف یهو زد زیر همه چی گفت اگه داروی گیاهی ترکیب شیمیایی نداشته باشه که اصلا دارو نیست! جنسشو برداشت و رفت!کد:http://www.behsite.ir/forum/f3/t27/m234/#message234
علت خواب الودگی که من روزای اول داشتم هم به علت بالا رفتن دوز سپروهپتادین توی سری جدید پودرهای بامبو بود الان فاتحه کبدم خونده شده هزار تا مرض دیگه گرفتم تموم بدنم هم خارش داره با اینکه چیزی نمی خورم اما واسه خاطر مصرف پودر در عرض یک هفته دو برابر شدم! مشخصه که همش ابه
البته در مورد مصرف کاسنی طرف بهم گفت مثل این میمونه که زهر رو همراه پادرزهر بخوری
پس فعلا ادامه میدم اما دوز کاسنی رو بالا می برم تا عوارضش کم شه
ظاهرا افلاطون خیلی گرمه و کاسنی سرد
گرمی زیاد هم میزنه به کبد و عوارضی که الان من دارم رو حاصل میشه
سلام
من یک پودر مکمل افزایش وزن گین-آپ بزرگسالان به قیمت 27000 تومان از داروخانه گرفتم
طعمش شکلاتی هست
به نظرتون این مکمل جواب میدهد یعنی چاق میکند؟
مرسی:11::40::8:
دوست عزیز در مورد مکملها زیاد صحبت شده است . استفاده از این پودر ها وزن را بالا می برند ولی استفاده آنها از نظر علمی چندان درست نیست . اکثر آنها موادی در درون خود دارند که می توانند مضر باشند .نقل قول:
من همچین حرفایی را درباره افلاطون و بومبا و ... شنیدمنقل قول:
اکثر آنها موادی در درون خود دارند که می توانند مضر باشند .
ولی اینکه مال داروخانه است
یعنی موادی که در داروخانه عرضه میشود چمیدونم مهر استاندارد و اینها ندارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:13:
مر3000:10::40:
کلا استفاده از مکمل همیشه یه ضرر هایی داره ,شما وزنت بر اساس یه سری موارد ژنتیکی و تغذیه متعادل هست , بهترین راه برای اضافه کردن صحیح ورزش و استفاده کردن بیشتر از مواد نشاسته ای هست.
کلا همیشه ==> کالری دریافتی > کالری مصرفی یعنی چاقی
بیشتر مکمل ها باعث میشن که فقط کالری که میسوزونی پایین بیاد.
درضمن کاهش و افزایش زیاد وزن باعث پیری زودرس میشه
توی حدود 20 روز استفاده از این مکمل روزی 2 بار بعد از شام و نهار، 3 کیلو آضافه کردم.
ممنون از همگی:11:
میشه یه عکس ازش بذارینقل قول:
من یک پودر مکمل افزایش وزن گین-آپ بزرگسالان به قیمت 27000 تومان از داروخانه گرفتم
طعمش شکلاتی هست
به نظرتون این مکمل جواب میدهد یعنی چاق میکند؟
ده دقیقه دیگه آپ میکنم براتوننقل قول:
میشه یه عکس ازش بذاری
این پست حذف نشه
بزودی ویرایش میکنمش و عکس میزارم
ممنون :10:
=========================================
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.
.
فکر کنم چیز خوبی باشه چون داروخونه فقط مکمل های رو میارن که وزارت بهداشت تایید میکنه