ممنون ... مهندسی مواد کلا در مورد چه چیزهایی هست؟ ... مثلا من از شیمی خیلی بدم میاد،اگه برم مواد کار عاقلانه ای کردم؟نقل قول:
:11:
Printable View
ممنون ... مهندسی مواد کلا در مورد چه چیزهایی هست؟ ... مثلا من از شیمی خیلی بدم میاد،اگه برم مواد کار عاقلانه ای کردم؟نقل قول:
:11:
برای انتخاب رشته تو کدوم سایت باید بریم؟
میشه لینکشو بدید
بعد تا کی ومهلت داریم؟
صد در صد کار عاقلانه ای نیست !!!!!اصلا کسایی که شیمی دوست دارن میرن طرف این رشته .....!!!نقل قول:
ممنون....مهندسی مواد کلا در مورد چه چیزهایی هست؟....مثلا من از شیمی خیلی بدم میاد اگر برم مواد کار عاقلانه ای کردم؟
خود مهندسی مواد بعدا گرایشاش میشه پلیمر و سرامیک .....
همون سایت sanjesh.org هستنقل قول:
برای انتخاب رشته تو کدوم سایت باید بریم؟
میشه لینکشو بدید؟
بعد تا کی مهلت داریم؟
تا 18 دوستان ممکنه به خاطر ماه رمضان تمدید نشه ! !!فقط به امید تمدید نشینید
بچه ها کسی میتونه در مورد دانشگاه شاهد بهم توضیح بده؟جزو دانشگاههای شرایط خاصه؟اگه منی که نه سهمیه شاهد و جانباز و ... دارم نه بسیجم بزنم مشکل ساز میشه؟مصاحبه داره؟خلاصه بی زحمت هر موردی که میتونه در مورد انتخابش کمکم کنه بگین ممنون میشم:11:
هنوز که بخش انتخاب رشته سایت سنجش فعال نشده شده؟
امروز که شونزدهم نیست!!!نقل قول:
بچه ها یه نفر چند روز پیش لینک دانلود دفترچه انتخاب رشته رو گذاشته بود ... من هرچی میگردم اون لینک رو پیدا نمیکنم !! اگه شما لینکشو دارین میشه لطف کنید بذارید؟؟؟
سلام به دوستان
این کارنامه منه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون امیدی به قبولی هست؟
میخواستم پیشنهادی دارید به من بکنید
ممنونتون میشم
بچه ها من یدونه کارت خریدم واسه این انتخاب رشته مجازی سنجش واسه رفیقم رشته زبان هستش
می خوام بدونم واسه این که استفاده کردم بعدش می تونم با همین کارد واسه خودم هم انتخاب رشته کنم ؟
با تشکر
سلام من می خواستم انتخاب رشته کنم ولی قصد رفتن به دانشگاه ندارم امسال می خواستم بدونم اگه به غیر از روزانه ی متمرکز و نیمه متمرکز (مثل شبانه و غیر انتفایی و ...) انتخاب کنم قبول شم ولی نرم می تونم ساله دیگه کنکور بدم؟؟؟؟؟
من هرچی می دونم میگم باز بقیه اگر چیزی رو از قلم انداختم بگن لطفانقل قول:
بله دانشگاه شاهد جزو دانشگاههای شرایط خاص هست که توی دفترچه هم یه توضیحی داده
نه اصلا به سهمیه ی بسیج و اینا کاری ندارن اما برای قبولی توی این دانشگاه یه سری شرایط هست که مثلا میان تحقیق میکنن .من شنیدم از همسایه هاتون و....در رابطه با بعضی چیزا سوال میکنن که چجور ادمی هستید و .....
بعد مصاحبه هم داره از خودتون یه سری سوال می پرسن (یه وقت ضد رژیم نباشید!!!)
سلام من می خواستم انتخاب رشته کنم ولی قصد رفتن به دانشگاه ندارم امسال می خواستم بدونم اگه به غیر از روزانه ی متمرکز و نیمه متمرکز (مثل شبانه و غیر انتفایی و ...) انتخاب کنم قبول شم ولی نرم می تونم ساله دیگه کنکور بدم؟؟؟؟؟
فقط قبول شدن توی روزانه برای سال بعد اشکال ایجاد می کنه و قبولی توی بقیه موردی نداره برای سال بعد...نقل قول:
عجبنقل قول:
من مال گزینه 2 و قلم چی رو استفاده کردم
نمی دونم
این سنجش ارزشش رو داره یا نه
به نظرتون بخرم و اینم تست کنم ؟
همشون یه چیزو نشون میدن فقط یه خورده سنجش از قلمچی کاملتر و به روز تره..همین!
نقل قول:نقل قول:
حالا بخرم یا نه ؟:دی
اگه واقعا دنبال اینی امسال بری دانشگاه بهترین چیزی هم که میتونی با رتبت قبول شی رو می خوای بخر ارزشش رو داره.
انتخاب رشته هنوز شروع نشده!؟!؟!:18:
هنوز زوده که...احتمالا از امشب(9-10) بزارن رو سایت...
جدی؟!؟!من فک میکردم داره وقتش تموم میشه!!!!سکته زدم!نقل قول:
هنوز زوده که...احتمالا از امشب(9-10) بزارن رو سایت...
رتبه مورد نياز رشته ها رو از كجا ميتونم ببينم?مربوط به سال قبل
اين سنجش رتبه هاي مورد نياز رو هم ميزنه?
ميخوام همه رشته ها رو داشته باشه حتي غير انتفاعي
سلام آیا میتونیم فقط 50 تا رشته انتخاب کنیم؟؟؟؟؟؟؟/من تو انتخاب رشته گزینه 2 انتخاب رشته کردم فقط 48 تا بهم اولویت داده چون یکمی محدودش کردم///حالا میشه فقط 50 تا رشته انتخاب کرد یا نه؟؟؟؟؟؟ ممنون:10:
سلامنقل قول:
بله میشه مشکلی نداره
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
سنجش رتبه ها رو نمیزه فقط رشته هایی رو که سال 88 با رتبه شما تونستن قبول بشن به شما معرفی می کنهنقل قول:
البته برای پیام نور بیشتر پیام نورهایی رو معرفی می کنه که نزدیک محل تولدت هستن
تو نرم افزار کانون رتبه هم وجود داره می تونید از اون استفاده کنید
چرا یه نفر کمک نمیکنه؟نقل قول:
آره امید که قطعا هست اما شما نگفتین مال کدوم شهر و منطقه اید . اما بازم تو شهر های بالاتر رشته های پایین و تو شهر های یه ذره پایین تر فک کنم مهندسی های بالا بتوننین بیارین (البته غیر انتفاعی)نقل قول:
اما هرچی باشه از گذاشتن واسه سال بعد بهتره:46:
بچه ها من 31070 ریاضی شدم توی منطقه 2 خونمونم همدانه
اینجوری انتخاب رشته کردم . چطوره؟!
کامپیوتر همدان شبانه
کامپیوتر همدان صنعتی شبانه
کامپیوتر ملایر شبانه
عمران ملایر شبانه
it همدان صنعتی شبانه
معماری همدان صنعتی شبانه
کامپیوتر پیام نور همدان
It پیام نور همدان
کودومو قبول میشم ؟؟؟
صنعتی چطور دانشگاهیه ؟ مدرکش به درد می خوره ؟
دوستان به نظرتون کدوم بهتره؟! میخوام غیرانتفاعی بزنم دولتی که امیدی ندارم...
مهندسی مواد متالوژی صنعتی یا صنایع؟!
..................هیچ کس از هنری ها نیست.......................
اصلا این "کدوم بهتره" سوال غلطیه!!!نقل قول:
بستگی به علاقه ات داره دیگه...
سلام..شهر بومي من شيراز هست
شهرستان هاي تحت پوشش پيام نور براي شهر شيراز (اين چيزي هست كه توي دفترچه انتخاب رشته نوشته شده) .. خرامه .. شيراز .. فيروزآباد .. كازرون .. ارسنجان .. بيضا .. زرقان .. سپيدان .. سروستان .. پاسارگاد .. فراشبند .. كوار .. مرودشت و نودان هست..
آيا به جز اين شهرستانها كه خود دفترچه گفته مجاز به انتخاب رشته پيام نور هستيد ميتونم مثلا اصفهان × تهران
-- بندرعباس -- بوشهر \ كاشان و يا پيام نور شهرستانهاي ديگر استان فارس( مثلا جهرم يا فسا يا نورآباد ) رو انتخاب كنم؟؟؟؟؟ اگر جواب مثبت هست آيا پيام نور خوابگاه تامين ميكنه؟؟؟
خواهش ميكنم جواب بديد
يه سوال ديگه !!
دوست من رتبه زبانش 34000 شده و توي انتخاب رشته سنجش مترجمي پيام نور شيراز رو براي اون انتخاب كرده .. من رتبه زبانم 15000 شده آيا شانسي هست كه پيام نور شيراز و يا اطراف شيراز مترجمي قبول شم؟؟
لطفا اگر ميتونين كمك كنين!!
ممنون
برام فرقی نداره... من دوست دارم عمران یا مکانیک قبول بشم که شاید بشم شاید نشم... اینا را میخوام اولویت های بعد بذارم و بیشتر آیندش برام مهمه...
سلام دوستان
یه سوال:
پارسال مکانیک 4-5 تا گرایش داشت ، صنایع هم همین طور رشته های دیگه مثل عمران هم داشتند
امسال دیگه گرایشا رو ورداشتن ، خوب؟ حالا مثل اینکه به اون اصلی ها یعنی مکانیک و عمران و صنایع خالی هم اضافه نشده. با این حساب کلامون پس معرکس! چون اونایی که میرفتن عمران-آب دیگه نمی تونن برن و مثلا میزنن صنایع که ممکنه قبول شن ولی پارسال که عمران-آب بود اون یارو قبول میشد و برای همین اونایی که رتبشون بدتر بود و میخواستم صنایع قبول شن راحت قبول بودن ولی امسال دیگه نمیشن:5:
درست فهمیدم؟
شهرستان هاي تحت پوشش پيام نور براي شهر شيراز (اين چيزي هست كه توي دفترچه انتخاب رشته نوشته شده) .. خرامه .. شيراز .. فيروزآباد .. كازرون .. ارسنجان .. بيضا .. زرقان .. سپيدان .. سروستان .. پاسارگاد .. فراشبند .. كوار .. مرودشت و نودان هست..
آيا به جز اين شهرستانها كه خود دفترچه گفته مجاز به انتخاب رشته پيام نور هستيد ميتونم مثلا اصفهان × تهران
-- بندرعباس -- بوشهر \ كاشان و يا پيام نور شهرستانهاي ديگر استان فارس( مثلا جهرم يا فسا يا نورآباد ) رو انتخاب كنم؟؟؟؟؟ اگر جواب مثبت هست آيا پيام نور خوابگاه تامين ميكنه؟؟؟
خواهش ميكنم جواب بديد
يه سوال ديگه !!
دوست من رتبه زبانش 34000 شده و توي انتخاب رشته سنجش مترجمي پيام نور شيراز رو براي اون انتخاب كرده .. من رتبه زبانم 15000 شده آيا شانسي هست كه پيام نور شيراز و يا اطراف شيراز مترجمي قبول شم؟؟
ممنون
یک سوال دیگه...
من میتونم مالک اشتر شاهین شهر اصفهان که مال سپاه هست را بزنم یا شرایط خاصی داره؟!
خواهش ميكنم جواب بديد
يه سوال ديگه !!
ممنون
سلام!
از بین دانشگاه های شهیدچمران اهواز،شهید باهنر کرمان و رشت کدومش بهتره؟رشته های مورد نظرم برق و مکانیک و کامپیوتر هست.
ممنون
اگه اسمت جزو چندبرابر ظرفیت باشهنقل قول:
در ضمن فکر کنم مالک اشتر ماله ارتش باشه